Europese Hof: Kom maar binnen en sla je slag.

Check die snor!Landgenoten, Vlamingen, Militanten,

Vorig jaar oktober verkondigde vriend Hirsch Ballin dat het Kabinet strengere eisen zal stellen aan importbruiden. Ging over hoe oud het arme schaap moest zijn, alvorens zij de Nederlandsche bodem mag kussen e.d.
We zijn amper een half jaar verder en Hirsch Ballin meldt ons dat hij een uitspraak van het Europese Hof van Justitie overneemt. In ons nadeel en in het voordeel van de ‘gelukkige’ uiteraard.

Figuren die een analfabete broedmachine uit een of ander klapperland willen halen, hoeven niet meer minstens 120 procent van het minimumloon te verdienen. Nee, we gaan nu per geval bekijken of de inkomsten voldoende zijn om een gezin te onderhouden. Lukt dat niet, dan staat een Criminele Organisatie als de PvdA – Pak van de Ander – maar wat graag te zwaaien met de subsidiebuidel.

Het Europese Hof heeft gesproken, dus knulletje Ballin heeft het maar te slikken. Niet dat hij daar veel last van heeft. Nee, het is de Autochtoon die weer de knip mag trekken om deze welkome gasten tot het graf te verzorgen.
Alhoewel… Tot het graf? Sommige PvdA’ers dumpen hun bruid gewoon in Marokko… Lekker makkelijk! Nog bedankt voor het baren.

Wellicht kunnen we deze importdoekjes inzetten op kienderdagverblaiven als leidster. Gezien de situatie in Amsterdam is dat een reële optie. Dat men slecht Nederlandsch spreekt en/of leest, is immers allang geen belemmering meer in dit land.
Toch spreekt onze regering van ‘hoogopgeleide’ migranten, maar deze typering komt vaak overeen met het hebben doorlopen van de basisschool. In warmere contreien ben je al heel wat als de basisschool hebt afgerond.
Ik kan al woorden van drie letters schrijven! ‘Bom’ bijvoorbeeld. Nee, da’s stigmatiserend.

Anyway, bereidt u zich alvast voor op een hele slechte aflevering van de ‘Honeymoon-quiz’.
Fakansie-bestemming: Nederland.

STEM PVV.

Advertenties

2 Reacties to “Europese Hof: Kom maar binnen en sla je slag.”

 1. Lebuïnus Says:

  De vraag is : Is Nederland een soevereine staat JA of NEE.

  Als dit niet meer het geval blijkt te zijn, kan dit onderwerp
  voor de verkiezing van 9 juni a.s. mooi meegenomen worden.
  De uitspraak van het Europese Hof kan dus als een dictaat ge-
  zien worden.
  Met andere woorden, zeg Kaaskoppen, we hebben nog wat
  Somaliërs en ander Afrikaans grut.
  Gelieve op te halen en te verzorgen tot de dood er op volgt.
  Kostenplaatje : simpel, Pak van de Ander.

  Like

 2. tristan Says:

  De EU ontpopt zich steeds meer als een organisatie die letterlijk alles regelt; zelfs de Islamisering van Europa.

  Wij hebben, ondanks de EU Wet- en Regelgeving, nog steeds de illusie dat we zelf ook nog wat in de melk te brokkelen hebben, want we gaan nog trouw naar de stembus om gebruik te maken van onze Democratische verworvenheden.

  In de praktijk hebben we echter geen ene moer meer te vertellen. Ons toelatingsbeleid wordt geregeld vanuit Brussel en Luxemburg en daar het hier gaat om het importeren van Links stemvee wordt alles maar geslikt en de Oude Nederlander wordt zodoende gedwongen zijn eigen ondergang te financieren.

  Dit moet één van de speerpunten worden voor de PVV de komende maanden! Een aantal EU-verdragen die dwars ingaan tegen de belangen van ons land op het gebied van veiligheid, het behoud van de Seculiere Staat, het beheersbaar maken van de criminaliteit en de opnamecapaciteit t.a.v. nieuwe immigranten, vluchtelingen en economische asielzoekers etc. moeten opnieuw tegen het licht worden gehouden en eventueel eenzijdig opgezegd worden.

  De smoes dat dan ‘het licht uitgaat’, we worden geisoleerd, buitengesloten, een pleefiguur slaan en degelijke prietpraat is van geen enkele werkelijke betekenis. Een aantal andere landen binnen de EU hebben hier ook moeite mee, zeker in deze barre tijden van stijgende werkloosheid en forse bezuinigingen.
  Nederland betaalt op een groot aantal internationale fronten de hoogste contributies, bijdragen, subsidies enz. dus men zal wel uitkijken om ons land daadwerkelijk op een ‘zwarte lijst’ te plaatsen mochten wij inderdaad sommige verdragen gaan opzeggen.

  Nederland is al decennia lang het afvoerputje van Europa op het gebied van de opvang van kansloze immigranten, statelozen en andere geluksbeproevers. De maat is vol; Genoeg is genoeg!

  STEM PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: