‘Strengere eisen’ aan importbruiderij.

Landgenoten,

Minister ErnSSt Hirsch Ballon van Importbruiderij komt met ‘strengere eisen’ met betrekking tot jeugdige importbruidjes dan wel importbruidegommetjes.
En zoals altijd; de Wantoestanden in Nederland blijken achteraf gezien nog vele malen erger dan we allen al vermoedden.
Naar verluidt werden in het buitenland gesloten huwelijken, waarvan de bruid of bruidegom slechts 15 jaar is, gewoon erkend in Nederland.
Middels de onmenselijke eisen van Ballon gaat die grens naar de respectabele leeftijd van 18 jaar.
Jaha, moet wel, want daarmee kunnen we uithuwelijking en gedwongen huwelijken voorkomen…

Deze maatregel is natuurlijk een wassen neusch, dat moge duidelijk zijn.

We weten allemaal dat dit soort lieden vaak via België binnen komen en los hiervan; Mocht een baardman vergezeld van een 15 jarig kind een klop op de deur geven, dan moet het wel héél gek lopen dat deze twee kennismigranten de toegang tot Nederland ontzegd worden.
Gewoon even aankloppen bij de Orde van Beschermheren der Allochtonen met hun zwarte gewaden. Sommigen typeren deze personen als rechters.
En anders zal coördinator Albayrak zich wel hard maken voor dit soort schrijnende gevallen.

O ja. Polygamie. In de volksmond ook wel ‘veelwijverij’ genoemd. Ook weer een bizar verschijnsel binnen deze Achterlijke cultuur.
In Nederland worden polygame huwelijken nu nog netjes geregistreerd, maar ook voor deze schijnhuwelijken komen nietsontziende maatregelen.

Over de behandeling van de importbruiden niets dan goeds. Er zijn verhalen bekend van meisjes die bij aankomst in Nederland – het Beloofde Land – meteen een flinke afranseling in ontvangst mogen nemen. Niet omdat ze niet gehoorzaamt, maar domweg om het feit om haar te laten voelen wie er de baas is. Door de leeftijdsgrens te verhogen naar 18 jaren is dit euvel natuurlijk meteen verholpen. Althans, zo redeneert de geesteszieke ErnSSt.

Landgenoten, de niet te stoppen instroom van ongeletterde creaturen uit islamitische oorden gaat gewoon door. Deze quasi-Wilderiaanse aanpak is een manier om u zand in de ogen te strooien, maar uiteindelijk zal er niets veranderen.
De grenzen moeten dicht, de deur moet op slot, de brug moet ingehaald worden.
We hebben geen liggende gelden meer voor inburgeringstrajecten, huisvesting, taalcursussen en andere geldverdampende projecten. De koek is op. Nederland is failliet.

Volgens Vriend Abdalli zullen we het allemaal wel verkeerd zien. Het zal ons niet bevreemden dat hij er weer es een wereldvreemde stelling uit gooit. Dit heeft niets met de islam te maken. Het is zelfs verboden om binnen de islamitische voorschriften de vrouw te slaan. U weet niet waarover u praat!

Alle islam-propaganda ten spijt, voor de zekerheid blijven wij onze steun betuigen aan Geert Wilders en zijn PVV en zeker met het oog op zijn vervolging op 20 januari 2010.

Twijfel derhalve niet.

STEUN GEERT!

Advertenties

29 Reacties to “‘Strengere eisen’ aan importbruiderij.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  inderdaad woestijnzand wil je niet de ogen hebben.
  Voor werkelijk stoppen van de instroom van kanslozen en voor echte besparing op de kanslozenindustrie moet je de PVV hebben.
  Ik stem dus PVV.

  Like

 2. yeager Says:

  “Orde van Beschermheren der Allochtonen”, afgekort OBA, toevoegen MA, resultaat OBAMA= Orde van Beschermheren der Allochten en Mohammedaanse Aberraties, de orde van de zwarte gewaden en zwarte zielen.
  Sorry BP., ik maak er een spelletje van maar wel in de hoop dat door de opeenhoping van al die tijdbommetjes de deconfiture aanstaande is.

  Like

 3. lebuinus Says:

  Huwelijken met 15 jarige geitjes worden dus zonder mokken
  geregistreerd en erkend.
  Als nu een boze blanke man op zijn PC wat kinderporno van een
  bijna 18 jarige heeft staan,rukt de gehele hermandad uit om
  de “misdadiger” te vatten.
  En de altijd wegkijkende rechterlijke macht wordt actief en
  deelt forse straffen uit.
  Maar als men handelt vanuit het “geloof van vrede” en de
  kinderen onder de 18 jaren consumeerd is het dan legaal ?
  Kan die mongool van Ernst Hirsch Ballin dit uitleggen ?
  Of valt dit ook onder de normen en waarden van de partij
  christenen dienen allah.

  Like

 4. Babes NSFW (Crax) Says:

  Hey BP,

  Alles kits, long time no speak!

  Linktrade mogelijk?

  Greetz, Crax

  Like

 5. toetssteen Says:

  @Lebuinus
  U kent onze slissende jurist, komt wel goed. Voor de pedofiel wel te verstaan, de de incestpleger. Liefde noemen de gekken het! Ze weten niet eens hoe het woord te spellen!

  Like

 6. Anton Says:

  Weer zo’n halfzachte maatregel op dit gebied. Over drie jaar zou Hirsch Ballin het optrekken van 18 naar 21 jaar, omdat ook die 18 jaar niet blijkt te werken. En zo moddert hij maar voort, als hij het dan nog voor het zeggen zou hebben.

  Like

 7. leefbarbaar Says:

  Dan heb je ook nog de import van afdankbruiden.
  Een wat minder bekend verschijnsel, maar net zo kwalijk voor onze maatschappij.
  De haatbaard doet een oudere vrouw weg, zet haar met koffer op een oude etage in een prachtwijk en belt vervolgens de sociale dienst. Dan komt het linksche tuig de vrouw opvangen, begeleiden en van dikke uitkering voorzien. Allemaal op onze kosten.
  Vroegah zetten ze hun vrouw in hun eigen zandbak naast de auto, zonder geld en zonder papieren. Dat was erg. Nu worden ze dus bij ons gedumpt. Dat is veel erger.
  Bij de weg: een leeftijdsgrens aan importbruiden stellen heeft geen enkele zin, want in Zandbakkië kun je iedere leeftijd laten invullen op je papieren, als je maar betaald. En vanwege de hoge instroom van kanslozen bij de overheid, kun je dat hier dus ook.
  De kern van het probleem blijft: moslims horen hier niet en iedere dag laten ze dat merken door onze wetten en regels te ontduiken.

  Like

 8. lebuinus Says:

  Zie het nu pas: consumeerd moet zijn consumeert.

  Like

 9. Maci Says:

  Wat ik nu zeg zal wel als heel fout beschouwd worden, maar 99% van de importbruiden en niet te vergeten BRUIDEGOMS, want daar hoor je niet vaak over worden niet geïmporteerd uit liefde, maar omdat er allerlei familie/eer/ financiële belangen in het spel zijn. Dat weten we allemaal zo langzamerhand. En de problemen komen op ons Nederlansche bordje.

  Zou het niet slim zijn om een bedrag dat gelijk staat aan de z.g. “bruidsschat”, of afkoopsom zo men wil, te eisen van de z.g liefdes ‘ímporteur’ als borg voor minstens tien jaar.
  Het zijn wel de ouders hoor, die geld willen zien. Een dochter voor 2 geiten. Ik zeg maar wat. Dus je zou ook direkt de primitieve ouders opvoeden. Er valt niets te verdienen.
  Het is niet moeilijk na te gaan om welke bedragen het gaat bij deze huwelijkstransacties die voor de allochtoon geld opleveren, maar voor de
  Nederlandse belastingbetaler alleen maar geld kosten.
  Laat de vervuiler (sorry, andere cultuiur, maar betalen).

  Als jij, of je ouders ,dat niet willen betalen en je bent toch waanzinnig verliefd, dan ga je gewoon in het land wonen van je arme geliefde.

  Ja, toch, liefde kent toch geen grenzen?.

  Like

 10. ?? Says:

  Whahaha.. Correctie: aan het eind heb je een belangrijke spellingfout:

  er staat: STEUN GEERT!

  het moet zijn : STEUN GEERT! STEM PVV!
  Wel op je spelling letten he, BP.

  -edit BP. Excuses!

  Like

 11. ?? Says:

  PS: ik ben 100%moslim 😀

  Like

 12. lebuinus Says:

  @Maci,

  Kan helemaal met U meegaan “liefde kent geen grenzen”.
  Men kan wel allerlei obstakels verzinnen,leeftijd verhogen en
  taalcursus aanscherpen,helpt niets, men vindt altijd mazen in
  de wetgeving en glipt vooralsnog naar binnen.
  Grenzen potdicht is het enige dat afdoende werkt.
  Geen gezeur over internationale verdragen en EU beleid.
  Een simpel rekensommetje leert dat de huidige instroom
  logistiek en sociaal-maatschappelijk niet houdbaar is.
  Dus gewoon met alle “liefde en nesteldrang” naar de zandbak.
  De hier al aanwezige familie uit solidariteit en liefde voor hun
  Vaderland ook terug.

  Like

 13. Hellen Says:

  STEUN GEERT , het helpt BP , WE zijn WEER de GROOTSTE !!!!!
  VRIENDEN van WBOH , als het zo doorgaat , kunnen wij er
  zeker van zijn dat we ook een subsidiepot binnen halen
  met dank aan onze voorzitter Tristan , U weet het

  STEM de PVV van GEERT WILDERS !!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 14. Maci Says:

  @Tristan, bij PVVbeesten wat mij betreft even een hart onder de riem.

  Like

 15. Abdalli Says:

  Voor uw informatie:

  Deze volgens Van Geel ondraaglijke last voor Nederland kent de volgende werkelijke cijfers

  http://statline.cbs.nl/StatWeb/publication/?VW=T&DM=SLNL&PA=70693ned&D1=a&D2=a&D3=0,7,13,15,33-34,38,43,45,48,52,57&D4=0&D5=l&HD=091006-0031&HDR=G4,G3,G2&STB=G1,T

  Als u een beetje uw best doet, kunt u zien dat de Marokkaanse gezingsmigratie (dus ruimer dan alleen huwelijksmigratie) in het niet valt bij andere nationaliteiten.

  Ter vergelijking: Marokkaanse en Turkse vrouwen die hier komen in het kader van de gezinsmigratie vormen TEZAMEN slechts (528 + 744) 10% van het totaal (15.622) waarbij Polen alleen al verantwoordelijk is voor 1.444 vrouwen = 10%.

  Als we bedenken dat het totaal aantal Turken (378.400) en Marokkanen (341.640) in Nederland 50 keer zoveel is dan het aantal Polen (13.842) dan moeten we concluderen dat in verhouding de Polen 50 x zoveel ‘importeren’.

  Ik wacht de ontsteltenis over deze schrikbarende cijfers van Wilders, van Van Geel en van andere opportunisten graag af en ik verwacht dat men gauw eens gaat vragen hoeveel die Polen wel niet kosten. Zo niet, dan verwacht ik dat iedereen wijselijk zijn bakkes houdt.

  Like

  • Maci Says:

   @Abdalli, de Polen erbij halen is wel het domste argument dat iemand kan bedenken.
   De Polen komen en kwamen hier om te WERKEN. Polen hebben nu eenmaal een ander arbeidsethos dan Marokkanen. Bovendien hebben zij hun wortels in de Christelijke cultuur. Zij stellen minder absurde eisen aan de Nederlandse samenleving dan moslims. Zij ontvangen ook geen bergen subsidies. De enige overlast als je het al zo noemen wilt die zij veroorzaken, is dat ze in het weekeinde na een week hard werken wel eens te diep in het glas kijken. Wat dat betreft zijn het net Nederlanders.
   Ik ga verder niet met u in discussie, want daar ben ik en de andere reageerders hier veeeel te dom voor.
   Bovendien, waarom zouden wij ellenlange sermoenen van een steile moslim moeten verdragen, terwijl hij eigenlijk niets liever wil dan schelden en beledigen?
   Niet te hebben zeg, bij elk topic nu reacties van ene Abdalli.
   De SGP is er feestelijk bij vergeleken.

   Like

   • Abdalli Says:

    Ja, Polen zijn beter dan Marokkanen. Ze zijn zo Christelijk dat 70% van hun budget aan alcohol wordt besteed. Die mensen, ja daar kunt u mee leven, immers, onfatsoen daar leeft u ook van.

    De vergelijking is dom voor de dommen en verstandig voor de verstandigen. Eerst eindeloos zaniken over de grote aantallen buiden en wat dat allemaal wel niet komt, maar als de polen 50x zoveel importeren dan is dat prima, want, ja want… ze zuipen zich zat! Bravo voor de diepgang!

    Ik met het me je eens dat ze een goed arbeidsethos hebben, maar ik wil eraan herinneren dat wat zij nu doen precies datgene is wat de eerste marokkaanse en turkse gastarbeiders deden, namelijk 18 uur per dag op de knieën in de kassen. Maar uw geheugen is kort. De nieuwe generaties die de taal hebben geleerd willen meer, als u het niet erg vindt. En als ze dan gemarginaliseerd en uitgesloten worden, dan vraagt men om problemen. De kans dat dit ook bij de Oost-Europeanen gebeurt is klein, want inderdaad ze bezatten zich net als u dus ze zijn welkom. Of ze verdwijnen naar Polen omdat dat land dankzij miljarden van o.a. Nederland op hetzelfde welvaartspeil wordt gebracht (zoals met Portugal gebeurde). Ik heb dus een voorstel: pomp hetzelfde geld in Marokko en ik zal morgen nog vertrekken.

    En je vroegtijdig terugtrekken uit de discussie is ook heel heldhaftig. Waar heb ik dat nog meer gezien hier?

    Like

   • Abdalli Says:

    buiden=bruiden; komt=kost

    Like

 16. Abdalli Says:

  “Volgens Vriend Abdalli zullen we het allemaal wel verkeerd zien. Het zal ons niet bevreemden dat hij er weer es een wereldvreemde stelling uit gooit. Dit heeft niets met de islam te maken. Het is zelfs verboden om binnen de islamitische voorschriften de vrouw te slaan. U weet niet waarover u praat!”

  Inderdaad, Boilingpoints! U weet niet waarover u praat. Maar dat ben ik inmiddels gewend. Bewijs? Wat heeft huwelijksmigratie te maken met vrouwen slaan? Je zult zeggen: beide worden door de islam aangemoedigd. En precies daar bega je de bekende fout der onwetenden.

  En inderdaad, het is verboden om de vrouw te slaan in de islam. Wat wel mag is een corrigerende tik onder ZEER STRENGE VOORWAARDEN. Zo mag de tik alleen worden uitgedeeld na herhaaldelijke pogingen om tot een verstandhouding te komen, herhaalde vermaningen en gescheiden slapen. Pas bij insisteren van de vrouw in ongehoorzaamheid in een rechtmatige zaak (dus een zaak waarin de vrouw een recht van de man schendt of een plicht verzuimt of in het algemeen een islamitisch voorschrift niet naleeft) mag de man de tik uitdelen, waarbij weer STRENGE VOORWAARDEN gelden, zoals niet op het gezicht slaan, geen pijn doen, geen letsel veroorzaken en geen zichtbare tekens achterlaten op het lichaam.

  In een Nederlands huwelijk stel ik mij voor dat men besluit te scheiden, omdat het “niet meer gaat”. Wij kennen de schrikbarende scheidingscijfers en de daarmee gepaard gaande ellende, zoals de vaders die hun kinderen niet meer mogen zien. Kinderen worden uiteindelijk de dupe en een ongezonde samenleving is het gevolg. De islam is daarentegen zo ingenieus om allerlei ‘checks and balances’ in te bouwen waarbij het hogere goed wordt beschermd. Scheiden kan in de islam maar zoals de Profeet zegt: “Scheiden is voor God het slechtste van dat wat toegestaan is”.

  Vrouwen slaan wordt NIET aangemoedigd in de islam. Het huwelijk is één van de heiligste dingen binnen de islam en vrouwen worden er met veel meer respect behandeld dan in een willekeurig Westers land, waarin schijn bedriegt.

  Waar jullie al jaren over zitten te zaniken zijn cultuuruitingen die juist getuigen van een afname van islamitisch bewustzijn bij veel ‘moslims’, zoals uithuwelijking en vrouwenbesnijdenis. U heeft nog veel te leren over onze prachtige godsdienst, maar dat kost moeite en daar houdt men niet zo van bij de PVV. Dat kan ik als luie allochtoon wel begrijpen.

  Like

 17. yeager Says:

  Zouden al die Abdahlias Nederland zilvervloten aanbrengen en hun godsdienst het nobelste denkbaar, dan nog zou ik reikhalzend naar de dag uitzien waarop ze Nederland uitgetrapt worden.

  Like

 18. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste Yeager,
  Zolang dat U die haatbaarden maar vér genoeg strapt zodat ze NIET in Vlaanderen terecht komen, zou ik zeggen: “Doe maar op, beste” !

  Like

 19. Maci Says:

  @BP, kan deze Abdalli alsjeblieft een ban krijgen? Als ‘wij’ zulke domme dingen zouden uitkramen en schelden en beledigen op maroc.nl, dan krijgen we het gekrijs van ‘discriminatie’ en ‘racisten’.
  Op Nederlandse weblogs beschouwt de zelfbenoemde marocintellectueel zichzelf als zeer intelligent . (Not) Elke discussie met een Maroc die zichzelf slim acht ontaardt in een oeverloos gezwam waar kop nog staart aan zit. Net als aan de koran. Het is zo vermoeiend en het levert geen nieuwe inzichten op.
  En hun uitgangspunt blijft hun vermeende slachtofferschap en hun haat tegen het Westen/ Nederland/ Nederlanders.
  Hilarisch die Marokkanen!!!!!!

  Like

 20. yeager Says:

  @Victor van Vosselaer.
  Dankzij Angeltjes weet ik er alles van, beste Victor (wat klinkt dat Victor lekker jaren 50/60 huiskamervertrouwelijk met Victor van Vriesland in het radiopanel).
  God, nog een zo’n dag zonder al die allah-mafketels-uitvreters-nonvaleurs- gelijkhebbers en dan gelukzalig sterven (zonder de verwachting op 72 allah-hoeren).
  Nog een dag de stad in zonder die kopvoddenparade tegen te komen. Je nog eenmaal in je eigen land te wanen zonder bezetter.
  Nog een dag met Karel Jonckheere die dat Victor zo lekker smeuïg uitsprak.

  Like

 21. Ouwe Knoest Says:

  Awel heer Victor(ie).
  De plon hoeft bij u niet van te ploffen. Van te paniekeren hoeft ook niet.
  Onze Jägermeister heeft een feilloze trap over zich.
  Met zijn “groen-geile” ADEAU trap zal hij Dalli-Dalli niet richting zuiden trappen, maar richting Mekâh. Mekâh komt niet naar Dalli-Dalli, maar Dalli-Dalli komt naar Mekâh op zijn tapijtje.
  OK vroegâh fen van Bertuus de Harredère groet u.

  Like

 22. Jorisdesukkel Says:

  Wellicht kan iemand mij vertellen wat het ons tot nu toe heeft opgeleverd die massa immigratie van niet westers allochtonen. Buiten dan de vele ergernissen voor de autochtonen zoals de lelijke sfeer en visueel bederfelijke moskeeën, vrouwen die gehuld in vodden lopen, Mannen in rare broeken met daarover een jurk en ga zo maar door. Maar wat heeft dit nu aan pecunia binnen gebracht. Ik zou het niet weten.

  Like

 23. Ouwe Knoest Says:

  @JdS
  Kort en krachtig.
  Woordspeling met twee halen één betalen.

  Alleen maar halen niets betalen.

  Zijdege nu opgehelderd?

  Ben ik nu “iemand” ghe ghe ghe (niet imam éééj)

  Like

 24. yeager Says:

  @JdS
  “bederfelijke” mosketen? Als dat eens waar kon zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: