#De_Val. Na het zuur komt ’t zoet!

‘Lang gehoopt, toch gekomen. De vlag kan uit. Dit slechtste kabinet ooit verdiende het niet nog een dag langer te regeren.’

Was getekend, Geert Wilders.

Landgenoten & Vlamingen,

Iedereen van harte gefeliciteerd met het feit dat we binnenkort weer naar de stembus mogen!
Zodra mevrouw von Amsberg het ontbindingsbesluit heeft ondertekend, duurt het nog maximaal 83 dagen voordat wij met het opgeheven hoofd en met de oproepkaart in de hand ons mogen melden bij het stembureau.

Balkie was nog in de veronderstelling dat hij met het gezamenlijk eten van wat op de valreep aangerukte kroketten, de kou uit de lucht kon verdrijven, maar helaasch. Einde verhaal. De koek is op. Nederland viert feest.
Knap hoor, Balkie. Niet één kabinetsperiode uitgezeten. Staat leuk op je CV en ondertussen mompelen we wat over hoogmoed en val. Met een grote grijns op ons gezicht.

Bedankt voor alles en nu weer snel terug naar het platteland van Zeeland.
Hier gaat een andere wind waaien, reken maar van yes!

STEM PVV!!

Advertenties

19 Reacties to “#De_Val. Na het zuur komt ’t zoet!”

 1. Sukkel Says:

  sukkel je kunt je zekerheden wel bij het grofvuil zetten

  Like

 2. ad Says:

  Yes we can

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Een flinke opsteker voor de PVV tegen 3 Maart én “half Mei”; doch WAT zou er nu kunnen gebeuren INDIEN jullie koningin het ontslag NIET zou aanvaarden ? Kan zij (wettelijk) nog weigeren de ontslagbrief te tekenen ? (in ons onlandje kan de koning het wél van zich afschuiven hoor; en dan moeten ze trachten een regering te vormen met een àndere coalitiepartner)

  Like

 4. Ray-van-Angeltjes Says:

  GEFELICITEERD !!!

  Wij vieren mee en heel (bewust) Vlaanderen en Europa kijken hoopvol uit naar Nederland.

  Als wij iets kunnen meehelpen om een en ander ruchtbaarheid te verlenen, André je kan op ons rekenen.

  Leve het bevrijde Nederland, leve de PVV en Wilders !

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Nederland heeft weer een kans op een toekomst.
  Ik hoop dat de kiezert dat nu beseft en verstandig kiest.
  Intussen gefeliciteerd allemaal!

  Like

 6. Lebuïnus Says:

  Heeft huichelaar Wouter Bos uiteindelijk de Nederlandse
  kiezer toch een dienst bewezen om zichzelf en zijn partij
  weg te laten stemmen, zowel op 3 maart aanstaande en
  de komende tweedekamer verkiezingen.

  Like

 7. tristan Says:

  DE VLAG KAN UIT!

  Eindelijk, na 8 jaren Balkenende kan er een frisse wind gaan waaien door dit – door de Linkse kerk volledig verziekte – land.

  2 Verkiezingen binnen een half jaar geven de Nederlandse bevolking de kans om voorgoed af te rekenen met de PVDA, die in hoge mate verantwoordelijk is voor het ontstaan van de multiculturele chaos in ons land.
  Zelfs in deze barre tijden van kredietcrisis en sterk stijgende werkloosheid willen deze ‘goedmensen’ de grenzen blijven openstellen voor economische asielzoekers en vluchtelingen (liefst van moslimsignatuur) om zodoende aan stemvee te komen. De Ontwikkelingssamenwerking moet ook op het huidige peil blijven en een volgend generaal pardon staat alweer in de steigers.

  De komende maanden zijn beslissend voor de toekomst van Nederland; willen wij op termijn een Islamitisch Kalifaat worden onder het mom van ‘Godsdienstvrijheid en Mensenrechten’ of blijven wij een Seculiere Staat?
  Komt er onder druk van een sterke PVV een mentaliteitsverandering bij de gevestigde politieke partijen?
  Door het massaal stemmen op de PVV kan die verandering optreden en dat is zeer noodzakelijk, want het is 5 voor 12.
  Een vreedzaam en stabiel Nederland is onmogelijk met een dominante positie voor de sterk groeiende Islam binnen onze vrije Westerse samenleving.

  De strijd tussen ‘Links’ en ‘Rechts’ is een conflict tussen Idealisten en Realisten. De maakbare samenleving is een totale mislukking geworden gezien de toestanden in de toekomstige moslimenclaves; de Vogelaarwijken.
  Wilt u uitdrukkelijk dat heel Nederland één grote Vogelaarwijk wordt, stem dan vooral op een Linkse partij.

  Op 3 maart begint de Bevrijding van Nederland.

  STEM PVV!!

  Like

  • Boilingpoints Says:

   At Tristan,

   Ben net stilletjes uit het winkelcentrum geglipt. Het werd me daar te griezelig. Er liepen daar allemaal foutmensen met rode jassen die het lef hadden om het winkelend publiek zo’n afzichtelijke prikroos in de knuisten te duwen.

   Ik heb ‘m – hoe verrassend – geweigerd, dat moge duidelijk zijn.
   Ik heb nog wel even laten blijken op wie ik dan wél ga stemmen.

   Je zag die rozen spontaan verwelken…

   STEM PVV!

   PS. Het ware gezicht van Links op Twitter: Het is nu de hoogste tijd om Volkert los te laten!

   Wat een niveau!!

   Like

   • tristan Says:

    At Boilingpoints,

    Dit wordt een lange verkiezingscampagne.

    Die rode rakkers zijn alweer op oorlogspad om de domme massa te manipuleren. Ook gaan ze weer de Vogelaarwijken in om de moslims te paaien. Maar de subsidiebuidel schijnt leeg te raken i.v.m. bezuinigingen en ombuigingen.
    Het zal een lange formatie worden en een sterke PVV kan een belangrijke rol vervullen.

    Links heeft hopelijk zijn beste tijd gehad; een flinke ruk naar Rechts kan ons land nog redden.

    Balkenende V ligt echter op de loer…

    Like

 8. johan v Says:

  van harte gefeliciteert ,pvv- trots op nederland- en de vvd

  Like

 9. Lebuïnus Says:

  @Maci
  Bij het wegvagen van de gevestigde partijen
  zal ik Uw advies opvolgen.

  Like

 10. Johanna Haarlem Says:

  Laat de rechtse revolutie beginnen!!de grote rechtse voorjaars schoonmaak kan beginnen!!hopje hopje alles door het rechtse sopje!!zakelijk met een hart!! FORtuynistischeZAkelijke aanpak.FORZA!!
  Dit paarse leed moeten wij van worden verlost!! dat gepolder is ook afgelopen slappe ouwe hoeren de harde hand is hier nodig!!poten af van onze hulpverleners!!etc.etc.handen af van onze oudjes die moeten wij gaan vertroetelen 10 paar handen aan het BED!!is ons al 8 jaar beloofd.
  Opi en Omi verdienen betere zorg en aandacht.Wij houden maar eens even op met schenken??niet lullen wij vullen onze eigene pullen…
  belastingen zijn sky high…dit kan toch zo niet doorgaan wat is er aan de hand??wij willen het lang beloofde ZOET!!verlaging van de ziekenkosten
  geen onverzekerden meer helpen punt 1 !!de premie moet terug op nivo
  aso duur in nog geen 8 jaar tijd betalen wij in guldens?HET IS OM TE KWAKEN 500+- ??guldens dat heb ik in heel mijn leven niet betaald ik was particulier 210,=guldens kwijt met extra tand.verz.??dit kan toch niet zo doorgaan wat is er aan de hand??HOE kan dit??ik noem het diefstal of wanregeren?vergrijzing??ik geloof het niet zij wisten toch dat die eraan kwam hoe kon dit gebeuren??gasbaten??wij inheemse bevolking proviteren niet hierin onze energie kosten zijn sky high!!hoe kon dit gebueren wat is er aan de hand??taxes en nog eens taxes en kosten zijn de kistvullers!!premaire levensbehoefte worden wij mee uitgekleed!!hoe kan dit gebeuren wat is hier aan de hand??miljarden elk jaar worden uitgegeven en uitgeleend?waar zijn die pesioen potten gebleven???hoe kon dit gebeuren wat is hier aan de hand??enzo kan ik nog wel doorgaan OPGEROT staat netjes heren slopers…adieu en tot nooit weer aub!! en vergeet het sleutel van het lege schatkistje met vette restschuld voor ons NIET TERUG te geven ,vuile huichelaar pak je koffer maar..etc.etc. IK blijf wel vrolijk want ook heb ik stiekum wat te vieren….nieuwe verkiezingen!!eindelijk PROOST!!

  Like

 11. Johanna Haarlem Says:

  En als 3 maart de PVV niet mee doet in Uw gemeente stem dan zo rechts mogelijk lokale partij…laat die gevestigde rood/linkse en chirstelijke kommedie/anten aub niet meer regeren óók niet lokaal >>D’66 en VVD mogen ook eens ff lekker in wachtkamer van mij part,
  hebben ook aan de vernieling meegedaan tot nu toe!!

  Like

 12. jager Says:

  Ik ben benieuwd hoe goed de PVV het gaat doen, maar zelf stem ik toch op groen rechts.

  Like

 13. José Sanchez Says:

  Van harte gefeliciteerd met de val van het kabinet Balk en ende IV ! Moge hij in de afvalbak van de geschiedenis belanden !
  Edoch …machthebbers staan de macht nooit zomaar af.De trukendoos is nog lang niet leeg , daar kunnen wij in Vlaanderen over meespreken.Als het volk mort trekt de koning(in) er zich niks van aan.Er spelen andere belangen, ook in Afghanistan.Het potentieel aan olie en waardevolle mineralen.De Chinezen weten dit ook temeer omdat het aan hun voordeur ligt.
  Verder moet het toch iedereen zijn opgevallen dat de islamisering zich voltrekt met de actieve steun van alle traditionele partijen in GANS West-Europa, al moge links er op dit moment nog het meest baat bij hebben qua stemmenvergaring.
  Lees ‘ Eurabia’ van Bat Ye’or. Dit is geen fictie en zeker geen komplottheorie vanuit zionistische hoek. Dit dokument ( eigenlijk een lijvig dossier ) toont overduidelijk en zeer getailleerd aan dat er sinds midden jaren 70- tig van de vorige eeuw talloze geheime vergaderingen zijn geweest tussen de toenmalige E.E.G. en nu de EU met de Arabische wereld.Dat het grondig fout loopt op het terrein schijnt niet op te wegen tegen het bereiken van de doelstellingen.

  Groeten uit Vlaanderen

  Like

 14. Vervroegde 2e Kamerverkiezingen 2010 – Kabinet Balkenende IV in Onvrede ter ziele gegaan « Debat in de Digitale Hofstad Says:

  […] #De_Val. Na het zuur komt ‘t zoet! […]

  Like

 15. alidas Says:

  Juichen jullie niet te vroeg balkie en bos komen gewoon weer terug en de pret gaat ook gewoon weer beginnen .De koningin zegt niets daarvan want dan krijg ik wilders op mijn dak en dat wil ik niet.
  Verbeet moet ook naar haar toe en dat is ook een Wilders hater.
  Misschien zie ik het somber in ,ik wacht maar af.

  Like

 16. fee Says:

  Van harte gefeliciteerd Volk van Nederland!

  Hopelijk zijn jullie nu verstandig genoeg om eindelijk de ondergang van NL te stoppen, het is de hoogste tijd!
  En hopelijk volgt weldra Vlaanderen, want als volk zijn we één.

  Volg Geert en de zijnen, alle anderen zijn zwijnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: