Gestapo-ambtenaar eist toegang tot woning.

ACHTUNG, landgenoten!

‘Miljoenen Nederlanders moeten binnenkort controleambtenaren binnenlaten, zonder verdenking, maar op straffe van verlies van kinderbijslag, AOW of bijstand.’

Doet u even open? Uw kinderbijslag – ingevoerd door een van de norm afwijkende Oostenrijker met een vreemd snorretje – staat op de tocht.
Ons Rariteiten-Kabinet heeft een wetsvoorstel bij de Tweede Kamer ingediend. Als deze wet wordt aangenomen, zal de Gestapo binnen no-time door de Hollandsche straten marcheren.
Want bent u écht wel weduwnaar of weduwe? En hoeveel kind’ren heeft u nu eigenlijk echt? En hallo, oudere arbeidsongeschikte! Staat u nu uw eigen straatje – al bukkend – schoon te vegen?
Ha! Denkt u. Ik doe lekker niet open. Zoals u wilt, maar zeg dan maar dááág tegen uw kinderbijslag. Wordt in z’n geheel ingetrokken. Andere uitkeringen worden tot de helft gekort.

Maar natuurlijk wordt er op grote schaal fraude gepleegd met kienderbaislag en aanverwante zaken. Vooral personen uit achtergebleven gebieden zijn hier heer en meester in, maar dat mogen we natuurlijk niet hardop zeggen. Of is de verruiming van deze wet voor dit soort personen juist bedoeld? En waarom moet dat over de ruggen van de goudeerlijke Nederlander? [Uitzonderingen daargelaten]
Feit is in ieder geval dat u de Gestapo-ambtenaar hoe dan ook binnen moet laten.

Deze nieuwe wet schept natuurlijk nieuwe mogelijkheden voor bijvoorbeeld overvallers. Bejaarden – een kwetsbare doelgroep – kunnen makkelijk slachtoffer worden van figuren met kwade bedoelingen.
En pas op MDI, want satire; laten we de Marokkanen er nog es bijhalen.
Want picture this; een goedlachse man met snor ‘legitimeert zich’ en komt u even controleren op wellicht verdachte zaken. Alles blijkt in orde, maar of de duvel er mee speelt, meneer komt in de nachtelijke uren met zijn 78 Daltons nog eventjes terug om uw complete huisraad ‘in beslag te nemen’.
Zou zomaar kunnen.

Nog even terug naar de kienderbaislag. Wordt er ook gecontroleerd op ‘uitwonende’ kinderen? Ik zou zeggen, kijk es rond in Marokko en/of Turkije en sla je slag…

Ik zou maar alvast een grote bijthond aanschaffen.

Advertenties

10 Reacties to “Gestapo-ambtenaar eist toegang tot woning.”

 1. leefbarbaar Says:

  BP,
  wat extra controle kan helemaal geen kwaad, maar ik kan niet geloven dat dit eerlijk zal verlopen.
  Want de allochtoon fraudeert al jaren met alles en wordt niet gepakt en niet gestraft. Alleen vlak voor de verkiezingen wil de oude politiek er wat aan aan doen, maar daar blijft het bij.
  Het zal dus net gaan als met alles: de werkende Nederlander wordt gepakt, alles met twee paspoorten wordt ontzien.
  Gewoon allemaal PVV stemmen, dan zijn die huisbezoeken ook niet nodig en wat ze in Zandbakkië nog verder uitvreten mogen ze helemaal zelf betalen. Zolang wij er geen euro meer aan uitgeven, hoeft er ook niet gecontroleerd te worden en kunnen zo 1000 ambtenaren iets anders gaan doen.

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Leefbarbaar,

  wat extra controle kan helemaal geen kwaad, maar ik kan niet geloven dat dit eerlijk zal verlopen.

  Dat denk ik ook niet. Discriminatie en het alom gevreesde politiek-correcte knuffelgedrag liggen natuurlijk op de loer.
  Aan mijn kind mag men vragen hoeveel broertjes en zusjes ze heeft. Een kind liegt daar niet over. Einde controle. Opzouten verders…

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  Voor diegenen, die het nóg niet weten.
  De Gestapo, een Duitse afkorting voor Geheime Staatspolizei, was de politieke of geheime politie in nazi-Duitsland (1933 – 1945).
  Voor de selectie moest je “Ariër” zijn.

  Er wordt aan de deur geklopt. Niet zacht maar hard geklopt. Zou het een vreemdeling wezen, die verdwaald is zeker.

  Vergeet dat maar.
  Maak géén bezwaar.
  En staakt uw wild geraas.
  Wij gaan voor gaas.
  Wij komen niet door de contrôle.
  Komen ons simpel oprolle.

  Hoe zit het overigens hier met de “uitverkorenen”, die door de “selectieprocedure glippen”?
  Met wat voor een sévéétje moeten zij aanklopen en bij wie?

  BP: Dat Elatikutjewete. Niet Fatimasitte. Vertel vertel. Asjetweet.

  Like

 4. tristan Says:

  Alleen bij verdenking van fraude kan men een klop op de deur verwachten…

  Dit zou betekenen dat slechts bij een enkele Oude Nederlander er een onaangekondigd huisbezoek valt te verwachten want over het algemeen zijn dit modelburgers behoudens wat primitieve woonwagenbewoners, tokkies en andere SP-stemmers.
  De argeloze autochtoon die op tijd zijn zorgpremie, gemeentelijke belastingen en andere verplichtingen nakomt hoeft niets te vrezen.

  De Nieuwe Nederlanders echter maken onze Verzorgingsstaat onbetaalbaar; de export van tal van uitkeringen is doorgedrongen tot donker-Afrika, Centraal-Azië en zelfs in Anatolië en het Rifgebergte.
  Veel van deze kennisimmigranten brengen hun oude dag door in het land van herkomst met de aantekening dat ze nóóit doodgaan en dus de AOW-uitkering ten eeuwige dage toegestuurd zullen krijgen. Met de Kindertoeslag wordt al jarenlang gerommeld om over de WW maar te zwijgen.

  Toch vrezen wij dat de controleurs de deuren van de zielige allochtonen voorbij zullen gaan uit vrees voor primitieve reacties die kunnen variëren van het dreigen met bijlen, samoeraizwaarden, kapmessen, molotov-cocktails, handgranaten tot zelfs AK-47 machinegeweren. Om deze ‘verdrukten’ niet nodeloos te provoceren zullen zij ongetwijfeld dispensatie krijgen van deze nieuwe maatregel.

  Wel zal nauwgezet worden bekeken of er soms AOWers zijn van allochtone signatuur die misschien last hebben van een z.g. AOW-gat omdat zij niet hun hele leven in ons land hebben gewoond. Voor hun is er een speciaal potje (het z.g. Aboutaleb-potje) in het leven geroepen om deze stumpers alsnog van een welverdiende oude dag te laten genieten.

  Landgenoten, vreest niet!

  Tel uw zegeningen (o.a. de multiculturele samenleving) en uw tandenborstels en gaat u maar rustig slapen.
  Wordt er midden in de nacht gebeld, geklopt of de deur ingetrapt is het hooguit het MDI, de Belastingdienst of een verdwaalde allochtoon op zoek naar zijn identiteit.

  Like

 5. Maci Says:

  Toch is de fraude niet begonnen met de allochs, hoor. Eind 70er,begin 80er jaren wilden de werkgevers wel van hun overtollige werknemers af en dumpten ze massaal in de WAO. Maar ook NL burgers en dus niet alleen allochtonen, want die moesten het nog ontdekken, wentelden zich comfortabel in het sociale zekerheidsstelsel van NL.

  Ik heb zo’n buurvrouw (nu zo’n jaar of 70) 100% Amsterdams, inclusief grote slabek, zo noemt de echte Amsterdammer dat en al jaaaren in de bijstand tot haar AOW, want ooit gescheiden en zonder alimoney. Maar wel jaren illegaal samenwonend met een zorgvuldig uitgekozen oude baas met AOW, die zijn eigen woning weer onderverhuurde. En zij maakte dagelijks zwart café’s schoon. De oude baas is twee jaar geleden overleden op 86 jarige leeftijd. Zij heeft nu AOW en maakt nog steeds zwart cafés schoon.

  Daar kwam meer geld binnen dan in een huishouden met een werkende kostwinner.
  Zoals met zoveel zaken is het helemaal uit de hand gelopen en nu moet men het weer recht zien te breien. Ik heb wel zo’n 6 tandenborstels in de badkamer staan. En ik gebruik er maar één. En ook nog scheermesjes. Oei !!
  Ik wilde maar zeggen: de gelegenheid maakt de dief.

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  Dear Lady.
  Dat is helemaal waar wat je zegt. Een aantal landgenoten heeft in het verleden van de sociale geneugden geprofiteerd. In het zwarte circuit werd dan het een en ander aardig aangevuld.
  Ook ik ergerde mij daar groen en geel aan.
  Maar toen kwamen “de anderen” en die wisten snel de weg in de wetgeving betreffende sociale voorzieningen. Hen ingefluisterd door de geitenbreiers op sokken.
  Op grote schaal kon er gefraudeerd worden. (Let wel die welwillenden niet te na gesproken). Mede mogelijk gemaakt door de diverse instanties elders, die met persoonsgegevens héél soepeltjes omgingen ten voordele van de hier vertoefenden. Maar voor wat hoort wat. Die van elders kregen uiteraard ook hun “provisie”. De vervalste papieren werden hier verzilverd en zodoende werd voor fictieve kinderen de kinderbijslag uit betaald. Ziek melden tijdens vakantie was ook een structureel probleem. Je kon er gif op innemen. De werkgevers gingen toen snel over op jaarcontracten.

  Ik herinner mij nog (wijlen) die goede oude Gerard. PvdA van huis uit. No nonsense figuur. Schouders er onder en pas ophouden als de klus geklaard was. Kwam een allochtone collega hem vertellen dat het onzin is om zo hard te werken. Hij deed dat niet, want hij kende hier de wet op uitkeringen. En Gerard deed het daarom niet goed in zijn ogen.
  Mede door dit voorval en dat zijn zoon en schoondochter al ruim twee jaar op woningruimte zaten te wachten, terwijl die van elders wel woonruimte kregen toegewezen, heeft hem doen besluiten zich van Joop [wonende in een luxe bungalow] uit Buitenveldert te ontdoen.

  Het is goed dat er contrôle komt of die zal worden verscherpt. Maar misschien gaat de opsporingsbrigade selectief te werk.
  We kennen per slot van rekening de selectieprocedures niet voor deze “uitverkoren speurders”? Misschien Melkertbanen?

  Bedrog komt ook voor bij de AOW’ers, die gaan scheiden en toch samen blijven wonen. Alleen wordt er dan wel twee maal het bedrag voor alleenstaanden uitbetaald.

  Binnen twee à drie weken komt de blauwe weer op de vloermat ploffen…….en dan weer tandenknarsend moeten invullen….

  Like

 7. NickN Says:

  Ze zouden maar eens ambtenaren zelf moeten gaan controleren of ze hun werk wel goed doen en hoe ze met de belastinggeld omgaan en of dat wel goed gaat. Daarna ben ik bereid om iedereen binnen te laten..

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Alle lezer(s/essen) , doch vooral voor vriend Ouwe Knoest,
  Wist U dat “Ariër” zijn, NIET volstond om bij de Gestapo en/of SS aan te sluiten ? Men moest ook van “onberispelijke gedrag én zeden zijn” om toe te treden (altans toch tot nà de “Poolse Veldtocht”, waar zij zoooveel manschappen verloren dat het hoofdbestuur wel verplicht was om sujetten van allerlei allooi aan te nemen om de fel uitgedunde rangen wéér compleet te maken ).
  Hier, bij jullie gebeurt hetzelfde hoor: onder die ambtenaren zitten ook enige “aangespoelde NIEUWE Nederlanders” met een levensopvatting dat… in de vérste verte, niks met de Nederlandse aard, te doen heeft…….tot grote schande voor het huidig politiek bewind.

  Like

 9. Ouwe Knoest Says:

  Awel kompaan Fikken.
  Daarom heb ik van geschreven Ariër tussen aanhalingstekens. Zelf ben ik van een rijkelijk mengsel “bloed”. Van ook ergens in het verre verleden is er zelfs “blauw bloed” toegevoegd. Via een “Eigen of Oneigen inbreng” vermeldt de historie niet. Wel treft men bij mij (de onmiskenbare) edele trekken aan “zeggen ze” (bij de nieuwe scanmethode ook wel edele @#%^, maar die hebben anderen ook).

  Hier, bij jullie gebeurt hetzelfde hoor.
  Amai amai ik heb daarover al eens bericht bij het artikel van BP dat je allochtoon moet zijn (niet westerse alloch zoals ik) om hogerop te komen.
  Dewelken ik tegekom zijn (nog) van Hindoestaanse komaf uit de west. Daar heb ik geen problemen mee. Zijn vriendelijk en behulpzaam. Ook (nog) niet in R’dam, waar ik – mijn beurt afwachtende met een volgnummertje in de hand – ook correct werd “afgehandeld”. Allenig de snelheid van afhandelen liet ietwat te wensen over.
  Maar dan denk ik “bij me eiges” “die” werkt tenminste nog en ga door mijzelf weer voortdurend aanpratend “hoe moet dat toch verder met mijn kinderen en vooral kleinkinderen”. Daar word ik nou niet vrolijk van. Zou het idd zo zijn, dat als de nood het hoogst is de redding nabij zal zijn??

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  BP,
  de noodzaak tot meer huisbezoek is alweer verdwenen.
  Domlinksche burgemeesters hebben al weer een pact gesloten om frauderende allochtonen te ontzien, vrij te stellen van terugbetaling en/of vervolging.
  Zo zie je maar, die gestapo gaat alleen de Nederlandert aanpakken. De moslim krijgt subsidie en een uitkering.
  Voor de wet is iedereen gelijk, maar wij moeten alles betalen, dat kan niet de bedoeling zijn.
  Het wordt tijd de de burgemeesters huisbezoek gaan krijgen. Gezien het aantal knoeiers wat er rondloopt, moet je daar een hoop kunnen vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: