Job Cohen: Burger moet ingrijpen.

Landgenoten,

Nu Job Cohen beseft dat er op termijn geen agent meer te bekennen zal zijn vanwege buitensporige bezuinigingen, ingevoerd door zijn baas Guusje K’heb Dorst, roept Job nu de hulp van de burger in.

‘Omstanders mogen in het uiterste geval geweld gebruiken om agressie tegen hulpverleners op straat te voorkomen.’

Deze farizeeër vindt het wenselijk dat de burger zich medeverantwoordelijk voelt voor een veilig Amsterdam. Kortom, de burger mag nu de gloeiend hete kastanjes uit het vuur halen.
We weten inmiddels dat agressie tegen hulpverleners veelal gepleegd wordt door ‘Nieuwe Nederlanders’. De term ‘allochtoon’ mag niet meer van zwarte kip Eberhard v/d Laan.
We weten inmiddels ook dat de doorsnee politieman dit tuig voorzichtig moet benaderen en de handjes thuis moet houden.
En dan zal de brave burger deze schoften wél mogen aanpakken? We kijken wel link uit! Sorry, Job, daar maken we onze handen niet aan vuil.

U mag in Nederland niet eens uw familie en eigendommen beschermen tegen inbrekers. En doet u dat wel, dan maakt u kennis met meneer de rechter.

Mocht u in willen gaan op Job’s oproep, wees dan gewaarschuwd:
‘Er is een risico dat de maatschappij of rechter achteraf anders oordeelt over de wijze van dit ingrijpen, ongeacht de intenties.’
Oftewel, van Job mag u gepast geweld gebruiken tegen ‘Nieuwe Nederlanders’ die ‘Oude Hulpverleners’ in elkaar trappen.
Dat daarna de kans bestaat dat u veroordeeld wordt wegens het plegen van een ‘racistische aanslag’ op een Berber-aapje, tja… Eigen risico. Job had u toch gewaarschuwd?

Wat is deze Cohen een domme, naïeve man.

Deze islamkruiper dacht even dat de burger het vuile werk op kwam knappen. Forget it, dude. Daar is de politie voor. Een uitstervend ras, we weten het, maar zet die enkeling maar ‘ns aan het werk.

Politiebureaus zitten financieel aan de grond door toedoen van K’heb Dorst, uitstromende agenten worden niet meer vervangen, dus is de oproep van Job een logisch gevolg.
Laat die ongewapende burger de boel maar opknappen.

NO WAY!

Advertenties

6 Reacties to “Job Cohen: Burger moet ingrijpen.”

 1. leefbarbaar Says:

  Theeleut Cohen is geheel de weg kwijt. Kwijt geraakt in een moskee ergens in 020, denk ik.
  Waarom betalen we miljarden aan de politie, terwijl oom agent de meeste aangiften wegsmijt en fijn achter de vangrail staat te flitsen om ons nog verder uit te kleden.
  Ik wil best ingrijpen als burger, maar dan wel meteen goed. Cohen het land uit tieften is wel het minste wat je kunt doen om de veiligheid op straat te verbeteren.

  Like

 2. yeager Says:

  @leefbarbaar
  een knappe to the point reactie, die ik niet kan overtreffen

  Like

 3. tristan Says:

  Het faillissement van de Rechtsstaat is nu compleet.

  In het uiterste geval; als de bromsnorren intussen de benen hebben genomen of wijselijk 15 minuten bewust te laat komen op de plek des onheils mag de autochtoon ingrijpen om de hulpverlener te beschermen tegen de terroristen die in feite hun religie uitoefenen.
  Daarna – als het gevaar geweken is – komt oom agent de dader inrekenen.

  Die ‘dader’ is de argeloze autochtoon die meende goede werken te verrichten door de ambulancemedewerker met toepassing van enig geweld te ontzetten en de allochtoon in een stevige houdgreep te vatten.
  De allochtoon (goed ingeburgerd) zet het op een krijsen en roept “discriminatie” en toont zijn dikke lip en zelfs een bloedneus.
  En hij is ook nog uitgescholden voor ‘vaginamarokkaan’ (de juiste term is verboden door het MDI).
  Zijn er getuigen? vraagt de bromsnor.

  Onmiddellijk melden zich enkele opgeschoten Marokkaantjes en tot overmaat van ramp een PVDAer die het woord neemt.
  “Klopt, er is flink gescholden door die racist en hij bleef maar beuken en schelden terwijl die arme jongen al op de grond lag”.
  De Nieuwe Nederlander wordt met zachte hand weggeleid door een (Marokkaanse) buurtvader en de behulpzame autochtoon wordt geboeid afgevoerd naar het bureau voor nader verhoor.

  “Ik meende op te komen voor een mens in nood en werd vervolgens uitgescholden voor kankerlijer en mijn moeder is een hoer” verklaart de behulpzame burger die tevergeefs om een advocaat vraagt.

  “U heeft zich schuldig gemaakt aan buitensporig geweld tegen een Nieuwe Nederlander die slachtoffer was van een ongelukkig misverstand”. repliceert de bromsnor op hoge en politiek-correcte toon.

  De volgende morgen verlaat de arrestant het bureau en krijgt te horen dat dit muisje nog wel een staartje zal krijgen; “want er is al genoeg racisme in dit land”.
  De getergde autochtoon verliest nu eindelijk zijn zelfbeheersing en roept vertwijfeld; “vinden jullie het gek dat zoveel mensen op de PVV gaan stemmen, stelletje lafaards!”

  Hoofschuddend maakt de plichtsgetrouwe ambtenaar een aantekening in een dik (rood) boek.
  ‘Belediging van een ambtenaar in funktie en bovendien ook nog staatsgevaarlijk, zeer waarschijnlijk een aanhanger van die Geert Wilders’.
  Extra aantekening met rood potlood;

  DIE MOETEN WE IN DE GATEN HOUDEN.

  Het Proces Verbaal gaat vervolgens per koerier met gezwinde spoed naar de AIVD en dan weten de oplettende lezertjes wel hoe laat het is…

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  At Yeager,
  dank.
  Maar uw compliment geldt natuurlijk ook BP, die alle multikultiwaanzin vlijmscherp op het web plempt en ons de linksche waan van de dag serveert!!

  Like

 5. Maci Says:

  Jobs gemurmel om hulp van de burger komt natuurlijk veel te laat en is veel te riskant zoals wij allen weten. Bovendien, wat de hermandad niet mag van Job, mag het klootjesvolk al helemaal niet.
  Dus: weer praatjes voor de vaak om het stemmenverlies terug te dringen.
  Vooral niet inspringen, al zou je het nog zo graag willen, want anders is het het bekende liedje.
  De dienders zouden ook wel eens willen meppen, maar zij mogen het niet van b.v. de huichelaar Cohen en de D66 rechters.

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Buurtpreventie!!!!
  Brave burgers uitgerust met waterpistooltjes van kleinkinderen “geleend” en met knuppeltjes van Bart Smit beschermen de wijk(en).
  Resultaat.
  Werkt als rode lap (muleta) op een stier (toro bravo).
  De brave burger (torero) wordt op de horens genomen (cogida).
  Kan je op wachten . . . .
  Wie zijn de toreros en wie de toros “bravos”. Raad maar eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: