Nieuw oorlogsgebied: ‘Donderberg’.

Lectori Salutem!

We lezen in Elsevier dat de Hermandad de handen vol heeft om de eigen politiewagens in tact te houden. Plaats delict: de wijk ‘Donderberg’ te Roermond. Vijftien/zestien jarige Rif-aapjes hebben deze wijk tot oorlogsgebied verklaard en maken zich schuldig aan harde criminaliteit zoals het plegen van overvallen en het ‘op z’n kant gooien’ van burgerauto’s en politieauto’s.
De burgervader aldaar, doet nu wanhopig een beroep op de plaatselijke bevolking om mee te strijden tegen het vandalisme.

Vanwege mijn op de valreep ingelaste S.A.M-dag – Schijt Aan het MDI – spreken we gewoon van kut-marokkaantjes die tegenwoordig ook in de provincie Limburg huishouden. Goudsche Toestanden beperken zich niet alleen tot de Randstad, maar ook een middelgrote gemeente als Roermond kampt met deze marokkaanse ongemakken.

De politie is de grip op deze schavuiten allang kwijt en vestigt nu de hoop op de alerte bewoner. Staat er iets te gebeuren, meldt het de politie. Dan kunnen we ze oppakken.

Dus ziet u dat twee rubber-aapjes uw auto ‘op z’n kant’ willen gooien, bel dan de politie… Natuurlijk niet. De politie zal op de fiets moeten komen, want het wagenpark van de Hermandad is dusdanig geslonken dat een snelle aktie niet reëel is. Niet bellen dus.
U neemt uw verantwoordelijkheid en slaat deze twee onbeschaamderikken de tiefus. Dit is namelijk de enige taal die deze luizenbollen verstaan.

In Nederland staat de politie toe dat haar eigen wagenpark gesloopt wordt door minderjarige apenkoppen van moslim-signatuur. Laat dit gegeven goed op u inwerken.

Nu we ‘Donderberg’ kunnen typeren als oorlogsgebied, moeten we snel doorpakken. Burgers die voor geen kleintje vervaard zijn, worden geacht zich te mobiliseren. Oom Geert zal u de strategie middels een briefing uit de doeken doen.
Linkse Idioten zullen dit afdoen als ‘voor eigen rechter spelen’.

Wij praten liever over verantwoordelijkheid nemen, teneinde de veiligheid in deze buurt op termijn weer te kunnen garanderen.

Gepast geweld kunnen we helaas niet uitsluiten.

Advertenties

14 Reacties to “Nieuw oorlogsgebied: ‘Donderberg’.”

 1. Maci Says:

  ‘U neemt uw verantwoordelijkheid en slaat deze twee onbeschaamderikken de tiefus. Dit is namelijk de enige taal die deze luizenbollen verstaan.’

  Ja, ja ,maar je kent het resultaat. Tuig is zielug en het slachtoffer is dader.
  Er moet nodig iets in de wet veranderen, want dit noemen wij geen ‘rechtsstaat.’
  Aangezien er niets gebeurt in 031, komen er steeds meer ‘oorlogsgebieden’.
  De politie onderneemt nog een vakantiereisje naar de Mediterranée met de bontkraagjes en knuffelt ze meer dan hun eigen kinderen thuis.
  De bontkaagjes voelen zich sterk.
  Net als met Rennies, wrijven helpt niet.
  Ondertussen stappen de analfabete maroc- en turk oma’s in het gratis ingehuurde busje om ze naar het dagvermaak te brengen omdat zij niet kunnen KLOKKIJKEN.
  Ik zou zeggen 2x vervoeren om te leren klokkijken en zo niet geleerd ,dan maar lekker thuisblijven. Net als al die 70 jaar daarvoor.
  Zijn wij dan zo langzamerhand helemaal verstandelijk stil blijven staan om de islam en de achterstand te faciliteren in Europa en Nederland?.

  @BP, wind ons niet altijd zo op alsjeblieft.

  Like

 2. yeager Says:

  Er stond gisteren nog ergens een cartoon van Gregorius Nekschot van een agent die names de achter hem staande dief van het slachtoffer verlangt om de de aansteker terug te geven die de dief bij zijn klus had achtergelaten.
  (Over de Gestapo-organisaties OM/de politie zie: uit het boekje bij de Vrijspreker.nl)

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  Ik zal het morgen wat luchtiger houden… 🙂

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Klik op deze link: http://www.alibayrak.nl/nl/
  Klik onder “dossiers” op “Jongeren” en zie dat ook roermond totaal verziekt is door de allochtonen/PvdA, met volkomen debiel PvdA-beleid. Van Graffitimuur tot straatcoaches.
  Roermond moet niet zeiken, gewoon volgende keer PVV stemmen.
  Op een dag zet je criminele jongeren met hun ouders over de grens en nis er weer vrede op straat.

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  Op “iyi arkadasem” Ali B. (goede vriend mijn).
  TU/e Innovatie Management.
  Innovatie is meer dan alleen een technische verbetering.
  Belangrijk hierbij is de interactie tussen gebruiker en product. Innovatie kan ook in bijvoorbeeld management of marketing plaatsvinden.
  De gevolgen van het op een nieuwe wijze toepassen van een bestaand product kunnen even groot zijn als de gevolgen van de introductie van het product zelf. Zo is de komst van het internet een technische innovatie, die zonder de ontwikkeling van e-business-strategieën waarschijnlijk minder succesvol zou zijn geweest. Garcia en Calanone[1] merken in dit kader op dat innovaties anders zijn dan uitvindingen. Een ontdekking die nooit uit het laboratorium komt, blijft een uitvinding. Pas als een ontdekking in productie genomen wordt en waarde voor de onderneming toevoegt, zelfs als dat in de vorm van kostenbesparingen is, kan het een innovatie genoemd worden. In deze laatste omschrijving kan innovatie niet los gezien worden van marketing; zonder succesvolle vermarkting bestaat er geen innovatie.
  Uit Wiki Pedia.
  Zou er “hoop” zijn, dat alles sal reg kom door deze toekomstige Weledelgestrenge Bey ir. Ali B (“Vak”richting Innovatie Management)
  Dat vlaggetje in de straat v/d keizer (in Sgèveninghe) is groter dan op de site van Ali Bey (meneer Ali).
  Wat ik vond? Een Turk is en blijft hij ook buitenshuis.

  Like

 6. yeager Says:

  Breaking/shocking news: De Nobelprijs voor de Vrede is gewonnen door de heiligverklaarde oplichter Barack Hussein Obama, tegen wie gelijktijdig goddank ook een campagne voor impeachment is gestart.

  Like

 7. tristan Says:

  Het (landelijke) probleem van de Marokkaanse kansenjongeren wordt nu eindelijk effectief aangepakt.

  En ere wie ere toekomt; het is Ahmed Marcouch (bekend van Radio, TV en van ludieke experimenten zoals inloopcafé’s voor homo’s van moslimsignatuur) die met de volgende oplossing komt;

  Uitzendbureau “Mo Money” speciaal opgericht voor Marokkaanse jongeren met een strafblad van hier tot Mekka. Zij worden ingezet als verhuizer of als havenarbeider.

  Uitvalsbasis; stadsdeel Slotervaart.
  Beschermheer; Job Cohen (met de subsidiebuidel).

  Hun specialiteit in de haven; controleren van containers op drugs, vuurwapens, steekwapens etc. Dit zal geschieden onder streng toezicht van een buurtvader met een blanco strafblad(!) of een straatcoach met proefverlof.

  Hun specialiteit in de verhuisbranche; het vervoeren van kleine brandkasten, kassa’s, tassen, geldkoffers en portefeuilles.
  Zware goederen worden vermeden i.v.m. structurele rugklachten.
  Dit project zal bij succes ook worden toegepast bij Antillianen (b.v. rapbureau’s) en andere kennis-immigranten zoals Roemenen en Bulgaren.

  En de argeloze autochtoon?
  Voor hem geen Mo Money maar per 1 januari a.s. een verhoogde zorgpremie en als bonus het vriendelijke (maar dringende) verzoek ‘nog even’ door te werken tot het 67e jaar.
  Want al die charitas moet toch betaald worden uit de knip van de verdraagzame en tolerante autochtoon.
  Het een en ander in overweging nemend zou je als inboorling in de verleiding kunnen komen op die Geert Wilders te gaan stemmen…

  Dus daar gaat ie weer;

  Steun de PVV!

  Like

 8. Ouwe Knoest Says:

  Vriend Jäger,
  Ter hoogte van de Scheveningsweg – Anna Paulownastraat staat “het Vredespaleis. Hernoemen (niet omDOPEN) tot Obama Palace (vgl. Golden Palace) is binnenkort te verwachten.

  Tristan.
  YA DAMN RIGHT MAN, DAMMMN RIGHT.

  Like

 9. yeager Says:

  @Tristan.
  Uw inbreng zal u niet in dank worden afgenomen door Andahlia voor wie u met uw sermoenen zoveel boter aan de galg smeerde.

  Like

 10. Maci Says:

  @Tristan .Alleen de uitdrukking al: Mo Money.
  Komt op mij over als een provocatie.
  Ik ben bang dat deze talentjes misschien van de honderd, één bekeerling oplevert.
  En hoeveel kost het weer aan belastinggeld om dit “project’ te zien mislukken? Marcouch blijft maar keutels droppen.

  Trouwens, ik ben de data kwijt, maar er was ook een Maroc leerkracht in Slotervaart 020 die met een strafblad les mocht geven op een VMBO school in Slotervaart .

  Like

 11. yeager Says:

  @Ouwe Knoest.
  Je zit me te dicht op de hielen, O.K. Ik heb de indruk dat je in hetzelfde buurtje woont en dat je verdomd goed weet dat ik vanuit mijn woonkamer de torens van het Vredespaleis kan zien nu de bomen weer kaal gaan worden. Ik overweeg om me voortaan als Jonge Knoest aan te dienen.
  Voor mijn inbreng die er op neerkomt dat ik de gloeiende pest heb aan lieden die in onze eens zo vreedzame samenleving tweespalt brachten en die door hun overijverig geneuk op punt staan om die samenleving te overheersen, behoef ik niet bang te zijn want velen zijn goddank tegenwoordig van dezelfde gedachte.
  Maar de enkele hint die je eens van mijn idenditeit gaf was m.i.voldoende.

  Like

 12. Ouwe Knoest Says:

  Jäger,
  Ha ha ha Jäger … de weduwe van Indië is géén buurtje hè!?
  In zijn jeugd heeft OK statig kwartier gemaakt in een groot herenhuis beschermd opgevoed door zijn toegewijde ouders.
  Daarna is hij uitgevlogen en na zovele vlieguren – ook buitengaats – en een aardige laag eelt op zijn ziel gevormd te hebben weer naar “Het Haagje” terug gekeerd. In een schilderachtige wijk nog wel .. :o), néé niet dié.
  Beschouw mij maar als een Guardian Angel. Je kunt hopelijk ook de klokketoren horen luiden en donders goed weten waar de klepel hangt.
  In de Bankastraat waren het twee Antillianen, die – meen ik – 6 jaar aan hun broek hebben gekregen voor een steekpartij. Ja “dat soort” mocht naar Nederland komen, afgekeken van Mr. Pres. Jimmy C met de Cubanen van weleer. Hadden het idee hier een scootertje cadeau te krijgen. Het luilekkerland bij uitstek met financiers zoals wij met vele en hoge afdrachten.
  Fijn week-end Jäger. Don’t worry about me.

  Like

 13. yeager Says:

  Ouwe Knoest.
  Ja, de klok (niet de klokkentoren) kan ik met open balkondeur horen luiden en op dinsdag en donderdag zowaar een carillonconcert, maar de klepel heb ik nog niet zien hangen.
  Bankastraat? Zo’n half jaar geleden of langer kwam de politie ’s avond amechtig informeren i.v.m. een steekpartij in de Malakkastraat. Kennelijk ben je tegenwoordig nergens meer veilig, zelfs niet in de smaragden gordel.
  Een schilderachtige buurt? De Rijswijkse Leeuwendaal? Daar ben ik vertrokken omdat ik (zonder auto) op weg naar de city het genoegen had van steeds meer vogelaarwijk-figuren.
  Geresideerd hebbend in een statig Statenkwartier-herenhuis en je dan Ouwe Knoest noemen, nee dat kan echt niet O.K.
  Een fijn week-end.

  Like

 14. Ouwe Knoest Says:

  (Meister)Jäger,
  Nog schilderachtiger haha “mijn wijkie”.
  Ja uit de Gordel van Smaragd komende zijn wij neergestreken in het statige kwartier. Maar daar heb ik niet het “Leeuwendaal” van mijn tijd doorgebracht.
  Ouwe Knoest gekozen:
  Zie minwoordenboek.nl
  Puzzelwoordenboek.
  Knoest: Botterik/negatief . . Rare Kwast/negatief . . Lomperd/negatief . .
  iets groots in zijn soort/BINGO ghe ghe ghe.
  Ouwe Knoest is gekozen n.a.v.
  Hier rust Jan de Knoest
  Zijn geweer was verroest.

  En zijn buurman:
  P.Pineut heeft in het zand gebeten
  Hij was het herladen vergeten.

  Moraal voor diensplichtigen die voor F.1.10/dag voor Volk/Vaderland/Vorstenhuis 21 maanden er aan moesten geloven.

  De smaragdengordel bezoekt OK niet meer. De haat in de ogen, die OK nog uit zijn prille jeugd kent, wil hij dáár niet meer zien. Die haat is namenlijk weer aan het terugkomen. Of dat hier óók zal komen??? De gedachte al doet huiveren.
  Maar OK zal niets laten verroesten of vergeten te herladen ;o)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: