Vrijspraak voor kindermartelaar.

Landgenoten,

In de categorie ‘geknipt voor u‘ komt BP met de vrijspraak van de ‘vader’ die zijn zes jarige dochtertje martelde.
De dertigjarige Mustapha El M werd vorig jaar oktober opgepakt ‘nadat zijn dochtertje aan haar pleegmoeder had verteld dat haar pappa met een grote schaar in haar plasser had geknipt’.
De marokkaanse beul ontkende in alle toonaarden en betichtte Justitie zelfs van discriminatie…

Na onderzoek bleek inderdaad dat de clitoris en delen van de kleine schaamlippen verdwenen waren. Om die reden eiste het OM een celstraf van zes jaren. De ‘rechter’ achtte de brute verminking van het jonge slachtoffertje echter niet bewezen en sprak de beul gewoon vrij!
Deze schoft is wel veroordeeld voor het mishandelen van het kind. straf: slechts drie maanden, maar deze Sadistische Barbaar had al in voorarrest gezeten, dus zit deze kansarme verschoppeling alweer doodleuk in het koffiehuysch.

We moeten de ‘rechter’ gelijk geven. Deze klootzak hoort inderdaad niet in het spinnenhuys. Nee, deze schoft moet aan het Nederlandsche Volck gegeven worden. Op een openbaar plein zullen we deze Sadist even ‘hartelijk danken’ voor zijn goede diensten, alleen wel op ónze manier. Het zal er hard aan toe gaan, landgenoten. We willen deze mongool horen kermen van pijn, net zoals het slachtoffertje tijdens haar marteling. Laten we de roodgloeiende pook in zijn achterste duwen.

Anja Meulenbelt – die bekend staat om haar infame islamkruiperij – zal verplicht moeten toekijken.

De rechter die tot vrijspraak kwam, dient onmiddellijk opgesloten te worden, want meneer heeft nu groen licht gegeven voor toekomstige meisjesbesnijdenissen in Nederland. Het mag immers. Dat is dan mooi kut!

Een kind wat haar pleegmoeder vertelt dat pappa in haar plassert geknipt heeft, liegt niet. Dat moge duidelijk zijn.

BP zou hier nog een plaatje aan toe kunnen voegen, maar laat dit achterwege. De feiten zijn per slot van rekening al erg genoeg.

Advertenties

13 Reacties to “Vrijspraak voor kindermartelaar.”

 1. lebuinus Says:

  Men kan constateren dat de rechterlijke macht
  niet alleen de weg kwijt is,maar miljarden lichtjaren
  verwijderd is van de realiteit.

  Like

  • Anton Says:

   Dat kan men wel zeggen ja. Na onderzoek bleek dat de clitoris en delen van de kleine schaamlippen verdwenen waren. Wat is dat voor een idiote rechter die de verminking niet bewezen acht? Wat dacht hij dan, dat het gewoon spontaan gebeurd is, als ware het een natuurlijk proces? Dan is er iets mis in zijn bovenkamer.

   Like

 2. yeager Says:

  Wellicht behoort ook dit Haarlemse rechtertje tot de koninklijk goedgekeurde coterie van vrouwe iustitia’s hogere regionen van pederasten en onbevoegde kinderchirurgen waarvan ook (de ondertussen beruchte) Joris Demmink deel uitmaakt, de hoogste ambtenaar op het ministerie van justitie die inmiddels al zo’n 15-jaar door Micha Kat van KlokkenluiderOnline wordt beschuldigd maar die zich die beschuldigingen laat aanleunen en welgevallen hetgeen voor zo’n hoge justitiemeneer toch uitzonderlijk genoemd kan worden.
  Vanwege de beweerde betrokkenheid van het “Doorluchtige Huis van Oranje” mag de deksel niet van de gierput en moet Joris zijn mondje houden en blijft hij zitten waar hij (ten onrechte) zit, al doende de integriteit van de overheid ondermijnend.
  Ook zouden er getuigen van de handel en wandel van deze abjecte coterie onder verdachte omstandigheden zijn verdwenen.
  Afijn, hoe het zij, a.s.dinsdag heeft u weer de gelegenheid om uw geliefde vorstin met aanhang te bejubelen en laat u zich daarvan niet weerhouden door de offers die van u in de troonrede gevraagd zullen worden voor dit het ganse jaar feestvierende en vacantie houdende koninklijke stel graaiers en door de dekseltjes die vandaag weer door ProRepublica van Oranje-beerputjes worden gelicht.
  Veel plezier!

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At heer Yaeger,

  Och, u haalt een zekere Joris D. nog even aan. Een verhaal apart!
  ErnSSt Hirsch Ballon is hiervan op de hoogte, alsmede de Oranjes, maar over dit dossier mogen we niets naar buiten brengen.

  En wat betreft komende dinsdag; we zien het met argusogen tegemoet.
  We krijgen ongetwijfeld weer een vette rekening gepresenteerd, of zelfs een boete.
  De sleutelwoorden zijn nu al bekend; verdraagzaamheid, tolerantie en meer van dat soort tergende vermaningen.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Landgenoten we gaan lekker knippen.
  De tijd van plezier is voorbij. Voordat je het weet is je kind huwbaar. We gaan ons dan ook aanpassen. We zullen solidair zijn met een ieder die op onze deur klopt voor hulp en zijn kinderen met een schaar te lijf gaat.
  Landgenoten wij kijken de andere kant op. En als we wat zien, dan is het roze.
  Wij hoeden ons voor stoute rechtse mensen die willen dat vrouwen en kinderen gewoon gelukkig mogen worden. Wij stellen nog meer verknipte rechters aan en dit voor het leven.
  Landgenoten, nu ga ik weer naar huis om mijn miljarden te tellen, tot de volgende poppenkast. Succes met de bezuinigingen van Woutert en met je nieuwe buren.

  Like

 5. TWITVB Says:

  @ BP

  Marcouh heeft gereageerd op twittar!!!

  straks zit je ergens aan de iftar! 😉

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  At TWITVB,

  Ik lees het net man! Ik vroeg hem wat hij opeens met vrouwenrechten had en meneer reageert nog ook.

  Ik zal op termijn nog wat vraagjes op ‘m afvuren.

  Misschien kan ik een van de laatste iftars bijwonen!

  Like

 7. Maci Says:

  Het feit dat deze ‘vader’ niet veroordeeld kon worden, is regelrecht een voortvloeisel uit het feit dat wij, en daarmee de rechtspraak, tegenwoordig met twee ‘culturen ‘ rekening moeten houden.
  Een Nederlandse vader die zijn dochter op deze manier zou verminken, kan er op rekenen dat de duimschroeven bij verhoren zo worden aangedraaid, ook, of juist in morele zin, dat het ontkennen van het feit gezien wordt als mogelijkheid voor TBS. als mocht blijken dat hij toch schuldig is.
  Ik las 2 weken geleden in HP/De Tijd een artikel over het falen of tekort schieten van politie en recherche bij verhoormethoden en oplossen van msdrijven
  Een rechercheur:
  Een Nederlander zal eerder schuld bekennen. Een moslim blijft ontkennen, al moet hij er dood bij neervallen. Al zie je dat hij een misdrijf pleegt, hij ontkent glashard en wijst naar een (niet bestaande ander).
  Een beetje vrij vertaald.
  Ja, gebrek aan bewijs. Dachten wij soms dat deze gestoorde vader getuigen bij zijn daad had uitgenodigd?
  Het Westen is niet gewend aan dit soort ‘geweten’. Het moslim geweten is angst voor de veroordeling door buren, familie en misschien nog meer. Het gaat niet om het moreel besef over de misdaad.
  Ik geloof dat moslims in de Westerse wereld nooit aansluiting, laat staan begrip zullen vinden bij onze Westerse waarden.
  Ik denk dat de rechterlijke macht in Nederland zich eens aan moet gaan aanpassen aan de veranderde samenleving.
  Natuurlijk gaan zij dan mekkeren over de wet. Ik heb wel het gevoel dat de wet in zaken waarbij zij kilo’s boter op het hoofd hebben wel erg soepeltjes toegepastwordt.
  Persoonlijk heb ik het gevoel dat de wettten in Nederland en ok in anderel landen in Europa dringend verandering en aanpassing nodig hebben.
  Door de massa immigratie

  Like

 8. yeager Says:

  @Maci
  In het kort, Maci, barbarij versla je met barbarij en niet met soldaten wier handen en voeten gebonden zijn aan goede bedoelingen en brave humane regeltjes op de naleving waarvan justitie dan nog komt pottenkijken.
  Structureel verandert er eerst wat als men bereid is vuile handen te maken. Op zeker moment, wanneer de burger zijn bestaan uit handen voelt glippen, zal men ergens in Europa het sprookje van vreedzame coëxistentie met moslims aan flarden schieten.

  Like

 9. Maci Says:

  @Yaeger, ik begin steeds meer begrip te krijgen voor: een oog voor een oog, een tand voor een tand.
  Men mag wel roepen dat dit niet beschaafd is in onze Westerse wereld, want wij zijn ,gelovig of niet ,doordrenkt met de Christelijke waarden, maar wij moeten in deze tijd gaan strijden tegen een agressievere levensopvatting die geen respect heeft voor de Westerse waarden.
  We passen ons nu aan aan een in onze ogen primitievere levensstijl en we moeten we ons zelfs ook maar aan gaan passen in onze rechtspraak aan deze levensstijl .
  De Moslims die in het Westen leven weten maar al te goed wat onze zwakheden zijn. Als het om rechtspraak gaat zou ik pleiten voor oog om oog, tand om tand. Misschien een lesje voor enig moreel besef . En daarmee bedoel ik niet de sharia,
  En geen gemekker over zielige typjes die het allemaal niet begrijpen, onethisch en de Nederlanders dan.
  De islam gaat het pas begrijpen als ze klappen krijgen. Linksom of rechtsom. Dat heeft de geschiedenis ook al bewezen.
  Knip je in je kind? Jammer dan ,dan wordt er in jouw piemel geknipt. O nee, dat was al gedaan. Dan maar een bal er uitgewipt (knipt). Doen ze bij dieren ook. We houden niet zo van dat hitsige.
  Ik kan niet wachten.
  Wij hebben nieuwe wetten nodig maar niet de sharia.

  Like

 10. yeager Says:

  @Maci.
  “Wij hebben nieuwe wetten nodig”, schrijf je. Helemaal niet nodig, Maci, met de bestaande kan handhavend worden opgetreden maar men verdomd het gewoon. Je schrijft het zelf: een Nederlandse piemelsleutelaar draait de bak, een islamitische wordt vrijgesproken.
  Nieuwe wetten: nog meer overheidsbemoeienis, een nog groter aantal ambtenaren voor de uitvoering en handhaving, nog meer bureaucratie en nog meer verantwoordelijken die zich achter elkaar verschuilen. Nee, dank je, Maci.
  Een overheid met de kerntaken landsverdediging (leger), binnenlandse veiligheid (politie) en onderwijs, is meer dan voldoende en zelfs op die drie terreinen schiet onze (r)overheid al te kort.
  Terecht wordt er in USA tegen Omabageddon en zijn nieuwe Health Care betoogd. Laat een ieder maar zelf de verantwoordelijkheid voor een verzekering dragen en voor een appeltje voor de dorst en laat de overheid verre blijven van solidariteit op andermans zak en inkomen.
  Als wij geen krankzinnig sociaal zekerheidsstelsel hadden, dan had de PvdA geen verkiezings-premie en was het moslimprobleem een niet bestaande.

  Like

 11. fee Says:

  “de brute verminking van het jonge slachtoffertje echter niet bewezen” ???

  Er was toch de vaststelling van een verdwenen clitoris alsmede delen van de schaamlippen?

  Die laffe rechters onderwerpen zich ook al aan de mosselimmers, mannen met baarden en soepjurken. Angst, bang voor de islamitische woede is hier de oorzaak. Die kinderbeul moest naar Westers recht minstens 30 jaar “in den bak” opgesloten worden, oftewel zoals Maci het zegt: zijn ballen er af!

  Ooit, ooit komt de afrekening die wij zullen moeten betalen, en het zal niet leuk en vol van vrede zijn. Met dank aan alle laffe politiekers en ander angstig gespuis.

  Like

 12. Buck Says:

  Voor de mensen die mij niet kennen: goede vriend van Boilingpoints!

  Ik kan hier maar één ding op zeggen:

  Waar is de doodstraf gebleven in Nederland!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: