Sabotage-imam legt GSM-netwerk plat.

Landgenoten & Vlamingen,

Een korte introductie. Deze man weigerde ooit Rita Verdonk de hand te schudden, riep zijn followers op geen belasting te betalen en eiste bij P&W dat de alcoholische versnaperingen van tafel verdwenen om zodoende respect te tonen voor zijn Religie van de Wrede.
We schrijven de ‘Tilburgse’ imam Ahmed Salam.

Ook gisteren kwam deze Brutalist weer negatief in het nieuwsch.
Meneer ontpopt zich nu als zijnde een sabotage-imam met een ziekelijke drang om het GSM-netwerk lam te leggen. Aber warum? vraagt de afgesneden Autochtoon.
Welnu, dit rapaille wil in alle rust kunnen bidden tot een verderfelijk opperwezen. Mobiele telefoons horen daar niet bij, dus googelde deze foutbaard even op ‘GSM-jammer’ en zie daar; dingetje is gewoon te koop.
Deze apparaten zijn in Nederland verboden, omdat de politie en hulpdiensten hier hinder van ondervinden.

In een straal van tientallen meters was het telefoonverkeer ONMOGELIJK gemaakt door dit stuk vuilnis. Boete: Slechts € 650,-
En dat voor een schoft die willens en wetens mensenlevens in gevaar heeft gebracht. Want stel je voor; er is dringend hulp nodig bij een ernstig verkeersongeval en 112 – daar redt je levens mee – moet gebeld worden.
Sorry, ga maar dood, we moeten bidden. Cell phones not allowed in this area. Islamitisch Grondgebied.

Opgeschoten kind’ren bellen vaak voor de grap 112. Met alle gevolgen van dien. Dankzij moderne apparatuur zijn de daders makkelijk op te sporen en de politie zal een huisbezoek afleggen met een taakstraf onder de arm. Geheel terecht.
Maar als een imam bewust mensenlevens in gevaar brengt, wordt er een Symboolboete opgelegd en daarmee is de kous af.
In theorie is een mensenleven slechts € 650,- waard.

De hoogste tijd om op strategische punten in den lande de zogenaamde ‘imam-jammer’ in te zetten.

En ondertussen wordt de aanklacht tegen Geert Wilders uitgebreid met haatzaaien tegen Marokkanen en niet-Westerse allochtonen

Dit land lijdt aan de Marokkanengriep en heeft verhoging.
Geert ageert hiertegen en komt spoedig met de juiste vaccinatie.

Advertenties

8 Reacties to “Sabotage-imam legt GSM-netwerk plat.”

 1. tristan Says:

  In een normaal functionerende Rechtsstaat zou dit sinistere creatuur allang het land uitgezet zijn als zijnde staatsgevaarlijk.
  Alleen al vanwege zijn uitspraak; “breng de Nederlandse Staat schade toe en betaal geen belasting”. (maar strijk wel een uitkering op…).
  Niet echter in dit land met zijn klimaat van dhimmitude, politieke correctheid en de invloed van de Linkse Intellectuele Elite.

  Deze haatimam kwam in 1989 vanuit Syrië naar Nederland als aanhanger van het Salafisme en is een voorstander van het dragen van een burka in de openbare ruimte. Hij krijgt zijn geld vanuit Saoedi-Arabië om hier het gedachtengoed van de Moslimbroederschap te propageren en voorts de integratie ronduit te verbieden op religieuze gronden. Hij heeft vele malen in de clinch gelegen met burgemeester Vreeman (PVDA!) vanwege zijn ophitsende uitspraken en staat in de belangstelling van de AIVD.
  Dit neemt echter allemaal niet weg dat hij tot op de dag van vandaag gewoon door kan gaan met zijn zeer dubieuze praktijken.
  In landen als Frankrijk weet men wel raad met dergelijke haatbaarden; ze worden met de gehele familie uitgewezen zonder vorm van proces of (Linkse) discussie. De zoon van dit sujet; Suhayb, is geen baardhaar beter dan zijn verwekker. Bij zijn colleges is het de gewoonte dat de mannen vooraan in de zaal zitten en de vrouwen helemaal achteraan plaats moeten nemen. En dit wordt allemaal getolereerd onder het mom van ‘diversiteit in onze samenleving’. Een leuze waar de PVDA weer met frisse moed de komende Gemeenteraadsverkiezingen ingaat.

  De PVDA zou er goed aan doen deze week de stekker uit dit kabinet te halen.

  Om de volgende reden; een ultieme poging het geschonden blazoen weer wat op te vijzelen en zodoende de argeloze autochtonen te verleiden om alsnog hun stem te geven aan deze partij van collaborateurs met de huidige bezetter; de sterk groeiende moslimpopulatie. Een andere (positieve) reden is dat de PVV eindelijk kan gaan oogsten; ze staan goed in de peilingen en de ‘zaak Wilders’ zorgt ongetwijfeld voor nog meer aandacht in de media en dus nog meer extra stemmen op deze Verzetsbeweging tegen de politieke Islam.
  Het huidige kabinet is overduidelijk over zijn houdbaarheidsdatum heen en een coalitie CDA-VVD-PVV behoort tot de mogelijkheden mits Wilders zich ontpopt als een aanvaardbare coalitiepartner die bereid is om de allerscherpste kantjes van zijn gedachtengoed aan te passen zonder de hoofdzaak uit het oog te verliezen; een sterke vermindering van de invloed van de Islam in ons land.

  Het komende jaar kan beslissend zijn voor de toekomst van ons land. Alleen een mentaliteitsverandering van de gevestigde politiek (onder invloed van de PVV) kan voorkomen dat we hier op termijn in een burgeroorlog worden gestort en we te maken krijgen met Libanese en Bosnische toestanden.

  Voor de Vrijheid van Meningsuiting en het behoud van de Seculiere Staat;

  STEUN DE PVV!

  Like

 2. toetssteen Says:

  Ik zag nog wat ernstiger kantjes aan de zaak. Als deze imam een aantal van zijn ‘beste leerlingen’ elk een GSM jammer aan laat schaffen en vervolgens een tijdstip afspreekt om een bepaalde slagader GSMvrij te maken, dan is één boem genoeg om een vreselijke chaos te veroorzaken. Een chaos die tot Mumbai taferelen kunnen leiden.
  Want denk er wel aan, dit geloof is een geloof dat de dood verheerlijkt. 650 euro is belachelijk weinig, dit zal hen beslist niet stoppen. Ik prefereer de Franse methode.

  Like

 3. AlfredJKwak Says:

  Waarom zetten de bezoekers hun telefoon niet gewoon uit? Is dat zo moeilijk? Luisteren de bezoekers niet? Vinden ze het gebed niet belangrijk genoeg om een telefoon uit te zetten?

  Ik snap het niet…

  Like

 4. Ouwe Knoest Says:

  Bij elke plechtigheid wordt VOORAF vriendelijk verzocht de mobieltjes uit te schakelen voor zover je dat zelf vergeten mocht zijn. Dat kan voorkomen.
  Verreweg de meesten doen dit vooraf uit fatsoen en vooral respect.

  Maar als je als deze “pipo” naar dergelijke middelen moet grijpen heb je geen enkel gezag over de “volgelingen”.

  Maar ik geloof dat TOETS best gelijk zou kunnen hebben.

  €.650 boete is dat de norm? Of is er in dit geval korting verstrekt?

  Like

 5. boilingpoints Says:

  At OK,

  Die boete betalen we waarschijnlijk zelf. Is heus wel een soepsidiepotje voor.

  Like

 6. Maci Says:

  Deze haatbaarden willen alles uitschakelen van het vrije Westen. En daarvoor gebruiken zij uitvindingen en technieken die niet in hun woestijnen uitgevonden zijn, al zullen zij zeggen dat de islam de basis is van alle wetenschap. Islam= ontkennen. Maar scheermesjes hebben zij nog niet uitgevonden.

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  Lady Maci,
  Wij zouden eigenlijk moeten zeggen tegen “hullie” in figuurlijke zin. SCHEER je toch weg.
  En dan wel subiet, lekas, pronto. Blijf niet hier uit de honingpot snoepen, die wij als nijvere bijtjes (via de IKB) gevuld (moeten) houden.
  Dan krijg je als antwoord. “Maar die worden ons zomaar aangeboden door Likke èh Linkse Pot”.

  Bij Joost N. gelezen.
  Een blozende OK zal er zeer zorgvuldig mee omgaan.
  Have a nice day Lady and 4 all the others 2.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: