Somalië: Ook dit is Sharia.

Geachte Binnenlanders/Vlamingen,

Mag ik u even meenemen naar het ultramoderne Somalië?
Afbeelddinges toont een toekomstig slachtoffer van de Islam.

Niet veel later werd de man bruut gestenigd.
Vergrijp: Ontrouw/overspel.
De dorpelingen werden gedwongen deze Barbarij bij te wonen.

Ja, zo gaat dat…

Foto: Islamization Watch. [Via TWITVB]

Advertenties

5 Reacties to “Somalië: Ook dit is Sharia.”

 1. lebuinus Says:

  Wat een verrijking !!!
  Hoort dit ook bij Nederland Wouter Bos ???

  Like

 2. richard Says:

  BP,

  Dit is de foto vooraf. Hier is de foto achteraf:

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  “Blogbaas” André schrijft dat de dorpelingen VERPLICHT waren om die barbarij te aanschouwen, maar…dààr twijfel ik ten zeerste aan: men mag niet uit het oog verliezen dat die “donkerdergekleurde medemensen” (om niet te moeten schrijven: roetmoppen…want dàt mag niet meer in het onland b) zo danig gebrainwashed zijn door de inhoud van dat “prullenboekje”, dat ze zulke barbaarse wreedheden goedkeuren. (zèlfs voor zoiets eenvoudigs als overspel).
  Indien men, in ons beider landjes aan de Noordzee, de sharia zou toepassen…MAAR DAN ENKEL voor degenen die erin geloven, én énkel voor misdadigers “van het gemene recht”, dan vraag ik juliie: “Wie zou er één boterham minder eten omdat men een inbreker of straatrover een hand afhakt ? Niemand toch ?…

  Like

 4. Arie Says:

  Nou, ik zou er niet minder om eten, nee. Maar ik ben er toch op tegen Waarom? Gewoon, omdat Nederland een beschaafd land is (nog wel) en niet kan toestaan dat er op Nederlands grondgebied barbarij plaatsvindt. Wat ze in achterlijke landen doen, moet men zelf weten. Daar heeft Nederland geen invloed op. Het is, omdat iemand 40 jaar geleden per ongeluk de immigratiekraan heeft opengezet en vergeten tijdig dicht te draaien, al moeilijk genoeg om onze eigen waarden (waaronder ons rechtsstelsel) en onze eigen cultuur overeind te houden. Als je de sharia toestaat, al is het maar nog zo’n klein stukje, heeft dit twee gigantische nadelen: 1. Je erkent daarmee feitelijk dat zich in Nederland een tweede samenleving heeft gevormd, waarvoor de Nederlandse regels niet gelden. 2. Je zet de deur open voor de rest van de sharia. Moslims zijn immers nooit tevreden? Geef je ze een vinger, dan pakken ze de gehele hand. We moeten principieel zijn en geen enkel regeltje uit de sharia of welk idioot gebruik van elders dan ook accepteren.

  Nu ik toch aan het schrijven ben wil ik van de gelegenheid gebruik maken iedereen op te roepen niet te uitbundig Kerst te vieren. Dit kan uitermate kwetsend zijn voor onze islamtische mede-Nederlanders. Laten we niet vergeten hoe moeilijk deze mensen het hebben nu hun geloof zo onder vuur ligt. Bovendien leven we niet langer meer in een (post)christelijke samenleving en het past ons niet achterhaalde, christelijke symbolen aan onze nieuwe Nederlanders op te dringen. Dat doen zij ook niet met hun gebruiken, tenslotte. Respect!

  Like

 5. Maci Says:

  @BP en @Richard, de foto’s van vóór en na zo’n behandeling om maar te zeggen. zouden door Geert Wilders ook bij zijn proces getoond moeten worden, als bewijs van de islam als haatdoctrine.
  Ik vind het wel strategisch dat GW Mo Bouyeri als getuige oproept.
  Hij moet de haat en het haatzaaien van de “heilige”koran” en de sharia heel duidelijk bewijzen.
  Gewoon omkering van bewijslast: laten die kneuzen van aanklagers maar aantonen dat de beelden van Fitna en b.v. deze foto’s niet bestaan en bedacht zijn om de islam in discrediet (haatzaien) te brengen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: