The Amazing Abdalli. [slot]

Soera 26:
Gij zult de joden bestrijden totdat zelfs de steen waarachter een jood zich verbergt, u toeroept: ‘Dienaar Gods, ziehier een jood achter mij : doodt hem!

Landgenoten!
Zomaar een tekst uit de koran. Zal volgens zendeling Abdalli wel weer niets met de islam te maken hebben.
Meneer verwijt mij dat ik mezelf terug trek uit de discussie… Ik nam er niet eens deel aan. Het was voornamelijk Vriend Tristan die de moeite heeft genomen om deze veredelde Marcouch van repliek te dienen.
Ik heb het een en ander vanaf de zijlijn gevolgd en ik moet zeggen; deze Abdalli is als de islam zelf: Het komt binnen zonder kloppen en dat met een sterk overheersend karakter.

De overige commenters – ja, laten we die niet vergeten! – vragen nu om een IP-ban voor meneer Abdalli.
Ik heb ook sterk de indruk dat je deze imam het meest treft door hem te negeren. Vervolgens wordt u gemakshalve weggezet als lafaard of krijgt u zelfs het predicaat ‘gepeupel’ opgeplakt. Dit is een synoniem voor ‘rapaille’ en ‘gespuis’. Het is maar dat u het weet…

Mocht het werkelijk uit de hand lopen, dan is een IP-ban zo geregeld.
Het woord is aan u.

Ik ga überhaupt niet in discussie met een gelovige als Abdalli, domweg vanwege het feit dat iemand die een Middeleeuws, moordzuchtig, intolerant boek als leidraad hanteert, in mijn ogen niet in staat is om zelfstandig te denken en te handelen naar Westerse maatstaven.

Laten we de draad weer oppakken:
Al Qaeda heeft weer een nieuwe methode ontwikkeld waarmee radicaal-islamitische zelfontbranders zichzelf naar het Paradijs schieten. De ANUSBOM. Dingetje moet uiteraard rectaal ingebracht worden en middels een mobiele telefoon zullen de billetjes der terrorist boem doen.
De Franse geheime dienst waarschuwt nu voor dit nieuwe fenomeen.

Zoals u weet, zitten deze terroristen everywhere, dus mocht u een islamiet op straat wat raar met de billen zien waggelen, aarzel dan niet. Gewoon nog een keer schieten. Deze aanhanger van die prachtige godsdienst [Abdalli-waarschuwing!] heeft zeer waarschijnlijk wat explosieven in zijn achterste geduwd. Als vervolgens blijkt dat deze knalbaard ook zijn mobiele telefoon uit de jurk tovert en het ding de sporen geeft, kunnen we voorzichtig concluderen dat we hier met de nieuwe Terrorist 2.0 te maken hebben.

Voorts moet u alert zijn wanneer uw huisarts en/of specialist een baard draagt en u om wat voor vage redenen dan ook zetpillen voorschrijft. Een vergissing is zo gemaakt…

Nogmaals, landgenoten; Abdalli’s IP-ban heeft u zelf in de hand. Bij steeds terugkerende klachten aan het adres van BP, zal BP tot actie overgaan.

Tot morgen!

Advertenties

16 Reacties to “The Amazing Abdalli. [slot]”

 1. Arie Says:

  BP, ik ben het (zoals zo vaak) helemaal met je eens. Geen ban voor deze Abdalli. Dat zal door hem ongetwijfeld uitgelegd worden als angst, zwaktebod, de erkenning van de superioriteit van moslims of weet ik veel welke draai hij eraan geeft. Laat hem rustig doorgaan met het verkondigen van zijn dwaalleer. Geen hond (oh nee, sorry dat is een onrein dier) die erin trapt.

  Bovenstaand berichtje maakt trouwens duidelijk dat moslims wel degelijk over intelligentie en creativiteit beschikken. Jammer dat ze het voor de verkeerde doeleinden gebruiken.

  Like

 2. yeager Says:

  Zolang Abdahlia geen ban heeft en zich kan uitleven in de opsomming van de perversiteiten van zijn geloof, kan hij niet jongleren met zetpillen, met een schaar zijn dochter verminken en onklaar maken, zijn geit de nek doorsnijden, auto’s in de hens steken, buschauffeurs etc. met stenen bekogelen en messen bedreigen, oude vrouwen tegen de grond trappen, meiden zonder kopvod verkrachten, kortom de openbare ruimte bevuilen en onveilig maken.
  Lekker laten lullen die kwast en negeren.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  dat gebler van Abdalli kan me geen moer schelen: ik lees het niet en reageer er niet op.
  Zolang iedere dag de moslims met wandaden de kranten halen, weet ik genoeg van de fijnere eigenschappen en diepzinnigheden van dit “geloof”.
  Zelf heb ik het fatsoen om niet te reaguren op Maroc.nl, zoals mijn goede vader zei.
  Bij de weg: zeer hardnekkig gerucht; weet je wat het verschil is tussen een gewone crimineel en een moslimcrimineel? De moslims hebben een magnetron op de cel. De anderen niet. Wat hebben ze gemeen? Halal vreten.

  Like

 4. Hellen Says:

  off topic
  Gezien ? Wat kost de massa immigratie , een site van de PVV ,
  loopt als een trein , vanmiddag al 650 reageerders met de
  meest waanzinnige verhalen , ik kan alle leden van WBOH
  aanraden om er een paar te lezen , dan zie je waar de vele
  zakken met geld naar toe gaan , je schrikt je kapot !

  Stem PVV !

  ps BP als we niet meer reageren op abdallia
  wordt ie het vanzelf zat , laatste stuk is veel leuker !

  Like

 5. tristan Says:

  BP,
  Ik ben klaar met mijn zeer educatieve discussie met Abdalli die overigens op een aantal punten wel verhelderend was maar we praten vanuit 2 totaal verschillende werelden. Van een ban ben ik geen voorstander. De Vrijheid van Meningsuiting staat bij mij hoog in het vaandel.

  Maar terzake;

  BINNENKORT IN HET ZORGPAKKET;

  De ZETPILBOM!

  Deze ultra-moderne manier om de Islam via de anus te promoten is nu eindelijk voor iedere moslim – al of niet verlicht – bereikbaar.

  Deze zetpilbom is niet alleen aambeienvriendelijk maar is ook van grote afstand tot ontploffing te brengen via een mobiele telefoon die ook in het zorgpakket zit.
  Het een en ander is getest door leden van de Moslim Broederschap en door een bevoegde imam die ook verantwoordelijk is voor de nazorg; 72 maagden zullen zich ontfermen over de martelaren die het licht (of de flits) hebben gezien. De leeftijd van dit vrouwvolk is uiterst geheim maar dat moge de pret niet drukken en men kan niet op iedere slak (of moslima) zout strooien.

  Ter geruststelling; op die zetpilbom zit een levenslange garantie en bij eventuele mankementen kunt u in beklag gaan bij GroenLinks.
  Volgens onbevestigde geruchten heeft deze club van idealisten de werptaarten in de ban gedaan en heeft de anusbom al uitgebreid getest.

  Dus als u het Femke wat minder snel naar de interruptie-microfoon ziet lopen dan gewoonlijk dan weet u hoe ‘het’ zit.

  Like

 6. yeager Says:

  @Tristan.
  Hemke Falsema kon in haar microfoongang wel eens gehinderd worden door de tamponbom.

  Like

 7. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Ik deel je mening omtrent de IP-ban.
  Het gebruik van ernstige ziekten of grove beledigingen aan het adres van commenters levert uiteraard wel een ban op.

  Like

 8. tristan Says:

  BP,
  Voor 100 procent mee eens want er zijn natuurlijk altijd zekere grenzen.

  Like

 9. tristan Says:

  @yeager

  Dan hebben we in dit specifieke geval een periodiek probleem maar dat is een schrale troost.

  We kunnen hier wel grappen maken over dit nieuwe fenomeen maar ondertussen is gebleken dat het een en ander niet kan worden getraceerd door de gebruikelijke detectiepoorten.

  Blijft over de inspectie van bepaalde individuen die zich verdacht gedragen en gebruik maken vliegtuigen etc.
  Welke bevolkingsgroepen komen daarvoor in aanmerking en wie mogen die visitatie verrichten?

  Daarom in samenwerking met de AIVD en het MDI de volgende enquete onder de bezoekers van dit educatieve discussieforum.

  Verdachte culturele en etnische minderheden i.v.m. de zetpilbom;

  1. Surinamers
  2. Papoea’s
  3. Pygmeeën
  4. Mongolen
  5. Antillianen
  6. Moslims
  7. Nederlanders (autochtone)
  8. Joden
  9. Finnen
  10. Hottentotten

  Wie mogen visiteren?

  1. Bromsnorren.
  2. Speciaal opgeleide politiefunktionarissen.
  3. Hulpimams.
  4. Imams.
  5. Buurtvaders en buurtmoeders.
  6. Militairen.
  7. Geitenwollensokken.
  8. Verpleegkundigen.
  9. Gynaecologen (géén amateurs).
  10. Uw eigen voorstel.

  Alle reaguurders worden automatisch beloond met het Ere-lidmaatschap van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

  Ter attentie; dit is een serieus onderzoek en de uitslag blijft uiteraard onder de pet.

  Like

 10. Abdalli Says:

  Ik heb 1 argument gehoord voor een eventuele IP-ban, die mij overigens volledig koud zou laten. Ik ben hier om u wat te leren over de islam en moslims, omdat u er simpelweg NIETS vanaf weet en er toch een mening over denkt te hebben en ook alles ermee in verband te kunnen brengen.

  Het argument zou luiden dat ik een enkele keer een beledigend woord heb gebruikt in de trant van ‘gepeupel’. DIT TERWIJL DEZE HELE BLOG LEEFT VAN DE HAAT EN GEEN ENKELE VORM VAN ONFATSOEN SCHUWT. Ik kan zo tientallen scheldwoorden opsommen die allemaal de moslim als doel hebben. U baadt zich hier in racisme en durft vervolgens te dreigen met een kinderachtige ip-ban vanwege het woord gepeupel.

  Uw realiteitszin en gevoel voor proportionaliteit is volledig afwezig en u blijft hardnekkig blind voor alles wat verstandig kan heten. De enige reden dat u die simplistische ban niet toepast is omdat u weet wat dat zou betekenen: lafheid en een vorm van falen tegenover een moslim die WEL wat terug zegt. Dat is uw grootste nachtmerrie. U heeft zich namelijk altijd kunnen beroepen op uw westerse verlichte rede en doet nog steeds. Maar als een moslim redelijker is dan u kunt zijn, dan slaan de stoppen door en wordt uw irrationaliteit ontmaskerd.

  Met dit alles in het achterhoofd wordt het wel erg triest om te beweren dat u niet met mij in discussie kunt gaan omdat ik een dogmatisch geloof aanhang. U weet namelijk heel goed dat al mijn argumenten — en argumenten zijn überhaupt zeldzaam hier, want u hoeft elkaar als gelijkgestemden niet te overtuigen — vertrekken vanuit de rede en niets bevatten van dogmatiek. U leest een Elsevier artikel volledig verkeert en ik laat u zien hoe men deze wel goed leest; ik beredeneer wat het echte probleem is met immigratie en staaf mijn argumenten met cijfers van het CBS; Ik presenteer de islam zoals u deze nog nooit gekend heeft volgens redelijke inzichten. Maar al deze redelijkheid en welwillendheid mag niet baten.

  Alles waar u moslims van beschuldigt is eerder op u van toepassing maar de blindheid regeert.

  Ik heb mij bewust op dit blog begeven (volgens sommigen zonder aankondiging binnengevallen; en hoe moet dat anders in een blog?) omdat ik wilde zien hoe een intelligenter PVV-publiek zou reageren op islamitische redelijkheid. Mensen die een gemiddeld of bovengemiddeld onderwijsniveau hebben, daar kan men mee praten, zo dacht ik. Maar u bewijst (misschien met uitzondering van Tristan) dat u zowel intellectueel als moreel failliet bent. U gaat niet in op argumenten en kunt geen fatsoen opbrengen voor miljoenen mensen. Dit allemaal met een beroep op de rede en beschaving. Hoe blind kan men zijn?

  Een moslim heeft eer, zoals u weet zonder de betekenis van het woord ‘eer’ te kennen. Daarom zal ik de eer aan mezelf houden en dit diepe en donkere gat verlaten. Ik laat u daarbij aan uw lot over en dat is moeilijk voor een moslim die het beste met mensen voorheeft.

  Like

 11. toetssteen Says:

  Mijnheer Abdalli
  Mijn excuses dat ik wat laat antwoord, maar mijn job gunt mij soms weinig vrije tijd. Een project moet nu eenmaal zo snel en met zo min mogelijk uren afgesloten worden. Allez.
  Laat me allereerst antwoorden op een ander item. U sprak over een feminiene insteek….. Tja, mijn Friese voornaam geeft soms wat problemen, hilarisch soms en ik moet u bekennen dat ik daar van harte om kan lachen, maar ik vermoed dat u eropuit was het iets anders te interpreteren. Ik ben nog net niet zo dom niet uw opgestelde val te zien. Weet uw dat ook weer zullen we maar zeggen. Uw aanhef was dus aanmatigend, maar door onwetendheid ridicuul.
  Hoewel u wel degelijk inzag dat het verhaal van de hotelgast steek hield. u was geen gast zei u……. En op dat moment wist u dat u zich moest conformeren met de vrouw, de werkende, de Nederlander, want u was immers geen gast!
  Ineens zag u dat die rommel opgeruimd moest! Maar natuurlijk mijnheer Abdalli, dat is nu precies wat de PVV zegt. Eruit met het tuig! Maar voor al degenen die zich net zoals in Singapore kunnen conformeren aan het algemeen belang, dan staan ons gouden tijden te wachten.

  U plaatst uzelf echter in een aura van zieligheid, maar waarom dan toch? U bent bespraakt genoeg zou ik menen. Komaan mijnheer Abdalli, ik denk dat uw comments waardevol zijn. U schermt met eer, terecht, maar wij schermen met onze eigen cultuur. Dat moet toch niet zo erg moeilijk te vatten zijn? En nee, dat heeft niets vrouwelijks, maar ik heb ook een apartement in Singapore. Mijn linker buurman is een hindoe, mijn overbuurman een Chinees, maar ik weet niet welke godsdienst hij aanhangt, aangenomen dat hij er eentje aanhangt. Maar mijn bovenbuurman is een moslim van Maleisische afkomst. En dat gaat zonder enige wanklank samen mijnheer Abdalli. Logisch, want als het niet samen gaat, dat heb je een heeeeeel groot probleem. Wat u al stelde, het handhaven. Nou, daar doen ze daar niet zo moeilijk over. En weet u hoe ongelooflijk prettig is het is ginds te zijn?
  De overheid handhaaft.

  Like

 12. tristan Says:

  @Abdalli

  Ik heb met aandacht uw reactie gelezen.

  Uw toonzetting is wat somber en dat is waarschijnlijk omdat u het idee heeft hier niet serieus genomen te worden.
  Uw probleem is dat u – wat betreft opleiding en motivatie i.v.m. een baan – niet representatief bent voor de algehele moslimpopulatie in ons land.
  Als bijna iedere Marokkaanse jongere uw opleiding in zijn bagage zou hebben én uw kennis van de Nederlandse taal zou er van een integratieprobleem geen sprake zijn. Laat staan problemen op het gebied van criminaliteit en straatterreur.

  Een kwart van de wereldbevolking bestaat uit personen die de Islam als Godsdienst beoefenen, dus we kunnen niet spreken van een uit de hand gelopen sekte maar van een wereldreligie.
  Sinds de jaren 70 is de Islam echter vele malen negatief in het nieuws geweest en dat ging tegelijkertijd gepaard met een massale immigratie naar West-Europa zonder dat daar een werkelijke economische reden voor was.
  Het feit dat de integratie nauwelijks op gang kwam heeft te maken met de Westerse Verzorgingsstaat die de moslims ging verzorgen zonder eisen te stellen op het gebied van werk, taalbeheersing en een redelijke aanpassing aan Westerse normen en waarden.
  Hierdoor ontstond een onderklasse van kanslozen op de arbeidsmarkt en een sterk stijgende criminaliteit.
  Als vanaf het begin van deze ellende de goedwillende moslims de negatief ingestelde moslims hadden gecorrigeerd was het niet tot de huidige situatie gekomen.
  Dat neemt niet weg dat onze Overheden in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van getto’s en de massale werkloosheid onder moslimjongeren.
  Zij hadden veel minder tolerant moeten zijn t.a.v. onaangepast gedrag, intimidatie en verloedering. Er is een Nederlands spreekwoord en dat luidt; ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’.
  En dat is nu precies de oorzaak dat het woord ‘marokkaan’ een synoniem is geworden voor crimineel.

  Juist harde maatregelen zoals het ontnemen van de Nederlandse nationaliteit en repatriëring van draaideurcriminelen had de huidige problematiek in een vroeg stadium in de kiem gesmoord.
  Bij de huidige situatie is niemand gebaat; men wordt door werkgevers gepasseerd bij openstaande vacatures en stageplekken.
  Zelfs als men een academische opleiding heeft genoten wordt men gepasseerd en dan komt men voor de volgende keuze te staan; terug naar het voormalige thuisland en daar met de hier opgedane kennis aan een toekomst bouwen of hier blijven en een gefrustreerd bestaan te leiden.

  Niet alles is de schuld van die ongelovige kaaskoppen…

  Like

 13. :D ? Says:

  Woow! Het woord gepeupel is zo erg! Rifrat, stofdoek, theedoekje, Allahschreeuwer, Moslams en nog veel meer is natuurlijk heel erg aardig en heeft niets met discriminatie te maken. -_-‘

  Grote respect voor Abdalli, geloofsgenoot en de persoon die wel gelijk heeft en NIET scheld of discrimineert op deze site!

  @ Hellen : IK haat je OPEENS (ik zou tog niet weten waarom ! >.<) heeel diep!

  @ Tristan : De volgende x iets korter en minder saai schrijven graag. Ik val namelijk BIJNA in slaap tijdens het lezen van je racistische woordjes.

  100%Moslim 😀

  Like

 14. Boilingpoints Says:

  At Ab Dalli,

  Hier rijst toch een misverstand. Een IP-ban wordt enkel en alleen uitgedeeld wanneer commenters strooien met ernstige ziekten.

  Verder met u goed begrijpen dat dit weblog een licht humoristische/satirische ondertoon heeft. Liefst gitzwart.

  Maar ach… De eerste moslim die met enige humor tegen feiten aan kijkt, moet volgens deze ongelovige blankman nog geboren worden.

  At 0% Nederlander,

  In het pleidooi van Tristan kon ik geen ‘racistische woordjes’ vinden. Wel het woord ‘Marokkaan’. Bedoel je dat?
  Sinds wanneer is een Marokkaan een ras? Waarschijnlijk gaat de verhelderende uiteenzetting omtrent de Toestanden in Nederland je boven de pet. Of doek, dat mag ook.

  Succes met lezen!

  Like

 15. ???:D Says:

  Nee,, ik bedoelde niet het woord ‘Marokkaan’. Die comment hierboven is natuurlijk niet de enige comment van Wilders-aanhanger-kontelikker Tristan. Als ik zijn/haar/wtf het ook is comments eens doorneem, lees ik wel veel discriminatie. Blind, BP? Hoog tijd voor een bril als je niet ziet wat hij allemaal zegt 😉

  100%Moslim en idd gelukkig geen Nederlander…

  Like

 16. daniel Says:

  Nee nee, dit staat niet in de Koran. Dit staat in de Hadith, dat is de mondelinge traditie over de profeet Mohammed, vrede zij met hem.

  Je moet niet zo negatief zijn over de Islam, het is een ware verrijking van onze cultuur. Daar ik zelf van joodse afkomst ben verheug ik me nu al op de dag dat ik me achter een steen mag verstoppen om vervolgens door een dienaar van deze prachtige religie te worden vermoord.

  Je moet wel wat overhebben voor het multiculturele ideaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: