Wegens Nederlandsche Vlag in de politiecel!

Landgenoten & Vlamingen,

Ik heb ‘m nog maar even groot afgebeeld. Onze Nationale Driekleur.
Dingetje schijnt in sommige gevallen verboden te zijn.
Op HVV en bij Yoast Niemöller lezen we het schokkende relaas van hartpatiënt Jip G. die een debat omtrent de bouw van een nieuwe moskeet in Klarendal te Arnhem bijwoonde.
Meneer maakte in de bedorven oogjes van de zaalwacht een klassieke fout; hij verscheen met een wandelstok met daaraan een Nederlandsche Vlag… In de Arnhemse raadzaal werd dit niet op prijs gesteld en de zaalwacht sommeerde meneer de Vlag op te bergen. Dat deed deze echte Nederlander natuurlijk niet. Je bloedeigen vlag verloochenen staat gelijk aan landverraad, moet de beste man gedacht hebben.

*Lang-verhaal-kort*

Meneer is als een zware crimineel in de boeien geslagen door maar liefst 8 (acht!) ‘agenten’ en vervolgens in een ijskoude cel gesmeten…
Zijn gedwongen verblijf in deze kerker, want zo noem ik het maar eventjes, duurde bijna een etmaal; twintig uur!

De bewuste ‘agenten’ waren overigens razendsnel ter plekke om deze man te arresteren. Dat was wel anders toen diezelfde man in april 2009 werd belaagd door drie onvolwassen negers. Tot drie keer toe. Toen hij daarna de ‘politie’ belde, kreeg hij het volgende te horen: Meneer, ik heb niemand beschikbaar. U zult het zelf moeten oplossen.

Yeager attendeerde mij vandaag op dit verhaal. Ik had het gisterenavond ook al gelezen, maar ik heb het art. nog enkele malen moeten doornemen.
Is dit werkelijk gebeurd? Mag je tijdens een debat over de bouw van een nieuwe Haatkazerne nota bene niet eens je eigen Vlag tonen? En als je dat wel doet, is het dan volkomen gerechtvaardigd dat je op brute wijze in een cel gesmeten wordt?
Een willekeurige tasjesrover komt er met minder vanaf!

Oké, dit verhaal is duidelijk. Niet alleen de bewindslieden in Den Haag hebben een verbond gesloten met de Islam, ook lokale overheden in den lande maken zich schuldig aan dit linx geslepen landverraad.
Zelfs in een Nederlandsche raadzaal is onze Nationale Driekleur uit den boze. Ik wist niet dat we al zó ver gezonken waren en wees u maar alert: het openlijk tonen van de Nederlandsche Vlag kan u een setje handboeien om de polsen opleveren met de dag erna pijnlijke blauwe plekken tot gevolg.

De bouw van de Haatkazerne gaat overigens NIET door…

STEUN NIEUW RECHTS RADICAAL.

Advertenties

4 Reacties to “Wegens Nederlandsche Vlag in de politiecel!”

 1. yeager Says:

  GeenNieuws stelt de vraag hoe het allemaal zo ver heeft kunnen komen, waarop ik bondig heb geantwoord “omdat de toplijst van problemen wordt aangestuurd door het Noordeinde”.

  Like

 2. fee Says:

  zo ver is het dus al gekomen!
  schande over ons! de verraders des volks tieren weeldrig tussen de mosselimmers.

  Like

 3. tristan Says:

  Ter Horst vindt dat de politieagenten meer spierballen moeten tonen in de strijd tegen de verloedering en de kleine criminaliteit.
  Men moet meer gezag uitstralen en het (overigens door de Overheid opgelegde) imago van ‘oom agent’ kwijt zien te raken.

  Mooie voornemens maar in de praktijk worden we geconfronteerd met een keiharde aanpak van Oude Nederlanders die de moed hebben op te komen voor de eigen cultuur en identiteit via het dragen van de Nederlandse Vlag. Om dan vervolgens in de boeien geslagen en afgevoerd te worden als een zware misdadiger is stuitend gedrag en herinnert ons aan duistere tijden toen onze politie ook hand- en spandiensten verleende aan de toenmalige Bezetter.

  In Culemborg worden er (s)Linkse pogingen gedaan om de Zwarte Piet i.v.m. de ongeregeldheden toe te schuiven aan de Molukse gemeenschap.
  De Molukkers wensen daar niet in te trappen en willen ook niet dat daar voortaan buurtvaders van Marokkaanse signatuur moeten toezien op orde en rust.
  Een logische gedachte; immers de Marokkanen zijn een nationaal probleem op het gebied van intimidatie, straatterreur en criminaliteit.
  Om ze dan als morele overwinnaars te laten paraderen om Molukkers in de gaten te houden is natuurlijk volkomen absurd en uiterst provocerend. Het is al vele malen gezegd; de Marokkaanse straatterroristen genieten een beschermde status uit angst van de Overheid voor grootschalige rellen met een religieuze basis.
  Men wil deze moslims tot iedere prijs te vriend houden via het verlenen van allerhande subsidies en regelingen.

  Dit in schril contrast hoe de 300.000 Indische Nederlanders werden behandeld toen zij in de jaren 50 de wijk moesten nemen naar Nederland. Zij werden gedwongen de voorschotten terug te betalen (tot de laatste cent) die de Overheid verstrekte voor de reis, kleding en de eerste meubels.

  Wij stellen in de eerste plaats de PVDA verantwoordelijk voor de volledig uit de hand gelopen multiculturele samenleving.
  Op 3 maart moet er definitief via de stembus worden afgerekend met deze partij die volledig in dienst staat van de politieke Islam.
  Bij afwezigheid van de PVV; stem op TON, Leefbaar Rotterdam of op een lolale partij.

  MAAR NOOIT MEER OP DE PVDA!
  (een Muzelmannenpartij).

  Like

 4. Ouwe Knoest Says:

  Tristan
  Dit in schril contrast hoe de 300.000 Indische Nederlanders werden behandeld toen zij in de jaren 50 de wijk moesten nemen naar Nederland. Zij werden gedwongen de voorschotten terug te betalen (tot de laatste cent) die de Overheid verstrekte voor de reis, kleding en de eerste meubels. (zes duzend gulden).

  Een groot litteken heer Tristan, nog zichtbaar bij de paar nog in leven zijnde van de generatie boven mij. Het zeer late douceurtje, dat de naam heeft gekregen “Het Gebaar” daar moesten we het “maar” mee doen. Maar met veerkracht en geleerd hebbende ook “uit te kunnen delen” (van je af bijten) zijn wij “naadloos” geintegreerd op karakter. Voelen ons (althans in mijn wijde omgeving) hier senang. Af en toe lees je wel dat men het abusievelijk heeft over Indonesiërs i.p.v. Indo-Europeanen (Nederlanders). Maar soedah…laat maar is niet zo erg.
  Terima kasih voor uw berichtje.
  Met Hormat.
  OK

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: