Jodenhatertje in beeld.

Landgenoten & Vlamingen,

Ik moet u wel hebben vandaag.
Een bontkraagje krijgt een podium om zijn openlijke Jodenhaat te ventileren.
Voor personen die hiertegen bestand zijn;
Beeld.

STEM PVV!

Advertenties

10 gedachtes over “Jodenhatertje in beeld.

 1. Toen ik vanochtend wakker werd was ik ineens rechts radicaal.
  Vind ik niet erg, gisteren was ik een gewone PVV-ert en dat zal ik blijven. Ik weet zelf wel wat ik ben, ik heb geen etiket nodig van een ander.
  Gelukkig werd ik niet als Fin wakker.
  Je kan spugen op dit jong, maar hij zegt tenminste waar de islam voor staat. Dit bontkraagje je dus als laatste uitzetten. Misschien wil Geert hem nog gebruiken in het proces dat Nederland voert tegen de politiek.

  Like

 2. Die bontkraagjasjes verkopen ze tegenwoordig ook bij De Bonneterie waar je zo’n veertig jaar geleden werd weggekeken als je niet tot de inner circle behoorde. Symptomen van een voortschrijdende beschaving.

  Like

 3. “Maar ook de Joden in Nederland”? Piepte hij nog. Jammer dat die slechte interviewer zich zo liet ondersneeuwen door het verbale geweld. Die vraag had nog een keer gesteld moeten worden, en eventueel net zo lang tot er een duidelijk antwoord op kwam. En indien de Joden in Nederland niet, wat is dan het verschil? Dat zou mijn volgende vraag zijn. Hier lijkt mij een mooie taak weggelegd voor de Anne Frank Stichting. Maar nee, die heeft kennelijk andere prioriteiten: zich bezig houden met het onderzoeken van Wilders, alsof die een gevaar voor hen is. Misschien voor hun subsidie, ja.

  Like

 4. Ik lees net dat het CIDI een aanklacht tegen deze lieve Nieuwe Nederlander heeft gedaan… nu nog even kijken of dat neit door onze (on)rechtsstaat word weggehoond

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s