#Job_Cohen kandidaat-lijsttrekker PvdA.

Waarde lezers,

Zijn we met z’n allen in een slechte B-fillum beland? Knijp me eens en haal me uit die nachtmerrie.

Wouter Bos gaat voortaan zelf het vleesch snijden en zijn opvolger is al de gehele dag op TV.
Was dat werkelijk onze nationale gymschoenenverzamelaar Job Cohen? Zag ik dat nu goed?
De harde realiteit is dat Cohen zich kandidaat heeft gesteld voor het lijsttrekkerschap van de Partij v/d Arbeid.
Na het zuur komt het bitter, zullen we maar zeggen.

Ik denk niet dat deze Job nog enige introductie nodig heeft. Deze man staat bekend om zijn keiharde aanpak als het gaat om Marokkaanse kwajongens en is tevens een succesvol importeur van Chinese thee.
Met pijn in het hart heeft job afscheid genomen van zijn geliefde Amsterdam en noemde dat een groot offer. Job vergeet dat de Oude Nederlander al ruim veertig jaar offers brengt, omwille van de Multiculturele Heilstaat.

Wie de puinhopen in Amsterdam gaat opruimen, is nog onbekend. Men zoekt nog naar een opvolger en tot die tijd zal Lodewijk Asscher de ambtsketting dragen.

Het gaat nog leuk worden; de landelijke verkiezingen zullen gedomineerd worden door Wolkje melk against Goudlokje. U weet natuurlijk precies wie we daarmee bedoelen.
O ja. Balkenende. Hopelijk vertrekt deze Calvinist met stille trom richting Zeeland, zodat hij zich in zijn verdere leven kan opwerpen als ouderling.

Als Nederlanders zouden mogen kiezen uit Job Cohen (PvdA), Jan Peter Balkenende (CDA) of Geert Wilders (PVV), dan kiezen ze massaal voor de nieuwe kandidaat-lijsttrekker van de PvdA. Lees ik zojuist op Elsevier.

God verhoede, geachte Binnenlanders!

Job streeft naar een fatsoenlijke samenleving en wie wil dat niet!
Stem daarom PVV.

PS. De sanitaire voorzieningen op het Binnenhof worden i.v.m. de komst van de heer Cohen alvast aangepast naar Islamitische maatstaven.

Advertenties

Tags: , , ,

12 Reacties to “#Job_Cohen kandidaat-lijsttrekker PvdA.”

 1. lisa Says:

  Kan nog erger Ahmet Marchoes als Burgermeester van Amsterdam.Wat een nachtmerrie.Arme Theo een geitenneuker als Burgervader.

  Like

 2. henk Says:

  Walgelijk als je ziet hoe de staatsmedia Cohen weg zet als de aanstaande redder des vaderland en Wilders = evil.
  In noord korea hebben ze nog betere (neutralere) journaals!

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  De amateur Job Cohen ( naar eigen zeggen ) gaat een groot
  offer brengen door Amsterdam te verlaten.
  Dit om Wouter Bos haar moederlijke gevoelens te laten uitleven
  op haar koters.
  De linkse kerk beschikt over voldoende figuranten om de grote
  leider te bejubelen.
  Dit geheel in de geest van de keukenmeidenroman.
  Dit theater, in de traditie van de Amsterdamse volksstukken, wordt
  live door alle zendgemachtigen uitgezonden.

  Like

 4. Ouwe Knoest Says:

  Kleine variant:

  De PvdA lijdt niet ’t meest
  Voor Job Cohen. Bang dat die sjeest
  Het sjesen dat binnenkort op komt dagen.
  Dan hebben ze weer wat te klagen
  Anderen hebben schuld is wat je ziet, hoort en leest.

  Like

 5. tristan Says:

  Eindelijk na 35 lange jaren van pappen en nathouden krijgen we een fatsoenlijke samenleving…

  Maar dan zal eerst de PVDA de grootste partij moeten worden via eerlijk verlopen verkiezingen, maar dat zal niet meevallen gezien het ‘exotische’ gedrag van de Nieuwe Nederlanders in talloze stemlokalen.

  Een paar weken geleden nog was de PVDA op sterven na dood. Maar via de plotselinge gezinshereniging van Wouter Bos met zijn kroost zijn de rollen nu omgedraaid. Als we de Staatsomroep moeten geloven is het alleen nog maar een kwestie van een formaliteit dat Job Cohen onze nieuwe ministerpresident gaat worden. Balkenende zal slecht geslapen hebben. Want is hij wel de geschikte lijstaanvoerder voor het CDA om Job voldoende tegengas te geven in het komende debat over de toekomst van ons land?

  Hoe ziet volgens Job Cohen die fatsoenlijke samenleving er eigenlijk uit?
  Wij vrezen het volgende scenario;

  In een kabinet Cohen zullen zeker enkele ministersposten worden ingenomen door moslims, want een dergelijk kabinet moet een ‘afspiegeling zijn van de multiculturele samenleving’.

  De komende bezuinigingen mogen niet ‘de kwetsbaren treffen die het toch al zo zwaar hebben’. Wij hebben het bruine vermoeden dat dit de moslims zijn die geen werk kunnen vinden vanwege religieuze obstakels en een omvangrijk strafblad.

  De asielzoekersindustrie wordt intact gehouden; omdat dit een richtlijn is van de EU.

  De Ontwikkelingssamenwerking blijft op hetzelfde niveau; anders komen er nog meer geluksbeproevers onze kant op.

  De bouw van nieuwe moskeeën wordt gestimuleerd; want we leven hier tenslotte in een Joods-Christelijk-Islamitische samenleving.

  Samenvattend;
  Wie voorstander is van een snelle maar geruisloze Islamisering van Nederland geeft zijn stem aan de PVDA.
  Wie inhoudelijke bezwaren heeft tegen deze vorm van Bezetting kiest voor de Verzetsbeweging PVV.
  Want de Bezettingskosten rijzen de pan uit en het aardgas kan opraken en dan staan we met zijn allen bij de voedselbank (een moderne gaarkeuken) wachtend op een hap vreten opgeschept door een grijnzende muzelman.

  STEM DUS PVV!

  Met vriendelijke groet;
  Tristan,

  P.S.
  In verband met mijn zeer recent genomen besluit dat ik voortaan meer aandacht wil besteden aan mijn gezin leg ik met ingang van heden mijn functie neer als Secretaris van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   P.S.
   In verband met mijn zeer recent genomen besluit dat ik voortaan meer aandacht wil besteden aan mijn gezin leg ik met ingang van heden mijn functie neer als Secretaris van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

   Laat ik nu al die tijd gedacht hebben dat bij mijnheer Tristan ook het verstand met de jaren is gekomen en nu in de fase verkeert (eveneens) grootvader te zijn. . . :o)

   Like

   • tristan Says:

    Ouwe Knoest,
    Sinds kort ben ik grootvader geworden, dus dat wordt ‘oppassen’ geblazen.

    Overigens ben ik nog steeds Penningmeester van de stichting WBOH omreden dat ik in februari subsidie heb aangevraagd (deze keer in het Turks). Mocht er positief worden beschikt dan trek ik mij terug op Ameland om vlinders te vangen.
    Daar zijn nog geen moslims gesignaleerd ondanks alarmerende berichten verleden jaar; 2 moslima’s bleken bij nader inzien 2 pinquins.

    Like

 6. leefbarbaar Says:

  Het gaat ook zo ondemcratisch allemaal.
  Woutert rot op na de verkiezingen, had hij ervoor ook kunnen zeggen. Zijn erebaan ligt voor hem klaar bij de ABN of ING. Hij heeft ons geld weggegeven en nu er hard bezuinigd moet worden smeert hij hem. Wij het zuur, hij het zoet.
  Dan wordt onbenul Cohen ineens de nieuwe MP van Nederland.
  Ook de post van burgemeester is al besproken en geregeld.
  Allemaal pvda-arrogantie ten top.
  En Cohen! Een grotere kneus bestaat er niet. Dankzij hem ligt half 020 te zuchten onder moslimbestuur. Kunnen zijn geloofsgenoten en homo’s niet meer gewoon over straat. Wordt 20% van alle sociale huurwoningen doorverhuurd voor woekerprijzen en zou de stad failliet als ze zelf hun mislukte projecten moeten betalen.
  Het zal duidelijkz ijn: ik ben het met deze gang van zaken niet eens!

  Like

 7. Wouter Bos PvdA gaat er van tussen « Debat in de Digitale Hofstad Says:

  […] #Job_Cohen kandidaat-lijsttrekker PvdA. […]

  Like

 8. tristan Says:

  We kunnen veel van Job Cohen zeggen, maar hij heeft Amsterdam in zeer goede staat achtergelaten.

  Amsterdam telt niet minder dan 2497 criminele Marokkanen ouder dan 12 jaar. Hoeveel van deze deugnieten een Wajonguitkering genieten wordt niet vermeld in het onderzoek van het Ministerie van Binnenlandse zaken.

  Zitten die dan allemaal in het gevang? vraagt de argeloze Oude Nederlander.
  Welnee, die lopen gewoon vrij rond! Want in het kader van de dialoog is het niet verstandig deze creaturen van de straat te halen en te onderwerpen aan heropvoeding, detentie of repatriëring naar het voormalige thuisland. Daar komt nog bij dat Amsterdam dan plotseling zonder buurtvaders, straatcoaches, gezinsmanagers, hulpimams en politici komt te zitten. Voorts zou dit slecht zijn voor het imago van de PVDA die altijd de mond vol heeft over ‘de boel bij elkaar houden’.

  Gouda; 330 criminele Marokkanen.
  Wim Cornelis, de Burgemeester van deze kaasstad is ‘verrast en geschokt’ en overweegt nu ook de dialoog en het inzetten van het subsidiewapen.
  Om een lang verhaal kort en overzichtelijk te maken; het Marokkanenprobleem is een landelijk probleem. Er is geen stad, dorp of gehucht te noemen waar dit niet speelt. Dit betekent dat er altijd genoeg reden is om op de PVV te gaan stemmen, buiten andere onderwerpen zoals de AOW-kwestie, immigratie van kansloze asielzoekers en andere criminelen, het periodieke generaal pardon en het dragen van exotische kleding die belemmerend werkt voor deelname in het arbeidsproces.

  Emile Roemer, de opvolger van Agnes Kant (het is maar dat u het weet) roept op tot het vormen van een progessieve coalitie; SP, PVDA en GroenLinks. Dit in verband met een snellere Islamisering van ons land, uitbreiding van de asielindustrie en de toetreding van Turkije tot de EU.
  D66 wil hij niet bij voorbaat uitsluiten omdat deze partij ook voorstander is van een Turkse toetreding. Dit zou goed zijn voor onze economie en de diversiteit van onze samenleving. Op termijn is zelfs Marokko welkom vanwege historische, culturele én religieuze banden.

  Maar hoe zit dan met ons en is er wel genoeg plek voor al die cultuurverrijkers? vraagt de alerte autochtoon.

  Op een dergelijke vraag – volgens de Linkse kerk gesteld vanuit de onderbuik – past slechts één antwoord en vrijblijvend advies;

  STEM PVV!

  Like

 9. alidas Says:

  Amsterdam is naar de knoppen Rotterdam evenzo ,nu heel Nederland ,cohen doe je best je hebt er geen moeite mee als je eenmaal bezig bent weet je niet van ophouden.
  Als je nu eens thee gaat drinken neem dan die maroc thee of dronk die al.

  Like

 10. Bob Sint Says:

  Ik hoop van harte dat er nu een eide komt aan aan alle rusies, gemanipuleer, halve waarheden, stome leugens, kiesersbedrog en last but not least moet het komende kabinet na 16 jaar leuteren en niets doen eindelijk serieus kunnen gaan regeren.

  Dit kan alleen maar als het CDA en VVD een zware miderheid zijn. en anders ben je
  een rund als je ooit nog je stem aan het CDA of VVD gunt!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: