Ordinaire coup in deelgemeente Feyenoord.

Geachte Binnenlanders/Vlamingen,

Wat gebeurt er allemaal in Rotterdam?

‘In de PvdA fractie in Feijenoord hebben leden met een Turkse achtergrond de macht naar zich toe getrokken. Dit ontlokte aan een teleurgesteld PvdA lid, Jo de Haan, de verzuchting dat Wilders misschien wel gelijk heeft.’

Hallo! Ook wakker?
Geert waarschuwt voor iets wat wij de Grote Overname noemen, met Amsterdam als treffend voorbeeld.
Maar ook in Rotterdam is nu kennelijk een coup gepleegd, meldt website Leefbaarrotterdam.nl

Afgelopen dinsdagavond was er een belangrijke vergadering in de deelgemeente Feyenoord, want er werd een definitieve kandidatenlijst voor de komende deelraadsverkiezingen vastgesteld.
Uit het niets kwamen daar tientallen tot dusver onbekende Turkse PvdA-leden opdagen. Nu nog ongewapend, omdat er van enig verzet geen sprake was, maar in de toekomst moeten we rekening moeten houden met het feit dat de Brutaalbaarden geweld niet zullen schuwen, mocht die enkele Autochtoon verzet bieden.

Van de  voorlopige kandidatenlijst werd een keurige prop gemaakt en werd met een ferme worp richting prullenbak gesmeten. Vervolgens werden de stembriefjes van de PvdA-leden door de kandidaten zelf ingevuld…

Welkom in Rotterdam.

In de deelraad Feyenoord wordt al jaren Turks gesproken.

Semi-off-topic:
De ABN-Amrobank stopt met het versturen van kerstkaarten aan cliënten en personeel.
De bank wil religieus neutraal blijven. Wie weet hier meer over te vertellen?

Steun GEERT!
[Met dank aan TWITVB voor de pica]

Advertenties

9 Reacties to “Ordinaire coup in deelgemeente Feyenoord.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  In eerste instantie had ik dezelfde reactie als BP en anderen.
  Maar na nagedacht te hebben heb ik mijn mening wat bijgesteld. Er zit meer achter.
  Voor mijn gevoel hebben de “blanke” – zichzelf overschattende – PvdA-leden een koekie van eigen deeg gekregen. De meeste “blanken” op verkiesbare plaatsen zetten op de kandidatenlijst, viel blijkbaar in het verkeerde keelgat van de Türkçe arkadaslar.
  Gevolg: Coup Du Türkiye.
  Moraal: Goed voorbeeld doet goed volgen.
  Dit zal aanleiding geven tot naamsverandering in de toekomst.TPI (Türkçe Parti Is,).
  Emolumenten Hiç/As, Is, / çok para.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Toegift:
  arkadas = vriend
  lar = meervoud.
  Turkse Partij Arbeid/werk
  Hiç = geen As, = weinig
  Is, = werk (arbeid)
  çok = veel
  para = geld.

  Dank voor de vertaling OK.
  Birsey degil (dieeeel) = geen dank

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  eigenlijk is onze democratie om zeep.
  Het is te begrijpen dat Turkerts het zat zijn om wel te mogen stemmen, maar vanwege hun afkomst worden uitgesloten door de PvdA van de vette baantjes. Vandaar dat ze lid worden van deze baggerpartij en gewoon zelf uitmaken wie er wel of niet bovenaan de kieslijst komt.
  Tot nu toe kregen ze alles kado, zolang ze maar beloofden pvda te stemmen. Zodoende hebben we ineens al die mosketen, scholen en nutteloze dialoogstichtingen erbij gekregen. Het is nu ook de hamvraag waarom het witte foutmensch wel op nummer 1 mocht blijven staan en de rest niet. Wie er achter kan komen wat hij de Turkerts heeft moeten beloven heeft echt een primeur.
  Is het nou zo erg deze coup?
  Het heeft wel een leuke kant: al die oplichters die jaren vetbetaald werden en met subsidies stemmen kochten worden straks uit hun baantjes gegooid. Hoef je geen medelijden mee te hebben, want bij de provincie, de waterschappen en europa kunnen ze terecht als jaknikkers.
  Maar het is wel erg, want moslims maken met hun massa de dienst uit in de grote steden. In 020 verdelen de Finnen al jaren de banen en subsidies onder elkaar, daar komt geen nederlander aan te pas, want ze zitten allemaal bij de pvda en iedereen stemt daarop. Kansloos.
  Maar in 010 zijn er tenminste nog mensen die knokken voor een goede en veilige stad en dat zal wel botsen met dit moslimbestuur. En daar zit niemand op te wachten.
  In ieder geval toont het maar weer eens dat de PVV goed zit door geen leden toe te laten. Ze zouden net als de LPF om zeep geholpen worden door linkschtuig dat de boel komt verstieren. Sterker nog: in de grote steden zou je PVV-afdelingen krijgen geleid door Haatbaarden. Dit vanwege de democratie, vanwege de moslimmeerderheid in de steden. Dat kunnen we dus niet hebben.
  Het is vijf voor twaalf, alle criminele allochtonerts met spoed het land uit en iedere pvda met een bovenmodaal inkomen ook, want ze hebben ons land verpest.

  Like

  • burger Says:

   Turken dit Turken dat!!! Wat is de reden van deze racistische opmerkingen? Misschien zijn jullie een alleen maar verkeerde Turkse mensen tegengekomen, maar dat betekent niet dat alle Turkse mensen zo zijn, Nou ik heb ook genoeg Nederlandse criminelen gekend, maar dat betekent niet dat alle Turken of Nederlanders criminelen zijn. GELOOF GELOOF GELOOF! Wat gaat het nou jullie aan waar mensen in geloven? Nederland is een land met een vrije en eigen mening. Als het je zo dwars zit, dat er veel Turkse mensen meedoen met de verkiezingen, dan stem je toch op een Nederlander, als je er zo mee zit.

   Ik vind dit echt zielig voor woorden. Dat je achter geert wilders staat zegt al genoeg, RACISTEN dat zijn jullie!

   Like

 4. yeager Says:

  “van de voorlopige kandidatenlijst werd een keurige prop gemaakt en met een ferme worp richting prullenbak gesmeten”. Onovertroffen, BP!
  PvdA Haantjes, bedillerige betweters, buiten de boot vallend in hun zelf gedolven multiculti-graf. En de decimatie bij de Azijnbode, een dag vol leedvermaak.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Hopelijk gaat er eindelijk een lichtje branden bij al die semidemente bejaarden die pvda stemmen omdat ze dat al veertig jaar doen of langer, wanneer ze een kieslijst voor zich hebben met rijen namen die ze niet eens kunnen uitspreken.
  Ik hoop het maar.

  Like

 6. lebuinus Says:

  @Leefbarbaar,

  Veel stemgerechtigden, waaronder, ouderen stemmen
  automatisch op de partijen waarop ook hun ouders en
  overige bekenden stemmen, dit als een soort groepsgevoel.
  Deze mensen blijven liever dromen en leven in het verleden.
  Dit onder het mom, het valt wel mee, komt tijd komt raad enz..
  Hopelijk heb ik ongelijk, maar als je het TV aanbod beziet en
  de kijkcijfers leest, waar men naar kijkt, daar wordt je niet
  vrolijk van.
  En nogmaals ik hoop dat het niet waar is.

  Like

 7. burger Says:

  MENSEN DIE ER MOEITE MEE HEBBEN DAT ER TURKSE MENSEN MEEDOEN MET DE VERKIEZINGEN!!! ZORG ERVOOR DAN DAT JE ZELF OOK IN DIE LIJST KOMT, ANDERS STEM JE GEWOON OP EEN NEDERLANDER.. ALLOCHTONEN HATEN KUNNEN JULLIE WEL, BLIJF DAN LEKKER IN DE VAKANTIE GEWOON HIER IN NEDERLAND! RARE MENSEN ZIJN JULLIE ZEG!!

  Like

 8. boilingpoints Says:

  At Atatürk,

  Uhm… Uw ‘keps-lok’ heeft zo te zien een mankement.
  Graag even laten repareren.

  Maandag is ie klaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: