Moslimazuster: mannenbillen wassen = haram.

Landgenoten & Vlamingen,

Linx Nederland wil ons altijd wijsmaken dat de allochtone student(e) van nu ons op termijn, tijdens een opname in het ziekenhuis zal verzorgen.
‘Dit zijn onze toekomstige artsen en verpleegkundigen! Hulde!’, schreeuwde een niet nader te noemen linxmensch ooit.
Iedereen weet donders goed dat je artsen en verpleegkundigen van mohammedaanse makelij met een bouwlamp moet zoeken. Deze mensen zijn ondervertegenwoordigd in de Nederlandsche ziekenhuizen, maar maken er zelf wel overvloedig gebruik van, maar dat hou je toch.
Want die enkele moslimazuster die in een ziekenhuis werkzaam is, loopt vanwege haar religie tegen een aantal knelpunten aan…

Mannenbillen bijvoorbeeld. Die moeten gewassen worden en daar zit ‘m de kneep. Is haram, want lichamelijk contact met een mannelijke patiënt kan natuurlijk niet. Mag niet van haar man en niet van Allah. Een verlichte imam wil nog wel es een oogje toeknijpen, maar daarmee houdt ’t wel op.
En wat dacht u van dat andere zéér mannelijke lichaamsdeel? Deze joekel zal vroeg of laat ook es flink ter hand genomen moeten worden teneinde substanties te verwijderen die daar – gezien de persoonlijke hygiëne – helemaal niet thuishoren.

Maar laten we de (d)rollen eens omdraaien, geachte lezers. Wíl ik eigenlijk wel gewassen worden door een moslima? Een uiterst politiek-incorrecte vraag, ik begeef me op glad ijs, maar individuen uit warmere oorden EISEN dat zij geholpen worden door bijv. een vrouwelijke arts tijdens het uitpoepen van alweer een ‘Nieuwe Nederlander’.

Dus mag ik deze vraag gerust stellen. Wel op gepaste wijze, binnenskamers en op fluistertoon. Doe ik dat niet, dan word ik al gauw in het zwaar intolerante PVV-hokje geduwd.
Ik ben er uit, landgenoten. Mocht het ooit zover komen, dan wil ik niet door een moslima gewassen worden, want stel je eens voor zeg; om zes uur in de morgen schiet die mensonterende TL-verlichting aan, Fatima duwt met alle geweld een thermometer in je reet en vraagt terloops of je al ‘oentlashtieng’ hebt gehad. Je zegt van niet en nu ze het toch vraagt; ‘doe toch maar een glas karnemelk eigenlijk’, snauw je het snorrevrouwtje vriendelijk toe. U ziet het al, dit geeft teveel gedoe met een hoop misverstanden op taalgebied bovendien en er is nog geen washandje aan te pas gekomen.

De Linxe Leugen die ons misleidt dat ‘hoogopgeleide’ allochtonen ons komen verzorgen en verplegen, is nu ontzenuwd. Ze mogen niet aan vreemde mannen zitten, maar dat wisten we al.

Ze willen onze billen niet eens wassen.

@MDI: Pas op! Satire!

Advertenties

6 Reacties to “Moslimazuster: mannenbillen wassen = haram.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Volgens onbevestigd verhaal, én uit meestal onbetrouwbare bron: Spiksplinternieuwe verpleegstertjes, vers van school, kwamen “werken” in een ziekenhuis.
  De hoordziekenzuster gaf hen tijdens de éérste briefing, uitleg hoé men een mannelijke patiënt moest wassen en gaf de raad om niet te antwoorden op hetgeen sommige lolbroeken vertelden…
  Tijdens haar “vertelling” zei die bejaarde zuster dat er, op een bepaalde kamer, een Nederlander lag, met ….”Adam” getattoueerd op z’n “primair geslachtskenmerk”.
  Na de gedane “dagtaak” brachten die mooie, jonge verpleegstertjes verslag uit bij de Matrone.
  Elk deed het verhaal over hun eigen ervaring van die dag, maar één “jong ding” zei: “Hoofdzuster, nopens dat geval met die maffe Nederlander, U heeft niet goed gekeken hoor….er stond op zijn “geval” wel degelijk: “Amsterdam”…..

  Zou het misschien om zùlke voorvallen te vermijden zijn, dat mosselwijven niet geneigd zijn tot het wassen van ongelovigen ?

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Victor,

  Met name het woord ‘ongelovige’ doet de deur dicht. Maakt niet eens uit of het een man of een vrouw betreft, mijns inziens.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  OK laat zich niet verrassen
  door een moslima z’n kont
  te laten wassen.
  Dat is haram en ongezond.

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Boilingpoints,
  Sorry om u tegen te spreken, doch….in het verhaaltje kàn het toch niet anders dan een MANSPERSOON zijn met een opgezwollen “primaire geslachtskenmerk” met de naam AMSTERDAM erop “geprikt; ja toch ?

  Natuurlijk doet het, in werkelijkheid, er niet toe wèlk geslacht die bedlegerige patiënten hebben.
  Ook bij mij: “géén mosselwijf aan m’n lijf”, dan verkies ik nog liever een lekker Filippijntje als het niet anders kan. {;0)

  Like

 5. yeager Says:

  Gaat meteen op zoek naar een zorgverzekeraar, die tegen een nog wat hogere premie zulk een onheil kan voorkomen.

  Like

 6. Maci Says:

  En hoe gaan de kuise moslima’s met de moslimse (halal) mannenbillen om?
  Zijn die dan ook uitsluitend voor de gelovigen?
  Al die domme Fatima’s hebben het bij kritiek altijd over: Ja, en die nonnen dan van jullie. Want die droegen ook een hoofdsluier.
  Weten zij veel.
  Maar die nonnen met hoofdsluier , droegen ooit wel bij aan de samenleving wat betreft onderwijs en b.v. ziekenverpleging .
  En zij wasten billen, van al dan niet gelovigen en met al dan niet harde hand.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: