De slag bij Culemborg. Chapter two.

Landgenoten,

Gelukkig konden we vanmorgen uit de Telegraaf vernemen dat de oplossing voor de problemen in Culemborg naderbij zijn.
Minister K’heb Dorst stelt € 150.000 beschikbaar, zodat Culemborg drie straatcoaches kan inzetten tegen de ‘overlast’.

De Telegraaf meldt dat Marokkanen en Molukkers uit het hele land klaarstaan voor een eventuele veldslag.
De Molukkers zelf staan inmiddels op wacht en patrouilleren door de wijk om zodoende de ME enige vorm van rugdekking te geven.

De hevig geëmotioneerde ‘burgemeester’ Schelven deed eerder een oproep om vooral níet naar de wijk ‘Terweijde’ te komen. Er heerst een noodverordening en her en der zijn betonblokken geplaatst. Voor de ‘veiligheid’. Meneer roept zijn inwoners zelfs op ‘om gezellig binnen te blijven…’ Echt ongelooflijk!
Op de vraag of hij zélf al op het slagveld geweest is, reageerde hij nogal vaag. Hij wil namelijk eerst met de zogenaamde ‘sleutelfiguren’ gaan praten…

Gisterenavond nog wat comments op Elsevier doorgespit en daar viel het volgende te lezen:

‘Als u naar Nova hebt gekeken weet u sinds vanavond waar de echte schuldigen zich bevinden: Ene Corporaal, oud burgemeester van onder meer Leerdam wist met overtuiging te vertellen dat de Molukkers de raddraaiers zijn.
De marokkanen treft geen blaam, die hebben het alleen maar moeilijk, doordat in Culemborg een voetbalveldje is afgepikt door de gemeente.’

Deze Corporaal is mede ondertekenaar van het manifest ‘Benoemen en Bouwen’ van een zekere Doekle Terpstra, u allen welbekend…

En waar is Jan Peuter? Deze geslepen Calvinist schittert door afwezigheid! Waarschijnlijk zit hij nog heerlijk vroom met zijn pootjes in een teiltje warm water te plonzen. Op gezette tijden zal kinderschaamhaarverzamelaar Rouvoet met een fluitketeltje warm water langskomen om het voetenwater op de juiste temperatuur te houden.

Wellicht wacht Jan Peuter het juiste moment af om Geert Wilders de schuld te geven van deze schermutselingen in het Culemborgsche oorlogsgebied. Daar is het nu nog te vroeg voor. Maar mochten deze onlusten zich als een olievlek verspreiden over geheel Nederland, kan hij altijd die Blonde Satan oet Venlo als zondebok aanwijzen.
Want het is toch elke keer Geert Wilders die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet, haat zaait en discrimineert!

Mindblowing: De moeder van Prins Pils voert de neventitel ‘Gravin van Culemborg’.
Enige trots is hierbij niet op z’n plaats, dachten wij…

Steun GEERT!

Advertenties

7 Reacties to “De slag bij Culemborg. Chapter two.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Mata Gelap en de Klewang.
  Ingdredienten voor bloedige acties.

  Kassian Bangsa Maluku.
  Voor hen een andere betekenis van HVV.
  Het Verneukte Volk.

  Door de Eeuwen ROUW
  Hancur hatiku!
  (Gebroken hart mijn).

  Like

 2. Rob Says:

  Zeg, kunnen jullie niet wat Molukkers missen?
  Ze krijgen van mij bij aankomst in Antwerpen gelijk een lekker pak friet en dan laat ik ze los.
  Groeten uit Vlaanderen!

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Awel Kapitein Rob.
  Jullie hebben toch Simon Tahamata.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Drie straatcoaches, dus weer drie PvdA-ers met een baan. Maar deze gaan veel meer geld kosten, want alles moet natuurlijk begeleid worden en gemanaged worden. Supervisortje erbij, enz. enz.
  Maar met zo’n debiele gemeente en een D66 burgermeestert kun je erop wachten dat de banen aan Finnen worden vergeven. Olie op het vuur dus. Doen ze altijd: moslimstraattuig een baan geven zodat ze te lui worden om te stelen. Zolang de Nederlandert betaald, flikken ze alles.

  Like

 5. tristan Says:

  Eindelijk is er in Nederland een bevolkingsgroep die zich daadwerkelijk durft te verdedigen tegen het Marokkaanse straatterrorisme.
  Deze producten van inteelt en politieke correctheid vormen al jarenlang een landelijk probleem en beperkt zich niet tot de grote steden en zijn zeker geen incidenten.

  De brave burgervader Schelven zou er goed aan doen de betonnen plaat voor zijn hoofd weg te halen – evenals de betonblokken – en vervolgens de hulp van het leger in te roepen.
  De straatterroristen oppakken en met hun gehele familie op transport zetten naar het Rifgebergte. De dubbele nationaliteit biedt hiervoor een uitstekend instrument en in Marokko zullen ze maar wat blij zijn met deze hooggeschoolde arbeidskrachten.

  De gebruikelijke oplossingen die onze bange Overheid te bieden heeft zijn natuurlijk weer het opentrekken van de subsidiebuidel en het zenden van Marokkaanse buurtvaders, straatcoaches en wijkregisseurs.
  Het voorspelbare resultaat zal zijn dat wederom de Marokkaanse jongeren worden beschouwd als slachtoffers van discriminatie en de verWildering van onze samenleving. In werkelijkheid worden deze jongeren door hun ouders opgehitst tegen onze Westerse samenleving en zij weigeren het gezag van onze Overheid te erkennen en willen ook in dit uitgelokte conflict geen inmenging van de ongelovige kaaskoppen.
  Zij halen hun inspiratie voorts van de Arabische TV-zenders en via het Internet. Hun onderlinge solidariteit en discipline is zéér groot in hun optreden tegen burgers en politie. Er is geen stad of dorp in Nederland waar ze geen prominente rol spelen op het gebied van intimidatie, straatroof en wrede mishandeling.

  Alle ingrediënten zijn aanwezig voor het uitbreken van een burgeroorlog binnen 10-15 jaren bij ongewijzigd beleid. Het zullen niet de autochtonen zijn die zich daadwerkelijk zullen verzetten maar de Molukkers, Surinamers, Polen, Chinezen etc. die terecht hun have en goed gaan verdedigen omdat onze Overheid en de gevestigde politiek zijn gebonden aan Europese regel- en wetgeving, lafheid en opportunisme.
  Het is uitermate triest te moeten constateren dat de enige politicus van naam die met effectieve oplossingen komt om dit strukturele probleem op te lossen zich moet verantwoorden voor het Gerecht.
  Er zijn in dit land werkelijk personen die denken dat bij een veroordeling van Geert Wilders en een verbod op de PVV al de integratieproblemen zullen worden opgelost, inclusief het Marokkanenprobleem.
  Dit is een enorme misvatting en bij het handhaven van het huidige beleid van pappen en nathouden zal het uitdraaien op grootschalige escalatie.
  Op de achtergrond grijnzen de muzelmannen; totale chaos is dé ideale voedingsbodem voor het invoeren van de Sharia. Immers de kaaskoppen zijn niet in staat om orde en rust te handhaven maar wel Islamitische Rechtbanken in de moslimenclave’s in de grote steden.

  Alleen een sterke winst voor de PVV kan het tij nog keren…

  Steun Geert!

  Like

 6. Maci Says:

  @Ouwe Knoest, ik weet bijna zeker dat je ook uit de Molukse/Indonesische hoek komt. Zo niet, dan heb ik me vergist.
  In zou zeggen, pak je karwats, klewang, kris, of wat nog meer en haal je recht.!!!!!

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  Lovely Lady Maci.
  Deze nederige aardworm voelt zich vereerd dat u enige zinnekes aan hem besteedt. U heeft in de juiste hoek gekeken. De term ook doet mij vermoeden én verblijden, dat u uit dezelfde hoek komt en evenals vele anderen hier samen in hetzelfde schuitje zit.
  OK heeft in zijn emotioneel-rationele blogsbijdragen als reaguurder meerdere malen aangegeven te vallen onder de categorie “westerse allochtoon”. Indo Europeaan beter gezegd. Het bloed is een mengsel (gado-gado) van inheems en Europabreed bloed (Van Scandinavie via de Nederlanden, Frankrijk tot in Italië).
  Mocht ik ooit een wapen moeten kiezen om met ziel en zaligheid tot in de eeuwigheid de vrijheid van meningsuiting te verdedigen dan is dat uiteraard de klewang. Mogelijk schaf ik me er een aan op de Pasar Malam (vor mij geen TTF) in juni. Geld speel geen rol zei mijn vader altijd. Maar laat Tom Poes maar een list verzinnen, dat het nooit zover moge komen.
  En dat het tij zich ten gunste keert
  met behulp van . . ja wie?…juist!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: