Islamconferentie te Eindhovuh!

Landgenoten,

Vandaag zal een internationale islamconferentie in Eindhoven van start gaan.
Het hele gebeuren gaat vijf dagen duren en gerenommeerde ‘islamgeleerden’ uit de hele wereld komen spreken op dit congres.
Foutbaarden, gehuld in smoezelige jurken, komen hier in Holland nog even de knelpunten doornemen m.b.t de onvermijdelijke invoering van de Sharia.

De doelstelling van de conferentie? ‘Integratie van moslims in Nederland en de uitdagingen.’
Maar deze mooie slogan is slechts bedoeld om ons (Sahara) zand in de ogen te strooien.
De échte agenda is natuurlijk van een geheel ander allooi.
Zo komt er een radicale imam uit Saoedi-Arabië hier zijn vuil spuiten en is hij vanwege zijn radicale opvattingen door het Saoedische koningshuis zelfs op een zwarte lijst gezet. Te radicaal voor Saoedie-Arabië, maar kennelijk ongevaarlijk naar de maatstaven van de inlichtingendienst.

O ja. De inlichtingendienst. Deze dienst is in de hoogste staat van paraatheid gebracht, maar zal verder niets doen. Men bekijkt het e.e.a. vanaf de zijlijn, trekt nog ‘ns een bezorgd gezicht en gaat over tot de orde van de dag.

Kerstmis of niet, de Vijfde Colonne is binnen en zal zich voornamelijk bezighouden met het inzamelen van gelden t.b.v. van de islamitische heilige oorlog, de Jihad.
Dit festijn zal plaatsvinden in de Radicale Haatkazerne Al Fourqaan.

En onze bewindslieden? Ach… Volgens Markie-Mark Rutte zit Jan-Peuter met zijn Calvinistische voetjes in een teiltje warm water naar buiten te staren.
Anderen zijn druk doende met het zwartmaken van Geert Wilders en betitelen zijn achterban nog eventjes als een stelletje domme, xenofobe, onverdraagzame burgers die verder niets te doen hebben.

Wij weten natuurlijk wel beter en blijven Oom Geert onvoorwaardelijk steunen met zijn strijd tegen de Verkrotting van Nederland.
Meneer heeft zijn privéleven aan de kant gezet, moet een kogelwerend vest dragen tijdens een bijeenkomst, wordt al jaren verketterd en verguist, maar gaat desondanks gewoon door…

Steun daarom GEERT!

Advertenties

10 Reacties to “Islamconferentie te Eindhovuh!”

 1. TWITVB Says:

  “Islamgeleerde”, Islam en geleerde in 1 woord, LOL
  Een soort vegetarische vleeseter, zeg maar.
  Als je te radicaal voor Saoedi-Arabië bent, dan is er gelukkig altijd nog het afvoerputje van de multiukulwaanzin, Nederland. Iets met tolerantie.
  Het licht is gedoofd in de lichtstad, zoveel is duidelijk.

  Like

 2. Vikingdread Says:

  Onverteerbaar dat Nederland keer op keer gastheer speelt voor deze haatbaarden die niets liever willen dan overal de sharia invoeren.

  Like

 3. ad Says:

  Als Geert een bijeenkomst organiseert breekt de pleuris uit bij links

  Like

 4. Maci Says:

  We mogen hopen dat onze toch vaak suffende AIVD nu een beetje alert is. Maar ja, wie gaat deze moslimmollen ontmaskeren?
  Ik heb er geen vertrouwen in. Van de moslimgemeenschap hoeven we geen steun of informatie te verwachten. Zijn ze geen geiten n””””””s dan zijn ze wel struisvogels.
  Zolang de soepsidiekranen maar open staan.
  Foei, Maci, wat ben je weer negatief.

  Maar wel voor iedereen op dit blog, plus de webmaster and family, fijne feest (KERST) dagen en een Beter Nieuw Jaar!!!!!

  Like

 5. tristan Says:

  IN DE MENSEN EEN WELBEHAGEN…

  Ere zij Allah!

  Met deze blijde boodschap kunnen de Oude Nederlanders de Kerstmis in want in Eindhoven vindt er een bijeenkomst plaats waarin de Islamisering van Europa hoog op de agenda staat. Het een en ander onder het goedkeurende oog van de PVDA en andere prominente leden van de Linkse Kerk. Religieuze haatbaarden die in eigen land persona non grata zijn worden hier verwelkomd als zijnde verlichte moslims die hier de dialoog aangaan met de poldermoslims om die op het juiste spoor te zetten.

  Vooral NIET integreren is de boodschap en dat is koren op de molen van de PVDA; participatie van de moslims in onze Westerse samenleving met behoud van cultuur, religie en talloze bijbehorende extremiteiten die op gespannen voet staan met onze Wetgeving en het principe van de Seculiere Staat.

  Wij hebben navraag gedaan bij het partijsecretariaat van de PVDA i.v.m. deze netelige kwestie. Volgens een woordvoerder betreft het hier “een bijeenkomst van bruggenbouwers die het beste met Nederland voor hebben, voorts is iedereen welkom die een positieve bijdrage wil leveren aan de diversiteit van onze samenleving in deze tijd van polarisering en stemmingmakerij”.
  Op mijn vraag of Geert Wilders ook welkom is en eventueel in de gelegenheid wordt gesteld om zijn educatieve documentaire “Fitna” te vertonen werdt geantwoord met het verbreken van de verbinding.

  Daarna de AIVD gebeld als burger die zijn verontrusting wil uiten over deze gang van zaken. Er werd opgenomen door een persoon die sprak met een Arabisch accent en die vertelde mij dat de AIVD de vinger aan de pols houdt en dat ik mij geen zorgen hoefde te maken; “de integratie van de autochtone bevolking in het Islamiseringsproces ligt volledig op koers en heeft de zegen van het huidige kabinet en het Koningshuis”.

  Het moge duidelijk zijn dat het bovenstaande een boze droom is maar helaas met een kern van waarheidsgehalte.

  Steun de PVV in haar strijd tegen de Islamisering.

  IN DE MENSEN EEN WELBEHAGEN (maar zonder de Sharia).

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Alweer een pvda-congres?
  Dat hadden ze toch pas ook al gehad?

  Like

 7. tristan Says:

  EGYPTISCHE SHEIKH SPREEKT FATWA UIT OVER KERSTFEEST.

  Yusuf al-Qatadawi, een 83-jarige conservatieve sheikh uit Egypte heeft een fatwa, een Islamitisch verbod, uitgesproken over Kerstmis. Hij ergert zich aan de vele Arabieren die aandacht besteden aan het Christelijke feest.
  (bron; Elsevier).

  Het is maar dat u weet wat de konsekwenties zijn als het programma van de PVDA naar de letter wordt uitgevoerd.
  Wij raden u dan ook aan niet op deze moslimpartij (in steeds slechtere vermomming) te gaan stemmen.
  Géén Sint Nicolaas en ook geen Kerstman, Kerstboom, Kerstpakket en Kerstgratificatie meer voor de autochtone bevolking.
  Maar we krijgen er het Suikerfeest voor in de plaats met bijbehorende lekkernijen en dan spreken we nog niet eens over veelwijverij en huwelijken met nichten en neven. Wat wil de Oude Nederlander nog meer?

  Dat aan het hele gesodemieter nu eens een einde komt! Te lang is er tegemoet gekomen aan allerlei bizarre eisen en nukken en grillen.
  Opkomen voor eigen identiteit en cultuur is geen extreem-rechts gedachtengoed maar een recht van ieder volk wat zichzelf respecteert.
  Wat dit betreft kunnen wij nog een voorbeeld nemen aan de muzelmannen. Met dit verschil dat wij als Westerlingen het niet in ons hoofd zouden halen onze normen en waarden op te dringen – en zelfs op te leggen – in de Islamitische landen.

  De Moslim Broederschap is geen gezelligheidsvereniging die zich (volgens Job Cohen) uitsluitend bezig houdt met goede werken maar een politieke organisatie die hier een Islamitisch Kalifaat wil stichten.
  Het begint met het afschaffen van het Kerstfeest en het eindigt met het voorlezen van de Troonrede door een Grootmoefti.

  Kerstboodschap in 2030; HEER, VERLOS ONS VAN DE MUZELMANNEN!
  (uitgesproken door een illegale bisschop op het eiland Texel).

  Like

 8. Alidas Says:

  Waar blijft die roeptoeter nu,je hoort hen niet die valse christ.

  Like

 9. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  Op “blog.seniorennet.be/angeltjes werd er, gedurende een goeie week, een “poll” gehouden over de “politicus van mijn hart”.
  Iedere inzender mocht SLECHTS EEN naam aanduiden .
  Deze avond werd de uitslag bekend gemaakt: 3e plaats: Filip Dewinter (VB)
  2e plaats ging naar een ànder kopstuk van het VB: Gerolf Annemans.

  Maar de hoofdvogel werd afgeschoten door……GEERT WILDERS !!!
  (straf hé, dat zèlfs VBers de strapatsen van Geertje nog méér stemmen gaven dan hun eigen “kopmannen”)
  ps: er kwamen méér dan 300 antwoorden binnen.

  Hopelijk komt Geert dit nieuws aan de weet, het zal hem misschien toch wat opbeuren tegen 20 januari.
  All the best, Fikken.

  Like

  • tristan Says:

   Met vreugde en trots nemen wij kennis van het bericht dat onze Geert is gekozen tot “politicus van mijn hart” in België.

   Als leider van de Verzetsbeweging PVV moet deze moedige man zich verantwoorden voor het gerecht vanwege zijn inhoudelijke bezwaren tegen de dreigende Islamisering van ons land. In België is de situatie al niet veel beter. Alleen onnozelaars van Linkse signatuur steken de kop in het zand en handhaven nog steeds het cordon sanitaire m.b.t. het Vlaams Belang.

   Het Vlaams Belang is ook Ons Belang en eens zullen wij schouder aan schouder strijden tegen de muzelmannen die onze Westerse samenleving afwijzen maar ondertussen wel massaal gebruik maken van onze Sociale voorzieningen.
   Wij groeten onze Zuiderburen en wensen hun een Gelukkig Kerstfeest en een Prettige Jaarwisseling.

   STEUN HET VLAAMS BELANG EN DE PVV!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: