And the word is: ‘Talaq’. Scheer je weg!

‘Je spreekt elkaar zonder gesprek, je kijkt naar elkaar zonder de ander te zien. Mensen communiceren via snelle korte boodschapjes.’

Ja, waarde lezers. Een inmiddels legendarische uitspraak van de moeder van Prins Pils. De moderne moslim anno 2010 maakt hier handig gebruik van en doet er zijn voordeel mee.
Want een Muzelman die het wijfje beu is, hoeft alleen het woord talaq uit te spugen en flits!, zijn huwelijk is ontbonden.
Het uitspreken van dit woord mag mondeling – en nu wordt het al iets lastiger – schriftelijk en hé! Nu ook digitaal!
U gelooft ’t of niet, maar zelfs de Muzelmannen hebben SMS en MSN ontdekt en deze diensten bieden een uitgelezen kans om een islamitisch huwelijk te ontbinden.

Om even in de dierenwereld te blijven; deze verstoting van het wijfje kan nu dus in een wip geregeld worden. Op ieder moment van de dag kan het mannetje dit woord uitspreken en je bent overal van af. Je houdt tenslotte nog twee exemplaren over, dus niet getreurd.
Alleen de plaatselijke imam moet nog even het ja-woord geven, maar daarna is deze kwestie volledig Sharia-compatible.

Een sharia-docent (?!!) aan de islamitische universiteit te Rotterdam bevestigt dat op deze wijze al twee echtscheidingen hebben plaatsgevonden.
Eentje via email en eentje via een vluchtig MSN-gesprek.
Volgens deze Sharia-docent biedt deze nieuwe manier om van je wijf af te komen ook voordeel voor de man in kwestie. Zo wordt een een emotionele confrontatie bespaard.

Echt ideaal. Die islam. Je spreekt een soort vloek uit en flits! Het wijfje is foetsie.
Jammer dat deze toverspreuk voor ons ongelovige apen en varkens niet geldt. Want ook wij hebben personen op het oog waarbij we zeggen: Ja, daar willen we dolgraag van af.

Maar helaas. Deze beproefde methode werkt alleen binnen de Sektarische islam.
En over sektarisch gesproken; hier een leerzaam stuk op HVV.

En trouwens; wat doet een Sharia-docent in Holland??

Stem RECHTSBLOND.

Advertenties

Tags: , , , ,

5 Reacties to “And the word is: ‘Talaq’. Scheer je weg!”

 1. tristan Says:

  Dit is weer een treffend staaltje van middeleeuwse religieuze praktijken.

  Als een Oude Nederlander het woord ‘echtscheiding’ uitspreekt komt deze ongelukkige in aanraking met een advocaat, de Kinderbescherming, decennialange alimentatieregelingen en zelfs de Belastingdienst.
  De muzelman echter geniet een bijzondere status en die wordt gelegitimeerd door de Koran en dus kan men van vrouw verwisselen als ware het een oude sok die men achteloos kan wegwerpen.

  Ik heb over deze kwestie contact gezocht met het Secretariaat van de PVDA. (de NMP was niet bereikbaar; blijkbaar in gebed verzonken).
  Volgens een vrouwelijke woordvoerder (met een verdacht accent…) is dit een wezenlijk onderdeel van de Islam die men moet respecteren en de moslima’s in kwestie komen over het algemeen goed terecht na de verstoting.
  Sommigen kiezen dan voor het verspreiden van de Islam via het prepareren van gordels en vesten en dienen op deze wijze de Islam. En er is bovendien een dialoog gaande over deze gang van zaken binnen de Islam en ook de emancipatie van de moslima staat hoog op de agenda. Op mijn vraag hoe lang deze dialoog kan gaan duren werd niet geantwoord en de verbinding werd plotseling verbroken. Het is altijd wat met die moslims en de Linkse kerk…

  Ze willen zelfs niet door de scanners bij de vliegvelden want dat is ook tegen hun cultuur en religie en via een Fatwa kunnen ze daar mee wegkomen.
  Ook hier is weer een (Wilderiaanse) oplossing voor; laten de moslims uitsluitend apart reizen binnen het vliegverkeer. Met uiteraard eigen moslimbemanningen en start- en landingsbanen.

  ‘Hadden we in die jaren 60 maar zelf onze toiletten schoon gemaakt’ verzucht menige Oude Nederlander.

  Spijt komt echter na de Zonde (of de Fatwa).

  STEUN OOM GEERT!

  Like

 2. Lebuinus Says:

  Na het prachtige betoog van Tristan is het wel
  moeilijk om te reageren, maar ja, toch een vraag.
  Ik neem aan dat het handelen van de muzelmannen
  eenrichtingsverkeer betreft m.a.w. alleen mannen
  kunnen verstoten.
  En betreft de kosten voor de samenleving, zoals
  huisvesting , bijstand enz., deze kosten worden
  natuurlijk wel door zowel Nederlandese vrouwen en
  mannen opgebracht.
  Rotterdam met zijn islamitische universiteit en dien-
  overeenkomstige bevolkingssamenstelling heeft alleen
  nog rudimenten van wat eens een Nederlandse stad was.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Kunnen we dat woord ook smssen naar haatbaarden, zodat ze het land uit moeten?? Lijkt me geweldig. Halal opzouten.

  Like

 4. Femke Says:

  Waarom de fuck noem jij vrouwen in je stuk wijven. Ga eerst zelf goed Nederlands leren spreken en schrijven en dan pas over anderen oordelen dom mongooltje. Ik ken genoeg buitenlanders die 1000x beter dan jij zijn. Jij hebt tekortkomingen en daardoor probeer je anderen in dit geval buitelanders af te kraken door zelf op achtergrond te blijven

  Like

  • tristan Says:

   ‘Wijfje’ is een liefkozende term voor een vrouw volgens het Prisma Woordenboek.

   Voorts is het hier een satirisch discussieforum voor Oude en Nieuwe Nederlanders die zich naadloos aangepast hebben aan onze normen en waarden.
   Humor is helaas niet besteed aan immigranten van moslimsignatuur, met m.u.v. Ali B en rapper Appa maar die zijn in eigen kring zeker niet echt populair.

   Toch verschijnt er wel eens een grimlach op het gelaat van een moslim.
   Namelijk bij het aanschouwen van het instorten van zeer hoge gebouwen door ingrijpen van religieus geinspireerde moslims en bij het stenigen van overspelige moslima’s.

   De literaire juweeltjes van boilingpoints zijn boven iedere kritiek verheven en hij is zelfs ooit genomineerd voor de Gregorius Nekschotprijs voor Letterkundige Satire.
   Met als vaste onderwerpen; kennismigranten, dieven, moordenaars, drugskoeriers, economische profiteurs, marokkanen, rovers, wajongers, terroristen, uitgeprocedeerde asielzoekers en andere criminelen.

   Met vriendelijke groet;
   Tristan, secretaris van de stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: