Fatimal. En de pijn verschijnt.

Landgenoten & Vlamingen,

Even een advertentie op BP.
Samenwerkende apothekers hebben een heuse zetpil op de markt gebracht voor de moderne moslima van nu.
Dingetje dient rectaal ingebracht te worden, maar kan natuurlijk ook in andere openingen van het lichaam gepropt worden.
Waarvoor dit,  volgens specialisten, probate middel bedoeld is, weet haast niemand.
Maar wat maakt ’t ook uit. Gewoon inbrengen en de pijn verschijnt.

PvdA-leden kunnen dit middel ook online bestellen.
Dat kan hier.

11 Reacties to “Fatimal. En de pijn verschijnt.”

 1. TWITVB Says:

  LOL!
  Bukt u even?

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At TWITVB,

  Dit middel is ‘slegs vir moslims’, dus we kunnen rustig gaan slapen.

  Like

 3. tristan Says:

  En dit past natuurlijk allemaal naadloos in het beeld van cultuurverrijking en de diversiteit van onze samenleving.
  Het wachten is nu op steriele besnijdenissetjes die gratis worden verstrekt op advies van een verlichte imam of een andere bruggenbouwer.

  Intussen bereiken ons onheilspellende berichten over onze Zuiderburen.

  Criminele jongeren dreigen enkele wijken in Brussel over te nemen. De politie durft zich nog amper te vertonen in wijken zoals Anderlecht waar de jongeren met kalasjnikovs op agenten schieten. Zaterdag kreeg een agent nog 3 kogels in zijn been.
  (Bron; De Telegraaf).

  Bij dit soort berichten rijzen er 3 vragen;

  Van welke signatuur zijn deze jongeren? (toch geen Finnen?).
  Hoe reageren de Franstalige Socialisten?
  Hoe heeft het zover kunnen komen?

  Het lijkt verdorie Amsterdam wel, maar die hebben een Job Cohen met zijn subsidiebuidel en de onvermijdelijke theepot.

  Like

 4. yeager Says:

  een pil voor de partij van de opwarming die vanwege de “kou” uitstel van verkiezingen wil.
  gedegenereerde watjes die nooit bloemen op de ramen van hun slaapkamer hebben gezien.

  Like

 5. yeager Says:

  in plaats van Job’s theepotje de tea party movement en i.p.v.de subsidiebuidel agenten met een licence to kill.

  Like

 6. tristan Says:

  @yeager

  Ik ben het met je eens dat de zalvende woorden en methoden van de Linkse kerk op den duur niet zullen helpen en dat er krassere maatregelen uit de kast moeten worden gehaald.

  Geert Wilders kwam ooit op het lumineuze idee van een goedgericht knieschot om de straatterrorist (van welke signatuur dan ook) uit te schakelen. Dit bij een duidelijk escalerende situatie.
  In plaats van dit voorstel serieus in overweging te nemen is dit de goede man hevig kwalijk genomen met als resultaat een proces aan de broek.
  Want men ging er maar gemakshalve vanuit dat Wilders het uitsluitend over Marokkanen had met deze corrigerende maatregel.

  Dat deze ‘kwetsbare individuen’ in alle misdaadstatistieken stijf op kop liggen is niet de schuld van Wilders maar zijn helaas de feiten.

  Like

 7. Maci Says:

  Mocht de pijn ondragelijk worden, dan kan de moslima het middel FatiMAF (c@ innemen.
  Volgens moslim wetenschappers 1400 jaar geleden ontdekt vóór de Haarlemmerolie. En werkzaam tegen blauwe plekken, gebrek aan vitamine D, uitputting wegens maxibaren, verkrachting op 9 jarige leeftijd en vele andere moderne 7e eeuwse kwalen.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Met doosje en al in te brengen?
  De kwaal zit toch tussen de oren? Dat wordt een lange weg voor een zetpil.

  Like

 9. yeager Says:

  Tristan,
  Nog beter: vrij wapenbezit in het land van politie-jandoedels, een recht door een eens wijze regering in een vrij land in de grondwet vastgegelegd om de burger te beschermen tegen de willekeur van een tirannieke regering.

  Like

 10. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Beste Noorderburen,
  Om te voldoen aan de vraag van onze BP-vriend Tristan, het volgende:
  Van signatuur zijn die gasten waarschijnlijk Eskimo’s, want ze hebben een bontkraagje ! (en dàn weten Jullie het wel zeker ?)
  De franstalige PS reageert absoluut NIET, want de ouders van die kl**zakjes zijn (door die vermaledijde :”snelbelgenwet”) hun kiespubliek.
  (en dan weten Jullie het ook weer zeker ?)
  Dàt is zo ver gekomen omdat, door de haat tussen Vlamingen en Walen (sedert 1830) alles zomaar hun gang gegaan is…
  Het mooiste voorbeeld: Héél de Nederlandstalige pers roept om “NUL”-tolerantie in Brussel (en de àndere grote steden); doch er was vandaag maar één franstalige krant dat één “petieterig klein” artikelje wijdde aan die schandalige toestand.; én het stond dan nog tussen de “faits divers” (de alledaagse kleine berichtjes als krantenvulling)

  Die toestanden heeft het Vlaams Blok reeds 30 (DERTIG) jaar geleden aangeklaagd; zij werden veroordeeld wegens (het modewoord) RACISME, en waren alzo moreel verplicht om hun naam te veranderen in Vlaams Belang.
  Tevens werden ze geplaatst (op aandringen van de groenen) in een “cordon sanitaire” (dus: bandieten waar geen ènkele partij meer wenste te onderhandelen)….een beetje in de aard zoals Jullie kennen met Geertje Wilders en de PVV.

  Gisteren hebben de “smoelentrekkers” van Groen, én de PS-a diezelfde ideëen openlijk gezegd in de Nederlandstalige media (omdat ze NIET ANDERS KONDEN vanwege de steeds erger wordende feiten).
  Het CGKR (centum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding) gaf DITMAAL ….niet thuis !!!

  Rara wie er misschien vlugger bij zal zijn indien bijltjesdag ooit aanbreekt in de “Nedere Landjes” aan de Noordzee ?
  Of doen we het samen ?

  Like

  • tristan Says:

   Victor van Vosselaer,

   Onze dank voor uw uitgebreide en verhelderende antwoord.

   In de Nederlandse media is er nauwelijks aandacht gegeven aan de zeer ernstige situatie in Brussel.
   Men is blijkbaar bang om slapende honden wakker te maken als men met de billen bloot moet en moet toegeven dat het hier wederom gaat om immigranten uit Noord-Afrika die inmiddels een dubbele nationaliteit bezitten.

   De situatie in België is volkomen identiek aan de situatie in Nederland.
   De regering heeft aan Justitie en aan het politiecorps het consigne afgegeven zeer terughoudend te reageren bij zaken en incidenten met Marokkanen die tot een escalatie zou kunnen leiden.
   De gevestigde Linkse politieke partijen tolereren dit omdat het hier gaat om hun achterban; allochtonen van moslimsignatuur. Stemvee dus.
   Om de zaak te sussenderen worden wederom de middelen van stal gehaald waarvan in het verleden gebleken is dat zij niet werken.
   Dat zijn dus extra subsidies en het aanstellen van nog meer ‘bruggenbouwers’ zoals wijkregisseurs, straatcoaches en verlichte imams enz. enz.

   Het Vlaams Belang zit in hetzelfde verdomhoekje als onze PVV. Deze partijen krijgen zelfs de schuld van de huidige situatie omdat zij een klimaat zouden creëren van intolerantie en discriminatie t.a.v. de moslimpopulatie in de Lage Landen. En die protesteren dan door het vormen van een bende om het hoofd boven water te houden en hun cultuur en religie te verdedigen.

   Het moge duidelijk zijn dat dit nog maar een begin is van een diep en ernstig conflict tussen 2 culturen die volkomen haaks op elkaar staan wat betreft normen en waarden.
   Als de zaak volkomen uit de hand gaat lopen en de politie voorgoed de handdoek in de ring gooit dan treedt het recht op zelfverdediging automatisch in werking voor iedere burger.

   Dan is ook de situatie aangebroken dat de Wilderianen (2 miljoen) samen met de Vlamingen de handen ineen zullen slaan en schouder aan schouder zullen terugvechten tegen straatterroristen die onze vrouwen en kinderen belagen vanwege het feit dat zij ongelovig zijn.

   Op een burgeroorlog zit geen verstandig mens te wachten maar er zijn bepaalde grenzen die niet overschreden mogen worden anders verliezen wij ons Zelfrespect en Eergevoel.
   Nu staat de Overheid voor de volgende keuze; tot hier en niet verder of het hoofd al bij voorbaat op het hakblok leggen.
   Wij kiezen voor de eerste optie.

   STEUN GEERT WILDERS!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: