♪Ik hèèèb hier een brief van Albayrak!♪♪

Landgenoten,

Bovenstaande titel kan meegezongen worden op de melodie van een bepaald nummer van een zekere André Hazes. Iets met z’n moedah en een vliegert. Deze zanger kon wel es heel groot gaan worden, maar dat terzijde.

Over brieven gesproken; Dubbelpaspoorter Albayrak komt met harde maatregelen inzake de ‘oorlogsslachtoffers’ uit Irak.
Mevrouw gaat duizenden Irakezen uitzetten, zoals ze zelf zegt.
Want Irak is weer veilig en democratisch genoeg om een permanente terugkeer te bewerkstelligen. Mooie woorden, zo vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Maar laat u als Wilderiaan niet in de luren leggen door deze toverkol, want de titel op Elsevier luidt dan wel ‘Albayrak gaat duizenden Irakezen uitzetten’, maar vergis u niet; De IND – met aan ’t roer de zus of nicht van Albayrak, we zien ’t verschil niet – stuurt komende dagen een keurige brief aan deze kwetsbaren met de mededeling dat men zich voor moet bereiden voor vertrek uit Nederland…

Deze actie levert uitsluitend oud papier op. Krijgt u tegenwoordig geen cent meer voor.

Want we hebben twee knelpunten; Het is goed mogelijk dat vanwege het ontbreken van enige schoolactiviteiten in het zand van oorsprong, de brief helaas niet gelezen kan worden. Dat is 1. En 2: Mocht men de brief toch kunnen ontcijferen, dan is het voor iedereen gemakkelijk te voorspellen dat men er vrolijk op los gaat procederen, gesoepsidieerd en wel, teneinde in dit Prachtland te mogen blijven.
De actie van Albayrak kunnen we slechts typeren als een doekje voor ’t bloeden en maakt derhalve weinig tot geen indruk.

Waarschijnlijk heeft de IND een hartverwarmende Kerstkaart naar deze Irakezen gestuurd met de mededeling dat de Kienderbaislag in januari gestort wordt.
O nee: Irakees – Moslim – Kerstkaart – Belediging.

Kan ook al niet.

Blijft toch een moeilijke bevolkingsgroep.

Advertenties

8 Reacties to “♪Ik hèèèb hier een brief van Albayrak!♪♪”

 1. TWITVB Says:

  Doen ze vaak bij de PvdA, spierballentaal en dan keihard blijven theedrinken. Er was een tijd dat we hier in trapte inderdaad. Rond 1970 moet dat zijn geweest 🙂
  Leuk verhaal weer!

  Like

 2. lebuinus Says:

  Albayrak, zelf een van de ruim 1,1 miljoen dubbelpaspoorters
  zegt duizenden Irakezen uit te zetten, maar in werkelijkheid
  zullen er duizenden bij komen en gewoon blijven.
  Om zo spoedig mogelijk de tweemiljoenste dubbelpaspoort-
  houder bij te schrijven.

  Like

 3. tristan Says:

  Op dringend advies van de asieladvocaten zullen die Irakezen plotseling allemaal homosexueel blijken te zijn of zelfs lesbisch.

  De enige moslimfamilie die ooit werd teruggestuurd naar het land van herkomst was de familie Gumus uit Amsterdam. Die had een goedlopende schoenmakerij, betaalde op tijd zijn belasting en lag niet aan het subsidieinfuus. Hij sprak zelfs vrij goed Nederlands en was volledig geintegreerd.

  Kortom; volkomen ongeschikt als stemvee voor de PVDA.

  Like

 4. Jorisdesukkel Says:

  Ik heb zo het vermoeden dat deze Ikrakezen wel worden teruggestuurd, ik denk dat het dan ook om deze mensen zal gaan, http://www.kerkindenhaag.nl/articles/view/91 Het zijn namelijk Christenen.

  Like

 5. multidifficulti Says:

  Wellicht krijgt Albayrak nog wat Islamitische wenskaarten, verwenskaarten.

  Like

 6. Alidas Says:

  waarom wel Irakezen en geen Turken en Marokanen.

  Like

 7. multidifficulti Says:

  Sison kan men niet uitzetten omdat hij terecht veroordeeld zal worden in de Filippijnen vanwege wat hij en of zijn maoistische leger uitgevreten heeft.
  Ik denk dat Evert de Boer (een voormalige fondsenwerver van Sison) een fijne kerst zal hebben als hij nog een geweten heeft. De door hem beschreven moorden van Sison zijn immers niet van toepassing en kan hij niet aangesproken worden op het feit dat hij geld ingezameld heeft voor de Pol Pot van de Filippijnen. Dolf Hautvast (de (vals)geldtransporteur van Sison) uiteraard ook.
  Misdaad loont bij de PVDA. Wist U trouwens dat het ISS van Jantje Pronk een club is waaruit Sison tegenwoordig loopt te recruteren?

  Like

 8. multidifficulti Says:

  De laatste link ” het ISS van Jantje Pronk een club is waaruit Sison tegenwoordig loopt te recruteren” is van het internet verdwenen maar heb een kopie getrokken voor het verdween.
  Er staat
  “What was intended to be a dinner-karaoke evening turned into a serious discussion on the financial crisis and the peace negotiations between the National Democratic Front of the Philippines (NDFP) and the Government of the Republic of the Philippines (GRP).
  Eight new Filipino scholars studying at the Institute for Social Studies (ISS) in The Hague, one from ITC Enschede and a Filipino Engineer based in The Hague visited the NDFP International Information Office in Utrecht last October 4 upon the invitation of its executive director, Ms. Ruth de Leon. It was an opportunity for both the Filipino scholars and the NDFP personnel to meet one another. The NDFP office prepared a simple dinner and planned a karaoke evening with the students. But with the international financial crisis being very much in the news and generating so much interest, the ISS students took the opportunity to have an impromptu discussion with Prof. Jose Maria Sison on said topic. ”
  Kijk en daar lult die Albayrak niet over, die heeft klaarblijkelijk liever dat Sison zijn Noord Koreaanse bullshit kan blijven verkondigen op die ISS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: