#Bloemetjesmars: Almere viert carnaval.

Landgenoten, Vlamingen,

Wat een lach of ik schiet show vandaag in Almere!
Enkele tientallen activisten zijn uit hun holen gekropen om te demonstreren tegen Geert Wilders en zijn PVV.
Na enige oefening heeft men het woord racisme op een stuk triplex weten te krijgen en dit ondertekend met Internationale Socialisten.

Als dit de knokploeg van de Linxe Kerk moet voorstellen, zijn we nog niet uitgelachen, maar vergis u niet; het betreffen hier lieden van een zeer bedenkelijke, extreem-linxe klup. Google maar eens.
Het is ook mogelijk dat deze beweging zomaar wat bezopen studenten van straat heeft geplukt en hen een stuk triplex in de knuisten heeft geduwd, opdat men zelf buiten schot blijft.

Bij mijn weten behoren Marokkanen en Turken nog steeds tot het Blanke Ras, dus het geschreeuw met het woord racisme begrijp ik niet helemaal. In het Blanke Ras komen wel zogenaamde sub-categorieën voor, maar men blijft tot het Blanke Ras behoren.
Anyway, er was weinig tot geen publiek te vinden dat graag meeliep in deze stoet malloten. Zelfs geen René Danen, Mo Rabbae of ander rapaille. Of erger: Elatik, die voor de verandering Geert Wilders nog eventjes een opper-racist noemt. Grote meid, maar nu je slabbetje voor, je bordje koeskoes leegvreten en daarna snel naar bedje toe.

U heeft het de laatste tijd al opgemerkt. Er raast een politieke storm over Nederland en de spanningen nemen toe. Dit alles wordt opgeleukt door schimmige personen in carnavalskledij.
Alles leuk en wel, maar wij blijven bij onze al eerder genomen beslissing; wij stemmen…

PVV!

Advertenties

Tags: , , , , ,

9 Reacties to “#Bloemetjesmars: Almere viert carnaval.”

 1. lisa Says:

  Ach ja Almere wat wil je, bloemetjes kun je wel vergeten

  Like

 2. tristan Says:

  Stelletje landverraders.

  In Den Haag weten ze het nog bruiner te bakken;

  Daar gaan a.s. woensdag docenten en studenten uit protest en solidariteit met de zielige moslims naar het stembureau met een hoofddoek op het tolerante en verdraagzame hoofd.

  Op de achtergrond grijnzen de muzelmannen…

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Tristan,
  Bij ons in Vlaanderen zit het stikvol met volksverraders; zelfs hadden wij die ook al in de Middeleeuwen: de zogenaamde Lelieaards.
  Bij jullie zitten er ook veel zulke sujettten…hoe kan het anders ? wij zijn tenslotte buren en als het bij ons regent, hangt de bui ook bijna boven jullie hoofd. (en vice-versa).
  V**vander Gr****(zijn naam is niet waard voluit geschreven te worden) was toch ook een Nederlander ?
  En in 1584, toen Wilem van Oranje gedood werd door een vreemdeling (B***G*** was een Fransman) sprak hij (volgens de overleving toch) als laatste woorden: “Mijn God, mijn God, heb medelijden met mij en met dit arme volk”…zou Hij toén reeds een slecht voorgevoel gehad hebben over het latere lot van zijn Volk ?

  De gevierendeelde resten van zijn laffe moordenaar werden opgehangen aan de 4 Delftse poorten; waarschijnlijk bestaan ze heden niet meer, doch nù hebben jullie het grote gebied van de Europoort…..
  “het is maar een ideetje”….
  Groeten van Fikken.

  Like

  • tristan Says:

   Beste Victor,

   Landverraad en collaboratie is van alle tijden…

   Volgens een (Links geinspireerd onderzoek) wil zo’n 60 procent van onze ambtenaren niet werken onder PVV bestuurders. Nu is het een publiek geheim dat tal van ambtenaren van Linkse signatuur op belangrijke posities genesteld zitten. Hoe hoger in het ambt, hoe Linkser, dat is hier de algemene trend. Vooral bij de Rechterlijke macht is dit een vast gegeven.
   Het gekke van de zaak is dat in 1940 onze ambtenaren er geen enkel probleem mee hadden te werken voor de Duitse Bezetter. Dit betekende het doodvonnis voor onze Joden, die uitgebreid vermeld stonden in het kaartsysteem dat met grote ijver tot stand was gebracht en niet op tijd was vernietigd.

   Hoe lager in de hierarchie, hoe groter echter de sympathie voor de PVV bij het ambtenarencorps. Dit zal echter NIET blijken uit een dergelijk onderzoek.

   Onze Staatsomroep is werkelijk schaamteloos bezig om het Linkse gedachtengoed te verspreiden en te promoten. Bij Pauw & Witteman zaten verleden week Bos, Hamer en Van der Laan. Bij Buitenhof gisteren zaten Halsema, Kant en weer Hamer genoegelijk alvast het volgende Centrum-Linkse Kabinet te formeren.

   Er is ook goed nieuws; de NMP (de Nederlandse Moslim Partij) gaat ook meedoen op 9 juni bij de parlementsverkiezingen. Nederlandse vrouwen met een hoofddoek en desnoods in een burka om ‘de emancipatie van de moslima’s te bevorderen’. Over scheiding van Kerk en Staat heb ik nog niets vernomen, maar dat laten die landverraders wijselijk (voorlopig) in het midden.

   Het cordon sanitaire rondom de PVV is inmiddels al bijna een feit.
   De PVV bevindt zich in goed gezelschap, want ook Het Vlaams Belang bevindt zich in dezelfde positie.
   Blijkbaar moet de multiculturele puinhoop nog veel groter worden voordat de gevestigde politiek wakker schrikt uit zijn politiek-correcte slaap. En dit gaat onvermijdelijk geschieden; men moet dit jaar nog 2 miljard extra bezuinigingen en dat gaat op bepaalde fronten flink pijn doen.
   Als echter zal blijken dat de Linkse hobby’s (zoals o.a. ontwikkelingssamenwerking, asielzoekersindustrie en een periodiek generaal pardon) buiten schot blijven zal dit leiden tot maatschappelijke onrust, betogingen en stakingen.
   Op die sociale onrust – met een Centrum-Links kabinet aan het bewind – zal de PVV alleen maar groeien en rustig afwachten tot hun tijd is gekomen om orde op zaken te stellen.

   De strijd tegen de Islamisering van ons land is er een van de lange adem. We kunnen het ons niet permitteren overhaast en impulsief te reageren bij een fikse toename van het aantal parlementszetels voor de Verzetsbeweging PVV.
   De LPF heeft ons laten zien hoe het niet moet; overhaast in een coalitie stappen om vervolgens in no time te worden geelimineerd.

   Groeten van de Oude Nederlanders!

   Like

 4. leefbarbaar Says:

  Linksch tuig komt op voor bedreigde moslims in ons land.
  Volgens mij kun je niet dommer zijn.
  Hadden ze ooit met een winkelier gesproken, dan zouden ze moeten weten dat moslims de winkelier bedreigen, de maatschappij verzieken.
  Nu hebben ze recht op een mening, maar ik vind het erg dat de internationale socialisten worden betaald met geld van de Novib en de Bankgiroloterij.
  Dat ze betaald worden om de PVV dwars te zitten. Zooitje hoeren.
  Ik stem PVV!

  Like

  • tristan Says:

   leefbarbaar,

   In Almere zouden aanhangers van de PVV, die zichzelf stadscommando’s noemden, winkeliers hebben bedreigd en zodoende hebben gedwongen bepaalde posters te verwijderen van hun etalageruiten.

   Ik ben er heilig van overtuigd dat dit geen echte PVVers zijn, maar provocateurs van AFA-signatuur die de PVV in een kwaad daglicht willen stellen. Dit extreem-linkse volk; krakers, milieuactivisten, taartensmijters, dierenactivisten etc. schuwt geen enkel middel om hun radicale gedachtengoed te verspreiden. Zelfs moord is in hun kringen geoorloofd, als het maar voor de ‘goede zaak’ is.
   Die zaak is – en ik kan het mis hebben – chaos veroorzaken, terreur verspreiden, parasiteren op de verzorgingsstaat en een multiculturele samenleving met een dominante rol voor de Islam.

   Toch loopt deze beweging op zijn laatste benen, we leven nu in een andere tijdgeest dan in de afgelopen decennia toen dergelijke individuen onze gehele samenleving terroriseerde. In Kedichem konden ze straffeloos een hotel in brand steken alwaar de toenmalige CP86 en de CD vergaderden. De lijst van grof geweld, harde intimidatie, aanslagen, moord en doodslag is eindeloos.
   De bivakmuts staat voor Links politiek geweld en vaak ook nog zwaar gesubsidieerd.
   Ons volk begint dit nu eindelijk door te krijgen, vandaar de peilingen die voorspellen dat de PVV de grootste partij gaat worden.

   EEN DRINGEND BEROEP OP IEDERE NEDERLANDER DIE SCHOON GENOEG HEEFT VAN HET PAPPEN EN NATHOUDEN;

   STEM PVV!

   Like

 5. leefbarbaar Says:

  At Tristan
  helemaal gelijk. Als je bedenkt wie heeft het meeste baat bij bedreiging en geweldpleging door stadscommando’s??
  Juist de smerige linkschmensch. De afa’s.
  Wat een toeval dat een dag later een optocht is van subsidiesponzen tegen de PVV. Ik geloof dus niet in toeval.
  Pak ALLE tuig aan, stem PVV
  Bij de weg: dagelijks worden 100-den winkeliers bedreigd en beroofd door Nieuwe Nederlanders. Dat is al lang geen nieuws meer. Jammer dat Linkschmenschen daar geen minuutje voor vrij kunnen maken.

  Like

 6. Je moeder op een bakfiets Says:

  Stelletje raciste hier.
  Ik kan je een ding zeggen, ik was er bij.
  En geen van de mensen die daar was, was dronken of aanwezig zonder rede.

  ~Je moeder op een bakfiets die word genomen door een bloemetje

  Like

 7. Je moeder op een bakfiets Says:

  O en daarbij zeiken jullie wel over winkeliers die bedreigt worden maar waren het niet de zogenaamde ‘voorlopers van de stads comandos’ die half almere buiten aan gort hebben geslagen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: