Eindhoven: Kansenwijkenbeleid is failliet.

Landgenoten,

Wat iedereen al zag aankomen, wordt nu de keiharde werkelijkheid.
Het links-debiele kansenkindje van de PvdA is dood ter wereld gekomen. Het kindje werd linkshandig uit de baarmoeder getrokken, men sloeg nog wat voorzichtig doch wanhopig op de billetjes, maar het mocht helaas niet meer baten.
Het opknappen van krachtwijken, prachtwijken, kansenwijken, Vogelaarwijken en meer van dat soort zalvende synoniemen voor onleefbare achterbuurten stagneert met rasse schreden.
Een opstandige gemeente als Eindhoven gooit de handdoek zelfs in de ring. Vier woningcorporaties zeggen het vertrouwen in het kansenwijkenbeleid van minister E. v/d Laan op.

Sinds 2007 is deze gemeente druk doende met de verfkwast, de hamer en de sikkel, maar heeft nog geen cent ontvangen van Vriend Eberhard.
De vier directeuren van de woningcorporaties verklaren het kansenwijkenbeleid derhalve failliet en zullen slechts de lopende projecten afmaken en verder een dikke punt erachter.

Alweer een volgas ernstige tegenslag voor deze Pak van de Arbeiders-klup. De PvdA: Maar liefst 14 zetels in de peilingen, een totaal incapabele minister van Renovatie en een zeer ongezonde afkeer van Geert Wilders en zijn PVV. We kunnen deze partij op termijn gemakshalve wegzetten als een terminale splintergroepering die er verder niet meer toe doet.

In de tussentijd slaat Job C. wild om zich heen inzake het korten van uitkeringen van onbuigzame islamieten. Boerkadraagsters en handenweigeraars moeten gekort worden als blijkt dat hun Achterlijke gewoonten een plek op de werkvloer in de weg staan.
Begin 2008 vond Job het geen probleem dat baardmannen/snorrenvrouwen de handen in de zak hielden, maar Job begint nu als een blad aan een boom om te slaan.
Tel daarbij op de islamist Markoek, de übergastvrije Albayrak, de alcomobiliste K’heb Dorst en nog wat ander rapaille en we kunnen spreken van een bedenkelijke klup pedante geldverdampers die wij hopelijk na de volgende verkiezingen naar het rijk der fabelen kunnen verwijzen.

Voor een beter Nederland zit er niets anders op dan de PVV te steunen.

Advertenties

11 Reacties to “Eindhoven: Kansenwijkenbeleid is failliet.”

 1. tristan Says:

  Het totale fiasco van het peperdure Linkse experiment om van moslimenclave’s prachtwijken te maken is nu eindelijk duidelijk geworden.

  In deze barre tijden van bezuinigingen en ombuigingen is er eenvoudigweg geen geld meer om in deze bodemloze put te gooien.
  Van meet af aan was dit prestigeproject gedoemd te mislukken; een lik verf, een gerenoveerd buurthuis en nog wat extra inzet van buurtvaders en wijkregisseurs en andere beroepswerkelozen was natuurlijk al bij voorbaat niet genoeg om deze wijken om te turnen tot leefbare oorden.

  Met al die goedbedoelde charitas kan men namelijk niet de mentaliteit veranderen van al die medelanders die zich te buiten gaan aan a-sociaal gedrag en religieuze extremiteiten.
  En dan praten we niet eens over de verloedering, verpaupering, intimidatie, criminaliteit en regelrechte terreur gepleegd door jongeren van moslimsignatuur.
  Het echec van vrouw Vogelaar wordt nog eens dunnetjes overgedaan door Eberhard van der Laan die nu wordt geconfronteerd met woningcorporaties die weigeren om nog meer geld te steken in dit Linkse experiment ter verheffing van het wrakhout van de multiculturele samenleving.

  Hoog tijd weer voor de PVV om het kabinet te vragen wat dit de belastingbetaler weer heeft gekost terwijl de resultaten nihil zijn.
  Het gebruikelijke antwoord zal weer zijn dat de effecten pas over enige jaren duidelijk zichtbaar zullen worden omdat de inwoners van de betreffende wijken nog moeten wennen aan de nieuwe regels die het volgende inhouden;

  Het is verboden om huisvuil, grof vuil, kadavers en andere stoffelijke overschotten van de balkons en galerijen naar beneden te gooien.

  Het is verboden om brievenbussen te vernielen en injectiespuiten achter te laten in de hal en de trappenhuizen.

  Het is verboden om in de kelderboxen drugs te verzamelen, te verhandelen en prostitutie te bedrijven.

  Het is verboden om ouden van dagen, invaliden en andere autochtonen te beroven, te molesteren en ritueel te slachten.

  Het is verboden om illegalen te huisvesten in kelderruimte’s en garageboxen.

  Het is voorts verboden deze ruimte’s te gebruiken voor opslag van springstoffen, benzine, burka’s, handvuurwapens, munitie, bazooka’s, gordels, vesten en schoenen die een gevaar kunnen opleveren voor de volksgezondheid en het milieu.

  Op al deze zaken zal nauwlettend toezicht worden gehouden door de wijkregisseur van dienst.
  In bijzondere gevallen zal er een tolk beschikbaar zijn om het een en ander toe te lichten via gebarentaal.
  Bij overtreding van deze voorschriften zal men worden doorverwezen naar Bureau Halt of de Gemeentelijke Sociale Dienst.

  Het moge duidelijk zijn dat dergelijke allochtonen nog een lange weg hebben te gaan voordat er sprake kan zijn van echte integratie en een plaats in het arbeidsproces.

  De PVDA zoekt intussen naar een ondernemer die bereid is om deze gedateerde vereniging op humane wijze te begraven.

  Wij stellen Jan Pronk uitdrukkelijk kandidaat voor deze funktie.

  Like

 2. lebuinus Says:

  Kansenwijkenbeleid wordt binnenkort kansenlandbeleid.
  Geheel West Europa zakt in het allochtonen moeras en men
  staat er bij en kijkt er naar en dan liefst nog de andere kant op.
  De financiele crisis schijnt geen bezwaar te zijn om de grenzen
  wagenwijd open te stellen.
  De azieligen die binnenstromen komen voornamelijk uit Irak,
  Afganistan en het hoogontwikkelde Somalieland.
  Ieder normaal denkend mens zou dit parasieterend uitschot
  buiten laten staan, maar Toerkin Albayrak gesteund door het
  gehele flut cabinet,sleept het binnen.
  Het is niet geheel ondenkbaar dat er binnenkort verkiezingen
  komen, want volgens mij staat Balk en zijn club op springen.
  Dat is de laatste kans voor de burger om een totale politieke
  omslag te bewerkstelligen.

  Like

 3. yeager Says:

  @Tristan.
  Jan Pronk als begrafenisondernemer? Marcel van Dam zou effectiever zijn.
  Maar afdoende is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding.

  Like

 4. lebuinus Says:

  @yeager,

  Heeft U het idee dat op onze aardkloot voldoende gif voorhanden is ?

  Like

 5. tristan Says:

  @yeager,

  Op zich een goed idee maar deze van Dam is zelf al bezig om te mummificeren.

  Like

 6. yeager Says:

  @lebuinus.
  voor al uw gif Ab Osterhaus & Roel Coutinho (zie KlokkenluiderOnline)

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Het was ook een debiel plan: we halen geld van woningbouwverenigingen en gaan dat inzetten voor kudtbuurten zonder ooit iets te doen tegen overlast, zonder slechte huurders het land uit trappen, zonder criminelen in de bak te gooien en onaangepasten naar de voorvaderlijke zandbak te verhuizen.
  Kortom het is allemaal weggegooid geld en komt alleen in de zakken van PvdA-ers terecht, die nu eenmaal rijk worden van prachtwijken met dure multikul.
  Intussen verhogen al die smeerlappen ieder jaar de huren, gewoon, omdat dat kan. Zelfs 200 miljoen in een kansloos bootje smijten, wordt niet bestraft; zolang er nog mensen werken, mogen die betalen.
  Kots.

  Like

 8. yeager Says:

  off topic.
  Ehsan Jami mogelijk PVV-kandidaat gemeenteraad Den Haag (Telegraaf).
  Doen Geert, dan hoef ik mijn in januari verlopen paspoort niet te vernieuwen.

  Like

 9. Abdalli Says:

  Men kan kennelijk niet lezen.

  Zelfs afgaande op het bericht van het rechtse Elsevier, kan ik met gemak een TOTAAL ander beeld schetsen. Dus doe ik dat ook:

  1. Alleen Eindhoven kapt ermee. Elsevier: “Vier Eindhovense woningcorporaties – Woonbedrijf, Domein, Wooninc en Trudo – stoppen met de ‘krachtwijken’ in hun stad op te knappen. ‘Wij durven het te zeggen.'”

  2. Eindhoven heeft slechts 3 van de 40 ‘prachtwijken’. Elsevier: “Eindhoven telt drie van de in totaal veertig krachtwijken, ook bekend als ‘Vogelaarwijken’.”

  3. OORZAAK is slechte financiering, dus geen mislukking van het project als zodanig.

  – Elsevier: De directeuren zeggen in de brief vanaf 2007 projecten te hebben opgestart maar nog geen geld te hebben ontvangen voor de uitvoering ervan. In totaal gaat het om 5 miljoen euro.” EN

  – “Het prachtwijkenproject in Eindhoven is financieel niet goed geregeld. Volgens de corporaties is de financieringsregeling ‘slecht en onevenwichtig’, omdat het geld moet komen van andere corporaties in het land.”

  4. Het is de vernatwoordelijkheid van de minister:

  Elsevier: “In de brief roepen ze de minister op zijn verantwoordelijkheid te nemen en snel met een oplossing en duidelijkheid te komen.”

  Al met al bent u in een uiterst droevige situatie terecht gekomen. U kunt wel lezen, maar u wilt alleen lezen wat u wilt lezen. Dat is dus nog erger. Tegen zoiets is zelf een NT-2 cursus niet opgewassen. Ik heb met u te doen.

  Like

 10. Abdalli Says:

  Voor uw informatie:

  Deze volgens Van Geel ondraaglijke last voor Nederland kent de volgende werkelijke cijfers

  http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=70693ned&D1=a&D2=a&D3=0,7,13,15,33-34,38,43,45,48,52,57&D4=0&D5=l&HD=091006-0031&HDR=G4,G3,G2&STB=G1,T

  Als u een beetje uw best doet, kunt u zien dat de Marokkaanse gezingsmigratie (dus ruimer dan alleen huwelijksmigratie) in het niet valt bij andere nationaliteiten.

  Ter vergelijking: Marokkaanse en Turkse vrouwen die hier komen in het kader van de gezinsmigratie vormen TEZAMEN slechts (528 + 744) 10% van het totaal (15.622) waarbij Polen alleen al verantwoordelijk is voor 1.444 vrouwen = 10%.

  Als we bedenken dat het totaal aantal Turken (378.400) en Marokkanen (341.640) in Nederland 50 keer zoveel is dan het aantal Polen (13.842) dan moeten we concluderen dat in verhouding de Polen 50 x zoveel ‘importeren’.

  Ik wacht de ontsteltenis over deze schrikbarende cijfers van Wilders, van Van Geel en van andere opportunisten graag af en ik verwacht dat men gauw eens gaat vragen hoeveel die Polen wel niet kosten. Zo niet, dan verwacht ik dat iedereen wijselijk zijn bakkes houdt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: