Nederland steeds gevaarlijker.

Landgenoten,

Ik was gisterenavond in de gelegenheid om een uitzending van ‘Opsporing Verzocht’ te bekijken.
De uitzending stond weer bol van harde criminaliteit, voornamelijk gepleegd door kwetsbaren uit gevaarlijke gebieden. Deze hulpbehoevenden plegen brute overvallen en schuwen geen geweld.
Wat dacht u van de gewapende overval op een juwelier te Zaandam. Twee negroïde mannen stormen naar binnen, waarvan één een mes trekt. De ander slaat met een vuisthamer alvast een vitrine in.
Maar het personeel reageert daadkrachtig en begint met stoelen te gooien, teneinde de overvallers te verjagen.
Mijn vraag is; hoe zit het met de nazorg van deze getraumatiseerden? Deze guitige kereltjes zijn laf aangevallen door een stelletje hardwerkende ondernemers en gebruikten stoelen als wapen. Deze vluchtelingen hadden wel lelijk gewond kunnen raken.

Wat ook steeds vaker voorkomt is het feit dat dit soort figuren ook onze huizen binnendringen. Voornamelijk ouden van dagen zijn hier het slachtoffer van. Deze mensen bieden weinig tot geen verzet, dus waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan. In Duiven werd een 89-jarige vrouw zó ernstig mishandeld dat ze al weer een maand in coma ligt. In dit geval was de dader een blanke man. Jawel, dat vermelden we ook. We verbloemen niets.
Verder in deze uitzending nog wat schietpartijen, een ontvoering en een gewapende overval. Dat soort werk.

Maar sinds we weten dat minister K’heb Dorst de burgerij vogelvrij verklaard heeft door fors te bezuinigen op het politieapparaat, zal het alleen maar gevaarlijker worden in Nederland.

‘Door bezuinigingen van het kabinet op de politie wordt het aantal patrouillerende agenten op straat fors verminderd. Ook worden in het hele land politiebureaus gesloten en worden vertrekkende agenten niet meer vervangen’.

Overuren worden niet meer uitbetaald en mocht het politiebureau bij Gods gratie open blijven, dan zullen de openingstijden drastisch ingekort moeten worden. Personeelsgebrek.
De links geslepen Ter Horst brengt met haar niet te begrijpen bezuinigingen de burgerij doelbewust in gevaar. Deze arrogante tante heeft het verstand van een teiltje afwaswater en hoort thuis in een gesloten inrichting.

Daar het nu al steeds moeilijker wordt om fatsoenlijk aangifte te doen, zal het op termijn nog lastiger worden. Hierdoor komen er minder zeurende klanten aan het loket, wat de misdaadcijfers weer ten goede komt. ‘We zien een dalende lijn in de misdaadcijfers’, zal K’heb Dorst en ook Albayrak jubelend in Nova roepen. En zo is het balletje weer rond.
Ter horst heeft helemaal niets met ons’ Nederlanders. Die houdt zich liever bezig met het behoud van haar gepantserde Audi A8, want die krappe Audi A6 veroorzaakt alleen maar ernstige rug-spier en gewrichtsklachten…

Arresteren deze toverkol!

Steun GEERT!

Advertenties

5 Reacties to “Nederland steeds gevaarlijker.”

 1. Bert Says:

  Politieburo’s zijn nu in het weekend en op maandagmorgen gesloten. Maar ze zijn natuurlijk wel geopend voor zelfbediening tijdens de koopavond. Voor klachten kunt u de klachtenlijn in India bellen (16,50 per minuut). Geen problemen dus.

  Like

 2. tristan Says:

  Met bewindslieden van PVDA-signatuur zijn wij (de autochtone bevolking) uitermate slecht af.

  Een aantal gevangenissen staan leeg omdat de potentiële cliënten met een vermaning worden weggezonden en een aantal vaste bewoners tijdens hun proefverlof de benen nemen naar hun voormalige thuislanden.
  Allochtone acteurs hebben vaste gastrollen in TV-series zoals ‘Opsporing Verzocht’ en genieten een grote populariteit onder de Antilliaanse en Marokkaanse bevolking in ons land.
  Wee de alerte autochtoon die een inbreker of gewapende overvaller op heterdaad betrapt en overgaat tot harde actie. Een hele divisie hulpverleners staat dan klaar om het slachtoffer van ‘buitensporig’ geweld te verdedigen en aan te sporen een aanklacht in te dienen tegen de autochtoon.
  Dit kan resulteren tot arrestatie door een peloton zwaargewapende agenten en voorgeleiding voor een rechter-commissaris.
  De betreffende crimineel kan een fikse schadevergoeding tegemoet zien wegens opgelopen letsel, aantasting van zijn privacy tijdens het uitoefenen van zijn beroep en zelfs aantasting van zijn goede naam.

  Het aantal bromsnorren op straat zal drastisch verminderen door bezuinigingen en de ‘sterk afnemende criminaliteit’.
  Zij worden vervangen door – u raadt het al – een heel leger van zwaar gesubsidieerde hulpverleners zoals buurtvaders, straatcoaches, wijkregisseurs, gezinsmanagers, hulpimams, straathoekwerkers, opbouwwerkers en andere beroepswerkelozen van allochtone signatuur.

  De enkele autochtonen die nog aangifte durven te doen van strafbare feiten gepleegd door allochtone criminelen worden nu gezien als zijnde STAATSGEVAARLIJK.
  Zij vormen volgens (Links) wetenschappelijk onderzoek de aanhang van Geert Wilders die een bedreiging zou zijn voor onze Democratie en de Rechtsstaat. Want volgens die Wilders bestaan die Antillianen en de Marokkanen voornamelijk uit profiteurs, radicale moslims, harde criminelen, werkschuw tuig, straatterroristen en ander uitschot. ‘Verrek, dat zei ik 20 jaar geleden al’, denkt de alerte autochtoon.
  En de inboorling die aangifte komt doen tegen deze cultuurverrijkers maakt zich dus schuldig aan discriminatie en het stigmatiseren van kwetsbare groepen in de samenleving.

  Pechtold en Van der Laan zijn bezig om oom Geert te demoniseren en op de achtergrond lacht mw. Albayrak (van Islamiseringszaken) haar onverstoorbare glimlach; de Islamisering ligt op ramkoers. In Mekka wrijven de muzelmannen zich in de handen; die ongelovige kaaskoppen zijn een makkelijke prooi en ze betalen zelf hun ondergang.

  STEUN GEERT!
  (anders vindt u over pakweg 10 jaar een handig besnijdenissetje in uw kerstpakket of een paar ingelopen bomschoenen).

  U bent gewaarschuwd….

  Like

 3. yeager Says:

  @tristan
  De Van Amsbergjes kennen de uitkomst van dit landverraderlijk bewind (burgeroorlog) en hebben hun buitenlandse stulpjes in gereedheid om weer als eerste de benen te kunnen nemen, met in het verschiet een standbeeld voor betoonde moed en opoffering in zware tijden.

  Like

 4. yeager Says:

  @tristan
  U wordt op uw wenken bediend. De VVD bij monde van Fred Teeven wil het recht op zelfverdediging uitbreiden, een wetsvoorstel dat mij nog lang niet voldoende is. (Elsevier).

  Like

  • tristan Says:

   @yeager

   Laten we hopen dat dit voorstel een Kamermeerderheid haalt zodat wij in bepaalde gevallen snelrecht kunnen toepassen.
   Er worden al te veel taakstrafjes toegepast op geharde criminelen.

   Wat betreft de familie Van Oranje; die zullen inderdaad bijtijds de benen nemen om elders de strijd voort te zetten volgens de traditie.
   Gelukkig hebben ze nog wat centjes overgehouden om zich – althans tijdelijk – te kunnen redden…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: