♪Alle iftars op de Dam. Shalalalie…♪

Lotgenoten,

Jammer dat wij hier niet eerder van op de hoogte waren: Gisterenavond een grotesk ramadanfestival op de Dam te Mokum!
‘Honderden Amsterdammers hebben donderdag na zonsondergang een islamitische maaltijd gegeten op de Dam. Het Ramadan Festival deelde het eten uit; gedurende de Islamitische vastenmaand toerde het festival met een bus door het land om mensen bekend te maken met de ramadan’.
Een hartstikke solidair gebeuren joh. De voedselbank kreeg zelfs een paar tassen boodschappen overhandigd… Man o man, wat is dat achterlijke hongerfeest toch een schitterend initiatief. Liefdadigheid wordt in deze feestmaand met een vette hoofdletter geschreven – niet door BP overigens – en de organistatie schonk maar liefst twee hele tassen boodschappen aan de Voedselbank. Kon je het gvd missen? Twee hele tassen!

Maar laten we niet zeiken. Laten we dankbaar en eerbiedig zijn tegenover onze feestmoslims. Het ramadanfestival flikkert zowat uit elkaar van de soepsidie, maar een dhimmi die daar aanstoot aan neemt. Hier wordt u in de gelegenheid gesteld om de sponsors tot u te nemen. Zelfs Defensie sponsort dit hongerfeest.

Met geld van een ander kunnen wij ook wel rijkelijk strooien met boodschappen voor de armen. En dan ook nog naar complimentjes vissen. Wat zijn we liefdadig hè… Kijk ons eens.
Binnen afzienbare tijd komt het er op neer dat de Voedselbank geheel gefinancierd wordt door het ramadanfestival. Dat zagen we ook met dat valse gegeven dat ‘vele marokkaanse soldaten een groot aandeel hadden in onze Bevrijding’. Achteraf gezien ging het om zestien en een halve marokkaan. Die halve is overigens nooit teruggevonden, maar dat terzijde.

Zolang boze moslimmoeders beginnen te emmeren over het feit dat op hún openbare school iemand het lef heeft gehad om Sint Nicolaas uit te nodigen – jawel, dat gebeurt ook – willen we helemaal niets te maken hebben met dit islamitisch, overgesoepsidieerd vreetfestijn. Helemaal niets, hoor je! En anders trouwens ook niet.

Hoe haal je het gvd in je kneiter. Op 4 Mei worden op de Dam de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Een paar maanden later gaan een stelletje hongerlijers hier doodgemoedereerd doorheen zitten vreten. Het is toch niet te hopen dat dit hongerfeest een keer in Mei valt. De vele kransen zullen onder druk van onze verontwaardigde mislams het veld moeten ruimen.

U denkt weer, BP draaft weer es door, maar gebeurtenissen die we niet voor mogelijk houden, konden wel es werkelijk worden.

Eet smakelijk!

Advertenties

8 Reacties to “♪Alle iftars op de Dam. Shalalalie…♪”

 1. lebuinus Says:

  Wat zou het toch mooi zijn om die moslim flauwekul
  naar het land der fabelen te sturen, waar het thuis hoort.
  Kunnen wij ons weer bezighouden met nuttige zaken.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  hier zelfde ellende: overal iftarse suikerfeesten op kosten van de belastingbetalert. Dikke tent op het schouwburgplein om te verbroederen (vreten en wegwezen) het ies graties!

  Like

 3. Hellen Says:

  Kom op , een ECHTE Nederlander gaat daar echt niet zitten vreten , wel een aantal junks en daklozen , dat dan weer wel .
  Al gelezen dat de PvdAli ennnnn VVD bussies gaat inzetten op de autoloze zondag , tering , hoe diep kan je knielen , hier helpt geen teiltje !
  Bussie komt zo , fijn, direct door naar Schiphol en uitladen die hap .

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Goed van U, beste André, dat U de lezers erop attent maakt wélke bedrijven dat mosselketenfeest steunen.

  Nù weet ik tenminste: “Bij Albert Heijn moet ik nooit meer zijn” !

  Like

 5. Arie Says:

  Ik krijg per jaar meer genoeg van die afschuwelijke ramadan en de flauwekul erom heen. Hoeveel autochtone Nederlanders zouden weten wanneer de boeddhistische en hindoeïstische feestdagen zijn en wat ze betekenen? Ik vermoed: een handje vol hoogleraren en mensen die met een boeddhist of hindoe getrouwd zijn. Om niet te weten wat de ramadan inhoudt, echter, moet je als autochtoon zo ongeveer de afgelopen vijf jaar in een gat in de grond hebben doorgebracht. Doodgegooid word je ermee. Waarom worden moslims niet, met subsidie, uitgenodigd om op de Kerstmaaltijd te verschijnen? Kunnen ze ook eens kennismaken met onze cultuur. Voor zover die nog bestaat. Zou Maxima dat bedoeld hebben? De autochtone Nederlander en zijn cultuur bestaan niet MEER. Ze zijn verdwenen, verdrongen, ondergesneeuwd.

  Maar om op die Kerstmaaltijd terug te komen: ze zouden heus niet komen. Als Sinterklaas al niet kan………..En ALS er dan een paar komen zullen ze eisen dat er halal gekookt wordt en dat de gastvrouw zich sluiert.

  Overigens, omdat moslims een andere kalender gebruiken (zelfs onze tijdrekening is niet goed genoeg voor ze) schuift de ramandan ieder jaar 11 dagen op. We gaan het dus inderdaad nog meemaken dat de ramadan samenvalt met 4 en 5 mei. En met Kerst. En met Pasen. Benieuwd wat er tegen die tijd voorrang krijgt.

  Like

 6. yeager Says:

  @Victor van Vosselaer.
  Als de Jumbo Supermarkt na fusie met Super de Boer zich met normaal personeel in Holland vestigt in stadswijken waar geen cultuurverrijkers wonen, dan zal Appie Heijn hopelijk veel klanten verliezen, en die slag wens ik Appie van harte toe na alle ergernis aan zijn halal-kassa.

  Like

 7. lebuinus Says:

  Wat Victor van Vosselaar en yeager stellen is uitvoerbaar,
  maar met overheidsinstellingen e.d. heb je geen keus.
  Ongeveer zes jaar geleden ,op een zomerse dag, wilde
  ik bepaalde informatie inwinnen bij de Rotterdamse
  bibliotheek aan de Hoogstraat.
  Achter de balie drie vodkoppen en ik er voor.
  Mijn eerste vraag aan het kopvod, had immers geen keus,
  Heb je soms koude voeten ?
  Nou, de poppen waren aan het dansen, kopvod was beledigd,
  chef werd er bij geroepen.
  Het bekende rascisme etc.etc.,ben maar weggegaan.

  Like

 8. yeager Says:

  @Lebuinus.
  Bij de Openbare Bibliotheek in Den Haag idem dito, reden waarom ik mijn abonnement in november a.s. niet verleng.
  En op een vraag aan een echte Nederlandse “bibliothecaris” met betrekking tot de plaatsing van een boek van Top Naeff, stadgenoot van Boilingpoints: “wie meneer? nog nooit van gehoord”. Nederland anno 2009.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: