Gemeenteraadsverkiezingen 2006.

Landgenoten & Vlamingen,

Een schokkend verhaal van Carel Brendel.
Een alinea:

‘Een Marokkaanse man in djellaba, die beweerde ‘buurtvader’ te zijn, was in een van de stembureaus uren bezig met het ronselen en begeleiden van kiezers. Leden van stembureaus werden voor ‘racist’ uitgescholden als ze tegen dergelijke praktijken wilden optreden.’

Stripjes Seresta bij de hand?
Hier het complete verhaal.
Sterkte!

Advertenties

20 Reacties to “Gemeenteraadsverkiezingen 2006.”

 1. tristan Says:

  Dit zijn praktijken die normaal gesproken alleen voorkomen in Iran, bananenrepublieken en donker-Afrika.

  Maar onder invloed van de politieke Islam wordt dit nu oogluikend toegestaan door de Overheid om de volgende redenen;

  Men wil de moslims niet boos maken en bovendien stigmatiseren door dit openlijk te benoemen en harde maatregelen te nemen. Voorts gaan die stemmen voornamelijk naar de Linkse partijen en dus in ‘goede handen’.
  En het toverwoord ‘racist’ is in ons land voldoende om iedere discussie in de kiem te smoren en dat weten die muzelmannen donders goed uit te buiten.
  Het analfabetisme en de sociale positie van moslima’s worden hier misbruikt om z.g. advies te verstrekken bij de stembureaus aan al die ongeletterden. Men doet dus aan ‘goede werken’ in het belang van de agenda van de Moslimbroederschap, dus de politieke Islam.

  De PVV zal hier ongetwijfeld Kamervragen over gaan stellen en de zaak zal in ‘onderzoek worden genomen’.
  Wat in de praktijk dus betekent dat er NIET zal worden opgetreden in het kader van de Mensenrechten, Anti-discriminatiewetgeving en andere regelgeving vanuit Brussel die er op neerkomen dat de Islamisering van Europa niet mag worden tegengewerkt.

  In dit kader zal ook Geert Wilders uiteindelijk worden veroordeeld op minimaal één punt van de aanklacht. Een forse geldboete moet de moslimpopulatie tevreden stellen anders worden ze boos en krijgen we hier ‘Parijse en Brusselse toestanden.

  Ieder nadeel heeft echter ook zijn voordeel; Wilders moet zijn toonzetting in het politieke debat én daarbuiten enigszins aanpassen en wordt dus zodoende een aanvaardbare coalitiepartner voor het CDA en de VVD. Zo niet, dan wachten hem een eindeloze reeks rechtszaken en wordt uiteindelijk de PVV verboden.
  Een eeuwige rol in de oppositiebanken zet geen zoden aan de dijk (laat staan bij een moskee). Alleen binnen een regeringscoalitie kan men daadwerkelijk een aantal structurele problemen in ons land effectief aanpakken.
  Binnen die doelstelling is het niet nuttig om nu met voorstellen te komen die in de praktijk nooit te verwezenlijken zijn. Nuttig om het debat open te breken en om de peilingen te beinvloeden maar er moet nu politiek worden bedreven voor de langere termijn.
  Laat het huidige kabinet maar struikelen over de coffeeshops en aanverwante zaken; Balkenende is ver over zijn houdbaarheidsdatum heen…

  STEUN DE PVV!

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Je hebt volkomen gelijk heer Tristan.
  Eigenlijk is het al enige jaren bekend, dat stemgerechtigden met een immigratieachtergrond – meestal vrouwspersonen, waarbij uitsluitend de bolle wangetjes mogen worden aanschouwd – die nou niet direct de vaardigheden hebben om zelfstandig het stemhokje binnen te gaan en er de stem uit te brengen, worden begeleid door een – hoe kan het ook anders – manspersoon om “voorlichting” te geven betreffende het plaatsen van de stem.- in de vorm van een rood bolletje in het juiste cirkeltje of – moderner – het indrukken van een toetsje. Het is wel mogelijk, dat deze handelingen niet zelf “handmatig” worden uitgevoerd door de onderhavige stemgerechtigde met dubbel paspoort.

  Mogelijk om dit euvel tegen te gaan kunnen deze personen een machtiging – ook weer niet eigenhandig – in drie- of zelfs veelvoud afgeven.

  Like

 3. yeager Says:

  tristan
  Uw betoog is een feitelijk bakzeilhalen (toonzetting aanpassen; aanvaardbare coalitiepartner voor CDA en VVD).
  Wat zal Geert zijn toonzetting aanpassen waar hij avond na avond door smeerlappen bij P&W als de baarlijke duivel wordt neergezet en waar hij zich moet verantwoorden voor een rechtbank van corrupte PvdA rechters in een procesgang die herinnert aan Vondel’s Palamedes.
  En waarom moet Geert salonfähig zijn voor landverraders CDA en VVD?
  Laat ze de PVV maar verbieden, tristan, de sociale spanning zal er alleen maar groter door worden.
  Wat dit land broodnodig heeft is niet een zoveelste coalitie waar de PvdA garen bij spint, maar grote sociale onlusten door een zich te buiten gaande en zich overspelende islam.
  Wil er in dit land iets fundamenteels veranderen, dan zullen eerst de ogen open moeten gaan van de menigte “lieve Paul” onbenullen.

  Like

 4. alidas Says:

  mooi onderwerp

  Like

 5. tristan Says:

  @yeager,

  Wat die sociale spanningen betreft die komen onvermijdelijk door de gevolgen van de kredietcrisis.

  Momenteel zitten ambtenaren op alle departementen te studeren op forse bezuiningen die in september a.s. bekend worden gemaakt. Het zal uitdraaien op kortingen op een aantal sociale uitkeringen en de subsidiekraan zal langzaam maar zeker dichtgedraaid worden.
  In hoeverre de zielige allochtonen die buiten het arbeidsproces vallen hier wat van merken zal moeten blijken.
  Dit moet onvermijdelijk leiden tot sociale onrust d.m.v. demonstraties, stakingen en ludieke acties etc.

  Wil er op korte termijn iets veranderen aan Linkse hobby’s zoals het periodieke generaal pardon, de asielzoekersindustrie, ontwikkelingssamenwerking enz. enz. dan zal er een ingrijpende mentaliteitsverandering moeten plaatsvinden in Den Haag en op de departementen waar topambtenaren van Linkse signatuur de dienst uitmaken.
  Dit kan alleen als de PVV gaat deelnemen aan de regering. Alle andere opties kosten teveel tijd en het is 5 voor 12. Bij ongewijzigd beleid gaat de moslimimmigratie gewoon door en zitten we straks met 2 miljoen moslims. Dan zullen ook de problemen verdubbeld zijn en vormen zij een niet meer weg te cijferen minderheid met een aanzienlijke machtspositie.

  De PVV als oppositiepartij met b.v. 35 zetels wordt onvermijdelijk geconfronteerd met een cordon sanitaire gelijk het Vlaams Belang in Belgie. Dus een grote partij met weinig of geen invloed op de landelijke politiek
  De PVV zal zeer scherp moeten blijven in het debat om ons volk wakker te houden maar deelnemen aan een regeringscoalitie zal moeten geschieden omreden dat er geen tijd meer te verliezen valt.
  De Islamisering van Europa wordt geregeld vanuit Brussel en alleen herziening en zelfs het opzeggen van een aantal verdragen kan die Islamisering tegenhouden.
  Een verbod op de PVV zou een ramp zijn voor onze autochtone bevolking want na Hans Janmaat, Pim Fortuyn en Geert Wilders is de zaak naar mijn idee definitief verloren.
  Dan zal er een zekere moedeloosheid optreden bij de Oude Nederlanders en zal hooguit de VVD nog wat tegenspartelen.

  Grote onlusten is precies wat de muzelmannen willen; dan gaan de z.g. gematigde moslims ook de straat op. Niet om te rellen maar om het invoeren van de sharia te eisen omreden dat zij zodoende de etnische spanningen kunnen verminderen door het zelf ‘berechten’ van radicale individuen met een Islamitische achtergrond. Dit is het scenario wat al talloze malen is toegepast in een groot aantal landen waar de moslims een minderheid vormden maar waar zij toch een moslimenclave konden stichten met een eigen Velayat-e Faqih (Islamitische wetgeving).

  Maar dit is op zich een interessante discussie om onderling te brainstormen wat de beste tactiek is om ons land te reddden van de Moslimbroederschap en aanverwante zaken.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Het spul van de PVDA loopt ook de bejaardenhuizen af om stempassen op te halen. Zodat die passen gebruikt kunnen worden om nog meer moslims in de watten te leggen.
  Bent u slecht ter been? Durft u niet meer over straat? U bent pas beroofd? Woutert helpt u wel met stemmen.
  De klucht met de PvdA in Feijenoord gaat gewoon verder. De witte zakkenvullers willen bescherming tegen hun eigen knuffelallochtonen en met een beetje mazzel, halen ze vanavond weer het nieuws met wat leuks.
  Wie weet?

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  Voor het geval ik mij ook mag richten tot heer Tristan.

  Dan zal er een zekere moedeloosheid optreden bij de Oude Nederlanders en zal hooguit de VVD nog wat tegenspartelen.

  Mogelijk dat die moedeloosheid wordt aangewakkerd door manlpulatie van de groei van Route66. Doen voorkomen dat die groei groter is dan die in werkelijkheid zou zijn.
  Een staaltje reclame daarvan zagen wij onlangs weer bij P&W(..) met Pechtolds Angels.

  dan gaan de z.g. gematigde moslims ook de straat op.
  1. Niet om te rellen maar om het invoeren van de sharia te eisen omreden dat zij zodoende de etnische spanningen kunnen verminderen door het zelf ‘berechten’ van radicale individuen met een Islamitische achtergrond.
  2. En de kafirs? Wij dus?? Start van het volledige annexatieproces??
  4. En dan nog steeds gematigd zijn/blijven??

  Ik had al gemeld opgevoed te zijn je in te zetten voor VVV. Volk, Vaderland en Vorstenhuis. De eerste V(olk) en laatste V(orstenhuis) zijn tot nul gereduceerd. Het stemgedrag van dit verdeelde Volk de laatste keer en de peilingen van d apostrof Hond maakten de reductie nul. Als je dan ook nog ziet wat de laatste verkiezingen ons hebben gebracht….
  Dat was om moedeloos van te worden. Dan al die juichende kafirs te zien…bij de verkiezingsuitslagen. . .

  Like

 8. alidas Says:

  Het is een mooi onderwerp,maar er is een remedie voor ,buitealanders zelf naar de stembus ,en als ze in het nederlands kunnen zeggen .
  De kat krabt de krullen van de trap, mogen ze stemmen,anders kunnen ze de taal niet dan kunnen ze ook niet stemmen want dan weten ze ook niet waar op ze stemmen.

  Like

 9. tristan Says:

  LANDGENOTEN & VLAMINGEN,

  In aanvulling op mijn vorige reactie het volgende;

  Aangezien de PVV vanwege tactische redenen voorlopig geen leden heeft en wij als achterban de naam hebben als makke schapen achter Geert Wilders aan te hobbelen willen wij hier op dit forum de volgende discussie op gang brengen;

  Moet de PVV bij een spectaculaire zetelwinst bij de eerstvolgende parlementsverkiezingen deelnemen aan een regeringscoalitie JA of NEE?

  Deze discussie zou kunnen duren tijdens de gehele periode voorafgaande aan die verkiezingen en van tijd tot tijd nieuw leven worden ingeblazen mocht daar aanleiding toe zijn.
  Wij nodigen iedere vaste bezoeker van BP uit zijn mening te geven; al of niet met argumenten. (het huisvarken Aart zorgt voor een eventuele ballotage van de deelnemers).

  Wij realiseren ons heel goed dat bij een deelname aan een kabinet dit kan inhouden dat er op bepaalde punten concessies moeten worden gedaan. Wilders zelf heeft ooit aangegeven dat hij regeringsverantwoordelijkheid wil dragen en bereid is tot die concessies.
  Wat die concessies dan mogen inhouden zal nog moeten blijken.
  Maar wat ons betreft mogen er aan de volgende zaken niet getornd worden.

  1. Er moet een stop komen op immigratie vanuit de traditionele moslimlanden.

  2. Radicale moslims moeten met de Wet in de hand uitgezet worden naar het land van herkomst.

  3. De bouw van nog meer moskeeën moet worden stopgezet.

  4. Nederland neemt voortaan alleen echte vluchtelingen op in beperkte aantallen.

  5. De asielzoekersindustrie wordt volledig ontmanteld.

  6. Het periodieke generaal pardon moet worden afgeschaft.

  7. De straatterroristen met dubbele nationaliteit moeten kunnen worden uitgezet via een gerechtelijke procedure.

  8. De Ontwikkelingssamenwerking moet worden herzien en kan gedeeltelijk worden gebruikt voor het repatrieren van allochtonen die wegens het plegen van harde criminaliteit worden uitgezet.

  9. Er moet een Sociale Dienstplicht worden ingesteld voor jongeren die zich structureel onttrekken aan scholing en arbeid.

  10. De Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier) zal jaarlijks een ruimhartige subsidie tegemoet kunnen zien.

  Met vriendelijke groeten;
  Tristan, (onbezoldigd) penningmeester WBOH.

  Like

 10. leefbarbaar Says:

  BP,

  in 010 heb je de dialoogacademie, bedoeld om een verkeerd of beter beeld van moslims te geven. En soepsidie te verdampen.
  Ze houden een politieke avond, waar zo’n **** van D66 komt kwekken en linkschpraten.
  De academie nodigt de Rotterdammer uit na de volgende inleiding:

  Nederland is boordevol met talentvolle jongeren met migrantenachtergrond. Zij zijn hoogopgeleid, hebben een goede baan en staan te springen om hun steentje bij te dragen aan de Nederlandse samenleving.

  Na zo’n inleiding heb je toch gegeten en gedronken?
  Kansloze bende.

  Like

 11. yeager Says:

  tristan
  Interessant om te zien hoe gelijkgezinden toch kunnen verschillen over een te voeren strategie.
  De door u beoogde deelname van de PVV aan een coalitie met CDA en VVD zal leiden tot een marginale maar zeker geen fundamentele verandering. (zeker niet met smeerlappen als sharia-Donner en die bedlichter HirSSch)
  Zoals gezegd, de PvdA zal bij zo’n coalitie garen spinnen; Bos aan de zijlijn “asociale politiek” roepend, als Wilders met bezuinigingsmaatregelen het door Bos veroorzaakte gat in ’s lands begroting gaat dichten.
  Nee, tristan, laat de kiezer goed weten en pijnlijk voelen wie er verantwoordelijk is voor deze puinhoop en laat Bos c.s. daar niet mee wegkomen door Geert daarvoor te laten opdraaien.
  En de kiezer zal daarvan zeker niet moedeloos worden maar des te opstandiger tegen een regering die hem hiermee heeft opgezadeld
  En grote onlusten brengen niet vanzelfsprekend de sharia met zich maar drukken wel de schuldigen steeds verder in de hoek, die uit zelfbehoud vroeg of laat die verfoeide “godsdienst” even gemakkelijk zullen laten vallen als zij hem nu omhelzen.
  En dat de regering onlusten voorziet bewijst Fort Knox, het vroegere Binnenhof.

  Like

 12. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noorderburen,
  Als “Zuiderbuur” wil ik mij absoluut niet moeien in Jullie “innelijke keuken”, doch, bij de laatste verkiezingen in het onland b, hadden we hetzelfde voor met die karpetknielertjes.
  De zondag van de verkiezingen haastten zij zich massaal naar de moskeeën/verenigingsgebouwen om “stemraad”.
  Op enige plaatsen (in franstalige steden & Brussel) kregen ze een stukje papier met de letters PS; aldus konden “ze” de kolom herkennen wààr ze hun stem moesten uitbrengen.
  Op andere plaatsen werden die letters in de handpalm geschreven om te vermijden dat sommige van die stommelingen het briefje ondersteboven zouden houden….en aldus “de kluts” kwijt raken.
  ( PS staat voor: Partie Socialiste.)
  …………………………………………………….

  Ondertussen is er nog ànder droevig nieuws, heet van de naald: Naar aanleiding van al die misdadige gewapende overvallen, met als toppunt het neerschieten van een politieagent door een gangster (gewapend met een kalashnikov) in Brussel, diende een SP-a (Vlaamse sossen) parlementair een motie in om van Brussel één politiezone te maken. (teneinde béter de krachten te kunnen bundelen)…..
  Helaas werd zijn motie VERWORPEN (bij stemming) door ALLE franstalige partijen, gesteund door 2 Vlaamse (!!!) partijen: de CD&V (Cristendemocraten) en Open VLD (Liberalen).
  ENKEL NV-A (Nieuwe Vlaamse Alliantie), LDD (lijst Dedecker), en natuurlijk Vlaams Belang STEUNDEN ditmaal de terechte socialistische vraag…
  Nù ziet men openlijk WIE de Vlaamse Quislings zijn.

  Zo zie je maar:…”op verradergebied” zijn Nederlanders én Vlamingen OOK één volk. (spijtig genoeg)

  Like

 13. yeager Says:

  Tristan
  Als er iets ongedaan moet worden gemaakt dan zijn het die talloze subsidieregelingen die menig fraudeur, die zijn eigen broek niet kan ophouden, een aangenaam bestaan verzekeren.
  Uitzonderingen die het nationale overschrijden daargelaten, zoals het Concertgebouworkest (het predicaat koninklijk is een belediging want de verdiensten van dat orkest zijn vele malen groter dan van die schimmige figuur aan het Noordeinde met belastinggelden wegsluizende postbusjes).
  Een jaarlijkse “ruimhartige subsidie” voor de Stichting Wij Blijven Ook Hier, wordt dus voorlopig gearchiveerd onder de rubriek sick jokes.
  Wat mij brengt op de stichting zelve. Goochelen levert geen resulaten.
  De naam van de stichting geeft wel het te verwezenlijken doel aan maar die naam kan ook verkeerd worden verstaan. De stichting hoeft immers haar aanspraken op het verblijf in dit land niet waar te maken, HET IS HAAR LAND.
  Die ongenode gasten daarentegen bewijzen dagelijks dat het niet hun land is en dat die zij hier niet thuishoren.
  De naam van die club moet zijn “Mogen wij hier blijven”, waarop hopelijk nog eens een hartgrondig “Nee” zal volgen.

  Like

  • tristan Says:

   Yeager,

   Om nog even terug te komen op het onderwerp ‘moet de PVV deelnemen aan een volgend kabinet’ het volgende;

   Deze vraag kan pas goed worden gesteld na de komende gemeenteraadsverkiezingen. Krijgt de PVDA inderdaad de verwachte opdonder bij deze verkiezingen? Komt er een comeback van Rita Verdonk met haar TON? Een succes van Verdonk nu kan zich ook weer vertalen bij de parlementsverkiezingen. Voorts is het belangrijk hoe de uitspraak gaat luiden in de ‘zaak Wilders’.
   Is die zodanig dat die nog meer stemmenwinst gaat opleveren voor de PVV?

   Maar uiteindelijk is het Wilders zelf die via zijn verkiezingsprogramma kenbaar zal maken wat zijn bedoelingen zijn.
   Mocht hij nog steeds van plan zijn om deel te nemen aan een volgend kabinet – met uiteraard een stevige inbreng van PVV standpunten t.a.v. immigratie, zinloze subsidies, asielindustrie etc. – dan rijst de vraag of hij voldoende zekerheden kan inbouwen om een drama zoals met de LPF is gebeurd te voorkomen.

   Belangrijk is ook wie hij op de kandidatenlijst kan krijgen voor de parlementsverkiezingen; voldoende kwaliteit en vooral voldoende partij-discipline.
   De LPF is ten onder gegaan aan onderlinge twisten en uitgelokte incidenten door de media.
   Wilders weet heel goed wat er in die tijd allemaal fout is gegaan en zal daar zeker lering uit trekken.

   De stichting WBOH is een satirische variant op wijblijvenhier.nl waar ik ooit te gast was tot groot ongenoegen van sommige Nieuwe Nederlanders.

   Helaas moet ik constateren dat hier een brede discussie over een eventuele deelname van de PVV aan een regeringscoalitie niet van de grond komt. Op een geschikt moment zal ik elders (stan de jong, joost niemöller, uitkijk etc.) weer een poging ondernemen om dit nieuw leven in te blazen.

   Like

 14. yeager Says:

  Tristan
  Een brede diepgaande discussie over coalitievorming had ik hier niet verwacht. Joost is daar wel de geschikte plek voor, maar voor je het weet ben je daar vermalen door Van Frikschoten en Bottehond.
  Als Geert niets ziet in een nieuw kabinet, dan kan hij voor de vorm altijd nog deelnemen aan coalitiebesprekingen en die laten klappen met eisen als:
  a. zijn onvoorwaardelijke steun aan het traditioneel in onze samenleving verankerde onderwijs in openbare en bijzondere scholen op christelijke- en een verbod op de integratie belemmerende bijzondere scholen en universiteiten op islamitische grondslag;
  b. de zuivering van politie en leger.
  Of Geert al dan niet aan een toekomstige regering deelneemt, zijn sporen heeft hij al verdiend.
  De stellingen die hij als een Luther aan de Ridderzaal heeft gespijkerd, hebben in de Europese vijver een enorme golf teweeg gebracht, die in rimpelingen blijft voortkabbelen en dagelijks meer ogen doet opengaan.
  De bevrijding van het tirannieke islamitische juk zal niet van Holland uitgaan, maar naar ik hoop van een niet onder de Holocaust gebukt gaand, verjongd machtig Duitsland.
  Dat ik een discussie hier niet had verwacht, wil niet zeggen dat ik de “kronkels” van BP niet hogelijk waardeer. Zij brengen dagelijks in dit tranendal zonneschijn.

  Like

 15. fee Says:

  En hebben jullie, geachte Boillingpointers, deze brief van “geleerden” al gelezen?
  http://extra.volkskrant.nl/opinie/artikel/show/id/5102/Wilders_manipuleert_Koranteksten

  Geleerd? Wetenschappelijk?
  Ze gaan uit van de Islam als religie terwijl die dat duidelijk NIET is!
  Het lot van Geert is bezegeld, nog vóór zijn proces.

  Like

 16. leefbarbaar Says:

  At Yeager,

  ik kan het helemaal met je eens zijn inzake de verdiensten van de PVV. Velen staren zich blind op de onmogelijkheid van de PVV om een coalitie te vormen en gaan dan uiteindelijk maar VVD stemmen of nog erger: D66. Om zodoende meer greep te krijgen op de samenstelling van de coalitie en de toekomst van ons land. Natuurlijk zien tegenstanders van de PVV ook graag dat iedereen denkt dat ze nooit in de regering kunnen komen en dat je er dus niet op moet stemmen.
  Maar dat is waanzin. De oude politiek is volkomen rot en linksom of rechtsom ze geven ons land weg, graties!!
  Twee dingen: een vette verkiezingswinst van de PVV zal de oude politiek niet tegen houden de PVV er buiten te laten. In 010 had de PvdA ook de opdracht in alle deelgemeenten Leefbaar Rotterdam buiten het bestuur te houden en dat is ze gelukt.
  Ten tweede: een sterke PVV, meer zetels, meer stemmen, kan nog beter hun huiswerk gaan doen. Fraude aan de kaak stellen. De waanzin van justitie, de multikul aan de schandpaal nagelen. Het totaal verziekte onderwijs agenderen. enz enz. Je hoeft niet in de regering te zitten om dingen te bereiken. Het zijn juist regeringspartijen die alle verkiezingsbeloften verbreken om het pluche te behouden.
  Gewoon allemaal PVV stemmen.

  Like

  • tristan Says:

   Volgens Hans Wiegel zou een regeringscoalitie CDA-VVD-PVV een “droomcoalitie” zijn.

   Werkgeversvereniging VNO-NCW is tegenstander van regeringsdeelname van de PVV van Geert Wilders. Dat zal volgens de werkgevers leiden tot ‘instabiliteit’.

   Nu Wilders zelf;
   Geert Wilders is na de volgende verkiezingen bereid met zijn PVV gedoogsteun te geven aan een minderheidskabinet van CDA en VVD.
   (Bron; Elsevier).

   Dit is een verandering van strategie want eerder was Geert Wilders bereid deel te nemen aan een kabinet en zelfs enige concessies te willen doen op nader te benoemen punten.
   Ik zie zelf dit minderheidskabinet er niet komen want het CDA en de VVD laten zich natuurlijk niet 4 lange jaren in gijzeling nemen door de PVV die op ieder kritiek moment haar gedoogsteun kan opheffen.

   Er dreigt natuurlijk een ander kabinet aan te komen; CDA-VVD-D66.
   Met een sterke lobby van D66 voor versnelde toetreding van Turkije tot de Europese Unie. Dit zou zelfs in het regeerakkoord opgenomen kunnen worden en dan zijn de rapen goed gaar.

   Een aantal speerpunten van de PVV worden nu al overgenomen door het huidige kabinet om de PVV de wind uit de zeilen te nemen; de gedwongen huwelijken, de huwelijken tussen neven en nichten, besnijdenis van vrouwen, de importhuwelijken worden gezien als “dweilen met de kraan open” (maar effectieve maatregelen blijven vooralsnog uit).

   De PVV als eeuwige oppositiepartij (gelijk de SP en GroenLinks) is voor mij geen aantrekkelijke optie maar als dit de definitieve partijkoers is dan zal ik mij daar bij neer moeten leggen.
   Ik blijf de PVV steunen door dik en dun want er is geen alternatief aanwezig. Verdonk met haar TON zal slechts een marginale rol vervullen en de VVD heeft structureel last van de linkervleugel (Dijkstal c.s.) binnen haar gelederen.

   Deze discussie zal in de loop van het komende jaar nog vele malen gevoerd gaan worden; zeker als de PVV de grootste partij gaat worden in dit land. Willen wij als achterban van deze partij serieus genomen worden dan zullen wij aan dit debat deel moeten nemen om de eenvoudige reden dat er geen andere manier is.

   Maar loyaliteit aan het gedachtengoed van de PVV blijft natuurlijk ten alle tijden voorop staan.

   STEUN DE PVV!

   Like

 17. yeager Says:

  Tristan
  Ik hou het kort want er zit een film noir naar Raymond Chandler aan te komen die ik wil vastleggen.
  Wat D66 bazelt is van geen belang, want Duitsland en ik meen ook Frankrijk zijn geen voorstander van Turkse toetreding.
  Het Nederlandse belang van speerpunten als gedwongen huwelijken; huwelijken neef/nicht en vrouwenbesnijdenis, zie ik niet.

  Like

  • tristan Says:

   Yeager

   Ik weet dat genoemde landen verklaarde tegenstanders zijn van een Turkse toetreding.

   Maar er kan ondertussen wel een situatie ontstaan dat die toetreding alleen nog niet officieel is maar wel officieus d.m.v. een aantal facilititeiten die bestaan uit o.a. financiele steun en soepele regelgeving op het gebied van de immigratie.
   Met Pechtold in het kabinet zal deze ongewenste ontwikkeling zeker gaan toenemen is mijn stellige overtuiging.

   Die ‘speerpunten’ zijn natuurlijk wel een onderdeel van de nog steeds verdergaande immigratie vanuit de moslimlanden en daar kunnen we b.v. ook de veelwijverij onder scharen. De gezinshereniging en de importhuwelijken zijn de factoren die er voor gezorgd hebben dat er binnen een tijdsbestek van 35 jaren zich hier 1 miljoen moslims konden vestigen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: