13 gedachten over “Femke geeft toelichting op interview.

  1. Je verwacht toch hopelijk niet, Boilingpoints, dat ik het aanhoudende geblaat van een GL-schaapje ga lezen?
    Dat ze haar keuteltje ging intrekken lag in de lijn der verwachting, en een GL-schaap blijft een schaap met of zonder kopvod-allergie.

    Like

  2. Als ik het goed begrijp zijn de uitlatingen van La Falsema
    het gevolg van Geert Wilders opereren in de politieke arena.
    Want zonder Geert zouden de emoties bij de islamvrienden
    niet zo hevig zijn. ( onderbuikgevoelens ?? )
    Wat betreft de vrijheid van godsdienst stelt La Falsema:
    Alleen bij criminele activiteiten moet men verbieden.
    Hier gaat Falsema de mist in, Juist de islam sluit mensen uit.
    En wel op grond van sekse en sekuele geaardheid.
    Dit is in strijd met de normen en waarden in Nederland en
    bovendien in grondwet vastgelegd.
    De islamidiologie is wel degelijk CRIMINEEL te noemen.

    Like

  3. Ach Femke kan de kiezer wel belazeren, maar kan ze haar kinderen blijven belazeren? Mammie waarom kan ik niet fijn naar school en spelen bij vriendjes, zoals jij vroeger kon?
    Probleempjes dus voor veroorzaakster H.
    Bij de weg: in Culemborg wonen ook al 2000 Finnen!
    TSUNAMI!

    Like

  4. @ Leefbarbaar
    Jaaaaa , maar er wonen ook veel Molukkers , die mannen laten zich niet intimideren door een zooitje rifapen , die neem je niet in de zeik , zij staan als 1 man achter elkaar , en zo hoort het ! Ik heb t zelf een keer meegemaakt , dat ze een Moluks meisje hadden aangerand , ze kwamen de volgende dag naar de plek waar het gebeurde en hebben elke marokkaan die daar liep de tering getrapt en geslagen , geweldig , is ook nooit meer gebeurd daarna .
    Nederlanders , althans velen , zijn bang van die ratten en weten niet dat het rifuig enkel en alleen een grote muil hebben als ze met een rat of 6 zijn , als je die inteelt hufters alleen ziet , zijn ze niet zo stoer .

    IK ZEG TEGEN DE MOLUKKERS : RESPECT !!!!

    Like

  5. @ Hellen.
    Zeker respect voor de Molukkers.
    Ons probleem is, denk ik, dat wij geen eenheid vormen. We barsten van de NSB-ers die altijd de kant van de daders kiezen en iedere vorm van snel en rechtvaardig straffen tegenwerken.
    Ten onrechte vertrouwen wij ook op onze overheid. Hoe is het mogelijk dat zelf een plattelandsstadje wordt opgescheept met 2000 Finnen? Zoveel soldaten hadden de moffen niet eens in heel Gelderland, tijdens de vorige bezetting.

    Like

  6. off topic

    Dankzij G.Slinks en andere landverraders weer 100 Miljoen extra voor de gelukzoekers , die in rijen van 4 voor de grens staan . Wanneer gaan we met een half miljoen Nederlanders naar den Haag en trappen we , het zooitje van t pluche ?? Albayrak als eerste !!

    Like

  7. @Hellen. Niet te geloven die 100 miljoen extra voor het verhogen van criminaliteit in onze samenleving na al die berichten over forse bezuiniging die van ons worden verlangd (uiteraard met uitzondering van de koninklijke graaiers, die nog wat extra krijgen voor hun eeuwige vacanties en feestjes, de aankoop van vluchtburchten in het buitenland voor als de grond hun te heet onder voeten gaat worden en voor bezoek aan foute familie).
    Zal de gouden koets op prinsjesdag ongehavend het Binnenhof bereiken??

    Like

  8. @Hellen

    Dat heb ik ook gelezen. De asielzoekersindustrie draait weer op volle toeren en dan gaat deze regering morgen (via Beatrix) aan ons vragen of we met zijn allen de buikriem willen aanhalen om de Staatshuishouding weer op orde te krijgen.

    Het is toch niet te verkopen dat we een groot stuk van onze Sociale zekerheid moeten opgeven en dat tegelijkertijd de grenzen worden opengesteld voor verse bezettingstroepen afkomstig uit Somalië, Afghanistan en Irak?
    ‘Toevallig’ allemaal landen waar de geloofsgenoten van Mw. Albayrak vandaan komen.

    Je vraagt je als autochtoon af wanneer ons volk gaat stellen; tot hier en niet verder.
    Er zijn tekenen dat inderdaad de maat vol is gezien de oplaaiende spanningen in Ede, Culemborg en Gouda.

    Maar let op!
    Mocht de hele zaak escaleren dan krijgt Geert Wilders de zwarte piet toegeschoven door de gevestigde politiek en het Staatsjournaal.

    Gelukkig mogen we morgen de Troonrede aanhoren van onze Majesteit; de belastingen gaan omhoog en dat betalen wij zonder morren (het Koningshuis geeft hierbij traditiegetrouw het goede voorbeeld…) en wij moeten met zijn allen een stapje terug doen ten behoeve van onze allochtone medelanders in de Vogelaarwijken die het toch al zo zwaar hebben.

    TOLERANTIE & VERDRAAGZAAMHEID zijn de toverwoorden die morgen over ons uitgestort zullen worden en de domme massa staat aan de kant van de weg met een vlaggetje te zwaaien…
    En stemmen de eerstvolgende keer op de PVDA; ‘want die doen zo veel voor de arbeiders’.

    Like

  9. At Tristan,

    Ik had me vergist, Prinsjesdag is morgen al!
    Zet u schrap, we zullen wel weer een gitzwart scenario voorgeschoteld krijgen…

    Na het zuur komt… De dressing van überzure azijn.

    Like

  10. @ Tristan , dat er zoveel randdebielen (met vlaggetjes ,hoe verzin je het ) nog steeds loslopen (moeten van mij in een dwangbuis ) is mij een raadsel, ik erger me kapot aan die oranje dwazen , elk mens zelfs met de laagste opleiding moet toch zien wat een stelletje uitvreters die zgn oranjes zijn , der zit al honderd jaar geen druppel blauw bloed meer in hun lijf .

    off topic
    Volgens een Amerikaanse zender , waren er geen tienduizenden demonstranten , die tegen Obama demonstreerden maar 2 Miljoen !
    Zien ook het licht “van de duisternis” omtrent die wolf in schaapskleren de knielende Hussein O.

    Like

  11. @ Hellen ,

    Ik heb enige jaren in Spijkenisse gewoond en tijdens
    koninginnedag en voetbalwedstrijden waar Nederland
    aan deel nam, waren er straten die door bewoners
    totaal ingepakt werden,met alles wat maar oranje
    was.
    Ook lantaarnpalen inclucief de verlichting werden niet
    overgeslagen.
    Heb daar zestigplussers gehuld in rood,wit,blauw en
    oranje zien huppelen met hoedjes toeters en vlaggetjes.
    Wat wil je nog meer, men wil vertier, en ze nemen het.

    Like

  12. Bij Elsevier is het artikel “Honderd miljoen extra voor opvang asielzoekers” naar een onopvallende tweede plaats gedrukt, terwijl het gereutel van gloeilamp-fetisjist Cramer/Kramer sinds vrijdag breaking news is.
    Bij de Televaag kunt u bij artikelen over het “Doorluchtige Huis” uw Oranjegevoelens niet meer ontboezemen.

    Like

  13. @Lebuinis
    Eerlijk ? bij voetbal wedstrijden , ben ik WEL Nederlander , das waar , maar ik denk dan never nooit aan de oranje bende , als ik die straten zie , denk ik vaak , gelukkig , dat laten de Nederlanders zich niet afpikken , daar heeft moslimtuig (noch) geen eisen over gesteld .
    Als ik naar de Kuip ga naar mijn club , en ik zie dan bijna alleen Hollanders , voel ik me altijd weer THUIS en vergeet ik ff alle ellende , al duurt dat maar 2/3 uur .

    Like

Plaats een reactie