Doofpot: De Weesper Mishandeling.

Landgenoten,

Terwijl geheel hysterisch Nederland zich momenteel druk maakt over de Doeken van Dirk, gaat BP even aandacht vragen voor het volgende:
De Weesper Mishandeling. Een inwoner van Weesp werd onlangs door een groep van 10 tot 15 jonge Marokkanen door een winkelruit geslagen.
Resultaat van deze laffe aanslag: gat in de kin, scheur in het oor, een hersenschudding en een gekneusde enkel.

Samen met zijn vrouw heeft dit slachtoffer aangifte gedaan.
Het echtpaar vindt het op z’n zachtst gezegd vreemd dat dit incident niet in de politieberichten genoemd is. Wellicht omdat er alwéér Marokkanen bij betrokken waren?
Volgens de politie is hier geen sprake van: het ging hier om een eenvoudige mishandeling. Die nemen wij in onze berichtgeving eigenlijk nooit mee. Het staat hier echt, landgenoten! [PDF]

Het weerloze slachtoffer raakte aanzienlijk gewond door een aanslag, gepleegd een roedel kut-Marokkanen, zijn vrouw durft niet meer alleen boodschappen te doen en wil zo snel mogelijk uit de buurt vertrekken. Om over de emotionele schade nog maar te zwijgen.
En wat doet de politie? Die melden de slachtoffers doodleuk dat we hier praten over een EENVOUDIGE MISHANDELING.

Is dit land al zó ver naar de sodemieter? Wie krijgt het deksel van de Marokkanen-Doofpot nog dicht zonder last te krijgen van het geweten?

Als de politie dit soort brute mishandelingen al gaat typeren als zijnde een eenvoudige mishandeling, dan zijn we flink ver van huis.
Dan zullen we onze burgers zelf moeten beschermen tegen de alsmaar voortdurende toename van geweld welke we op het conto van onze Prinsjes van Nederland mogen bijschrijven.

Intussen zet een ondernemer zich in om de Weesper Woestijnjeugd van de straat te houden middels het aanbieden van sport. Geheel gratis natuurlijk.
Maar een hardnekkige groep blijft voor problemen zorgen.

Mocht u in de toekomst een Marokkaan tegen het lijf lopen die een oud omaatje van haar tas berooft, aarzel niet en sla dit aapje met 10 tot 15 Nederlanders tegen de vlakte.
De politie zal dit incident naar verwachting afdoen als een eenvoudige mishandeling. Of zal dit geschetste scenario anders verlopen?

Steun GEERT!

Advertenties

14 Reacties to “Doofpot: De Weesper Mishandeling.”

 1. EWIK Says:

  Een van mijn dochters, nu 24, heeft eens een Marokkaan 1 trap gegeven ( dit na jarenlange Taekwondo – ervaring ). 1 Trap. Hij lag wel onder aan de trap. Mijnheer maakte de fout in de kont van mijn dochter te knijpen.
  EENVOUDIG TOCH? Aangifte, veroordeeld: 10 dagen in de keuken van een ziekenhuis. Ze mocht van de rechter geen eigen rechter spelen. Nu jij weer.
  EWIK

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At EWIK,

  Allereerst je dochter: Hulde!

  De Marokkaan is veroordeeld wegens aanranding, mogen we hopen?

  Like

 3. lebuinus Says:

  Zo langzamerhand wordt het politieapparaat de grootste
  bedreiging voor de Nederlandse samenleving.
  Zoals die ruggegraatloze hoofdcommissaris Welten van 020,
  eerst kritiek uiten op Job C. en Nadorst en vervolgens weer
  inslikken.
  Om het Marokkanen probleem en ander tuig op te lossen
  heeft men een totaal ander beleid en instelling nodig.
  De huidige “bestuurs elite” en het amtenarenleger dient
  vervangen te worden door een doortastend realistisch beleid.
  Denk toch dat het een utopie is, zelfs als Geert met zijn PVV
  met 40 plus zetels in de tweede kamer komt.
  De meerderheid van de bevolking vindt het wel goed zo en
  30 % van de kiezers blijft op zijn kont zitten, te beroerd om
  te stemmen.

  Like

 4. toetssteen Says:

  @EWIK
  Dat heet nu een lik op stuk beleid! Mag hopen dat de trap goed raak was en dat de aanrander enige traptreden schoongeveegd heeft. Misschien geen slecht idee om de Nederlandse meiden naar een cursus zelfverdediging te sturen.
  Wat die tien dagen ziekenhuiskeuken betreft, dat is natuurlijk bizar. Mijn vrouw heeft vroeger eens een blonde Jan voor hetzelfde vergrijp zo’n opstopper verkocht dat hij een donkerblauw oog had inplaats van lichtblauw. Zijn vrienden lachten zich rot. Dubbel gestraft, zoals het hoort. Naar de politie stappen? Om wat te zeggen? Ik kneep haar in haar bil en toen mepte ze mijn oog dicht? Dat was in die tijd geen goed idee. Bovendien, als zijn vrienden dat uitgevonden hadden, was hij een outcast geworden. Nu kon hij nog een beetje stoer doen.
  Blijkbaar zijn de regels veranderd……, of is het zo dat ze nog wel gelden voor blonde Jannen, maar niet voor zwarte Achmeds?

  Like

 5. Ouwe Knoest Says:

  @ EWIK.
  Gokje: De sportschool van jouw dochter heeft beslist géén subsidie gehad voor de Taekwondo lessen.
  “Ze droeg ook geen hoofddoek”.
  Maar “die meid” heeft het goed gedaan!!!!!!

  Voor de serieuze taekwondoïn is het niet alleen het gebruik van de hand en de voet, maar een manier van denken, een manier van zelfdiscipline en ontwikkeling van zelfvertrouwen. In deze tijd met al haar geweld en intimidatie biedt Taekwon-Do de zwakkere een effectief wapen om zichzelf te verdedigen.

  Zelfverdediging!!!?? Niet relevant volgens Meester Judge.
  Je mag ook niet op zijn zetel gaan zitten. Dus ga je “recht” maar halen aan het “aanrecht” in de keuken.

  Justitie is al moreel “morsdood”.

  Maar wacht even…. billenknijpen??? Doet me aan ene Ruud denken.

  Gr. OK
  Karateka bd.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Weesp: kansloos typhusgat, tenzij ze daar in opstand komen tegen hun waardeloze politie en/of het volksgericht weer in het leven gaan roepen.

  Like

 7. tristan Says:

  Er is geen stad of dorp in Nederland waar men géén last heeft van Marokkaanse ‘kansenjongeren’.

  Toch wordt dit probeem altijd gebagatelliseerd door de Linkse kerk en de Marokkanen zelf als zijnde ‘incidenten’ gepleegd door enkele ontspoorde jongeren die tijdelijk de weg kwijt zijn.
  Het zou zich uitsluitend afspelen in de grote steden en de oorzaken zouden zijn ‘discriminatie’ en uiteindelijk natuurlijk Geert Wilders met zijn kritiek op de politieke Islam en de bijbehorende Islamisering.
  De rol van de politie en Justitie in dit drama is ronduit verbijsterend en getuigt van een minachting voor de eigen autochtone bevolking en een laffe houding t.a.v. het straattuig wat al decennia lang de hand boven het kaalgeschoren achterhoofd gehouden wordt.

  Op den duur gaat dit fout aflopen als de slachtoffers het recht in eigen handen gaan nemen in het kader van zelfverdediging tegen deze stoottroepen van de politieke Islam.
  In feite wordt ons land bezet door een moslimpopulatie van 1 miljoen moslims en de Bezettingskosten rijzen de pan uit.
  Ondanks de kredietcrisis en haar nog jarenlange gevolgen draait de asielzoekersindustrie op volle toeren en het zijn bijna allemaal moslims uit Somalië, Afghanistan en Irak.
  Onze Overheden nemen alvast een voorschot op de toekomstige machtswisseling en geven de hier al aanwezige moslims een blanco volmacht om hun cultuur en religie uit te oefenen.
  En dan kan er wel eens een ongelovige autochtoon in de weg lopen en die moet dan maar de rol spelen van de tolerante en verdraagzame inboorling die zich aanpast aan nieuwe normen en waarden.

  Wij zijn zo vrij om via de PVV enig protest aan te tekenen tegen deze gang van zaken in het kader van het Zelfbeschikkingsrecht, behoud van de Seculiere Staat en het voorkomen van een burgeroorlog op de lange termijn.

  STEUN DE PVV!

  Like

 8. D. G. Neree Says:

  Bescherming van de bevolking is DÉ kerntaak van de regering. Daar betalen we belasting voor. Als dat niet gebeurt, wat is dan het nut van een staat? Waar betalen we dan belasting voor?

  Like

 9. js Says:

  Hoe erg het ook voor het slachtoffer en zijn gezin is, hij was niet zwaar gewond en dus is dit voor de politie een ‘eenvoudige mishandeling’. Dat deze specifieke misdaad binnen een bredere trend geplaatst kan worden (overlast door jonge Marokkanen), klopt, maar het is niet aan de politie om dit voorval aan te grijpen om hierover te berichten. Ze moeten voor hun berichtgeving naar de ernst van de feiten kijken en niet naar de achtergrond van de daders. Dat ze bij hun analyses en beleidsvoering de achtergrond van daders meenemen als één van de factoren, is een andere kwestie.

  Like

 10. D. G. Neree Says:

  js: ook eenvoudige mishandeling is mishandeling. De politie dient daar ook op te reageren.

  In mijn jeugd ben ik gesnapt bij het pikken van een pakje kauwgom. Ik kreeg van de politie te horen, dat het er niet om ging wát ik gestolen had, maar dát ik gestolen had en dat het stelen van een pakje kauwgum vanzelf leidde naar ergere misdrijven.

  Waarom passen ze dit principe niet op zichzelf toe? Door “eenvoudige” mishandeling te negeren, wordt de deur opengezet naar… ehm… “ingewikkelde” mishandeling… ehm… “meervoudige”mishandeling. (?)

  De politie is hier degene die de gepredikte normen en waarden bewust aan het oprekken is.

  Like

  • js Says:

   Maar ze hebben de misdaad niet genegeerd. Ik ga er toch van uit dat er een onderzoek loopt om de daders op te sporen. Ik zie echter niet in waarom het zo belangrijk is dat dit geval in de politieberichtgeving opgenomen moet worden.

   Like

 11. D. G. Neree Says:

  js, duizendmaal excuses. Ik heb eigenlijk geen idee wat “politieberichten” inhoudt. Mijn inschatting is, dat het de berichten zijn van wat de politie aan aanklachten heeft binnengekregen.

  Like

 12. Erik Says:

  Het wordt eens tijd er in ons land eens wat nederlandse crimineeltjes voor ‘Dirty Harry’ gaan spelen en dat makaakentuig in de Nederlandse buurten gaat ‘opruimen’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: