Moeder van Prins Pils geeft reprimande.

Landgenoten,

Ik zit nog wat na te trillen van de fikse reprimande die we gisteren van de moeder van Prins Pils aan onze broek kregen.
Mevrouw von Amsberg heeft ons een spiegel voorgehouden en die vertelt ons dat we een stelletje twitterende, anonieme lafbekjes zijn met weinig interesse voor de bovenbuhren. [Ik woon één hoog, vandaar.]

Van de schoondochter van de moeder van Prins Pils mochten we al eerder vernemen dat wij niet bestaan en nu dit weer.
‘Je kijkt naar elkaar, zonder de ander te zien.’ Aldus mevrouw von Amsberg. Gaat ook een beetje moeilijk, Bea. De bovenbuhrfrau moet namelijk volgens de Islamitische voorschriften een vliegendeken dragen, opdat ik niet in de verleiding kom om haar seksueel te benaderen.

En dan dat verwerpelijke internet.
Mensen communiceren via korte snelle boodschapjes. Twitteren heet dat, mevrouw von Amsberg. Middels dit medium kunnen we anderen laten weten dat we bijvoorbeeld weer noeste arbeid moeten gaan verrichten, om de Koninklijke Familie van een riante uitkering te kunnen voorzien. Best handig, dat Twitter!

Ik begin dat jaarlijkse foei!-vingertje van deze decadente tante een beetje zat te worden.
Kijk eerst ‘ns in je eigen nabije omgeving. Je eigen zuster die via slinkse brievenbussen de belasting ontduikt, bijvoorbeeld.
Of het allejezus beschamende jetset-gedrag van zoonlief en zijn best betaalde allochtonen-vriendinnetje…
Mensch, ga toch koken alsjeblieft en laat ons met rust!

Leve de Republiek Nederland!

FotoFuck: TWITVB

Advertenties

5 Reacties to “Moeder van Prins Pils geeft reprimande.”

 1. leefbarbaar Says:

  Die Trix toch. Tot over de oren in de wapenhandel zitten en dan met de kerst zeggen dat de mensen niet zo eng moeten doen. Typisch oranje; helemaal van de koninklijke pot gerukt. En dan nog zeiken op mijn kosten.
  Internet is hard nodig!

  Like

 2. tristan Says:

  “Naastenliefde voor de Medemens”.

  Dit was het verkwikkende thema van de Kerstboodschap 2009 van onze geliefde Vorstin Beatrix. Ditmaal géén Tolerantie & Verdraagzaamheid (op aanraden van het MDI) maar aandacht voor de verdrukten van onze samenleving.

  ‘Eindelijk aandacht voor de Oude Nederlander’ denkt de argeloze autochtoon die net bericht heeft gehad dat hij nog 3 jaren moet wachten op een andere woning want de asielzoekers moeten ook gehuisvest worden en hun zorgpremie moet worden betaald uit de algemene middelen (dus uit de zak van de autochtoon).
  Wijs geworden door schade en schande – o.a. door verkeerd stemgedrag – weet de autochtoon dat met die ‘medemens’ de Nieuwe Nederlanders worden bedoeld die nog steeds in grote aantallen onze grenzen oversteken, aangelokt door de Verzorgingsstaat en de minaretten.

  De vervreemding in onze samenleving neemt inderdaad onrustbarende vormen aan; vrouwen in burka en burkini, criminele kansenjongeren met capuchon, buren die elkaar niet verstaan, religies die haaks op elkaar staan wat betreft normen en waarden, mannen met baarden en jurken die zodoende buiten het arbeidsproces blijven en de verkettering van die autochtonen die een voorzichtig protest laten horen via het internet en de stembus.
  Snelle communicatie is een gevaar voor de Monarchie en de Regentenpolitiek vandaar de bezorgdheid van ons Koningshuis (ingefluisterd door Jan Peter Balkenende). Het internet moet aan banden worden gelegd, Geert Wilders in het gevang geworpen en de PVV verboden.
  Maar 2 miljoen Wilderianen staan als één man en vrouw achter oom Geert en die kunnen niet allemaal als staatsgevaarlijke individuen achter slot en grendel worden gezet op advies van de Linkse Intellectuele Elite.

  Een moderne Koningin hoort spruitjes schoon te maken, chocolademelk in te schenken voor het personeel en eens per jaar vanaf een bordes het volk gade te slaan die zich te buiten gaat aan volksdansen, zaklopen, ringsteken, kopje duikelen en ander infantiel vermaak.
  En minimaal 10 keer per jaar een lint doorknippen want ook een Vorstin moet enige arbeid verrichten.

  STEUN OOM GEERT OP 20 JANUARI 2010!

  Like

 3. yeager Says:

  De strekking van het enorme aantal reacties gisteren op de diverse sites over het jaarlijkse koninklijke gezeik, werd door KlokkenluiderOnline bondig samengevat als “Beatrix Weggehoond”.
  Zelfs de reacties bij het oranjegezinde Trouw logen er niet om en zullen de familie Van Graeyenstein aanleiding hebben gegeven tot knopen tellen: wegwezen/-nog even- blijven.

  Like

 4. multidifficulti Says:

  Crea Bea’s zoon zijn andere naam/nick is W.A. van Buren , vandaar die interesse voor de bovenbuhren.

  Like

 5. Rob Says:

  Nog een geluk dat Jasper Schuringa wél interesse had voor zijn islamitische buur op het vliegtuig.
  Scheelt een pak aan opkuisen.
  Groetjes uit Vlaanderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: