Maroc-familie bedreigt arts met de dood.

Geachte Benelux’ers,

In een ziekenhuis te Bergen op Zoom heeft een Marokkaanse familie flink huisgehouden. De familie van een Marokkaanse hartpatiënte heeft het verplegend personeel dusdanig geïntimideerd, dat men besloot de reanimatie dan maar voort te zetten, alhoewel dat eigenlijk al zinloos was.
Al eerder op de dag waren er schermutselingen toen de ambulance de patiënt kwam ophalen. Het ambulancepersoneel werd lastiggevallen door de familie van de moeder.

Als een familielid dringend professionele hulp nodig heeft, ga je de hulpverleners verhinderen hun werk te doen… Hoeveel gekte kan inteelt veroorzaken?

Maar daar bleef het niet bij. Ook in het ziekenhuis ging de familie los. Na de vele reanimatiepogingen is de vrouw overleden. Toen de artsen het reanimeren voor gezien hielden, werd één van de artsen tegen de muur gedrukt en met de DOOD bedreigd. Ook werden andere personeelsleden het werk op de intensive care bijkans onmogelijk gemaakt.

Inmiddels stroomde de hal van het ziekenhuis vol met familieleden, kennissen en ander geboefte. Hadden we maar te maken met ET. Die kwam alleen. En had een eigen fiets, maar dat is nu niet relevant.

‘De betrokken familie heeft gezworen dat ze na de begrafenis van hun moeder in Marokko terugkomen om wraak te nemen.’

En de ‘politie’? Ach ja… Die kwam weer met een zeer voorspelbare verklaring: ‘ Volgens de politie is er op bepaalde momenten niet ingegrepen, omdat onze aanwezigheid meer onrust veroorzaakte dan kalmte’.

Dan maar onrust! Oppakken, insluiten en tegelijkertijd ervoor zorgen dat het retourtje Marokko als de wiedeweerga omgezet wordt in een enkeltje Zand van Herkomst!
Want ‘zo gaan we niet met elkaar om’, zou een zekere JP zeggen…

De politie bleef uit het zicht – zoals dat zo mooi heet – en heeft geen strafbare feiten geconstateerd… Nee, dat is nogal logisch als je laf en bang om een hoekie staat. Wat we niet zien, vindt niet plaats.
Deze actie heeft overigens niets met de uitwassen van de islam of wat dan ook te maken.
Nee, het is toch telkens weer de gewone Marokkaan uit de straat die zich schuldig maakt aan dit soort misdrijven en we bemerken dat de politie dezelfde richtlijn hanteert als de Nederlandsche Spoorwegen; agressieve klant van Marokkaanse afkomst? Wel even komen kijken, maar verder ‘gecontroleerd’ uit laten branden. Vooral niet, we herhalen niet, ingrijpen. Waait wel weer over.

Dat is de Marokkanen-Richtlijn waar Nederland onder gebukt gaat.
Ik wist dit niet; Mensen met de dood bedreigen mag zonder verdere vervolging. Apart.

Steun de PVV!

Advertenties

22 Reacties to “Maroc-familie bedreigt arts met de dood.”

 1. multidifficulti Says:

  Dat blerbers vrij en zonder gene dingen kunnen en mogen uithalen waar een autochtoon direkt de rechter aan zijn broek zou hebben is eigenlijk oud nieuws.
  Het voormalig Amsterdams raadslid van de PvdA Mohammed el Yaakoubi, dat in opspraak raakte omdat hij had geprobeerd zijn importbruid te dumpen in Marokko, is terug bij de partij die hem vorig jaar wegstuurde vanwege de kwestie.
  De vrouw in kwestie wist terug te komen en ging scheiden in dit land opdat ze in ieder geval legaal aan trekken aan haar trekken zou komen.
  De rechter stelde haar in het gelijk en dwong El Yaakoubi de kinderen, het paspoort en de net gekochte woning terug te geven en daarnaast maandelijks 1000 euro alimentatie te betalen. El Yaakoubi had zijn ex-vrouw op een schandalige manier behandeld, zo vond de rechtbank.
  De PVDA ontsloeg de dumpert maar is later via een achterdeur weer de partij binnen gekomen.
  De PvdA stuurde het deelraadslid aanvankelijk weg, maar zegt nu dat er niets bewezen is van de beschuldigingen(ondanks de uitspraak van de rechter).
  En hiermee stelde de PVDA zich boven de wet, en zegt dat door de rechter bewezen zaken klaarblijkelijk niet bewezen zijn zoals dat altijd het geval is wanneer Blerbers de wetten hier verkrachten.
  Dat de politie niet optrad is dan ook niets meer dan een methode om rechtszaken te voorkomen opdat de PVDA niet voor de zoveelste keer minachting hoeft te tonen voor ons systeem, inclusief rechterlijke uitspraken. Zoals de PVDA dat dat al jaren doet.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  @ Multi
  Waar maak jij je toch eigenlijk druk over man.
  Net als “die” BP.
  Incident(jes) zijn het. In-ci-dent-jes.
  Dat heeft de overheid ons leren snappen. Snap dat dan!

  Voordat bij jullie het adrenaline gehalte exponentieel toe gaat nemen lees:
  Ik placht nogal eens gebruik te maken van het stijlmiddel ’sarcasme.’

  Dit zinnetje – met het deftige woord placht (van plegen) – heb ik gekopieerd en hier geplakt.
  Komt van de brave Nyong Raaf bij Joost N vandaan.

  Like

  • multidifficulti Says:

   Incidentjes? Nee dus.
   Ambulancepersoneel is vaker bedreigd, er zijn vaker vrouwen gedumpd in Berberlonië.
   Geweld, mishandeling, discriminatie komt relatief te veek voor bij de Blerbers, een subgroep der Berbers en tot op heden zal men er niet tegen optreden omdat de heren Blerbers dan direkt discriminatie gillen.

   Like

   • Ouwe Knoest Says:

    Haha Multi Tommy.
    Die nobele komiek zou het bij leven met Fez erg zwaar te verduren hebben in UK. God hebbe zijn ziel.

    Ja als “gehoorzame en gezagsgetrouwe” onderdaan luister(t) ik altijd naar mijne overheid. En als zij zeggen dat het “slechts incidentjes” betreft, neem ik dat voetstoots(=klakkeloos) aan.
    No difficulti 4me mister multi.

    Like

 3. Maci Says:

  Marcouch heeft al in 2008 moeten toegeven dat het bedreigen van hulpverleners een onderdeel is van de Marokkaanse cultuur. Wat een verrijking hè?
  Ik kon geen linkje maken, maar Google maar “bedreigen hulpverleners onderdeel Marokkaanse cultuur” 6 september 2008,

  Misschien in de hal van het ziekenhuis een beveiliger posteren met een flinke bijthond. Haram!

  Like

 4. NickN Says:

  Ik vind dat zo achterlijk en onderontwikkeld maar dat zijn wellicht import Tokkies…

  Like

 5. ria de witte Says:

  vuil, smerig, ****volk, die smerige ****marokkanen!!!!! Edit–> BP: We begrijpen uw boosheid, maar het gebruik van ‘kanker’ is niet toegestaan.

  Like

 6. Victor Van Vosselaer Says:

  Verderbreiend op het gedrag van die ééncelligen, kan men zich best stilaan voorbereiden op de clash van 20 januari.
  Het is de bedoeling om een “STIL PROTEST” te houden aan het gerechtsgebouw.
  WIJ weten het wel hoé het moet gebeuren, doch ik vrees ervoor dat “een bepaalde soort donkerdergekleurde medemensen” het NIET WETEN.
  Vermits zij reeds “boel” maken bij één of ander verdraaide scheet, is het te hopen dat dit “stil verzet” zal beschermd worden door de Mobiele Eenheid en niet door de gewone “stads-ome-agenten”.
  (misschien toch maar een paar geslepen bijltjes achter de hand houden als voorzorgmaatregel tegenover de mogelijke wraaknemingen ?)

  Like

 7. Niemanda.. Says:

  Je kan het ook zo bekijken: Wat zou jij doen als je moeder net dood is? Daar word je toch ook helemaal gek van? En mevrouw ‘Ria de Witte’ scheld met kanker, en dat wordt alleen maar gewijzigd en erbij gezegd dat dat ‘niet mag’. Ik weet nog dat de buitenlandse kinderen (die blijkbaar toch véél slimmer dan jullie waren/zijn) dat ook een keer gebruikt hadden, en jullie daar een maand over hebben gezeurd, en het zelfs op de site hebben gezet. 😐 Dat snap ik niet.

  Ik snap ook niet dat jullie niet weten hoe pijnlijk het is om je naaste te verliezen. Als dat gebeurt dan weet je toch niet meer wat je moet doen? Dit had net zo goed een Nederlandse familie kunnen overkomen, en als die een dokter met de dood zou bedreigen zouden jullie zeggen dat ‘het van het verdriet komt en ze er niets van menen’. Nog beter: Het zou niet eens op deze waardeloze site komen. Maar ja, het is wel toevallig een buitenlander (een Marokkaan zelfs!) dus laten we maar weer eens met nadruk zeggen dat ze allemaal het land uit moeten. Als iedereen die iets fout doet het land uit moet, wordt Nederland bewoond door niemand. EN het grappige aan dit alles is: Zo een 70 jaar terug werden de Joden (in een willekeurig land…) beschuldigd van alles wat er fout ging. Net als de buitenlanders/allochtonen nu. Als dat zelfs niet tot jullie doordringt, dan is het je eigen probleem. Als jullie die mensen niet willen, gaan jullie dan maar zélf het land uit! Makkelijk, toch? Want dat moeten de buitenlanders ook doen, volgens jullie, het land uit gaan. Jullie doen alsof er géén goede, buitenlandse mensen bestaan. Dat hebben jullie HEEL fout gedacht. Iedereen kan fouten maken, want iedereen is immers een mens. Foutloze mensen bestaan niet. Nederlanders zijn ook niet de aller-perfect. Ik hoop dat jullie dat snappen. En als jullie dat niet doen, tja, dan weet ik het ook niet meer…

  Like

  • ria de witte Says:

   oke, dan is het intens te hopen dat jij of je vent op de ambulance werken/in het ziekenhuis/bij de politie, en dat hij dan zo’n cultuurvervuiler sterft bij hem/jou, en dat dan heel de familie van dei cultuurvervuiler de hele boel kapot komen slaan, inclusief die vent van jou en jou zelf.
   hierna gaan we zeggen: het is toch heel erg hoor, dat die cultuurvervuiler dood is gegaan. tut tut tut, beetje meer begrip niemandaatje….

   Like

  • demies Says:

   Ik snap ook niet dat jullie niet weten hoe pijnlijk het is om je naaste te verliezen. Als dat gebeurt dan weet je toch niet meer wat je moet doen? Dit had net zo goed een Nederlandse familie kunnen overkomen, en als die een dokter met de dood zou bedreigen zouden jullie zeggen dat ‘het van het verdriet komt en ze er niets van menen’

   uhhh nee dan worden we opgepakt wegens het bedreigen van een hulp verlener.zij zijn dan zielig en krijgen een feest
   toen ik mijn vader verloor heb ik geen moment gedacht om die dokter even te gaan bedreigen.
   ik kan nog even door gaan hoor (kom uit culemborg).
   ik ben geen voorstander van discriminatie,maar zo langzamerhand is de emmer wel vol denk je ook niet.

   Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Niemanda, aan jouw betoog valt onmiddelijk te merken dat jijzelf ook iemand van dat soort is die Nederland, en de Nedere Landjes aan de Noordzee beschouwen als het “land van melk en honing”.
  Misschien wàs dat ooit zo, doch dit was dan ook ENKEL EN ALLEEN te danken aan de noeste arbeid van de AUTOCHTONE bevolking.
  Die bevolking, afstammelingen van Kaninefaten, Batavieren, Menapiërs en Morinnen, volkeren die HIER al woonden van vér voor de huidige moderne tijdrekening (dus eerder dan het jaar 0) zouden dus, althans volgens jouw (en jouw soortgenoten) moeten wijken voor volkeren die nog een woestijnmentaliteit hebben, hier te gast zijn, én hun ideeen halen uit een boekje dat nog minder interessant is dan het eerste de beste vulgair sexboekje.
  Vergeet absoluut niet, dat, indien de oorspronkelijke bevolking, als bij toverslag zou verdwijnen, jullie binnen de maand niks meer te vreten zouden hebben en stilaan verkommeren van miserie.

  Jullie hebben niks van banden met de Nedere Landen: geen hoogstaande cultuur, machtige bouwwerken, kunst in velerlei vormen, zèlf geen deftige beschaving….wat doen jullie hier dan ?
  “Boel maken ?”….gefeliciteerd, geslaagd in het examen.

  Like

  • boilingpoints Says:

   At Oom Victor,

   Hartelijk dank voor uw repliek op bovenstaande schreeuwert!

   At schreeuwert,

   Wat zou jij doen als je moeder net dood is? Daar word je toch ook helemaal gek van?

   Dus moet je artsen en verpleegkundigen dan maar met de dood bedreigen, tegen de muur drukken en of dat nog niet genoeg is, zweren dat je wraak komt nemen? En dat vindt jij begrijpelijk… Arm kind.

   Je komt uit een ACHTERLIJKE CULTUUR.

   Scheer je weg, schelm!

   Stem PVV!

   Like

 9. Ouwe Knoest Says:

  Niemandaar?
  Ik snap ook niet dat jullie niet weten hoe pijnlijk het is om je naaste te verliezen.
  HOE kan jij dát nou weten “meiske”????
  En wat zou jij zeggen als de arts na de terugkeer uit Marokko (Berberia)van deze familie als vergelding wordt vermoord. Zijn nabestaanden snappen dondersgoed wat het is om je naaste te verliezen. Wat zij beslist niet zullen snappen is deze zinloze wraakneming. Insha’allah????

  Als dat gebeurt dan weet je toch niet meer wat je moet doen?
  De meesten van ons weten heel goed wat wij moeten doen. In ieder geval niet dreigen. Wij gaan er vanuit, dat de verpleegkundigen gekwalificeerd zijn.
  Voor het geval er fouten gemaakt zouden kunnen worden, biedt deze samenleving je de kans om je beklag doen.

  Dit had net zo goed een Nederlandse familie kunnen overkomen, en als die een dokter met de dood zou bedreigen zouden jullie zeggen dat ‘het van het verdriet komt en ze er niets van menen’.
  Eigenlijk is het zonde van mijn tijd om op zoveel kortzichtigheid in te gaan.

  Nog beter: Het zou niet eens op deze waardeloze site komen. Maar ja, het is wel toevallig een buitenlander (een Marokkaan zelfs!) dus laten we maar weer eens met nadruk zeggen dat ze allemaal het land uit moeten.
  Marokkanen zijn geen buitenlander, want die zijn in het bezit van een nederlands paspoort.
  Bovendien “meiske” ken ik Marokkanen, die in een ziekenhuis zijn verzorgd zonder enige restrictie. Bij deze Marokkanen komt het niet eens op om op een dergelijke primitieve manier te reageren. Het verplegende personeel heeft van hen een passende geste mogen ontvangen uit dankbaarheid.
  Maar als die bovenstaande nabestaanden verblind zijn door het feit dat daar “kafirs” bezig zijn, dan wordt de agressie (in mijn ogen onterecht)gerechtvaardigd.
  Salam Sejahtera.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  At Niemanda
  iedere lutser die de vergelijking Joden/Finnen durft te maken is gestoord.
  Geitenfrequenteerders verpesten het voor zichzelf, iedere dag weer. Het is walgelijk om de slachtoffers van de Holocaust te gebruiken om jezelf te willen beschermen tegen kritiek en maatregelen naar aanleiding van je wangedrag.

  Like

 11. 100% JWW Says:

  @ Leefbarbaar
  Het was een voorbeeld… Maar jij hebt dus niet genoeg hersens om dat te begrijpen. 🙂

  @ Ouwe Knoest
  Ik kán het weten, want dat is erg duidelijk te merken aan deze post. Jullie zouden die mensen moeten begrijpen, dat het pijnlijk voor je is als je moeder net een kwartier geleden is overleden. Maar ja, jij (en een paar anderen hier) hebben een brein dat bestaat uit maar 1 cel. 🙂

  @ BP
  Jíj komt gewoon uit een achterlijke cultuur. Een cultuur dat bestaat kaas, klompen, schaatsen en racisme. En vergeet niet dat jíj bent begonnen met beledigingen, dus dan heb ik genoeg recht om dat terug te doen 😉 Ik ben blij dat niet alle Nederlanders zo zijn.

  En even algemeen: Hoe weten jullie dat ik een meisje ben..? En aan jullie achterlijke comments te zien, schatten jullie mijn leeftijd ook nog jong :O. Ik vraag me af waarom…

  Like

  • tristan Says:

   De reacties van de moslims op dit weblog bevestigen de primitieve mentaliteit van de Berbers.

   In eigen geboortestreek (het Rifgebergte) is er één dokter op enkele tienduizenden inwoners en hier worden deze individuen verzorgd van de wieg tot het graf (in Marokko) zonder dat er overigens een zorgpremie wordt betaald.
   Verdriet om een overleden familielid kan nooit een vrijbrief zijn voor het intimideren en bedreigen van verplegend personeel. De reputatie van de Marokkanen in Nederland is al uitermate slecht en het woord ‘Marokkaan’ is al een synoniem geworden voor crimineel.
   Zelfkritiek is deze culturele minderheid volkomen vreemd, altijd in de slachtofferrol kruipen en zich voortdurend gediscrimineerd voelen.

   Wat is de oorzaak van dit primitieve gedrag?

   Eeuwenlange inteelt heeft een structurele degeneratie veroorzaakt; het veelvuldig trouwen binnen de eigen familie (huwelijken tussen neven en nichten zijn heel gewoon) zorgt voor o.a. schizofrenie en paranoide denkbeelden. Dit vermengd met een religie die geen Verlichting en Reformatie heeft gekend kan leiden tot impulsief en agressief gedrag.

   In eigen land zijn de Berbers verre van populair; daarom zijn deze creaturen massaal in de jaren 60 en 70 aangemoedigd door de Marokkaanse Overheid om naar West-Europa te emigreren om zodoende de Islam te verspreiden.
   Sommige van deze immigranten hebben zich naadloos aangepast en hebben het tot drugskoerier, buurtvader en rapper gebracht.
   Maar de meesten van deze cultuurverrijkers slijten hun dagen in de Bijstand, Wajongregeling, koffiehuis of in een penitentiaire inrichting.
   Wij wensen de Marokkanen veel succes in hun pogingen hier een zinvol bestaan op te bouwen.

   Om deze pogingen op de voet te volgen raden wij de lezers van dit educatieve weblog aan regelmatig het populaire TV-programma ‘Opsporing Verzocht’ te bekijken.

   Like

   • Ouwe Knoest Says:

    Waarde Secretaris WBOH.
    Betreffende jouw referentie aan de eeuwenlange inteelt.
    Er wordt op de blogs regelmatig gesproken over Rifapen.
    Echter in de natuur zijn de apen intelligenter. Die laten zich door de natuur leiden.
    Er wordt regelmatig een wijfje uit de populatie geschoven, die dan bij een andere groep intreedt er de plaats van alphavrouwtje inneemt. Daarmee wordt voor “vers” bloed gezorgd, hetgeen de gemeenschap ten goede komt door de seniele aftakeling tegen te gaan.
    Nu zijn de Berbers ook verdeeld over verschillende groepen (die elkaar het licht in de ogen niet gunnen overigens), maar dáár vindt geen “uitwisseling” plaats. Misschien komt dit door Mo, die een ander behoud na streeft.

    Ik kan mij nog (vaag) herinneren, dat er een (echt) wetenschappelijk onderzoek heeft plaatsgevonden naar de oorsprong van de mens (de europese mens of iets dergelijks). Uit dit rapport kwam de onthutsende conclusie, dat de afstamming in het Rifgebiet lag.
    Dit rapport werd onmiddellijk verzegeld en ver weg gestopt.

    Like

 12. Ouwe Knoest Says:

  100%JWW met ander icoontje

  En even algemeen: Hoe weten jullie dat ik een meisje ben..?
  Omdat je gesluierde taal bezigt.

  En aan jullie achterlijke comments te zien, schatten jullie mijn leeftijd ook nog jong :O. Ik vraag me af waarom…
  Ghe ghe ghe. Waarom zou je. JWW betekent toch Je Weet Wel.

  Uiteraard is het pijnlijk – niet alleen voor “jullie”- als je moeder op sterven ligt en dan ook nog het leven laat. Dat begrijpen wij met z’n allen wel. MAARRRRR om zo agressief te reageren en ook nog met dreigementen te komen is simpelweg primitief en beslist NIET haram.

  Wij – hier – zijn blij dat (Alhamdulillah) niet alle Marokkanen zo zijn.

  Salam Sejahtera (uit mijn geboorteland)
  Asalamoe Alaikoem Warhamatoelahi Wabarokatuhu.

  Like

 13. tristan Says:

  Ouwe Knoest,

  Om aan alle onzekerheid een einde te maken ben ik in deze netelige kwestie in conclaaf gegaan met Prof.Dr.Ing. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog, die overigens al enige tijd geniet van een welverdiend pensioen in zijn villa te Lunteren.

  Volgens Jongerius hebben we in dit specifieke geval te maken met rechtstreekse afstammelingen van de homo erectus, een vroege primaat die plunderend en gewapend met een knots zich in leven hield ten koste van andere primaten die al enige tijd veeteelt bedreven en zelfs wat primitieve gereedschappen hanteerden.
  Door zijn baanbrekend onderzoek; het nauwkeurig opmeten van schedels en andere (niet nader te noemen) lichaamsdelen is de prof. tot de conclusie gekomen dat de Berbers zijn blijven steken in hun ontwikkeling als homo sapiëns en dat zij daarom in aanmerking komen voor een speciaal hulpprogramma. Volgens Jongerius kan dit project het best gevolgd worden in het land van herkomst; nl. het Rifgebergte.

  Dit programma (gefinancierd uit ontwikkelingsgelden) behelst een groots opgezet project ter ontginning van de Sahara woestijn. Via het graven van kanalen dwars door deze woestijn kan dit gigantische gebied op termijn weer vruchtbaar gemaakt worden en dit op puur handmatige wijze. In een tijdsbestek van 40 jaren (mits iedere Berber actief betrokken wordt) zou dit gehele project afgerond kunnen worden.
  Het een en ander zou kunnen resulteren in het gegeven dat de Berber in enkele decennia de sprong kan maken van het stenen tijdperk naar de 21e eeuw.

  Jongerius heeft dit idee al geruime tijd op papier staan en heeft dit 5 jaar geleden aangeboden aan de ministeries van Ontwikkelingssamenwerking, Integratie en Justitie. Tot op heden heeft hij echter geen enkele reactie mogen ontvangen. Wel is het hem opgevallen dat hij al enige tijd gevolgd wordt door figuren gekleed in zwarte regenjassen en rijdend in geblindeerde auto’s.
  Het zal de prof. verder een worst zijn; het zal zijn tijd wel uitdienen en hij heeft verder de verwachting uitgesproken dat er binnenkort een frisse wind gaat waaien door dit land.

  STOP DE PVDA NU en steun Geert Wilders!

  Like

 14. Ouwe Knoest Says:

  Tristan,
  Hartelijk bedankt voor je informatie. Ik weet nu de weg, die ik moet inslaan om hier wat meer over te weten.
  Bestimmt hat der Herr Doktor seine Doktorarbeit in der Heimat geleistet gezien de Dr.ing. Maar dit terzijde.

  Volgens Jongerius hebben we in dit specifieke geval te maken met rechtstreekse afstammelingen van de homo erectus, een vroege primaat die plunderend en gewapend met een knots zich in leven hield.
  De Berbers toch bedoel je als rechtstreekse afstammelingen?

  Hebben schijnbaar de grote sprong voorwaarts hier niet kunnen maken.
  Eéntje is bij het verspringen “gemogeld worden”. Dat was géén VanBrienenoordbrug, maar een sprong te ver.

  Zwarte jassen en geblindeerde auto’s klinkt luguber.
  Opdat die frisse wind binnenkort moge waaien.
  SWN Support Wilders Nú.

  Like

 15. Ouwe Knoest Says:

  Tristan
  Mijn TomTom doet het niet goed.
  Via Google Herr Doktor gezocht, maar ik kwam telkenmale terug bij TT.
  Wel zijn achternicht Agnes gevonden, maar ik vond haar niet zo interessant.
  Schade ik had er graag wat meer over willen lezen en er van te leren. Je bet nooit te oud om iets te leren. Stimmts.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: