Het grootste gevaar in NL: de Engelse taal.

Landgenoten & Vlamingen,

De ministerraad heeft  besloten de Nederlandsche tael op te nemen in de Grondwet. Volgens onze prominenten in Den Haag is dit nodig, want:

‘ Als gevolg van de internationalisering en de pluriforme samenstelling van de bevolking worden er steeds meer talen gesproken in Nederland. In het bijzonder het Engels wint terrein.’

Nu krijgt de Engelse taal weer de schuld. Maar dat bedoelt men natuurlijk niet, want men ziet de bui al hangen; de Grote Overname komt met rasse schreden dichterbij, in de PvdA-fractie van Feyenoord wordt overwegend Turks gesproken en zelfs portiekflats in den lande worden al besmeurd met Arabische aanduidingen. En dat weten onze grote leiders ook heel goed, alleen kan en durft men dit niet openlijk uit te spreken, laat staan er iets aan te doen. Daarom wordt het Engels als verkapte reden gebruikt en is deze maatregel bovendien tekenend voor de angst en lafheid die onze regenten onder de leden hebben.

‘Het voorstel tot wijziging van de Grondwet moet waarborgen dat men in Nederland te allen tijde met de Nederlandse taal terecht kan.’

Hoezo? Verwacht men op termijn dat dat wellicht niet meer kan? Het lijkt me toch vrij logisch dat je in je eigen Vaderland met je Moedertaal terecht kan, niet waar.
Het is niet te hopen dat onze Muzelmannen deze sluwe constructie doorkrijgen. Die zullen dit ervaren als een pure provocatie en wellicht zal men het behoud van cultuur en identiteit opeisen.

Wat slaan onze Huichelaars weer een pleefiguur. Stap eens een willekeurige tram binnen en u zal de overheerschende Engelse taal aan den lijve ondervinden… Haha!
Welnee, we spreken uit eigen ervaring. De voertaal in bijv. een Rotterdamse tram is overwegend Arabisch. Als u geluk heeft, spreekt de controleur Nederlands, maar dat kan ik u niet garanderen.

En los van dit alles; wat betekent onze Nederlandsche Grondwet nog?
Art. 1 wordt door schertsfiguren als vrouwtje K’heb Dorst met voeten getreden. De aanstelling van een blanke mannelijke korpschef werd door haar persoonlijk tegengehouden.
Ook een mogen homoseksuele leerlingen en leraren gewoon van school gestuurd worden, want religie staat immers boven de Grondwet!

Advertenties

5 Reacties to “Het grootste gevaar in NL: de Engelse taal.”

 1. leefbarbaar Says:

  Het zou een enorme stap vooruit zijn als Nederland ook werd vastgelegd in de grondwet. Dat we een land zijn en dat zo willen houden.

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Lifebarbarian,

  Staat er al in de Grondwet dat de Overheid verplicht is haar burgers te beschermen? (Tegen gewelddadige Marokkanen bijvoorbeeld!) Lijkt mij vrij logisch, maar kon het even niet vinden.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  BP,
  wat er ook in mocht staan, al jaren wordt er niet meer naar de geest van de grondwet gehandeld. Bakellende veegt er zijn reet aan af. Zo heeft ie ons kado gedaan aan de EU. Onze welvaart is kado gedaan aan de allochtoon. Onze steden zijn gevuld met haatbaarden en andere onverdraagzamen. Dat kan toch nooit de bedoeling geweest zijn.

  Like

 4. Eric Nabbe Says:

  IIG liever engels dan arabisch…

  Like

 5. alidas Says:

  Hoeveel dingen staan ook niet op de cp,die je als je geen engels spreekt of verstaat niet moet laten vertalen.
  Daar begint het al mee.Alle ouderen spreken of verstaan het niet ,daar wordt geen rekening mee gehouden.Pat condell willen ze graag horen maar verstaan het niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: