Nu ook Boilingpoints beveiligd.

huisvarkenLandgenoten,

Na lang beraad heeft de redactie van BP besloten om een beveiliger in dienst te nemen. De maatschappij verhardt, er is nog steeds een reële terreurdreiging en figuren als Arnoud Boer praten ons doodgemoedereerd een fobie aan, dus waarom niet.

We hebben er geen gras over laten groeien en pakken nu flink door met ons toegewezen huisvarken Aart. U vindt Aart permanent aan de rechterkant van dit weblog.
De kosten vielen mee. Voor wat keukenafval en een paar vierkante meter blubber zijn we verzekerd van een veilig weblog. We hebben maar meteen voor een varken gekozen. De reden laat zich raden en los hiervan staat het natuurlijk enorm hip!
Vraag maar aan Oom Geert. Die viert aankomende week het feit dat hij al vijf jaren persoonsbeveiliging toegewezen krijgt. Je bent altijd omringd door mensen die het beste met je voor hebben.Gezellig! Maar is dit eigenlijk wel zo prettig?

Geert zegt: Ik ben mijn eigen vrijheid gewoon kwijtgeraakt.

‘Het is iets wat je je ergste vijand niet gunt. Ik was daarvóór al bedreigd via filmpjes op internet en werd daarom elke dag thuis afgezet, vertelt Wilders. Maar op die donderdagavond stonden ze na een half uur weer aan de deur, gewapend, in kogelvrije vesten en met de boodschap: je moet nu weg. Ik kreeg tien tot vijftien minuten om wat spullen te pakken. In dat huis ben ik nooit meer teruggeweest.’

Het zal Links Nederland allemaal een worst wezen. Die vragen zich dagelijks verbolgen af wat de beveiliging van Wilders allemaal niet kost.
WAAROM Geert beveiligd moet worden, wordt niet gevraagd.
Deze dappere man wordt dagelijks flink tegengewerkt, te kakken gezet en bedreigd en als klap op de vuurpijl moet hij voor meneer de rechter verschijnen, omdat hij zegt wat een steeds groter wordende groep Nederlanders denkt. De gevestigde orde moet zich een slag in de rondte schamen, maar schaamte is een menselijk trekje, dus zullen we dit hoogstwaarschijnlijk niet gaan meemaken.

Zelfs een doodgewoon bioscoopbezoek moet ruim van te voren geregisseerd worden. Geert moet als de film al begonnen is stiekem op de achterste rij gaan zitten en vlak voor het einde weer wegwezen. Uit veiligheidsoverwegingen…

De enige film die Geert helemaal af kan kijken, is zijn eigen, nietsverhullende film FITNA en zelfs daarvoor vond een Ouderling als Jan-Peuter het nodig om wat excuses de wereld in te slingeren.
Deze Christelijke trekpop zou er goed aan doen om voor zijn vertrek naar Europa Geert zijn welgemeende excuses aan te bieden.

Maar ook dat gaan we waarschijnlijk niet meemaken…

Steun GEERT!

Update: de PVV is een extreem-rechtse partij!

8 Reacties to “Nu ook Boilingpoints beveiligd.”

 1. TWITVB Says:

  LOL!
  In Italië doen ze het ook zo. Als er ergens een moskee gebouwd moet worden, gaan ze daar snel varkens houden.

  Like

 2. lebuinus Says:

  off topic :

  BP,
  Heb je reactie op TWITVB gelezen betreft :
  Stop de islamisering van de befteling.
  Eerlijk gezegd snap ik het niet.

  Onnodig om te zeggen dat ik het met je stuk
  eens ben.
  De beveiliging door het huisvarken Aart doet
  me deugt, heb zelf ook een varken gehad,ge-
  naamd Vensi in een tuin te Rdam Schiebroek.

  Like

 3. Maci Says:

  Varkens zijn zeer intelligente dieren, tevens zeer nuttig, als afvalverwerkers van nature die dat afval (biologisch) van de mens omzetten in karbonaadjes. Niets mis mee. In mijn jeugd kwam in de stad elke week een kar langs van boeren in de omgeving die varkens hielden. Ieder zijn eigen buurt.
  Mensen bewaarden hun AFG afval in een bakje of een mandje dat 1 x per week buiten de deur werd gezet. De boer kiepte het in een kar, maar moest altijd wel even controleren of er geen aardappel-schilmesjes in de schillen zaten.

  Ach, wat ben ik nou nostalgisch bezig.
  @Bp, Aartje af en toe flink kietelen, dan gaat hij jou des te meer beschermen.
  Ik hebTWITVB gevraagd een handje te helpen.

  Like

 4. yeager Says:

  @Maci
  Herinner me als stadsjongen dat nostalgisch gebruik om schillen van aardappelen en groente voor de groenteman te bewaren nog goed. De groenteman kwam (dagelijks?) langs met paard en wagen zoals ook de melkman. Bij de Gruyter kreeg je het “snoepje van de week” en iedereen was gelukkig en tevreden. Zaterdagavond zwemmen in het Sportfondsenbad in Delft, en “Wij luiden de zondag in” met Mozart’s Ave Verum. Je hoeft die plaat met die slepend trage maar toen ontroerend mooie uitvoering door Kathedrale koor en Kamerorkest van Straatsburg o.l.v. Alphonse Hoch maar te draaien om te weten dat die tijd voorgoed voorbij is.

  Like

 5. boilingpoints Says:

  At Yeager,

  Ik kan u vertellen dat in mijn woonplaats – Zwijndrecht – de melkman nog met paard en wagen langs komt.
  Een normaal en tevens nostalgisch verschijnsel hier…

  Like

 6. Maci Says:

  @ BP, je bent je bent dus een gelukkig mensch mag ik hier uit opmaken?.
  Hou het vast, het verdwijnt voor je het weet.
  En dan moet je Aartje inschakelen.
  Heb je hem al verteld waar hij op moet letten bij je blog?

  Like

 7. yeager Says:

  at BP.
  Zoëven nog even zoekend naar informatie over die Alphonse Hoch, kom ik daar op Google binnen twee uur deze ingang tegen: “Nu ook Boilingpoints beveiligd”

  Like

 8. Boilingpoints Says:

  At Maci,

  BP is een gelukkig mensch. Arm, maar happy, zou ik zeggen…

  At Yeager,

  Zo ziet u maar weer, internet is niet zo groot…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: