Jacht op krakers geopend.

Landgenoten!

Zo af en toe komt er ook goed nieuwsch uit Den Haag.
De PVV sprak gisteren haar steun uit voor het strafbaar stellen van kraken, dus een heus kraakverbod komt er aan.
En dat feit is natuurlijk geheel terecht, want waarom zou u en ik wel keurig netjes huur moeten betalen en een kraker niet?

Extreem-linkse houtje-touwtje jassen bevuilden gisteren de publieke tribune in de Tweede Kamer en ook op het Plein te Den Haag waren veel uitvreters te vinden. Tientallen krakers zijn door de ME verwijderd.
Nu het enteren van andermans eigendommen verboden wordt, is de tijd aangebroken om es aan de slag te gaan. Allereerst wordt u vriendelijk doch dringend verzocht om een douche te nemen en voortaan te poepen op een echt toilet, dus niet meer op een bouw-emmer van de Gamma. En hanenkam kan echt niet meer, dus kijk eens wat vaker in de spiegel van de kapper.
De krakersklederdracht, meestal bestaande uit Dr. Martens-laarzen, een kapotte spijkerbroek en een leren jack met daarop linkse symbolen, dient u aan de wilgen te hangen. In deze outfit kunt u namelijk niet op een sollicitatiegesprek verschijnen. Want dat gaat u namelijk doen!
U gaat voor de eerste keer in uw belabberde leventje een bedrijfspand aan de binnenkant bekijken en de handen flink uit de mouwen steken.
U heeft immers veel goed te maken.

Vrouwelijke krakers worden uit ethisch oogpunt verzocht es een BH aan te trekken. Een groezelig t-shirt met daarin twee defecte koplampen bungelend, is geen gezicht.
En ga nu gvd je oksels eens bewerken met een scheermesje! Dreadlocks onder je armen stamt nog uit de tijd dat de PvdA heel groot was in Nederland.

De tijd van het handje ophouden is voorbij en de jacht op dit werkschuwe schorriemorrie is reeds geopend.
Aan de slag!

Advertenties

8 Reacties to “Jacht op krakers geopend.”

 1. Johan Says:

  Nou jongens, het blijk maar weer dat rechts nog steeds geen hersenen heeft.

  Like

 2. Oh, die! Says:

  Er zaten best lekkere wijven bij, water en zeep, scheerbeurt en zo dan zou ik er wel eentje doen!

  Like

 3. Breinbrouwsels Says:

  Een scheurbeurt dus?

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Breinbrouwsels,

  Oké, wellicht zitten er een paar PNO-tjes tussen. [Potentieel Neukbare Objecten.]
  Maar vergeet de luizenkam niet!

  Like

 5. Breinbrouwsels Says:

  Zijn die luizenkammen meisjes (of zo) dan? Het zijn werkelijk barre tijden! Vroegah was een hanenkam zo’n lustverhogend ding, de opvolger van het geitenoog, dat je op de kop van je dingelorus kon zetten. Succes soms verzekerd. En een luizenkam was een speciale kam die door moeders gebruikt werd om hun kinderen te ontluizen. Kennelijk zijn ze nu nog slechts bestemd voor de ontluistering van het stadsbeeld en de reden voor het Grote Uitsterven:)

  Like

 6. Victor Van Vosselaer Says:

  Lieve Vriendinnen en beste Vrienden van Boilingpoints,
  Volledig off-topic, doch een (maanden)oude belofte getrouw, kan ik jullie het verheugend(?) nieuws melden, dat het “Kernkabinet” van het onlandje, belgië genoemd, de nodige documenten getekend heeft om een deel van hun bajesklanten naar net traliehotel in Tilburg te sturen.
  “Vriendje” Ballenellende is akkoord om ze te ontvangen; (of ie dààrvoor de rode loper zal uitrollen, staat niet vermeld) maar Jullie regering mag, ter compensatie…30 miljoen Euro (voor 3 jaar pension) in the pocket stoppen.
  Bron: BRT, VTM, http://www.hln.be
  ps: die toekomstige logé’s zouden allen Nederlandstalig zijn {:0)
  Het amusement hoor…Victor

  Like

 7. tristan Says:

  Het Partijcongres van GroenLinks vond dit jaar plaats in Den Haag op Het Plein. De opkomst was traditiegetrouw omgeven door de geur van verrotting, ontbinding, veel M.E. en belangstelling van de Linkse media.

  Hanenkammen, dreadlocks en ongewassen mutsen waren weer dominant aanwezig en het enige agendapunt was wederom het kraken van andermans eigendommen.
  Maar de gouden tijden zijn voorbij; de wetgeving wordt aangescherpt en er is zelfs sprake dat dit werkschuwe tuig moet gaan studeren of zelfs aan het werk wordt gezet.

  Subsidies worden opgeschort en de Wajongregeling herzien.

  De AIVD overweegt zelfs om deze creaturen in de gaten te houden want men is ook actief op het gebied van zielige asielzoekers beschermen via ‘ludieke aksies’ zoals intimidatie, bedreiging, afpersing en chantage.
  Het tuchtigen met de lange lat en eventueel de gummiknuppel worden aanbevolen ter correctie van deze individuen die een spoor van vernieling, verloedering en verpaupering achter laten bij hun criminele activiteiten.

  Te lang is hun de hand boven het (ongewassen) hoofd gehouden door de Linkse partijen. Zij geven een slecht voorbeeld aan b.v. de Marokkaanse jongeren die volgens een zekere Dr. Hassan Mousavi braver zouden zijn dan jongeren van andere culturen. Deze verlichte moslim is recentelijk gepromoveerd op een proefschrift over dit onderwerp.
  De autochtoon kan alleen maar zijn schouders ophalen over zoveel onbenul en de blik gericht houden op oom Geert die op tournee is in ‘good old England’ om zijn educatieve documentaire ‘Fitna’ te promoten.

  Voor een Sharia- en Kraakvrij Nederland; stem PVV!

  Like

 8. tom Says:

  wie denken jullie te zijn ons een beetje de grond in trappen en dan ook nog zeggen dat de krakers geen dreads mogen en wat leuk ja met een luizenkam jullie zijjn gewoon een stel luie donders .wij zijn gellukig met onze leefstijl en leven gezellig in groepen en werken gewoon bij bedrijven en kunnen ook gewoon kinderen krijgen wij leven gezonder
  we leven buiten in de natuur en jullie met gas en electro plus al die gemische troepjes bij jullie en weetje het leukste van alles nog jullie praten ons slecht omdat jullie zelf nooit zo kunnen leven das echt zielig

  ik vindt het niet kunnen dat jullie zo’n slecht beeld over ons hebben echt niet laat ons leven krakers voor het leven

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: