Elf duizend criminelen genieten alle vrijheid.

Landgenoten,

We weten nu met zekerheid waar Albayraks cellenoverschot vandaan komt:

‘Justitie heeft de afgelopen vijf jaar elfduizend criminelen niet in de gevangenis opgesloten terwijl ze wel celstraf van de rechter kregen opgelegd.’

Na onderzoek van Nova blijkt dat de afgelopen vijf jaren onvoorwaardelijke gevangenisstraffen administratief zijn AFGEDAAN. Zo gaat dat tegenwoordig. Ja, moet wel joh. Vrouwe Justitia was vergeten de celstraf uit te voeren, waardoor deze was verjaard, criminelen bleken plotsklaps foetsie en werden verder niet meer gezocht…

Nederland bevindt zich in een terminale fase.

Het zijn Albayrak en ErnSSt HirSSh Ballon die we hier als hoofdschuldigen kunnen aanwijzen. Dankzij hun falende optreden lopen levensgevaarlijke criminelen vrij rond, verdwijnen uit het gezichtsveld en wat men niet ziet, is er niet.
Een Jihadstrijder verblijft keurig in een asielzoekerscentrum en wee u uw vrouw en kind’ren wil beschermen tegen overvallers en/of inbrekers. Dat mag niet in Nederland. Als u de brutaliteit heeft gehad om camera’s op te hangen, teneinde uw persoonlijke bezittingen te bewaken, treedt de Privacywetgeving in werking. Mag niet.
Ook het met gepast geweld beschermen van uw familieleden wordt u niet in dank afgenomen.
En reken maar dat dit soort zaken niet ‘administratief afgedaan’ worden.

Om tegenwoordig een onvoorwaardelijke straf aan de broek te krijgen, moet daar heel wat voor gebeuren. Die krijg je niet zomaar en als je al veroordeeld wordt, is de kans groot dat je zaak afgedaan wordt met een simpele handtekening. Dat is Nederland. Harde criminelen ontspringen de dans en individuen die hier tegen ageren, worden doodleuk ingedeeld bij die Staatsgevaarlijke klup van Geert Wilders. Maar het zijn figuren als eerder genoemde ‘bewindslieden’ die Nederland onveilig maken en dat ook nog es in toenemende mate.

Criminelen worden het handje boven het hoofd gehouden door het Linkse Tuig, gevangenissen worden gesloten en binnen afzienbare tijd zijn onze agenten gereduceerd tot tweedehands typmiepjes achter een stoffig bureautje.

Door toedoen van o.a Albayrak is de burgerij vogelvrij verklaard en het zal ze allemaal een worst wezen.
Oprotten met dit Linkse Tuig.

Steun GEERT!

21 Reacties to “Elf duizend criminelen genieten alle vrijheid.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  krankzinnig allemaal.
  De werkende Nederlander wordt vervolgd tot zijn dood met pietluttige boetes, maar de crimineel kan rekenen op geld en steun van heel Linksch Nederland.
  En als je dan nog even kijkt naar wat het kost om een crimineel veroordeeld te krijgen. De politie in 010 lost waarschijnlijk minder dan 5 % van de zaken op. Met de meesten aangiften wordt niks gedaan (te druk), maar omdat veel zaken niet meer worden aangegeven is het echte percentage zaken waarvoor ooit een dader wordt gestraft bijna 0.
  En wordt de dader gepakt, zijn zaak in behandeling genomen en krijgt hij uiteindelijk een gevangenisstraf……….dan hoeft hij die niet uit te zitten omdat men hem vergeet in te rekenen. Debiel, natuurlijk, want de meeste criminele krijgen een taakstrafje. Iemand doodgereden? Weekje schoffelen! Kan allemaal.
  Dan gaan ze soms met 100 man werken aan het oplossen van de dood van een vermoorde drugshandelaar. Terwijl voor het omaatje, dat helemaal die typhus is geslagen voor haar pincode, alleen een rundagentje beschikbaar is die met twee vingers een verbaal zit te typen, dat regelrecht de prullenbak in verdwijnt uit tijdgebrek. Iemand, die dit nog begrijpt?
  En al deze gevangenen, ze zijn werkelijk vrij vanwege domheid of hebben ze de juiste mensen betaald? Hoeveel blunders mag justitie maken, voordat de media het begrip corruptie gaan ontdekken? Zit er nog een grens aan deze domheid?
  Laten we beginnen met alle criminele buitenlanders, voor eeuwig het land uit te zetten en als ze minderjarig zijn; hun ouders erbij. Anders blijft het dweilen met de kraan open.
  En stem nooit meer oude politiek anders blijven we in de stank zitten van de beerput, die ze bij pvda, cda, vvd, gsl, en d66 justitie noemen.

  Like

 2. lebuinus Says:

  @leefbarbaar,

  Boos barbaar ?
  Natuurlijk, U (jij) hebt gelijk.
  Maar als bij gemeenteraadsverkiezingen 50% thuis blijft zitten
  kankeren zoals in het Rotterdamse.
  En ook nog eens 30% bij de tweedekamerverkiezingen op zijn
  krent zit, los je het niet op.
  Hoe mobiliseer je die thuiszitters, geen idee ?
  Dat de toekomst ook voor hen en hun nageslacht geldt, ontgaat hen.
  Misschien kan een enorme terroristische (moslim) aanslag de
  gedemotiveerde medemens op de been brengen.
  Maar dat is toch ook de oplossing niet, ik weet het niet.

  Like

 3. Janus Says:

  Steen Geert, zeg je. Prima, maar omdat ere moet krijgen wie ere toekomt wil ik wel even volgende opmerken

  Maar deze zaak is aangekaart in de kamer door de VVD, gesteund door de SP

  Geert was even te druk geweest met zijn kenteken platen en een vlag op de school.

  Like

 4. tristan Says:

  Elf duizend criminelen die vrij rondlopen vanwege het wanbeleid van PVDA-kopstukken die de mond vol hebben over het blonde gevaar Wilders.

  Van die 11.000 criminelen mogen we gerust aannemen dat een groot gedeelte van moslimsignatuur is (kan de PVV hier vragen over stellen s.v.p.? Niet dat er een antwoord zal komen, want dat is stigmatiserend).

  ‘Toevallig’ is mw. Albayrak (van Islamiseringszaken) ook lid van die dominante religie, dus er zou sprake kunnen zijn van een loyale houding t.a.v. geloofsgenoten die door ‘sociale omstandigheden’ op het verkeerde pad terecht gekomen zijn.
  In een sfeer van discriminatie en verWildering van de samenleving past het niet om verdrukte moslims die om het hoofd boven water te kunnen houden (en hun zorgpremie te kunnen betalen) noodgedwongen het dievenpad opgaan achter slot en grendel te plaatsen.

  ‘Toevallig’ zijn het ook voor het merendeel moslims die momenteel de asielcentra bevolken. Deze idealisten, die onze economie op poten komen zetten, zijn afkomstig uit Irak, Afghanistan en Somalië.
  Niet één van deze creaturen zal worden uitgezet, ook als mocht blijken dat ze het een en ander op hun kerfstok hebben.
  Zwaar criminele moslims die in aanmerking komen voor repatriëring hoeven onder het beleid van Albayrak niet te vrezen – na het uitzitten van hun sterk ingekorte detentie – daadwerkelijk het land uitgezet te worden.

  En dan te bedenken dat het oorspronkelijk de bedoeling was 2 moslims te benoemen als minister tijdens de vorige kabinetsformatie. Wouter Bos heeft dit in een (spaarzaam) helder moment op het nippertje kunnen voorkomen.
  Mocht de PVDA zich herstellen van de opgelopen schade en wederom deelnemen aan een volgend kabinet dan zullen er zeer waarschijnlijk moslims worden benoemd op cruciale posten in de regering.
  Daarna is de daadwerkelijke Islamisering van ons land slechts een formaliteit die nog enige tijd zal vergen omdat de toetreding van Turkije tot de EU nog niet helemaal rond is.
  Maar onder de bezielende leiding van Balkenende, Albayrak, Pechtold en consorten zit het wel snor met die versterking van het Islamitische Europa.

  Onze laatste hoop om dit onheil te voorkomen moet zich in januari a.s. verantwoorden voor het Gerecht vanwege zijn verzet tegen die Islamisering.

  Zou er voor hem wél plek zijn in onze penitentiaire inrichtingen?

  Like

  • Janus Says:

   Je vraagt: “kan de PVV hier vragen over stellen s.v.p.? ”

   Het is opvallend dat de PVV hierover nog geen enkele uitlating heeft gedaan. Het is vooral Fred Teeven die het heeft aangekaart en er samen met de SP vragen over stelt. In feite maakt het niet uit, als het maar wordt aangekaart.

   Je zegt: “Toevallig’ is mw. Albayrak (van Islamiseringszaken) ook lid van die dominante religie”

   Het is goed om op te merken dat je geen lid kunt worden van de Islam, ook mevrouw Albayrak kan dat niet. De Islam kent geen leden, wel aanhangers.
   (waar heb ik dat meer gehoord?)

   Je maakt je er zorgen over of molims in de regering komen, en je noemt mevrouw Albayrak moslim. Maar klopt dat wel? Turkije is een seculiere staat en het heeft fundamentalistische moslim-partijen verboden. Dit komt omdat een democratische meerderheid in Turkije dat zo wil. De kans is dus heel redelijk dat, zeker bij ontwikkelde Turken, ze geen moslim zijn.

   Of bedoelde je te zeggen dat je je zorgen maakt dat er mensen met Turkse etniciteit in de regering komen, ongeacht het feit of ze moslim zijn, of Christen of ongelovig?
   Dat kan, maar dan lijkt je angst voor de Islam meer op een angst voor een bepaald ras, en verwar je ras en godsdienst met elkaar. Dit is neit vreemd, het is vaker voorgekomen, zoals Geert zelf uit eigen achtergrond kan verhalen.

   Like

   • boilingpoints Says:

    Aan Janus,

    Zo maar even off-topic; Bent u bekend met het feit dat deze Albayrak in het bezit is van het dossier Joris Demmink? Deze secretaris-generaal van justitie is een fervent aanhanger van de Kinderliefde. Een notoire pedofiel dus…

    Deze Albayrak – staatssecretaris van justitie nota bene – houdt het handje boven het hoofd van een smerige pedofiel!

    Like

   • tristan Says:

    Janus,

    Onder invloed en inspiratie van de PVV stellen nu ook de SP en de VVD indringende vragen aan die bewindslieden die verantwoordelijk zijn voor een zeer discutabel beleid.

    Pure winst en geef die partijen eens ongelijk; ze willen ook wel een graantje meepikken van het Wilderiaanse gedachtengoed over de uitwassen van de multikul. Het kan zo maar een paar zetels schelen in de peilingen.

    De Islam is inderdaad geen partij met leden maar heeft wel aanhangers die dat zijn via geboorte en het is in feite onmogelijk om deze religie te verlaten zonder kans op eerwraak en harde represailles.

    Niet iedere Turk is moslim daarom is het vreemd dat de Turken die hier verblijven bijna allemaal uiterst streng in de leer zijn.
    Heeft men in de jaren 60 in eigen land minder populaire minderheden bewust geexporteerd naar West-Europa om hier de Islam te promoten? Hetzelfde zien we bij de Marokkanen; geen stadsmarokkanen maar Berbers die men liever kwijt dan rijk is.

    Of Albayrak nu wél of geen moslim is, haar beleid geeft te denken. Al haar voorgangers – ongeacht hun politieke signatuur – lagen zwaar onder vuur en ze werden zelfs bedreigd omdat ze de wet uitvoerden. Niets van dit alles bij Albayrak en geen wonder; ze voert een 100 procent pro-moslim beleid op letterlijk alle fronten.

    Maar er is ook goed nieuws;

    Geert Wilders gaat volgend jaar van 4 tot 9 januari op werkbezoek in Turkije als lid van de Kamercommissie Europese Zaken. Hij zal daar enige huishoudelijke mededelingen verkondigen waaronder de volgende boodschap; ‘meer import van een gewelddadige ideologie en achterlijke cultuur is niet gewenst’. (bron; MSN-nieuws).
    Aangezien Turkije een Seculiere Staat is zal zijn boodschap brede instemming genieten.

    Toch vrezen wij dat deze mededeling wel eens voor enige onrust zou kunnen zorgen in bepaalde kringen.
    Maar oom Geert gaat niet op Kruistocht maar komt op voor de belangen van Europa en in het bijzonder van Nederland.

    Misschien zou het nuttig zijn om ons huisvarken Aart ter bescherming van Geert Wilders mee te sturen maar ook dat kan weer aanleiding geven tot misverstanden.

    Het is ook altijd wat met die Muzelmannen…

    Like

   • Maci Says:

    De PVV stelt al zo lang vragen over de criminaliteit. Net als Teeven van de VVD.
    Onder het bewind van Albayrak/ Hirsch B. worden er gevangeniscellen opgeheven, want geen criminelen om deze te vullen. Er moeten nog meer dienders van de straat. Maar er lopen wel 11000 criminelen vrij rond.
    Dit kan toch geen normaal mens iemand uitleggen?

    En inderdaad @Tristan, het Joris Demmink dossier staat stijf van de verbintenissen met een verklaring van een getuige /Turkse verdachte. Hirsch Ballln, noch Albayrak willen doorpakken.

    Blijft ook dat Albayrak de Armeense genocide niet wilde erkennen. Dat is de Turkse loyaliteit. Geen nationalistischer volk dan de Turken en De Turkse nationaliteit, en niet alleen die maar ook de Marokkaanse nationaliteit staat zo stijf van het godsdienstige nationalisme
    plus het niet willen toegeven dat men ongelijk heeft in de islamitische cultuur. Maar dat schijnt in de islam normaal te zijn.

    Like

   • Janus Says:

    @boilingpoints
    Van het feit dat Albayrak een dossier van een pedofiel onjuist behandelt ben ik niet op de hoogte. Echter niets menselijks is haar vreemd, dus als jij het zegt wil ik het aannemen.

    Maar wat dat met haar vermeende moslimse status van doen heeft is mij niet duidelijk. Pedosexualiteit komt bij alle religies voor. Dutroux, die boswachter uit noord Frankrijk en die man uit Eindhoven, wiens naam ik ben vergeten zijn duidelijk van Christelijke afkomst.

    Dus als Albayrak een fout maakt ten opzichte van een pedosexueel, dan dient zij de politiek te verlaten. Een mooie case voor Wilders dan toch? Of laat hij die ook liggen zoals die case van 11.000 criminelen die de vrijheid genieten? Belangrijker zaken zoals kentekens en vlaggen op scholen of liedjes van kinderen voor kinderen uit 1993 verdringen dit soort dossiers?

    @tristan
    Het is niet Marokko die de Berbers exporteerde, maar juist omgekeerd. Het zijn de grote bedrijven die gingen werven bij ongeletterde boeren omdat die de minste eisen stelden.
    Het Rif gebergte kun je vergelijken met sommige dorpen in Limburg of Noord-oost Groningen, maar dan 50 jaar geleden. Deze mensen waren vaak letterlijk analfabeet, zelfs de Arabische taal waren ze niet machtig, laat staan dat ze de contracten die ze tekenden begrepen.
    Het zijn de Nederlandse bedrijven die de Nederlandse maatschappij hebben opgezadeld met een miljoen onderontwikkelde gastarbeiders uit Noord Marokko, Zuid Spanje, Zuid-Italië, en de Turkse en Griekse binnenlanden.

    Over opzeggen van geloof:
    Een moslim die expliciet het geloof opzegt krijgt misschien problemen, dat hangt van zijn familie af, de ene familie reageert anders dan de andere.
    Maar wat je daarom vaker ziet is dat het geloof uit hun leven wegglijdt, het wordt minder belangrijk. Hetzelfde verschijnsel zie je ook bij Christelijke religies. In Limburg gaat de ene parochie na de andere failliet. Ontkerkelijking is geen expliciet proces, slechts weinigen treden officieel uit de kerk, zo ook bij moslims. De verandering is een langzaam proces.

    Als het beleid van Albayrak te denken geeft dan is dat reden om haar aan te spreken hierover. Dat is de functie van Tweede Kamer fracties. Als de PVV hier in gebreke blijft, dan zegt dat iets. Ook andere oppositie-partijen zouden haar kunnen kapittelen. Immers, de wens om het kabinet ten val te brengen is tamelijk breed.

    Of Turkije lid van de Eu moet worden of niet weet ik niet. Het is de twintigste economie wereldwijd. Het is een oudere democratie dan bijvoorbeeld Duitsland of Spanje of Polen of Italië. Dat zijn dingen die ervoor spreken. Tegen spreken de afwijkende religieuze achtergrond van een belangrijk deel van de bevolking.

    Maar eerlijk gezegd houdt het mij niet erg bezig. Als het al gaat spelen, dan is het over tien jaar. Dus ik zal hem niet volgen. Ik hoop alleen dat hij zich zo gedraagt dat het de Nederlandse economie ten goede komt. Want zoals je zegt, hij gaat niet op kruistocht maar om de Nederlandse belangen te verdedigen.

    Like

   • Janus Says:

    @maci,
    Ik zit hier niet om Albayrak te verdedigen, maar ik vind het interessant om meningen uit te wisselen, en dan het liefst meningen die op feiten zijn gebaseerd.

    Zo is wat jij zegt dat Albayrak de Armeense genocide niet wil erkennen in 5 seconden googelen weerlegd.

    Ik lees in het NRC 4 oktober 2006:
    Nebahat Albayrak zei vorige week dat zij niet twijfelde aan de massamoord op honderdduizenden Armeniërs. Wel vindt ze dat er te weinig bekend is over de gebeurtenissen om de toedracht te begrijpen. Nu schrijft ze: „De slachtpartijen uit die periode doen in gruwelijkheid en omvang niet onder voor wat er zich in Darfur en in Rwanda, Burundi en Bosnië.” Daarom is het volgens Albayrak legitiem de moord een genocide te noemen.

    (http://www.nrc.nl/binnenland/article1729598.ece/Albayrak__woord_genocide_terecht)

    Like

 5. leefbarbaar Says:

  @lebuinus zegt: Boos?

  Ja natuurlijk ben ik boos. De overheid neemt niet eens meer de moeite om mijn gezin en mijn eigendommen te beschermen. Dat ga ik nooit pikken.
  Maar ik hoop wel dat bij de gemeenteraadsverkiezingen de helft thuis blijft. De allochtoonse helft dan wel, dan is er nog hoop voor 010. Anders zitten we weer vier jaar met de totaal corrupte moslimpartij PvdA opgescheept.

  Like

 6. Boilingpoints Says:

  At Janus,

  Goh, u blijft als Linksmensch hier hangen? Graag. Goed voor de discussie.

  Enfin, met ‘steen Geert’ bedoelt u waarschijnlijk ‘steun Geert’. Deze rechtse uitroep staat onder vrijwel elk stukje, dus heeft dit niet direct te maken met het onderwerp. Natuurlijk ben ik op de hoogte van het feit dat de VVD en de SP deze schokkende feiten aangekaart hebben.

  Geert was even te druk geweest met zijn kenteken platen en een vlag op de school.

  Nee, Geert was druk doende met het passen van een nieuw kogelwerend vest. Dat moet een man als Geert nu eenmaal dragen wanneer hij in de openbaarheid verschijnt.

  Wel es over nagedacht, waarom hij dit vest moet dragen, Janus?

  Like

  • Janus Says:

   Ik bedoelde inderdaad steun Geert (excuus)

   Jij kwalificeert mij graag als Linkschmensch. Ik neem aan dat het jouw denken over mensen makkelijker maakt als je ze in sjablonen kunt stoppen.

   Ik weet waarom Geert een kogelvrij vest draagt. Hij heeft mensen beledigd, niet een keer maar honderd keer, en dat jarenlang. Niet alleen als persoon, maar ook als cultuur en als land.

   Beledig Italianen, Duitsers, Belgen, Israëliërs, Brazillianen, Amerikanen of Ajax supporters. Niet een keer maar honderd keer, en niet alleen als persoon, maar ook hun vrouwen, hun geloof, hun taal, hun cultuur, hun godsdienst, en dat jarenlang.
   Dan ontstaat de kans dat een van hun, een halve zool, zoals Mohammed B, de handschoen oppakt en dat doet waarvoor wij allemaal bang zijn.

   Daarom wordt Geert beschermd, daarom moet hij een kogelvrij vest dragen.

   Wel daar eens over nagedacht?

   Geert vindt dat hij het recht heeft, en wat mij betreft heeft jij dat recht. Daarom vind ik ook dat ik als belastingbetaler moet meebetalen aan die bescherming die enkele miljoenen per jaar kost. Wilders is het duurste kamerlid aller tijden. Er zijn genoeg landen, ook binnen Europa die een man als Wilders niet zouden beschermen. Die zouden wijzen op zijn eigen verantwoordelijkheid.
   Het is een prachtig democratisch instituut als de Nederlandse staat dat dit in stand houdt. Ook nadat hij de kamer verlaten heeft zullen wij met ons allen nog jarenlang moeten betalen voor zijn beveiliging.

   Het feit dat hij het recht heeft om mensen te beledigen betekent echter niet dat het gevaarloos is om mensen te beledigen.

   Zo is het gewoon, dat is een waarheid als een koe en van alle tijden.

   Like

 7. lebuinus Says:

  @leefbarbaar,

  Voor de goede orde: ik ben het helemaal met U eens.
  Ben ook in Rotterdam geboren en getogen.
  En jaar na jaar de verloederislamisering meegemaakt !

  Like

 8. Ouwe Knoest Says:

  Die Janus toch.
  EdelSteen Geert, maar dat bedoelt hij (zeker) niet

  Stenig Geert 3e persoon enkelvoud gebiedende wijs.
  Komt van het ww stenigen (een in de koran aanbevolen vorm van straffen). Que barbaridad, valé amigo Lebuinus de muy lejos.

  Like

  • Janus Says:

   Het was een vergissing, ik bedoelde Steun GEERT.
   Het klopt dat dit in sommige Islamitische landen een barbaarse straf is. Net als jij keur ik dit zeer af.

   Like

 9. boilingpoints Says:

  At Janus,

  Het Joris Demmink-verhaal werd aangeduid als zijnde off-topic.
  Daarom was het u niet duidelijk waarom dit met de vermeende ‘moslimse status’ van Albayrak van doen had…

  Checkt u voor de zekerheid deze site:
  http://www.klokkenluideronline.nl

  Like

  • Janus Says:

   Ik zei dat het off-topic is om pedo’s in de context Albayrak als moslima te bespreken. Het kan goed zijn dat justitie en ook Albayrak een fout heeft gemaakt wat betreft deze pedo. Ik wacht graag het harde oordeel van de Tweede kamer af.

   Maar het spijt me, maar ik heb geen tijd om me daarin te verdiepen.

   Net zoals de meeste mensen keur ik pedoseksualiteit af, en vind ik dat sekstoerisme naar Thailand etc. zwaar bestraft dient te worden, het liefst in die landen zelf.

   Like

 10. lebuinus Says:

  @Janus,
  U stelt tegenover de aanhangers van de islam de
  christenen ( met alle diversiteit van dien ).
  Maar de groep niet gelovigen, overigens een
  steeds groter wordende groep, komt in Uw beleving
  niet voor.
  Voorts is volgens U Dutroux ook een christen en een
  Franse boswachter.
  Dat deze Belgische autohandelaar een belijdend christen
  is ,betwijfel ik.
  Uw argumentatie duidt op zijn minst een grote
  belangstelling voor de islamidiologie aan.
  En zoals U weet was Janus de Romeinse godheid, die
  twee, in tegenovergestelde richting gekeerde
  gezichten bezat.

  Like

  • Janus Says:

   Beste lebuinus, ik heb helemaal geen belangstelling voor islam-idiologie. Ik heb er zelfs nog nooit van gehoord.
   Het kan best zijn dat Dutroux geen belijdend Christen was, ik heb me dat nooit afgevraagd, maar hij komt wel uit de Christelijke cultuur.
   Omdat je dit zo zegt, kun je misschien ook wel begrijpen dat ik bezwaar heeft wanneer men zonder enige onderbouwing Albayrak typeert als belijdend islamiet.
   Het feit dat je in Turkije bent geboren betekent niet automatisch dat je een fervent aanhanger bent van het Islamitische geloof.

   Ik ken de symboliek van Janus, maar naast een Romeinse godheid is het ook een gewone Nederlandse naam afgeleid van Johannes.

   Like

 11. leefbarbaar Says:

  BP,
  de foute linksche leugenfabriek is weer open en nu rolt er een rapport uit dat in Utrecht de autochtone jeugd toch echt crimineler is dan de Finnen.
  Dit door te knoeien met getallen en het te laten overschrijven op het lokale partijbureau van de PvdA. Anders krijg je zulke onzin niet op papier.
  Zie o.a. de site van Elsevier.
  De grootmoefti van Rotterdam, Aboutaleb “Zijn Anus steeds gericht op het Westen” loste het probleem van zijn criminele landgenoten op door ook met de cijfers te knoeien. Hij telde alleen de Finnen die in de bak zaten om aan te tonen dat zijn landgenoten heus wel meevallen. Hij had natuurlijk iedere Fin met een strafblad moeten tellen, net als bij andere groepen, maar ja, dan was de uitslag zo vervelend.
  Zo zie je maar: er wordt geen enkele leugen geschuwd om het succes van de Multikul aan te tonen. Tenzij je een fiets hebt in 010, een scooter, of een auto, of een gezin, dan weet je wel beter……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: