K’heb Dorst: ‘uitkomst zeer bedroevend.’

Landgenoten,

In huize BP zijn we nog steeds feestelijk gestemd omtrent het Zwitserse Minarett-Verbot. We kunnen geen kaasfondue meer zien, maar we houden stug vol. Feesten zullen we!

Maar niet iedereen is even content met de uitkomst van dit referendum.
Neem nu alcomobiliste K’heb Dorst bijvoorbeeld. Die vindt de uitkomst zeer bedroevend. K’heb Dorst zou volledig opgewonden raken als Europa, vanuit de ruimte gezien, veel weg heeft van een spijkerbed. De spijkers moeten dan natuurlijk de mina bajonetten voorstellen. [ Erdogan-waarschuwing! ]
Maar mevrouw zal wel anders piepen als ze weer ‘ns in een dronken bui op haar bezemsteel tegen zo’n Islamitische Wachttoren vliegt.
Dit onmens komt kennelijk uit een ander sterrenstelsel, want ze is blij dat wij geen beslissend referendum hebben. Nee, stel je voor dat je een keer luistert naar het volck.

Op the interwebs zijn nog meer personen met een – op z’n zachts gezegd – vreemde kijk op de wereld te vinden. *Gaat op een tafel staan en tikt tegen een glas*
Ladies and people; hij noemde Boilingpoints.nl ooit een ‘schimmig pro-Wilders blogje’, is een Groenlinxert pur sang en is niet op de radar te zien. Daar kom ie dan hè! Huub Bellemakers live!
Meneer schrijft ook voor ‘De Jaap’, één of ander Linx Bolwerk.
Huub gaat er per definitie vanuit dat een minaret een soort kunstuiting is en strooit nu rijkelijk met populaire slogans als ‘vrijheid van meningsuiting’ en zelfs ‘vrijheid van bouwen‘…
Die laatste konden we nog niet, maar wellicht kan Huub dat even gaan melden bij de Christenen in Egypte. Die mensen krijgen amper de vrijheid om te leven, laat staan te bouwen.
Huub noemt het Minarett-Verbot simpel moslim pesten.

Enfin, wij Wilderianen zijn gelijk gestemd en boeken nu alvast een fakansie naar Zwitserland. Een gezonde berglucht doet ons goed en hier en daar schudden we wat handjes om de felicitaties over te brengen.
Hier in de DDR zal zo’n referendum nooit plaatsvinden.
Domweg, omdat we allen trekpoppen zijn.
Trekpoppen, die bespeeld worden door een stel Islamkruipende Angsthazen.

Waarde lezers, wij geven de kaasfondue nog even de sporen.

Steun Oom Geert!

Opdatum: Hier de eerste beelden uit Zwitserland!

7 Reacties to “K’heb Dorst: ‘uitkomst zeer bedroevend.’”

 1. Arie Says:

  Vroeger vond ik het een gek landje, dat Zwitserland, maar nu heb ik er waardering voor. Slim van ze ook, om niet toe te treden tot de EU. Kun je tenminste in vrijheid je EIGEN besluiten nemen.

  Vrijheid van bouwen bestaat niet, dus daar hoeven ze zich daar in de Alpen niets van aan te trekken. Vrijheid van godsdienst bestaat (helaas?) wel en ik neem aan dat ook de Zwitsers diverse internationale verdragen hebben ondertekend. Dat betekent hoogstwaarschijnlijk dat er nog heel wat afgeprocedeerd zal worden voordat dit verbod definitief is. Ik vermoed dat diverse islamitische organisaties hiervoor de nodige reserves opgebouwd hebben.

  In ieder geval: pluim voor de Zwitsers. De democratie werkt daar juist WEL. En laten hopen dat goed voorbeeld goed doet volgen.

  Like

 2. lebuinus Says:

  De Nederlandse minister van binnenlandse zaken voelt
  zich geroepen om een autonoom land de les lezen !
  Waar haalt die linkse-zuipschuit het gore lef vandaan.
  Het gegraai van de politietop, wat onder haar verant-
  wording valt, kon jarenlang tieren, zonder dat die islam-
  aanbidster hiervan op de hoogte geweest zou zijn.
  Guus, regel eerst je eigen zaken, voor je je mengt in de binnen-
  landse zaken aangaande een rechtsgeldig referendum in de enige
  democratie van Europa.

  Like

 3. yeager Says:

  Nog bonter dan Terdorst maakt de “democraat”, minister van buitenlandse zaken Verhagen het, die meent dat het minarettenverbod wel eens in strijd zou kunnen zijn met de vrijheid van godsdienst en daarmede met de mensenrechten, zich afvragend of zo’n verbod voor de rechter standhoudt (Elsevier).
  Nota bene, de uitslag van een referendum met nagenoeg 60% van de bevolking voor een verbod op de bouw van nog meer haatsymbolen van de usurpator, is voor het CDA niet democratisch genoeg en daar moet een corrrupt link(s)mielig rechtertje zijn oordeel over geven.
  Welke godsdienst overigens, Verhagen? De waanvoorstellingen van een moordlustige Arabische pedofiel, die dood en verderf zaaide en nog zaait?
  Het is niet voldoende dat minaretten worden verboden, maar die hele perverse islamitische santenkraam, die zich als godsdienst voordoet maar in werkelijkheid uit is op hegemonie en de afbraak van ons bestaan, moet niet langer worden gedoogd.
  En ondertussen neuken die haatbaarden zich een meerderheid!

  Like

 4. Boilingpoints Says:

  Aan heer Yeager,

  Ik heb het art. nog even doorgelezen…

  Gelukkig is het met de mensenrechten in diverse Islamitische landen uitstekend gesteld.

  Om de Religie van de Vrede nog een trap na te geven, komen onfrisse PVV-ers strax nog met het bericht dat vrouwen in Somalië zweepslagen in ontvangst mogen nemen, wanneer zij in spijkerbroek over straat flaneren… Tuurlijk!

  Na de Partij van de Apartheid, nu ook het CDA steeds vaker nederig buigend voor de Pedofeet.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Ik zag op TV, op “Eén Vandaag” dat een haatbaard het discriminatie vindt. Nou dat is toch wel een teken dan de Zwitsers het goed hebben.
  De haatbaard is van het SPIOR in 010, een tak van de PvdA die verspreiding en uitmelking van autochtonen tot doel heeft.
  Ik ben benieuwd of er nog veel boeroepers gaan lopen janken over dit bouwverbod. Te beginnen met foutkleutert Pechtold.

  Like

 6. yeager Says:

  at Boilingpoints
  Als tegenprestatie op uw reactie, wat verblijdend nieuws voor het slapengaan.
  Sjeik Umair, als reaguurder bij OntdekIslam.nl (minarettenverbod moet ook kunnen) sprak vanmorgen een moslimcollega die hem toevertrouwde dat:
  “het politieke klimaat in ons (sic) land zover verziekt zou zijn dat hij heeft besloten, nadat hij zijn studie helemaal voltooid heeft (op kosten van de Nederlandse belastingbetaler uiteraard), terug te keren naar Turkije.
  Hij verwachtte, net als andere moslims die ik de afgelopen tijd sprak, dat er een terugkeer gaat plaatsvinden naar het land van oorsprong door moslims, omdat het getreiter (sic) van Wilders en consorten deze mensen meters de keel uit zal gaan hangen”.
  Naar mijn bescheiden mening zijn dit de wat pientere moslims die de bui boven Nederland zien hangen en als ratten het zinkende schip (de verzorgingsstaat uitgekleed tot op het bot waar niets meer te parasiteren valt) verlaten.

  Like

 7. tristan Says:

  Echte Democratie betekent dat de wil van het grootste gedeelte van de bevolking van een land wordt gerespecteerd en vervolgens uitgevoerd.

  In een groot aantal Europese landen wordt de mening van het volk stelselmatig genegeerd door een kleine Linkse Elite die door leugens, bedrog en valse beloftes de macht heeft gegrepen.
  Bij een referendum in alle Europese landen over een onderwerp als minaretten geef ik u de verzekering dat met ruime meerderheid de bouw van nog meer minaretten zou worden verworpen.
  En dat betekent dat men ook t.g.t. de Islam als dominante religie afwijst in de Europese Unie.

  De komende maanden zal er veel geweeklaag zijn van boze en verongelijkte moslims en vooral van de Linkse kerk.

  “Het Licht gaat uit in Zwitserland”.
  “Het einde van de Vrijheid van Godsdienst in Europa”.
  “Die Zwitsers zijn allemaal racisten”.
  “We gaan niet meer op vacantie naar dat land van die fascisten”.

  Maar ieder nadeel heeft ook zijn voordelen;

  Vele moslims overwegen terug te keren naar hun voormalige thuislanden om daar kerken te gaan bouwen en zodoende een goed voorbeeld te geven aan die ongelovige Europeanen.

  De mensensmokkelaars zullen voortaan Zwitserland mijden als afzetgebied voor hun cliënten uit moslimlanden.

  Islamitische landen zullen een boycot afkondigen voor de uitvoer van imams, boerka’s, gordels, vesten en schoenen naar Zwitserland.

  Somalische piraten overwegen serieus geen Zwitserse schepen meer te kapen.
  (dat Zwitserland geen zeevarende natie is weten die analfabeten natuurlijk niet).

  Nederland zal aanbieden de 400.000 Zwitserse moslims te willen opnemen als politieke vluchtelingen en te huisvesten in speciale opvangcentra die gemarkeerd zullen worden door minaretten met respectabele hoogte.

  Maakt u zich over dat laatste niet al te veel zorgen; oom Geert zal daar een stokje voor steken, geholpen door 2 miljoen Wilderianen.
  De geest is uit de fles; vanuit Zwitserland waait een frisse wind door Europa.

  En in Mekka is er geween en geknars van tanden…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: