Zwarte Pieten mishandeld in Rotterdam.

Landgenoten,

Niet alleen argeloze burgers vallen ten prooi aan rotjochies van Marokkaanse afkomst, ook zwartgeblakerde gastarbeiders uit Spanje met een tijdelijk dienstverband zijn nu vogelvrij verklaard.

‘Twee Rotterdamse Zwarte Pieten zijn mishandeld na een uit de hand gelopen ruzie over het gooien van een handje pepernoten.’

De Pieten belde aan bij een huis in de Rotterdamse wijk Crooswijk en wachtten totdat de deur open ging.
De twee slecht geïntegreerde Pieten werden onaangenaam verrast toen twee ‘Etnische Stijgers’ in het voorbijgaan aan het cadeaupapier begonnen te trekken.
Als antwoord gooide één van de Pieten een handje pepernoten in de richting van de Nieuwe Nederlanders en daarmee was de kous af.

Dat dacht u zeker! Na het huisbezoek werden de Pieten keurig opgewacht door de twee Marokkaantjes die ondertussen nog wat ‘vrienden’ opgetrommeld hadden. Één van de Pieten werd meteen geschopt en geslagen en een andere Piet die te hulp schoot, kreeg uiteraard ook klappen.
De Pieten hebben aangifte gedaan, maar dat zal niet veel uithalen.
Marokkaantjes hebben in Nederland nu eenmaal een onschendbare status verkregen.

Zelfs een website als Geenstijl heeft hier geen aandacht aan besteed.
Wellicht is men bang om het e.e.a. bij de naam te noemen.
Wij noemen hier gewoon man en paard en praten derhalve over een roedel kut-Marokkaantjes [term niet MDI-compatible] die weerloze kindervrienden uit Spanje de TIEFUS trappen.

Hallo Guusje K’heb Dorst! Een Marokkaan die een zwarte mishandelt. Wat nu? Moeilijk! Er kwam geen witmensch aan te pas, dus die kan je helaas niet als hoofdschuldige aanwijzen…

Wellicht is een Zwartepietenverbod een idee? Probleem opgelost!

Advertenties

7 Reacties to “Zwarte Pieten mishandeld in Rotterdam.”

 1. lebuinus Says:

  Wellicht is een Zwartepietenverbod een idee ?
  Probleem opgelost !

  Waarom niet gewoon doorpakken, een totaal
  verbod op de Oude Nederlanders.

  Dit onder het mom : de Oude Nederlanders zijn dood.
  Leve de Nieuwe Nederlanders.

  Like

 2. yeager Says:

  Goh, zijn dat nou die Pieten waar ik als kind zo’n ontzag voor had?
  Pieten, die have en goed verdedigen met een handje pepernoten!
  En die lui moeten onze Sinterklaas beschermen?
  Tristan zou zeggen (de verontruste autochtoon vraagt zich in gemoede af of deze Pieten wellicht verklede bromsnorren geweest zouden kunnen zijn).
  Sint kan die lui maar beter in een zak mee naar Spanje nemen en ze een jaartje bij de Mossad in de leer te doen.

  Like

 3. boilingpoints Says:

  Aan Yeager,

  ‘Gezien het aantal kinderen dat stond toe te kijken, overwoog Marcel even om niet terug te slaan. ,,Dat zou de reputatie van Zwarte Piet beschamen.” Toen zijn zwager in de rug werd geschopt en rake klappen kreeg, gaf hij die afweging snel op. Na langdurig toeteren door een van de vrouwelijke Pieten en het bellen van 1-1-2 namen hun belagers de benen.’

  Bron: AD.

  Like

 4. yeager Says:

  Al goed, BP, ik kende het drama niet in detail, beschadigde kinderzieltjes, beschadigde reputaties. Maar die toekijkende kinderen zullen toch naar goed Hollands sinterklaasgebruik verwacht hebben, dat stoute maroc jongetjes in de zak worden gestopt en afgevoerd om de gard te krijgen.
  Nu zijn ze voortvluchtig, hun namen onbekend en onvermeld in het Grote Boek van de Sint. Zo kan de Sint natuurlijk geen administratie voeren.

  Like

 5. Sobieski Says:

  Crooswijk hmm. was dat niet die vroegere volkswijk, daar waar nu een pinguïn kolonie of zeg maar moslim getto in het noordoosten van de oude stad is?.

  Dat hadden de pieten kunnen weten, och ja ze komen natuurlijk van buiten de stad / land ,die zijn nu wel even keihard met hun neus op de feiten gedrukt.

  Er wordt daar wordt n.l. met alle macht door m.n. Marokkaanse moslims geprobeerd een no go area voor niet moslims te maken..

  Het is daar zo erg dat zelfs een gematigde moslimwinkelier (geen Marokkaan) eieren voor zijn geld heeft gekozen en naar elders is vertrokken.

  Het is goed voorbeeld van hoe een weldoordachte en goed georganiseerde langzame staatsgreep op onze westerse cultuur en samenleving is ingezet, en deze verloopt volgens de onderstaande strategie.

  Stappenplan landje pik.
  1) Komt allen samen op duidelijk zichtbare plekken, bij voorkeur bij op de pleinen en in en uitgangen van de wijk.
  2) Vergroot door intimiderend gedrag de angst bij de huidige bewoners van de wijk. Altijd massaal reageren op al te assertieve autochtonen.
  3) Hang vervelend rond voor en in winkels van autochtonen.
  4) Autochtonen bewoners en winkeliers die de wijk uitvluchten worden vervangen door moslims.
  5) Zorg dat de liberale moslims keer op keer worden gewezen op hun plicht jegens de islam, goedschiks of kwaadschiks.
  6) Wijs de mannen en vrouwen op de islamitische regels, gebruiken, feesten, kledingvoorschriften en moskeebezoek.
  7) Eis onderwijs in eigen taal en geloof, wel gesubsidieerd natuurlijk.
  8) Claim alle wijkvoorzieningen voor gebruik door islamitische clubjes en groeperingen.
  9) Maak in woord en gebaar duidelijk niet gediend te zijn van de westerse normen en waarden.
  10) Doe met behulp van de slinksen een gooi naar de macht b.v. door lid te worden van de PvdA of G.L. om je daarna in de deel- of gemeenteraad te laten kiezen met de voorkeursstemmen van je geloofsgenoten.
  11) Doe als clublid van de PvdA of G.L. lekker mee met het graaien in de subsidiepot en ondersteun allerlei “goede” islamitische doelen.
  12) Eis een vorm van zelfbestuur (burgervaders) en invoering van de sharia op wijkniveau.
  13) Breidt het gevestigde territorium uit door het stappenplan te herhalen in aanliggende wijken.

  Zo verloopt het landjepik in het noordoosten van Rotterdam volgens schema, van het oude noorden via crooswijk en nu west en midden kralingen zijn ze al flink gevordert.
  En dan heb ik het niet een over Rotterdam zuid en Rotterdam West gehad!.

  Zo ziet u maar, hoe dit islamfundamentalistische kankergezwel langzaam (nu nog wel) uitzaait in onze samenleving, maar als we nu niets doen lopen u en ik dadelijk ook grote kans te worden afgerost of gestenigd door een Talibaard met een stok of zweep .

  Stem Geert!

  Like

 6. tristan Says:

  De lijdensbeker van de getergde Oude Nederlander is helaas nog niet vol…

  De Zwarte Piet – eens het symbool van respect en vergelding – is nu gedegradeerd tot een laffe knecht die bang is voor de Nieuwe Nederlander met kaal geschoren achterhoofd en capuchon.
  Wij als alerte autochtonen geven de Zwarte Pieten (de echte wel te verstaan, met ballen) de goede raad de volgende keer als zij op pad gaan in een Vogelaarwijk wat handgranaten mee te nemen i.p.v. pepernoten.
  Bij calamiteiten waar bepaalde creaturen aan deelnemen kan men deze zeer effectieve lekkernijen met gulle hand werpen naar deze onaangepaste individuen ter lering en vermaak.
  Daarna in de zak en naar het spinhuis ter heropvoeding en rehabilitatie.

  Waar de Goedheiligman zelf was in dit verhaal is ons niet helemaal duidelijk; was deze Sint druk doende met de subsidiebuidel, had hij een moslima op schoot ter correctie of was hij druk bezig de roede te trekken ter bescherming van zijn personeel?
  Vragen waar de argeloze autochtoon geen antwoord op krijgt.

  Terwijl onze Linkse politici zich druk maken over die racistische Zwitsers worden onze Kindervrienden uit Spanje mishandeld en vernederd.
  Op den duur worden deze weldoeners vervangen door een Moefti en Hulpimams die op zoek zijn naar Oude Nederlanders die er van verdacht worden Wilderiaans gedrag te vertonen en dus staatsgevaarlijk zijn.
  Zij worden opgepakt en gedeporteerd naar het eiland Rottum om daar hun dagen te slijten in volledige afzondering van de gelovige buitenwereld.

  Onze laatste hoop is oom Geert die binnenkort weer op tournee gaat naar verre oorden om zijn educatieve documentaire ‘Fitna’ te promoten. Eerst naar Turkije voor een vertoning in het parlement en daarna naar Zwitserland om de daar nog aanwezige minaretten te bezichtigen.
  Vervolgens weer op tijd terug in ons verdraagzame landje om in januari voor het Gerecht wederom zijn documentaire ‘Fitna’ te vertonen.
  Volgens onbevestigde geruchten zal hij dan ook het vervolg vertonen; ‘Fatwa’ met in de hoofdrol oom Geert zelf die corrigerend en uiterst effectief optreedt in een Vogelaarwijk.
  ‘Streng maar Rechtvaardig’ was de werktitel van deze 20 minuten durende speelfilm.

  Bij een voorvertoning voor een select gezelschap bestaande uit Marokkaanse buurtvaders was er een voortdurend geluid hoorbaar van geween en geknars van tanden.

  Steun Oom Geert!

  Like

 7. yeager Says:

  Het verbaal en fysiek geweld van onze “Nieuwe Nederlanders” is onderdeel van de strategie die moet leiden tot Jihad, uitmondend in een burgeroorlog met, vanzelfsprekend, de overwinning van de een en de ondergang van de ander.
  Intimidatie van de lokale bevolking en de creatie van geografische no-go gebieden vormen de aanloop.
  Het staat alles tot in de puntjes beschreven: Islamization of Europe and policies to prevent it, dat op het internet is terug te vinden.
  Frankrijk zou al ver in de aanloopfase naar Jihad zijn gevorderd, Engeland en Holland zouden zich aan het begin van dat stadium bevinden, maar de site loopt wat de rating van de ernst van de situatie in Engeland en Holland betreft, naar mijn smaak, behoorlijk achter.
  Dat er op die site (voorlopig?) geen rekening is gehouden met de op handen zijnde deconfiture van de Europese verzorgingsstaat, doet ernstig afbreuk aan het totaalbeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: