Sujet v/d Laan voelt zich ‘onbehaaglijk’.

Eberhard van der LaanLandgenoten,

Minister Eberhard v/d Laan van Ghetto’s en Achterbuurten vindt het maar niets dat onze Nieuwlanders sparen voor een eigen huis in Marokko en Turkije. En dat terwijl men woont in huizen die worden opgeknapt met belastinggeld. Hij vindt dat zelfs knellen en krijgt hier een onbehaaglijk gevoel van.
De eerste voorzichtige kritische geluiden jegens deze bevolkingsgroep waar het al decennia lang om draait, komen uit de melige mond van deze afgeserveerde advocaat, maar hij begeeft zich op glad ijs, zoals hij zelf zegt. Daarmee maakt hij tegelijkertijd excuses en gooit hij er meteen een welgemeend iedereen mag doen wat hij wil achteraan.

De door v/d Laan geschetste situatie is overigens al tientallen jaren aan de gang. Een commenter op Elsevier wist zelfs te melden dat in bovengenoemde landen complete buitenwijken uit de grond gestampt worden. Van gestolen belastinggeld.
Ook bij het integratiesprookje zet v/d Laan vraagtekens…
Deze pedante Eberhard is een naïeve, onnozele man. Weldenkende mensen weten allang dat vraagtekens hierbij passé zijn en dat uitroeptekens hier beter bij passen, want de Uitgeknepen Autochtoon vraagt zich al jaren af hoe men van een bijstanduitkering een eigen huis bij elkaar kan sprokkelen. Het leeuwendeel heeft nog nooit op een werkvloer gestaan, mag elk jaar geruime tijd in het moederland verblijven voor een welverdiende fakansie en kan rekenen op hulpverlening, mocht men toch onverhoopt psychische klachten krijgen aldaar.

We moeten nog vaak terugdenken aan de mooi omschreven term van Tristan. “Van toiletborstel tot subsidiebuidel”.

De bewuste doelgroep heeft helemaal niets met Nederland, wil niet integreren en is hier louter naar toe gekomen om de Racistische Autochtoon financieel uit te kleden, het gastland kaal te vreten en uiteindelijk zonder enige blijk van dank weer huiswaarts te keren.
Harde woorden, maar vergeleken bij de comments op Elsevier is dit weblog nog zoeter dan een poesiealbum.
Men laat geen spaan heel van deze Nieuwlanders:

‘Breng het Vogelaargeld meteen maar naar Marokko, is de doelgroep daar ook sneller. Kunnen wij hier weer rustig en gezellig wonen’.

Zoals vermeld, v/d Laan voelt zich wat onbehaaglijk. Hoe moet de intussen Geïrriteerde Autochtoon zich dan wel niet voelen!
De voertaal in de publieke ruimte is thans turks, arabisch of berbers en zeg daar nu niets van, want voor je ’t weet, krijgt u het predicaat ‘intolerant’ met een flinke vuistslag op het voorhoofd gestampt.

Voor het verzorgen van een luxe fakansiewoning in exotische oorden zijn we daarentegen wel goed genoeg.

Dankzij v/d Laan weten we weer waarom we gegarandeerd achter Geert staan.
Ook namens Geert, hartelijk dank.

Advertenties

6 Reacties to “Sujet v/d Laan voelt zich ‘onbehaaglijk’.”

 1. Clyde Westwood Says:

  Leuke info over een fietstochtje…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8546

  Like

 2. lebuinus Says:

  Minister van der Laan voelt zich onbehaaglijk, hij heeft
  natuurlijk geen idee hoe die Nederlanders zich in die
  pracht of krachtwijken voelen.
  Heb een Turkse jongen gekend, toen 28 jaar jong en
  nog nooit een baan gehad.
  Vader in de WAO, moeder in de WAO na een jaar dienstverband
  en een broer in de sociale dienst en 30 jaar jong.
  De zussen waren al verkocht in de familiekring.
  De hele familie woonde in hetzelfde pand uit 1920, dat
  was opgespitst in 4 zelfstandige wooneenheden !
  Overigens het huis was onbelast eigendom.
  De jongen van 28 woonde in de parterewoning samen met
  zijn neef en waren dus geen partners voor de s.d..
  Als klap op de vuurpijl was er een luxe villa in Turkenland.
  En dit is maar een voorbeeld.

  Like

 3. Clyde Westwood Says:

  @Lebuinus: net als zijn weinig illustere (ex-communistische)voorgangster Vogelaar denkt Van der Laan ook, dat bepaalde probleemwijken in ons land beter worden als de woningen in die wijken met sloten belastinggeld worden opgeknapt. Maar we weten allemaal dat het geen zin heeft probleemwijken op te knappen als niet eerst de problemen worden aangepakt.Het is in mijn beleving iets typisch van de pvda om met sloten geld problemen op te lossen. Ik weet ook niet of we het nog beleven dat ze binnen dat pseudo-socialistische, eeuwig theedrinkende Nederland het licht zullen zien en zaken anders zullen aanpakken. De realist in mij zegt van niet.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Van der Laan, de smerige huisadvocaat van de graaiende woningbouwverenigingen heeft blijkbaar geslapen. Zelden zo’n lelijk Doornroosje gezien.
  Nou, het is nog erger: heel veel huizen en winkels worden gebouwd met drugsgeld. En net zo makkelijk als ze tonnen verdienen met illegale handel om huizen te bouwen, kunnen ze het geld ook steken in islam en oorlogstuig.
  Ze hebben trouwens weer een pooier op verlof laten gaan en ook dit varken vergeet terug te komen.
  We leven in een bananenmonarchie en van der Laan is de nar.

  Like

 5. tristan Says:

  Eberhard Van der Laan voelt zich wat onbehaaglijk…

  Hij schijnt eindelijk in de gaten te hebben dat wij al jarenlang in de maling worden genomen door Turken en Marokkanen die hier uit de staatsruif graaien (zonder enige tegenprestatie in de vorm van nuttige arbeid) en ondertussen sparen voor een huis in het vaderland om daar hun oude dag door te brengen.
  Sparen van bijstandsuitkering, kindertoeslag, zorgtoeslag (zonder de premie te betalen…) huurtoeslag en talloze andere toeslagen en subsidies waar de autochtoon niet voor in aanmerking kan komen.

  Al sinds de jaren 70 voelt de autochtoon zich onbehagelijk in eigen land en in het bijzonder in de Vogelaarwijken maar er werd niet geluisterd; want men moest zich maar aanpassen aan de 225 verschillende culturen en nationaliteiten die hier kwamen neerstrijken in het kader van de Linkse hobby; de multiculturele samenleving.
  Wat het allemaal kost mogen wij niet weten, een periodiek generaal pardon kost echter miljarden, de asielindustrie draait weer overuren, de Vogelaarwijken worden op den duur moslimenclaves en de enige partij die protest aantekent wordt gedemoniseerd.

  Maar er is nog enige hoop; Balkenende vertrekt hopelijk naar een hoge positie in de Europese Raad en nieuwe verkiezingen op korte termijn zijn mogelijk (anders breekt de pleuris uit).
  De PVDA staat slecht in de peilingen maar zet zijn joker in ter vervanging van Wouter Bos. En wie is die joker dan wel? vraagt de argeloze autochtoon.
  Eberhard van der Laan is de opvolger van Woutertje ‘Draaikont’ Bos.
  Dit volgens onbevestigde geruchten binnen de PVDA.

  Tijdens de verkiezingscampagne zal Eberhard het land ingaan om voeling te houden met zijn achterban; de 1 miljoen moslims en ander stemvee van allochtone signatuur.
  De enkele autochtoon die dan nog op de PVDA zal stemmen is rijp voor het dolhuis of een doodgewone landverrader.

  Resumerende; Jan Peter naar Brussel en oom Geert naar het Catshuis.
  Moge onze gebeden verhoord worden, want eens klonk de volgende kreet in de Lage landen tijdens duistere tijden; “Heer, verlos ons van de Noormannen!”

  Nu klinkt steeds luider; “Geert, verlos ons van de Muzelmannen!”

  STEM DUS PVV!

  Like

 6. Clyde Westwood Says:

  Goed gesproken Tristan: verlos ons van de muzelmannen.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=9562

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: