De tafel van vijf met Aboutaleb.

aboutalebO ja. Grootmoefti Abou de Grote.
De man met twee gele kaarten op zijn conto.

Vol verbazing en afgrijzen lezen we het volgende bericht in de Telegraaf:
‘Marokkanen in Rotterdam worden betaald om met burgemeester Ahmed Aboutaleb om de tafel te gaan.’

Is broodnodig joh en we hebben meteen weer een nieuw fenomeen in Rotterdam: ‘De Marokkanentafel‘.
De veldmaarschalk der Islamitische Strijdkrachten – in politiek-correcte kringen wordt deze surrogaat-imam steevast ‘burgemeester’ genoemd – organiseert gezellige onderonsjes met zijn volgelingen om zodoende de vorderingen omtrent de Islamisering van dit voorheen onschuldige land door te spreken. Waar liggen de knelpunten en in welke mate wordt u als onderdrukte Marokkaan gediscrimineerd door die ongelovige withonden bij u in de straat.

Marokkanen kunnen bij Abou de Grote – vrede zij met hem – vertellen over hun ‘succesverhalen’, maar ook over hun ‘problemen’.
Wat die succesverhalen moge zijn, laat zich raden; Het gemakkelijk verkrijgen van allerhande toeslagen, autkieringen, graties fietsen, afgeschermde zwemuurtjes en wat dies meer zij.
In dat geval kunnen we inderdaad spreken van ‘succesverhalen’.

De beloning voor deze inmiddels automatisch uitgespuwde Klaagzang bedraagt ongeveer €40,- en dat is vanzelfsprekend rechtvaardig.
‘Die mensen geven tweeënhalf tot drie uur van hun tijd op om met de burgemeester te praten. Het is dan ook normaal dat wij de reis- en parkeerkosten of de oppas vergoeden. Het gaat vaak om mensen die het niet zo breed hebben, dus het is niet zo gek om ze daar in tegemoet te komen’.

Ik geef wekelijks 40 uur van mijn tijd op om de Multiculturele Heilstaat in stand te houden middels het afdragen van belastinggelden.
Kan ik hier ook een onkostenvergoeding voor krijgen?

Wat is de voertaal eigenlijk tijdens deze dubieuze bijeenkomsten? vraagt de intussen geïrriteerde Autochtoon. [Vrij naar Tristan.]
Ook dat laat zich raden. Wetende dat de gemiddelde Marokkaan uit de straat nog grote moeite heeft met het dicteren uit een willekeurig leesboekje voor zes-jarigen, kunnen we gerust concluderen dat de voertaal Arabisch is.

Onderwerpen die waarschijnlijk niet aan bod zullen komen:
‘Marokkaanse vrouw bespuugd door Blondjongens uit de provincie.’
‘Kansenjongere uit provocerend oogpunt geweigerd bij het UWV-loket.’
‘Langverwachte bouwvergunning betreffende nieuwe moskeet op het laatste moment ingetrokken.’

Nee, wat wel aan bod zal komen tijdens deze meet and greet met deze burgemeester Aboutaleb – en tevens Hoek van Holland-kenner – laat zich ook voor de derde maal raden; het zich buitengesloten voelen door de Intolerante Autochtoon, natuurlijk! Dat hakt er altijd lekker in.

Mijn vraag is; mogen ook Nederlanders bij Abou op audiëntie komen om hún verhaal te vertellen, of is dit alleen weggelegd voor de verschoppelingen der samenleving…

Tristan en Leefbarbaar wonen in deze stad, bij mijn weten. Geldt deze uitnodiging ook voor jullie, of…
Waarschijnlijk moeten jullie geld meebrengen!

@ de genodigden; bij het betreden van Abou’s werkpaleis, gaarne de schoenen uittrekken. Zo hoort dat nu eenmaal in een moskeet.
Het gesprek zal doorgaans op het tapijt in Abou’s kamer plaatsvinden. De term ‘Marokkanentafel’ heeft daarom slechts een symbolische waarde. We zitten dus gewoon op de grond. Mocht u hierdoor rug of nekklachten oplopen, no problemo. Na het gesprek staat er een roedel fysiotherapeuten met jeukende handjes voor u klaar.
Uit medisch oogpunt is het dus mooi meegenomen wanneer u in het bezit bent van een omvangrijk achterwerk.
In de hal staat een collectebus ten behoeve van de vele slachtoffers van Marokkaanse straatterroristen. U kunt hier een kleine bijdrage doneren, maar let wel; U bent tot niets verplicht! Ik herhaal, u bent tot niets verplicht!

Lach er maar om, waarde Binnenlanders.
Boze, echte Rotterdammers zagen deze uitnodiging  hangen op winkelruiten in heel Rotterdam. Deze zijn inmiddels verwijderd.
De beloning was vet gedrukt en groen omrand.

Groen is de kleur van de Islam.

STEUN GEERT!
 

Advertenties

14 Reacties to “De tafel van vijf met Aboutaleb.”

 1. lebuinus Says:

  Leuk stuk BP, het blijft verbijsterend dat iedere dag de
  waanzin kan worden overtrokken.
  Nu ben ik ook uit Rotterdam afkomstig en berichtgeving
  over deze stad ligt altijd wat gevoeliger dan bij andere woonplaatsen. Heb de opbouw van de stad altijd met enige trots gadegeslagen en
  ging van de een naar de andere plek omweer een woontoren uit
  de grond te zien stampen.
  Met de benoeming van Abutaliban is voor mij het toppunt van
  krankzinnigheid bereikt en zou dit feit 10 jaar geleden hebben
  afgedaan als een 1 april mop.
  Dat alleen Marokkanen voor 40 Euro presentiegeld met de dubbel-
  paspoorthouder op een halalkleedje kunnen keuvelen is volgens
  mij gewoon 😀 I S C R I M I N A T I E.

  Like

 2. lebuinus Says:

  met discriminatie ging wat mis.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  je hoeft de onzin niet te verzinnen. De allochtonert verzint het wel. Nu betaald vreten met de burgemeestert!!
  Om te gillen, als het een grap was.
  Bij de “Dag van de Dialoog” mogen ook alle moslims gratis eten, bij de suikerfeesten ook. Vandaar dat een zooitje haatbaarden bedacht heeft dat ze er ook voor betaald kunnen worden.
  En ja hoor, Abou, de Ontlasting in de Zandbak zelve, gaat rifgenoten betalen om met hem te eten.
  Hier nog een stukje fraaie discriminatie uit 010: Antilianen laten een bus rijden, die kinderen ophaalt voor een dagje spelen met natje en droogje erbij natuurlijk. Dit geldt alleen voor Antilianen, witte vriendjes worden aan de deur geweigerd. Allemaal moet soepsidie natuurlijk.
  O ja, het Zuiderziekenhuis wordt gesloten.
  Nu wordt een deel asieligencentrum. De rest wordt bejaardencentrum. Links komt een vleugel voor alleen Finnen. Rechts een vleugel voor alleen Turken. Apartheid tot de dood. Nederlanders mogen betalen, dat is dan ook het enigste.

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  Een bejaardencentrum voor allochtonerts, begrijp ik?
  Die hoeven zeer waarschijnlijk níet met z’n tweeën ‘op cel’ zoals de Nederlandse bejaarde…

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  @BP,
  ik wordt zeker niet gevraagd aan te schuiven bij Abou, de Onnodige met Eelt op de Knieen, mocht dit ooit gebeuren, dan zal ik een grondig verslag aan je mailen om eventueel op deze site te plempen.
  Reken er maar niet op.
  Ja PvdA-moslims werken nu hard om bejaarden moslims in bejaardenhuizen te plaatsen met alleen eigen volk. Eisen, eisen, eisen, iets anders doen ze niet en eigen volk eerst, tot aan het bittere eind.
  Achterlijke linkschmenschen hoor je niet over dit soort apartheid.
  Ook na de dood, trouwens, blijft de moslim een geval apart. Worden de autochtoon na 8 jaar uit zijn graf gerot, de moslim mag blijven liggen stinken tot het einde der tijden.

  Like

 6. tristan Says:

  Ach, men moet als onderdrukte moslim af en toe eens bijpraten met deze brave burgemeester die ook maar moet zien te laveren tussen die ongelovige kaaskoppen en de niet geringe belangen van de Moslim Broederschap.

  Gediscrimineerd en gestigmatiseerd zoeken met name de Marokkanen zich een weg in onze intolerante en onverdraagzame samenleving. Op school gaat het al fout; geprovoceerd door racistische docenten haken deze jongeren al vroegtijdig af. Op straat worden zij voortdurend lastig gevallen door z.g. Lonsdale-jongeren met intimiderende akties die variëren van kopstoten tot het dreigen met vuurwapens.
  Bij sollicitaties worden deze gedreven idealisten steevast afgewezen op naam en reputatie. Ook al verschijnen zij frisgewassen met kaalgeschoren achterhoofd en geurend naar de klapperolie op sollicitatiegesprek en nemen zij een uiterst onderdanige houding aan; de hardvochtige werkgever is niet te vermurwen en weigert een baan of zelfs een stageplek aan deze miskende jongeren.
  Dan maar de criminaliteit in op advies van een buurtvader of straatcoach want als men op vacantie is in het voormalige thuisland moet men toch de schijn ophouden van de geslaagde emigrant die het helemaal gemaakt heeft in de 17e provincie van Marokko.

  Met al deze problemen geconfronteerd wil men wel eens zijn hart uitstorten bij een geslaagde Marokkaan zoals Aboutaleb die dicht bij de subsidiebuidel zit en ook de weg weet in de politiek.
  Men kan dan lid worden van de PVDA en zich zodoende uiterst nuttig maken bij de beoogde Islamisering van Nederland want die ligt dan wel op ramkoers maar de Koning van Marokko vindt ongetwijfeld dat er wel een tandje bij kan.

  En de autochtoon?
  Voor hem of haar geen voedzame maaltijd ten stadhuize maar een trieste gang naar de voedselbank waar men te horen krijgt dat de Antilliaan en de Kaapverdiaan voorrang krijgen want die worden het hardst getroffen door de kredietcrisis.
  Na deze nieuwe tegenslag keert de autochtoon terug naar zijn woning na eerst omzichtig langs een groepje hangjongeren van Marokkaanse signatuur te zijn geslopen.
  Na van zijn vrouw vernomen te hebben dat hij tot zijn 67e jaar door moet ploeteren ten gerieve van al die cultuurverrijkers verscheurt hij zijn lidmaatschapskaart van de PVDA en rent gillend de straat op; STEM OP DE PVV!!!.
  Na enige minuten verschijnt er een ambulance, de autochtoon wordt door 2 mannen in witte pakken van de grond getild en wordt met grote spoed afgevoerd naar een onbekende bestemming.

  Deze boze droom kan realiteit worden als u niet bijtijds tot inkeer komt en bij de eerstvolgende verkiezingen toch op een Linkse partij gaat stemmen.

  U bent dus gewaarschuwd;

  STEUN OOM GEERT!

  Like

 7. boilingpoints Says:

  At LifeBarbarian,

  Zou natuurlijk leuk zijn. Jouw verslag van het gesprek met Abou op BP.
  Helaas is dit een utopie. Je valt niet binnen de doelgroep…

  Maar wacht es! Met wat puntjes op jouw achternaam komen we toch een heel eind? Wie weet wordt je gebeld…

  Like

 8. boilingpoints Says:

  At Tristan,

  Over het systematisch weigeren van Marokkanen op de arbeidsmarkt: mijn werkgever komt er openlijk voor uit dat Marokkanen niet toegelaten worden. Voor iedereen die het maar horen wil.

  Mijn bedrijf heet overigens ‘Hollander’…

  Mooi hè.

  Like

 9. Maci Says:

  Ha, ha, Abutalib had al eens eerder met zijn vuist op tafel geslagen en geroepen dat hij met al die raddraaiers wel eens één op één een hartig woordje zou spreken. Dat zou ze leren!
  Nu moeten ze betaald krijgen om hun mond open te doen. En wat gaan ze zeggen?
  “Als we dit en dat niet krijgen en als je belooft dat we niet meer hoeven te solliciteren, want wij worden gediscrimineerd, als we onze gestolen waar mogen houden want eerlijk voor gewerkt enz.want anders gaan wij auto’s in de fik steken, weet je.”

  Hoofdcommissaris Welten van 020 heeft zijn mond maar een klein beetje opengedaan, maar duidelijk is dat hij moet zwijgen van Cohen en ter Dorst. Abutalib is tenminste volgzaam en zet het beleid voort.
  Sinds wanneer gaat een bestuurder vragen aan een bevolkingsgroep die niets anders dan problemen veroorzaakt hoe zij over deze problemen denkt?
  Vraag dat maar liever aan de Nederlanders en doe iets met die informatie!
  Ik wil best met Abutalib praten hoor, zelfs gratis, maar dan met een broodje ham en een glaasje witte wijn.

  Like

 10. Maci Says:

  P.S. BP. De voertaal van het grootste deel van de Marocs hier is het Berbers. Zij zijn de grootste import hier
  De Berbers voelen zich ook in Marokko gediscrimineerd. In de Rif wordt geen Arabisch gesproken. De Berbers worden ook in Marokko beschouwd als”minderwaardig’ ongeletterd en met een primitief eergevoel. De koning wilde ze maar al te graag kwijt.
  Ik heb al eens eerder verteld dat de bewoners van de Rif al in de oudheid door Herodotus, de Griekse historieschrijver, werden benoemd als “dieven en moordenaars”.

  Like

 11. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  Zo leer je nog es wat. Ik dacht dat die Riffijnen allen Arabisch spraken.
  Excuses.

  Like

 12. Maci Says:

  @BP, je hoeft je niet te verontschuldigen hoor. Toevallig weet ik dit en ook dat de Berbers zich verzetten tegen de z.g. Arabisering van Marokko. Het analfabetisme in de Rif werkt er ook niet aan mee dat men het Arabisch aanleert op school. Laat staan het Frans, dat als de elite taal wordt beschouwd.

  Like

 13. Ouwe Knoest Says:

  Ach met Abou toch!
  1. Eerst geeft hij goedkeuring bij een douceurtje van €.50 voor (alle) armlastigen uit de staatsruif te vertellen, dat it bedrag van de PVDA komt.
  2. Biedt vervolgens zijn verontschuldigingen aan, maar die worden noch gelezen noch gehoord door de “verrijkte” schotelantennegluurders.
  3. Krijgt het voor elkaar (heeft OK “ergens gelezen”) om de AOW aan te vullen tot 100% voor “de zijnen”, die slechts een deel sociale verplichtingen hebben “afgedragen” en daardoor niet in aanmerking zouden komen voor de 100%.
  4. En nú dit!!!???. . . . . @#%$#@.

  Like

 14. leefbarbaar Says:

  Abou, de Onwetende uit de Zandbak, heeft toch maar weer verklaard nergens van te weten.
  Wat die man dan wel weet en doet is mij een raadsel.
  Voorts nog een rare verschuiving: eerst waren deze gesprekstafels bedoeld voor Finnen en nu alleen voor probleemFinnen. Toegegeven van de laatste groep hebben we er veel meer, maar men probeert achteraf de schijn te wekken dat Abou, Zijn Uitkering is Groot, iets aan het doen aan de overlast van zijn familie. Niet dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: