Polygaam huwelijk het schip in.

Landgenoten & Vlamingen,

Het is dikke Ernst met onze minister van Justitie Hirsch Ballin. Op de foto lijkt het net of hij teveel zuurkohl gegeten heeft, maar dat trekken we ernstig in twijfel. Waarschijnlijk heeft hij zijn verkeerde gezicht in, of hij staat toevallig op de zondag-modus.
Enfin, meneer heeft aangekondigd te gaan stoken in een goed huwelijk. Een polygaam huwelijk welteverstaan. Een polygaam huwelijk is bij wet verboden, maar trekvogels uit warmere gebieden die hier in Holland neerstrijken om zodoende een graantje mee te kunnen pikken, houden er wat betreft het huwelijk, wat van de norm afwijkende opvattingen op na.
Maar dat maakt in Holland nix uit. Niets in te dol om deze veelwijverij-fetishisten tevreden te stellen en daarom is het heel gebruikelijk en doodnormaal om deze polygaam huwelijken keurig netjes te registreren.

Nederland zal straks minder vaak dan voorheen een polygaam huwelijk erkennen dat in het buitenland is gesloten.

Ik struikel toch een beetje over dat minder vaak. Het plegen van veelwijverij was toch bij wet verboden? ‘Er zullen toch altijd schrijnende gevallen voorbij komen waar we nog eens goed naar moeten kijken.’ [Ballin-mode-off]
In Jan Modaal-taal; de bewuste [bebaarde] testosteronbom op pootjes start als de wiedeweerga een rechtzaak en zal rijkelijk strooien met vage begrippen als ‘Behoud van Cultuur’ en ‘Recht op Trioneuken’.

Deze situatie is echt Nederlands. Polygaam huwelijken zijn bij wet verboden, maar we registreren het wel. Ernst gaat de boel inperken en vervolgens gaan we deze huwelijken minder vaak registreren…

Ik weet niet hoe u erbij zit, maar ondergetekende is wel van plan om dit jaar het huwelijksbootje te water te laten. In gereformeerde kringen noemt men ons ‘hokkers’, want we wonen – hoe heidens – samen.
Maar dat is nog nix:
Trendwatcher Adjiedj Bakas hekelt het voorgenomen polygamieverbod van minister Hirsch Ballin. ‘Polygamie wordt juist een trend!’, briest deze van oorsprong Surinamert. Hij stelt zelfs dat Holland rijp is voor een heuse ‘Surinamisering’. Awel, die hadden we nog niet.
Bij Surinamers – met hun omvangrijke lullen – is het heel normaal om een zogenaamde ‘buitenvrouw’ te hebben. Waarom dit weerloze slachtoffer nooit binnen mag, is mij een raadsel.

Anyway, bovengenoemde trendwatcher gaat nog een stapje verder; ‘in de toekomst hebben wij seks met robots’. Moeten wij hier serieus op ingaan? Nee toch!
Moet deze partynegert niet ergens een katoenplantage onveilig maken?
Steek nog een joint op, swa…

Advertenties

4 Reacties to “Polygaam huwelijk het schip in.”

 1. tristan Says:

  Dit onderwerp komt vanavond aan bod bij Pauw & Witteman.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Awel awel, wat leest OK. Gij hebt hebt het plan om dit jaar nog in het bootje te stappen . . . . wordt dit plan ook uitgevoerd??? Jaar is zó om. Na de vriesperiode misschien.
  Bij voorbaat wenst OK u en uwer beide prinsessen veel succes bij het smeden en uitvoeren van dit [snode :o)] plan.

  On Topic.
  Ballin de Gek.

  First you put your two knees close up tight,
  Then you sway ‘em to the left, then you sway ‘em to the right,
  Step around the floor kind of nice and light,
  Then you twis’ around and twis’ around with all your might,
  Stretch your lovin’ arms straight out in space
  Then do the Eagle Rock with style and grace
  Swing your foot way ‘round then bring it back,
  Now that’s what I call “Ballin’ the Jack.”

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste André,
  ” Samenhokken”…(in Vlaanderen zegt men: “aanhouden”) dààr is toch niks mis aan ?
  Doch, als Jullie een ring aan jullie vinger schuiven om het samenhokken te legaliseren is toch “goed nieuws” ; in mijn oordeel toch want dààrin heb ik toch wat “ouderwetse dieêen.
  Reeds làng bij voorbaat wens ik Jullie drie het àllerbeste; daarom wil ik vanavond nog een Duvel opentrekken, én het opdrinken op het geluk van jullie driëen, terwijl ik hard aan jullie denk (in de hoop dat jullie, telepatisch, er iets van smaken.
  All the best,
  Fikken de Duvelliefhebber.

  Like

 4. Ouwe Knoest Says:

  Als wij wederom de Omloop van het Volk (toen) en de ronde van Vlaanderen (Karel van Wijnendaele-Gent) aan het F(l)ikken waren te midden van vele “Flandriens”, waren wij van gewoon na afloop nen Trappist te nemen. Den Tripel van Westmalle uit dat plezant vormige fleske (abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle / awel on-topic één lieve vrouw).
  Den Tripel heb ik niet op mn veloke, want ik ga nie meer den Ventoux e.d. op. De jaren gaan niet tellen, maar tellen al [af ;o)].
  In de Ardennen na LBL & WPijl dan namen wij de Chimay.
  Voorkeur voor Trappist, omdat bij elke slok van den Duvel zak ik een liniaallengte de grond in.

  Awel het moment dat BP gelegaliseerd wordt en overeenkomstig zijn “huiswerk” gaat doen en plechtig beloofd heeft lief en leed te delen in voor- en tegenspoed neem ik een slokske wijn *) en toast op de voortzetting van hun (Tripel) levensvreugde.
  En wie zal het zeggen gaan zij (spoedig??) over op Kwartetten.

  *) De fles wijn wordt wel soldaat gemaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: