Fluor-negers in Limbabwe.

Landgenoten,

Zo af en toe krijgen we een topic op een presenteerblaadje aangereikt.
Laten we es een kijkje nemen in donker Limbabwe. De asieligen aldaar, krijgen nu fluoriserende hesjes uitgereikt vanwege het feit dat deze mensen slecht te zien zijn in de avonduren…
Dat stuitert maar de openbare weg op, zijn niet bekend met de Nederlandsche verkeersregels, zijn überhaupt niet bekend met verkeersregels en veroorzaken schrikreacties bij de plaatselijke bevolking.

Want laten we wel wezen; u rijdt keurig door uw wijk en plotsklaps doemt daar zo’n neger op. In de eerste instantie dacht u nog dat de LSD verkeerd gevallen was, u ziet immers een zwevend gebit en wat oogwit, maar het blijkt een kennismigrant te zijn die even een ander dorp gaat bezichtigen.

In Venlo schijnt een helder wit licht, maar in de rest van Limburg is geen lantaarnpaal te vinden, dus komen deze hesjes goed van pas.
Verder zijn we benieuwd naar de reacties van de familieleden van deze Fluor-negers. Want we mogen aannemen dat deze Lichtgevenden zo nu en dan wat foto´s opsturen naar het zand van oorsprong.
`Kijk eens hoe goed het met Adetokunbo gaat! Hij is verkeersregelaar geworden!´
Al met al, het blijft schrikken met deze mensen. In donker Afrika schrikt men van het feit dat hij licht geeft en in Limburg schrikt men omdat hij dat juist niet doet.

Tientallen anti-discriminatiebureau´s staan al te trappelen om hun ongenoegen uit te spreken. Discriminatie!
Welnee, Blankies dragen deze hesjes ook. Omdat men in de wegenbouw levensgevaarlijke arbeid moet verrichten. Daar hoor je trouwens niemand over.

We zouden deze getectyleerde Afrikanen overigens ook in vrolijke, lichtgevende kleuren kunnen overspuiten. Alles voor de veiligheid. Dan krijg je een soort ´Blue Man Group´, maar dan anders. Dit zou toch schitterende beelden opleveren.
Verder rijst de vraag waarom deze Fluor-negers in de avonduren zo nodig een ander dorp moeten bezoeken… Wellicht op zoek naar een afgelegen smulbos, denken wij.
Alhoewel er in het Asieligencentrum elke dag een keurige maaltijd geserveerd wordt, gaan deze asieligen liever zelf op zoek naar voedsel. Bessen plukken, hout sprokkelen en jagen horen nu eenmaal bij de dagelijkse werkzaamheden van deze Wildemannen.
Over dat jagen gesproken, even een waarschuwing. Laat de kat voor het raam zitten en haal Flappie binnen. De vers uitgedraaide homp van uw hond onmiddellijk opruimen. Fluor-negers blijken na onderzoek uitstekende spoorzoekers te zijn.

En kap nu eens met die vooroordelen, landgenoten. Het wil niet zeggen dat deze hesjesdragende negers bezig zijn met het uitvoeren van een taakstraf. Althans, nog niet. Nee, na een gat in de dag geslapen te hebben, willen deze mensen ook wel es een blokje om. Even de buurt verkennen.
Ik moet opeens denken aan die Robijn-commercial.
´Wat zwart is, moet zwart blijven…´

Maar wel hesje aan!

Advertenties

9 Reacties to “Fluor-negers in Limbabwe.”

 1. tristan Says:

  De asielzoekersindustrie draait weer op volle toeren en dat vergt enige aanpassing van de autochtone bevolking.

  Ex-kindsoldaten uit donker-Afrika herkent men aan fluoriserende hesjes die bescherming moeten bieden tegen roekeloze automobilisten of tegen geitenwollensokken die driftig op zoek zijn naar getraumatiseerde allochtonen.
  Men wil nu ook fluoriserende burka’s introduceren mochten de draagsters zich in de avonduren buiten wagen op zoek naar een veilig onderkomen i.v.m. agressieve uitingen van hun echtgenoten.
  Verder zijn op aandringen van de PVDA nu ook fluoriserende peniskokers in productie genomen om ook de Papoea’s ter wille te zijn die ons land komen bezoeken als kennis-immigranten.

  Alles en iedereen is welkom in ons land; koppensnellers, oorlogsmisdadigers, terroristen, zakkenrollers, moslims, slechte muzikanten en andere cultuurverrijkers.
  De PVDA staat slecht in de peilingen dus de grenzen staan weer wagenwijd open om het verse stemvee liefderijk te ontvangen en te huisvesten in vacantiebungalow’s of desnoods in tenten.
  Er zijn nu ook vergevorderde plannen om Madurodam sterk uit te breiden om verblijf te kunnen bieden aan de Pygmeeën die hier asiel komen aanvragen. De Eskimo’s (een vergeten groep) kunnen eventueel ondergebracht worden in reusachtige koelcellen en zelfs te werk gesteld worden in de fabrieken van IGLO-diepvriesproducten als kenniswerker.’

  Ondanks de kredietcrisis blijven wij een uiterst gastvij land en dat moet ook wel, want de vergrijzing slaat toe en wie moeten in de toekomst ons verzorgen en al die premie’s betalen?
  Dat zijn volgens een zekere Ruud Lubbers al die mensen uit Afrika en Azië die vanuit humanitaire overwegingen onze economie op poten komen zetten en zich nu in de avonduren tastend een weg zoeken in onze buitenwijken op zoek naar argeloze autochtonen om de weg te vragen of een cultuurinjectie toe te dienen.
  Na deze ‘injectie’ kan men echter een paar Euro’s lichter geworden zijn of zelfs ‘licht gewond’ maar een kniesoor (of een PVVer) die daar tegen protesteert.

  Wee de argeloze autochtoon die de gang waagt naar het politiebureau om daar aangifte te doen van een strafbaar feit gepleegd door een allochtoon.
  Fronsende wenkbrauwen en de vraag of men het allemaal wel goed gezien heeft in het duister; een licht getinte man? een zwarte man? een zigeuner?
  Met een dergelijk stigmatiserend signalement kan men niet uit de voeten in het politiek-correcte Nederland en de autochtoon wordt onverrichte zake weggestuurd.
  De agent kijkt deze peinzend na en maakt vervolgens een aantekening met rood potlood; ‘een extreem-rechtse onruststoker, waarschijnlijk een aanhanger van Geert Wilders. Die moeten we in de gaten houden’.

  Zo ver is het al gekomen in dit land…

  Like

 2. lebuinus Says:

  BP en tristan,

  Beiden bedankt voor de heldere uitleg van de zwartazieligen.
  Moet mijn vooroordelen intrekken,ben fout geweest en dat is niet goed.
  Ook wil ik de pvda danken, dat zij immer weer het “volk” uitleggen
  hoe het nu werkelijk zit.
  Begrijp nu, we hebben ze nodig, daar zijn de vergrijzing, klimaatcrisis,
  financielecrisis en bovenal we zijn onderbevolkt.

  Like

 3. yeager Says:

  @lebuinus.
  Ook ik was fout en zondig in gedachten en woord (nog niet in daad,goddank).
  Het is hemeltergende discriminatie dat die zielige negers ’s avonds in Halloween-outfit over straat moeten om veilig te zijn voor die levensbedreigende Limbabwianen.
  Mijn voorstel om de veiligheid van die negertjes te waarborgen is om die Limbabwianen bij duisternis te verplichten tot het gebruik van een ratel.

  Like

 4. Maci Says:

  @yeager,
  Een ratel veroorzaakt wel geluidsoverlast hè, ik dacht meer aan een muts met zwaailicht.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Niet om het één of ander, maar een snorvrouwtje in een burka of andere lappenuitverkoop is ‘savonds ook nauwelijks te zien.
  Dus eenn zwaailicht op de kop is misschien wel idee, kan tevens gelden als waarschuwing voor een heel zieke ideologie, die er aan komt.
  Zeg nou zelluf, lampenkappen zonder verlichting?

  Like

 6. lebuinus Says:

  Maci en Leefbarbaar,

  Is het wel tot u doorgedrongen dat al te kwistig omgaan
  met energie niet goed valt bij J.C(K)ramer de minister van
  milieu ( bij mij thuis Eucalypta genoemd ).
  Al die zwaailichten werken nog zonder ledlampen, dus dit
  kan echt niet.
  De enige remedie is de aloude knijpkat.

  BP, volgens mij hanteer je nog de wintertijd niet, dat het wat uit maakt.

  Like

 7. boilingpoints Says:

  At Lebuinus,

  Was mij nog niet opgevallen.
  BP staat inmiddels op wintertijd… Thanx.

  Like

 8. Maci Says:

  Lebuinus, wow, de knijpkat, goed plan. De kat in het donker knijpen!!

  Like

 9. leefbarbaar Says:

  @at
  Ja, het land uitzetten is natuurlijk de groenste oplossing.
  Vreemd genoeg wil GroensLinksch daar niet aan.
  Heb ik me altijd al over verbaasd, die groenmongolen halen iedereen hierheen maar dat de allochtonert superslecht is voor het milieu, daar hoor je ze niet over.
  Ooit Finse drugsrunners gezien in een electrische auto?
  Ze blinken uit in overbevolken, de pest voor ieder milieu. (Femke en ander Kraaktuig, doe eens wakker worden!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: