Yakkeslien Cramer slaat wild om zich heen.

Lectori Salutem!

Ja hoor, landgenoten. Yakkeslien Cramer. Heeft deze bedriegster nog introductie nodig? Deze klimaat-hysterica werd toch even mooi op haar nummer gezet door VVD-Kamerlid Helma Neppérus:

‘Als iemand documenten over kerncentrales steelt, vinden we haar naam onder een steunbetuigende advertentie. Nu hackers emails op straat gooien waaruit overdrijvingen blijken van de aardse opwarming, zijn dat ineens ‘criminelen’

Cramer begint nu wild om zich heen te slaan door te stellen dat de bewuste hackers zélf met de emails gerommeld hebben. De echte feiten omtrent de zogenaamde opwarming van de aarde komen haar nu niet zo lekker uit, dus begint deze milieu-gestoorde met modder te gooien.

Ieder weldenkend mensch weet dat die hele CO2-hype een verzonnen verhaal is, waarbij we dus kunnen stellen dat het een ordinaire HOAX is.
Echte wetenschappers weten zelfs te melden dat de temperatuur op aarde al 11 jaren daalt. In de Middeleeuwen was het op aarde zelfs warmer dan nu.

Wat ook zeker is, is dat uw energierekening vanaf 2012 fors omhoog gaat. Tot 2020 wordt daarmee zo’n 20 miljard aan zuur verdiende centjes binnengeharkt. Dit alles om een Links Sprookje in stand te houden.
De argeloze Autochtoon noemt dit gewoon diefstal en zet de kachel nog een tandje hoger.

Deze Extreem-Linkse idioten zijn nog steeds van mening dat de mensch het klimaat kan beïnvloeden en adviseren u daarom minder vlees te eten. Koeien – in de ogen van Cramer wandelende CO2-fabrieken – produceren darmgassen en daardoor gaat de ijskap smelten… Natuurlijk.

Arresteren deze toverkol!

6 Reacties to “Yakkeslien Cramer slaat wild om zich heen.”

 1. tristan Says:

  Mijn complimenten voor deze haarscherpe analyse van BP over deze schaamteloze vorm van volksverlakkerij.
  De CO2-hype is een Linkse truc om de argeloze burger geld uit de zak te kloppen om zodoende de energienota met enkele honderden Euro’s per jaar te verhogen.

  20 MILJARD EURO, dat is een hoop geld! Wat doen ze met zoveel geld?
  vraagt de bezorgde autochtoon.

  Boze tongen (Wilderianen dus) beweren dat hiermee de asielzoekersindustrie een flinke injectie toegediend krijgt. Verder wordt dit geld besteed aan inburgeringscursussen en aan het onderhoud van moskeeën, asielcentra, rapcursussen voor Antillianen, besnijdeniscursussen voor verlichte moslima’s en het bouwen van interneringskampen op de Waddeneilanden voor staatsgevaarlijke individuen die struktureel last hebben van de onderbuik.
  De eerste palen voor die kampementen worden volgend jaar geslagen door Eberhard van der Laan op Terschelling en Ameland.
  Over een toepasselijke benaming voor deze kampementen wordt nog druk vergaderd door een commissie o.l.v. Doekle Terpstra.

  Toch zit er een kern van waarheid in die opwarming; Prof. Dr. Ing. W.A. Jongerius heeft geconstateerd dat er met name in de Vogelaarwijken de afgelopen decennia een lichte verhoging heeft plaatsgevonden.
  Na zeer zorgvuldig onderzoek heeft de prof. de volgende conclusie getrokken; “het veelvuldig dragen van hoofddoeken, boerka’s, meerdere lagen ondergoed en andere exotische kleding is oorzaak dat er een zekere verhoging van het broeikaseffect is waargenomen”.

  Jongerius heeft zijn onderzoek vervat in een lijvig rapport en aangeboden aan het Ministerie van Volksgezondheid en aan de 2e Kamer.
  Tot op heden heeft Professor Jongerius alleen een reactie gehad van de PVV-fractie die op korte termijn vragen zal stellen aan de verantwoordelijke bewindslieden over dit gevoelige onderwerp.

  Wel is het Jongerius opgevallen dat hij de laatste weken wordt gevolgd door geheimzinnige individuen in witte regenjassen en zwarte hoeden. Ook zijn vuilniszakken worden apart opgehaald door figuren met bivakmutsen. Hij heeft nu het vermoeden dat hij in de gaten wordt gehouden door de AIVD en andere Linkse groeperingen.
  Om het een en ander niet te laten escaleren heeft hij het verstandige besluit genomen om zich voorlopig terug te trekken in zijn villa in de bossen van Lunteren. Hij zal zich de komende maanden geheel wijden aan het afronden van zijn levenswerk; ‘Criminaliteit onder Allochtonen in Nederland’.
  In principe is hij klaar met dit omvangrijke standaardwerk maar hij is nu bezig met de bijlage; ‘Criminaliteit onder Moslims in Nederland’.
  U begrijpt als oplettende lezer dat dit nog vele jaren in beslag zal nemen.

  Als er geen corrigerende maatregelen worden genomen is er een kans dat deze bijlage zal moeten worden afgerond door een kleinzoon van de prof. die ook deelneemt aan dit gigantische project.

  Wij houden u op de hoogte!

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  zou het zo kunnen zijn dat Linkschtuig de allochtonenmarkt nu helemaal gehad heeft en nu verder gaat graaien met de CO2-markt?
  Het lijkt er wel op.

  Like

 3. yeager Says:

  Pro Republica heeft zojuist berekend dat met een half dagje “werk”bezoek aan een boerderij, Hare Grajesteit 11.000 Euro “verdient”.
  Met zo’n lichtend voorbeeld van schaamteloosheid kan je van de tot de coterie behorende Cramers/Kramers niet beter verwachten. Zo heer, zo knecht.
  De overeenkomsten zijn dan ook opvallend. Cramer betrokken bij het achterover drukken en vervalsen van documenten – Probeer het Koninklijk Huisarchief maar eens binnen te komen als je geen rechtbreiende pseudo-wetenschapper bent met naam Fasseur.
  Cramer betrokken bij een hoax – Louche figuren die zichzelf een kroon opzetten en de koning “bij de gratie Gods” uithangen.

  Like

 4. lebuinus Says:

  Vreemd dat het enige, grote probleem in de wereld
  onbesproken blijft, namelijk de OVERBEVOLKING.
  Voor de ” derde wereld ” is de export van hun over(uit)-
  schot simpel de EU.
  Met de dwaze religies zoals de rk kerk en onze moslim-
  vrienden, zal het niet lukken de bevolking terug te
  dringen, het tegendeel zelfs.
  Zoilang die travestiet in Rome en de eveneens de in
  jurken getooide ayatollahartiesten door het ” seculiere ”
  Westen nog serieus worden genomen, zijn we van god/allah los.
  En Yakkeslien C(K)ramer zal het niet te berde brengen
  vanwege de politieke correctheid.

  Like

 5. yeager Says:

  @tristan
  Zojuist verschenen bij Hoeiboei van de arabist Jansen “de expansie van de islam en de toekomst van Nederland”, waar deze ingaat op het onderwerp van onze onlangs gevoerde conversatie hoe de inkomensoverdracht te realiseren van werkenden naar het uitdijende leger van uitkeringsgerechtigden in het licht van de enorme staatsschuld door de miljarden bailouts van ons Woutertje met minder belastinginkomsten bij een procentuele vermindering van het aantal draagkrachtigen.

  Like

 6. Sobieski Says:

  Rustig maar mensen, niets nieuws onder de zon, deze politieke criminelen zijn alleen maar bezig hun zaakjes te stroomlijnen en zo uw en mijn zuur verdiende centjes efficiënter uit onze zakken te lichten.

  Het is overduidelijk waarom de linkse troela in paniek reageert, de door haar afgeschermde politieke elite is n.l. al 20 jaar bezig om de op fossiele brandstoffen gebaseerde economie om te turnen naar een emissie economie.

  Er worden niet voor niks allerlei zaken doorgedrukt zoals o.a. Digitale belastingaangifte, Burgerservicenummer, Rekeningrijden, etc..

  Want het doel is en blijft uiteindelijk het instellen van een verbruiksbelasting op CO2 productie, en dan zijn alle opties weer afgedekt want zowel elektrische als verbrandingsmotoren zijn in basis CO2 schatplichtig.

  Dat er nu bewijzen van manipulaties in het klimaat onderzoek (de gehackte e-mails) naar boven komen drijven komt ze heel slecht uit.
  Want als zou blijken dat CO2 niet of nauwelijks een bijdrage levert aan de opwarming van de aarde is gelijk het draagvlak voor de CO2-belasting weg.

  Dus als u zich dit al afvroeg: Waarom wordt er zo graag door dit slinkse dievengilde een prima incassosysteem om “alle” mobiliteit te prijzen door uw strot wordt geduwd?.
  Antwoord: Nou, een mooier automatisch innend belastingsysteem heeft de wereld nog niet gezien.

  Let op, grote broer kijkt nu al mee, maar als dit zo doorgaat en u laat per ongeluk straks een scheet op weg naar de vuilniscontainer in de straat, “ktjinggg” kassa voor Klouwertje Bos en trawanten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: