Herbert Raat in gevecht met Berberinnetjes.

Landgenoten,

We waren nog niet bekend met het fenomeen Herbert Raat, VVD-raadslid te Amstelveen, maar dankzij wat spugende Marokkaanse meisjes, staat dit heerschap zowat op iedere nieuwssite. Watskebeurt?
De heer Raat heeft kennisgemaakt met het OV:

‘De VVD-er zat in de metro toen drie Marokkaanse meisjes een oude man uitscholden.’

Deze Muzelmutsen hebben het schelden geleerd van hun talrijke broertjes en neefjes en dit gedrag is volkomen geaccepteerd door Linx Nederland. Sommige linxen, waaronder types als Hemke Falsema, juichen dit gedrag zelfs toe en spreken derhalve van geëmancipeerde Marokkaanse meisjes die inmiddels uitstekend voor zichzelf op durven komen en waar nodig van zich afbijten.

Op deze hoogopgeleide meisjes moeten we trots zijn. Zij gaan onze belabberde economie weer op poten zetten.

Maar de keiharde werkelijkheid blijkt van een ander kaliber.
Tijdens de scheldpartij riep één van de meiden van Haram dat ze Marokkanen zijn en dat ze schijt hebben aan dit land.
Een ander Marokkaans meisje schoot te hulp en kreeg meteen de volle laag. Wat dacht deze afvallige wel!
De heer Raat vond het mooi geweest en bemoeide zich met de kwestie.
Die werd meteen aangevallen door de drie etnische stijgers, raakte in gevecht en mocht wat authentiek Marokkaans speeksel in ontvangst nemen. Naar oud Marokkaans gebruik.

De heer Raat bleek voor geen kleintje vervaard en werkte de drie vrouwelijke speekselmarokkaantjes eigenhandig de metro uit.
Het is niet ondenkbaar dat de drie Berberinnetjes hun Recht op Vervoer in de strijd gooien om zodoende deze agressieve VVD-er kennis te laten maken met Vrouwe Justitia.
Drie Marokkaanse meisjes zijn met buitensporig geweld uit de metro gezet en Rechts Nederland kijkt maar wat graag de andere kant op.

En dat terwijl de heer Raat nadrukkelijk is verteld dat hij  tolerantie en verdraagzaamheid moet tonen aan deze kwetsbaren.

Nog een tip voor deze speekselmeisjes. Ga eens in landen als Iran of Somalië roepen dat je schijt hebt aan dat land. Als de heren Muzelmannen uitgelachen zijn, pakken ze graag de zweep ter hand en slaan ze zomaar je rugje kapoet…

Advertenties

21 Reacties to “Herbert Raat in gevecht met Berberinnetjes.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Er is dacht dan sprake van vier Marokkaanse meisje. Eén Marokkaanse jonge dame en drie Berberinnen.

  Like

 2. AlfredJKwak Says:

  Quote uit de bron:
  “Raat besloot het verhaal op te schrijven, omdat hij een punt wil maken: ‘Alleen als we in Amstelveen samen opstaan en agressief gedrag tegen mensen niet pikken dan hoeven we ons niet te verschuilen.’”

  Goh… wordt er eentje wakker. Nu moet hij zijn verantwoordelijkheid eens nemen en niet de problemen afschuiven op de burgers. Dus ipv oproepen tot geweld zou hij zelf eens moeten gaan bekijken wat ze in de politiek kunnen doen. Meer politie, zwaarder optreden bij zulke figuren en uitzetten (ik noem maar even wat).

  Voorbeeldje:
  Kan je je niet gedragen in het openbaar vervoer dan krijg je een verbod van x tijd. Kom je erdoor in de problemen met werk ofzo? Pech! Elke actie heeft consequenties. Had je maar moeten nadenken voordat je je misdroeg.

  NB Wat scrhijf ik nu? Nadenken? Werken? Deze bevolkingsgroep? Pffft! Volgens mij klopt er iets niet. 😀

  Like

 3. tristan Says:

  De diversiteit van onze samenleving vraagt nu eenmaal offers…
  Vooral op het gebied van het incasseringsvermogen van Oude Nederlanders die (nog) gebruik maken van het Openbaar Vervoer.

  De moslima’s – die al spugende protesteren tegen het feit dat er nog steeds autochtone Nederlanders hier verblijven om de schoorsteen rokende te houden voor al het uitschot dat hier parasiteert en intimideert – hebben volgens de Linkse kerk een voorbeeldfunktie.
  Hoogopgeleid (zelfs VMBO!) en goed gebekt en gehoofddoekt vormen zij de hoop voor de moslimpopulatie hier in Nederland. Want de jongens zijn loverboy, drugskoerier, crimineel of zitten geriefelijk in de Wajongregeling.

  Het is goed dat onze politici en bestuurders eens kennis maken met de ‘voordelen’ van al die diversiteit, want de argeloze autochtoon die slachtoffer wordt van al deze cultuurverrijking wordt niet serieus genomen en zelfs verdacht van het koesteren van een gevoelige onderbuik en extreem-rechts gedachtengoed.
  In eigen land uitgekotst door de Overheid (en de rest van de bevolking) en daarom op transport gesteld naar het land van de tolerante kaaskoppen hebben deze Berberinnnetjes schijt aan dit land van melk, honing en subsidie.
  Er is een zeker verschil in mentaliteit van de z.g. stadsmarokkaan en de ‘kennisemigranten’ uit de achtergebleven gebieden van Marokko.
  De stadsmarokkaan heeft vaak enige opleiding genoten en schopt het zelfs tot academicus of politicus. De Berber is helaas het slachtoffer van eeuwenlange inteelt en dat eist zijn tol. Vandaar al dat spugen en krijsen met rollende ogen en wijd opengesperde monden tijdens een discussie in het openbaar vervoer of op TV.

  En de autochtoon?
  Die mag al die uitkeringen betalen via verhoogde belastingen en nog even 2 jaar doorwerken na zijn 65e jaar.
  En de allochtoon?
  Die vertrekt op zijn 60e naar zijn huis in Marokko. Genietend van zijn WAO en andere uitkeringen en subsidies want tenslotte hebben deze idealisten ons land bevrijd van de Duitsers en daarna onze Verzorgingsstaat op poten gezet via talloze kapotte ruggen en andere ongemakken.
  Gelukkig staat oom Geert pal voor de belangen van de Oude Nederlanders.
  Steun daarom Geert Wilders in zijn strijd tegen de Linkse Intellectuele Elite.
  Die hebben ons verkocht aan de muzelmannen voor een paar vaten olie.

  Op 20-1-2010 gaan de billen bloot tijdens hét politieke proces van de eeuw in Nederland.
  STEUN GEERT WILDERS EN ZIJN PVV IN HUN STRIJD VOOR DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING!

  Like

 4. yeager Says:

  Zou je nog mogen zeggen dat je die hele Arabisch-Mohammedaanse bende de tyfus wenst?

  Like

 5. Maci Says:

  Raat besloot het verhaal op te schrijven, omdat hij een punt wil maken: ‘Alleen als we in Amstelveen samen opstaan en agressief gedrag tegen mensen niet pikken dan hoeven we ons niet te verschuilen.’

  Tjonge, daar sta je als Amstelvener en VVD-raadslid die een keer het OV neemt toch wel van te kijken. In Amstelveen, zo wit als het maar kan vergeleken met 020. Maar ëën strip verder met het OV.
  Nee, hoor we gaan het niet pikken. En hoe hadden we dat gedacht? Hmm, daar moesten we maar een commissie voor in het leven roepen.
  Maar we gaan niet spuugdoekjes bijvoorbaat veroordelen, hoor.
  Ook de VVD in Amstelveen is zich bewust van het lijden van deze onbegrepen bevolkingsgroep.

  Volgens mij is er voor het OV een goede oplossing om agressie aan te pakken:
  niet ingrijpen, geen discussie, de deuren gewoon gesloten houden tot er politie aanwezig is.
  Dan afvoeren.
  Het zal in het begin een hoop commotie geven, ook door passagiers die daardoor vertraging oplopen, maar met doorzetingsvermogen zou het OV een stuk veiliger kunnen worden.
  De enigen die zouden protesteren tegen deze maatregel deugen zelf niet.

  Like

 6. yeager Says:

  @Maci
  Je vergeet in je VVD-aversie, dat De Raat die halal-meiden de metro uit heeft gewerkt en daar kan geen politiek-correcte bromsmor tegenop.
  Als De Raat het ook nog voor elkaar zou kunnen krijgen om die hele halal-bende Nederland uit te werken, dan stem ik als vanouds weer VVD.
  Voorlopig heeft De Raat wel de guts gehad om het op te nemen voor een door tuig belaagde oude man en dat is in deze ruggengraatloze samenleving een uitzondering geworden en een grootkruis waardig.

  Like

  • Maci Says:

   @Yaeger, je hebt gelijk hoor, ik zat een beetje te sneren. Niet zozeer tegen de VVD maar tegen de politiek in het algemeen.
   Maar wat was er gebeurd als het geen hoofddoeken maar bontkraagjes waren gewesst? Niet schelden maar matten denk ik.
   Dus mijn oplossing lijkt me zo gek nog niet.

   Like

   • Ouwe Knoest Says:

    Met dank aan zus Maci.
    Volgens Baarsjes voorzitter Jan Voetberg wil het comité geen ‘nodeloze drempel’ opwerpen voor ‘nieuwe bewoners’: ‘Een kruis is een symbool voor overlijden en niet per definitie iets christelijks. Maar als zij dat zo voelen, dan moet je kijken of je daar wat aan kan doen.’
    Volgens Voetberg was het niet de bedoeling om ‘iets te schrappen, maar om in een gemis te voorzien’. Men wilde het kruis vervangen door een monument waar verschillende bevolkingsgroepen zich betrokken bij voelen:

    De moslims misten in het monument iets waarin ze zich herkenden.’ OK: Ennegijgeleuftet.

    Like

 7. Arie Says:

  Het is inderdaad een ‘gelukje’ dat dit een VVD’er overkomen is en niet iemand anders. Een politicus van linkse huize was op zijn hoogst met de meiden in ‘discussie’ gegaan, wat in dit geval natuurlijk betekend zou hebben dat hem eveneens de huid volgescholden werd. Waarna we nooit iets van het voorval vernomen zouden hebben.

  Nee, petje af voor deze De Raat. Ik stel voor hem voor te dragen voor de Job Cohen prijs. Deze doortastende burgervader riep immers onlangs op om bij geweld tegen hulpverleners niet passief te blijven maar zelf in te grijpen? Het betreft hier geen hulpverleners, maar een kniesoor die daarop let.

  Het is een beetje een zijsprongetje, maar ik wil het graag ter sprake brengen. Het valt me namelijk op dat de hoofddoeken steeds verder richting ogen naar beneden getrokken. Of is dit al lang zo? Het fenomeen van de dubbele hoofddoek kennen we natuurlijk allang. Voor het geval de ene hoofddoek niet goed zit, heb je nog altijd nummer twee, om te voorkomen dat er ook maar één haartje naar buiten kiert. Logisch, want zodra dat gebeurt, wordt je ogenblikkelijk verkracht door de ongelovige honden. Tot zover volstrekt begrijpelijk.

  Maar waarom die hoofddoeken de net boven de ogen eindigen? Is dit om te wenkbrauwen te bedekken (is ook haar tenslotte, dus kan lust opwekken)? Of is het omdat één of andere imam heeft bepaald dat het zien van een islamitisch meisjesvoorhoofd ook tot zondige begeerte leidt? Of is het stomweg om ingeval van wangedag steeds minder herkenbaar te zijn? Handig bijvoorbeeld in het openbaar vervoer (camera’s!) waar dit wangedrag zich afspeelde.

  Mede BP ‘ers, hoe zien jullie dit? Geef me inzicht in de psyche van de Nieuwe Nederlanders. Ik spreek niet genoeg Arabisch om het ze zelf te vragen.

  Like

  • Maci Says:

   @Arie, er zijn verschilende manieren om een hoofddoek te dragen.
   De Marokkaanse manier is strak om het hoofd en het liefst zwart, de Turkse manier is een kleurige doek, niet strak om het hoofd, ook met onderdoek, maar met een soort huif en die kan nog wel eens laag hangen.
   Ondanks de kleuren word ik van de Turkse doeken ook niet vrolijk.
   Maar wat jij beschrijft? Misschien en poging van sommige Fatimas om zich te onderscheiden. Een soort van “fantasie” dus.

   Like

 8. multidifficulti Says:

  Geen Berberinnetjes maar Blerberinnetjes.

  Like

 9. yeager Says:

  @Arie
  Het zal mij worst zijn wat die meiden denken, als ze al kunnen denken, geindoctrïneerd als ze zijn met het Mein Kampfboekje.
  Is de ergernis van meer en meer van die gehoofddoekte krengen in de openbare ruimte niet voldoende?
  In plaats van je te verdiepen in hun psyche, lees de troostrijke berichten over de valkuilen die de economie voor die steuntrekkers aan het zetten is.

  Like

 10. Victor Van Vosselaer Says:

  Waarde Noorderburen,
  Volgens één van de belgische dagbladen “Het Laatste Nieuws”, heeft de directie van de “hogeschool” in Den Haag besloten om dit jaar géén KERSTBOOM te plaatsen…ènkel maar een paar slingers en ietwat ballen als versiering.
  Vermits die school 12% leraars én 30% leerlingen heeft die de “godsdienst van de wrede” aanhangen, wil men die “donkerdergekleurde medemensen van allochtone oorsprong” NIET VOOR HET HOOFD STOTEN !
  Waarschijnlijk heeft het schoolbestuur schrik om uit te glijden over die mogelijke “rochels” op de mooigeboende vloer.
  Zooooo ver hebben die berberschoffies het al bij Jullie gebracht.
  Nu is het afwachten wat er bij ons, in dit onlandje aan de Noordzee zal “àl of niet” gebeuren in de Adventdagen.

  Like

 11. Ouwe Knoest Says:

  Waarde Zuiderbuur zonder den dikken nek.
  Amaai Amaai. Bij u staat de plon ook van te ploffen.

  Volgens één van de belgische dagbladen “Het Laatste Nieuws”, heeft de directie van de “hogeschool” in Den Haag besloten om dit jaar géén KERSTBOOM te plaatsen…ènkel maar een paar slingers en ietwat ballen als versiering.

  Dat zijn de BALLEN, die zij NIET hebben.
  En de SLINGERS symboliseren het verslingeren van de westerse cultuur.

  Awel, maar het slimste vind ik “Godtverdoeme” het – “op dringend verzoek” van de nieuwe nederlanders – verwijderen van een oorlogsgedenksteen in “hun” wijk, omdat de gedenksteen voorzien was van een kruis.
  Amen.

  Like

 12. boilingpoints Says:

  At Ouwe Knoest,

  Het verwijderen van een oorlogsgedenksteen?
  Heeft u daar een link van?

  Like

 13. Ouwe Knoest Says:

  Sorry BP,
  maar ik heb het niet uit een krant (hoe kan het ook anders) maar ergens via een blog (van gelijkgezindten). Het feit zit mij in het geheugen vandaar. Ik meen dat de gedenksteen verplaatst MOEST worden , maar dat is even erg.
  Er werd ook verwezen naar het voetbalspelleke met kransen (je weet wel) van toen en bouwvakkers met blote benen. Alles analoog aan de volgelingen van de intolerante religie voor de vrede (op aarde in de mensen een welbehagen).

  Like

 14. leefbarbaar Says:

  AT,
  het verhaal van het oorlogsmonument waarop geen kruis meer mag staan, wegens de NEO-NSB (pvda) was een item van een lokaal tv-station.
  http://www.rtvnh.nl/nieuws/laatstenieuws.asp#item54981
  Bij mij werkt de link niet meer, maar als je hun archief gaat doorspitten kom je er wel. Tenzij ze het policor hebben verwijderd omdat Stormfront hier ook aandacht aan heeft geschonken.
  Ga in verzet! Stem PVV!.

  Like

 15. Arie Says:

  @yeager. Neem het niet al te serieus;-) Ik erger me ook wild aan al die hoofddoeken. Zwarte, grijze, oranje, strakke en losse. Ik vind ze allemaal walgelijk. Mijn bijdrage was slechts bedoeld om op luchtige wijze mijn ergenis te spuien.

  Welke valkuilen je bedoelt weet ik eigenlijk niet. Natuurlijk de economie wordt minder, er wordt gesneden in allerlei voorzieningen en het lijkt erop dat moslims niet langer ALLES kunnen maken (maar nog steeds veel te veel). Maar toch… het gaat hier nog altijd vele malen beter dan in hun landen van herkomst. Dus ze zullen blijven komen. En degenen die hier al zijn blijven zich in ongegeneerd tempo voortplanten. Om vervolgens met de rug naar de samenleving te gaan staan.

  Like

 16. Mike P. Says:

  @Maci: kleurig of niet, alle islamitische hoofddoekdragers zijn en blijven uitgekookte provocateurs.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7327

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: