Sander Vreeswijk moordenaar Milly + update.

Landgenoten, Vlamingen,

Wat een zieke klootzak. Sander Vreeswijk – politieagent bij het Korps Rotterdam Rijnmond – heeft abrupt een einde gemaakt aan het leven van een 12-jarig kind.
Laten we hopen dat deze schoft de rest van zijn verrotte leventje zal slijten achter slot en grendel.
BURN IN HELL!

Milly is dood.

R.I.P.

Update:
Het Monster Sander Vreeswijk dronk bier op het graf van Milly.
Grote fouten politie in zaak Milly.

Geachte commenters: We begrijpen uw woede. Maar het gebruik van het woord kanker is hier absoluut niet toegestaan!
Gebruik uw verstand, dus doe dat niet!!

Morgen een uitgebreider verhaal over de moord op Milly.

Update II: Uw redactie heeft de commentbox gesloten. Dit, om te voorkomen dat figuren het woord ‘kanker’ als scheldwoord gaan gebruiken en om ‘sympathisanten’ van het Monster Vreeswijk te weren.

177 gedachten over “Sander Vreeswijk moordenaar Milly + update.

  1. hij is net zo eng als die joran van der sloot.. qua type.. dat zie je gelijk.. deze man is niet oke.

    Like

    • Een bericht voor laffe hond Sander.

      Je hebt leren schieten, je weet nu wat je te doen staat.

      Je ziet het al aan die intimiderende tatoes , die kale macho rotkop , die wezenloze starende blik in het niets.

      Maar meest verbazende is dat dit soort figuren ook bij de politie welkom zijn.

      Like

  2. Wat een grafkop heeft die gozer zeg hey!!! Echt een griezel !!! Hij ziet eruit als een crimineel !!! En dat werkt bij de politie !!! Het is maar goed dat ik hem nog nooit ben tegen gekomen,want ook als hem als politieagent op straat zou zijn tegengekomen,dan zou ik hem instinctief op zijn bek willen slaan alleen al vanwege zijn uiterlijk !!! Dit hoort helemaal niet bij de politie en zo werken er meer daar bij de politie. GEEN JOKE !!! Dat iemand een agent is zegts niets over zijn karakter. Ik heb al zo vaak van die klootzakken meegemaakt van de politie die zelf niet deugen !!! Dit is geen incident want er zitten drugsdealers en criminelen bij de politie want dat heeft de politie zelf tegen mij verteld tijdens verhoren als ik een fiets had gejat. En laten we nou niet hypocriet doen dat ik dit allemaal niet kan of mag zeggen. Zelf ben ik al meer dan 4 jaar zonder crimineel gedrag en ik heb echt een hekel gekregen aan crimineel gedrag,maar als je dit hoort,dan wordt je zo kwaad en teleurgesteld in het systeem voor de zoveelste keer. Toch zie je dat het uiterlijk van een mens echt wel veel kan zeggen,want als je deze Sander ziet,dan kun je niet anders zeggen dat hij een crimineel is!!!Zelf in uniform !!! Vuile kanker schoft !!!

    Like

    • @ Mark-Vincent
      doe je dat altijd? iemand beoordelen op zijn/haar uiterlijk??

      Like

      • Ja zeker op uitelijk dit zijn de KLOOTZAKKEN die de maatschapij verkloten deze mensen zijn gewoon duivels hij moet branden in de hell !!!!!!!!!!!!!!

        Like

      • Hoezo???Zie je er zelf ook zo uit???
        Er is een studie geweest vanuit het Pieter Baan Centrum en daar heeft men ontdekt dat een bapaald soort type chromosomen te veel or te weinig of verkeerd is bij dit soort type mensen en hun uiterlijk is altijd van deze aard !!! Vandaar dat ik zo’n oordeel heb over dergelijke types.

        Like

      • Ja tegenwoordig wel, das een stuk veiliger,want achteraf blijk ik altijd weer gelijk te hebben. Maar ja jij bent ook een agent,dus vandaar !!!

        Like

    • Denk dat je er zelf dan niet veel beter uit ziet. 4 jaar zonder crimineel gedrag….chapau!! Eens een crimineel altijd een crimineel.

      Like

      • jou moeten ze er naast op hangen!!!! Wat ben jij een sukkel dat je op komt voor deze kanker hond!! Ze moeten gewoon over heel zijn lichaam sneetjes maken en er zout op gooien dood aan die man en aan heel het kut systeem hier in nederland!!!!!!!!!!

        A.C.A.B

        Like

      • INDERDAAD (A.C.A.B.) !!! Wat een gestoord land is dit hier zeg.
        Maar eehh, is zeker een politieagent die zo reageerd??!!
        Ik ben in ieder geval nog nooit voor lelijk uitgemaakt,wat ook niet mogelijk is als allebei je ouders knappe mensen zijn en de rest van de familie ook good looking is ,LOL !!!
        Ik wou dat ik wat rijker was en niet zo knap btw ,hehehe.

        Like

      • IK BEN GEEN CRIMINEEL AMIGO !!! IK GEEFT ATTENDEER DE KASSAJUFFROUW ER ZELFS OP DAT WANNEER ZE TE WEINIG REKENT IK TE WEINIG HEB BETAALD !!! EN IK HEB ECHT EEN HEKEL AAN CRIMINEEL GEDRAG DUS DIE VLIEGER GAAT NIET OP SUKKEL !!JE WEET NIET VEEL VAN HET LEVEN MERK IK EN JE BENT BEVOOROORDEELD EN MIJN BEVOOROORDEELDHEID DAT IK MENSEN MET EEN BAPALD UITERLIJK BEOORDEEL IS GEWOON ERVARING EN DAAR IS EEN STUDIE NAAR GEDAAN. DERGELIJKE TYPES MET EEN DERGELIJK UITERLIJK WORDEN OF CRIMINEEL OF WORDEN POLITIEAGENT EN DAT IS BEWEZEN!!! DAT KUN JE ALLEMAAL TERUG LEZEN IN DE BOEKEN/STUDIES VAN HET PIETER BAAN CENTRUM OVER HET … CHROMOSOOM.DAT NOEMEN ZE BAVA’S

        Like

  3. Een hond krijgt een spuitje,als hij een kind dood bijt.
    Ik vind dat de doodstraf terug moet in NL

    Like

    • Langzaam graag, hij zal er voor moeten boeten, wat hij Milly heeft aangedaan.
      wat een g… Kl…. is hij

      Like

  4. vuile vieze k.nkerhond meer is het niet , en de politie je beste vriend , milly had tegen haar moeder gezegt de buurman staat aan de deur , hadfden ze metteen moeten gaan kijken bij alle buren

    ik geef mijn kinderen de opdracht noooit meer open te doen voor vreemde mensen en zeker niet voor politieagenten

    Like

    • Ik zei gelijk dat ze speurhonden hadden moeten gebruiken,maar je weet dat de politie wel crimineel kan zijn , maar op als het op aan komt niet als een crimineel kan denken om hen te pakken. Gebrek aan inlevingsvermogen en creativiteit heet dat. Echt sukkels man hey om zo om te gaan met deze trachishe gebeurtenis. Een mensenleven is hen waarschijnlijk niet genoeg waard om er genoeg slim voor te zijn !!!

      Like

  5. Wat een vieze vuile achtelijke kut kop!!
    De Politie van tegenwoordig !!!!!!
    Je moet je diep schamen als je zoeits als collega hebt!!
    Hoop dat ie sterft een langzame en eenzame dood!
    Want in de gevangenis weten ze wel raad met zulke mensen!!
    Dus het recht zal alsnog zegevieren hoop ik!!
    Die in Hell you fuckin piece of SHIT!!!

    Milly R.I.P en veel sterkte toegewenst aan de familie en nabestaanden!

    Like

  6. Een nekschot is te mooi voor hem, een langzame pijnlijke dood moet deze schoft ondergaan.

    Wanneer worden ze in Den-haag eens wakker en wanneer voeren ze de doodstraf weer in voor dit soort figuren.
    Hier in Nederland zijn de straffen veel te licht en lopen dit soort kakkerlakken weer heel snel vrij rond en kunnen ze weer een vreselijke daad begaan. Of ze krijgen een proef verlof, belachelijk.

    Graag deze persoon ook van het leven beroven, of levenslang vastzetten.

    Like

    • geef john helemaal gelijk dit zal ieders keer weer gebeuren in ons (geweldige) landje als ze in den haag niet eindelijk eens wakker worden en eens iets aan ECHTE criminelen gaan doen in plaats van hennep plantages op te rollen of zo…

      verschrikkelijk dat zoiets überhaupt kan gebeuren , wat een vieze gore idioot ben je als je iemand onschuldigs van zijn leven beroofd en dan ook nog een kind wat in de bloei van haar leven staat VERSCHRIKKELIJK !!!!!

      ik wens familie en vrienden en andere mensen die Milly kenden HEEL VEEL STERKTE TOE ….R.I.P Milly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Sander burn in Hell A.C.A.B!!!!!!!

      Like

  7. met een paar jaar zitten is hij er weer vanaf ,de ouders boeten heel hun leven
    Hij heeft alles netjes zelf verteld tegen de politie en dan ook nog keurig gedrag in de bak ach wat zal hij moeten zitten 4 jaar?
    strengere straffen zou niet verkeerd zijn zo’n man moet gewoon levenslang krijgen

    Like

  8. Jullie zijn nog zacht voor die vent!!!Beetje bij beetje de hakbijl erin!!dan weet tie eerst nog wat pijn is.En het ergste komt straks nog, wordt er weer vanalles gezeg: moeilijke tijd, ontoerekeningsvaatbaar, enz.goed dat ik geen baas en zou zulke lui wel eff helpen.maar dat mag je niet zeggen toch? nou ik wel , En dan krijgen we ook nog:die man heeft ook rechten. Dat is Nederland. schandalig. Snap ok niet dat politie niet gelijk dingen ondernomen heeft.Moet eerst weer wachten want het zijn jonge kinderen en die lopen weleens weg.Nou daar ben je agent voor liever 10x voor niks als nu weer eens te laat.(wil niet weten wat er in de laatste levensfase v Milly gebeurd is)
    Wens familie heel veel sterkte toe.!!! maar wat hebben ze eraan ze zijn wel hun dochter kwijt.! En dat is realiteit.

    Like

  9. In een huis van bewaring opsluiten en de gevangenen vertellen dat hij die agent is die Milly heeft vermoord. Moet voldoende zijn denk ik… Wordt zijn lichtje ook voor altijd uitgedaan of wordt-ie elke dag op z’n minst in elkaar getrapt
    Dus iedereen die iemand kent die vastzit vertel het voort;
    Sander Vreeswijk heet deze hufter!!

    Like

    • Nogmaals;

      GEEF EEN VOGELVRIJ VERKLARING ALS STRAF, DAN KOMT HET WEL IN ORDE,

      Like

    • DAS WAAR EN EEN HELE GOEIE !!! GOOD THINKING MAN !!!
      OVERAL ZIJN FOTO VERSPREIDEN IN ALLE GEVANGENISSEN!!!
      IK HOOP DAT HIJ NIET WORDT AFGESCHERMD!!!
      HIJ KOMT IN IEDER GEVAL IN EEN KLINIEK TERRECHT,WANT DAAR GAAT ZIJN ADVOCAAT VOOR !!! TBS WORDT HET ZO IE ZO, NOU NOG UITZOEKEN WELKE 😉

      Like

  10. Er lopen genoeg wousen rond maar wat doet nederland eraan het systeem van america moeten ze hier invoeren afmaken aan een boom hangen en in de brand steken neem wel een stoeltje erbij om te zien hoe hij verbrand hoop dat ze hem goed pakken in de gevangenis dat zijn leven een hel word afmaken die viese k ankerhond

    Like

  11. Deze kanker schoft heb ik vaker gezien in R’dam vuile kanker hond kanker jong gewoon een onschuldig meisje van 12 vermoorden die gast spooort gewoon fucking niet sorry dat ik zo scheld maar dit kan ECHT GEWOON NIET!!!!!

    Like

  12. Pfff die man zo snel mogelijk elimineren.

    Helaas krijgt hij maar een jaar of 10 in NL

    De NL wetgeving is gebasseerd op lafaards!!!!!

    RIP Milly

    Like

  13. We oordelen nu allemaal wel over deze man,maar we weten nog niet eens het motief en dergelijke. daar komt bij dat ik het ook wel erg laf vindt om deze man op zijn uiterlijk te beoordelen. niemand komt zomaar tot deze daad,en wens daarbij Sander V. ook erg veel sterkte. zal voor hem ook niet makkelijk zijn geweest zich aan te melden bij de politie.

    Like

    • Jezus zeg , een Motief, tegen een meisje van twaalf.
      nee sorry hoor, dit gaat er bij mij niet in,
      hij had gewoon met z.n gore poten van Milly af moeten blijven.

      En je wenst die G… hond ook nog sterkte???
      volgens mij zit er dan bij jou ook een grote steek los!!!v 😦

      Like

    • en wens jij sander veel sterkte???????????????????MONTE!!!!!!!
      praat je ook zo als het jou dochter is,ACHTERLIJKE MONGOOL.
      zeker de vriendin van sander.idioot.
      sterkte….ha. de KANKER VOOR HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Like

    • sja hoor, wil je dat wel is horen zeggen als het om je eigen (12 jarige) kind gaat!!! Ga vast erbij in de cel zitten zou ik zeggen.

      Like

    • NOU SORRY HOOR. Ik weet niet wat jou bezielt ( del ) monte? Ben je helemaal kk ziek in je kk hoofd ofzo, beetje medeleven tonen met die zgn “arme jongen”
      Waarschijnlijk spoor jij dus net zo als Sander als je dit soort uitspaken doet. Je hebt vast ook al wat op je kerfstok staan als je je zo opstelt.

      Deze gast mogen ze van mij cm voor cm in het zoutzuur laten zakken en een elke dag een plakje van zn pik snijden zodat hij smeekt voor de dood.
      Meer kan ik er niet over zeggen. En Del monte….Volgende keer kan je beter JE BEK HOUWE als je niks zinnigs te melden hebt.

      Like

    • Dat je iemand niet op zijn uiterlijk moet beoordelen klopt helemaal! Echter een motief? Das helemaal niet belangrijk, welk motief hij ook zou hebben in alle gevallen opsluiten en de sleutel weggooien. nooit meer in de maatschappij laten komen deze vent.

      En dat je rekening houdt met zijn gevoelens is nou net het probleem in Nederland. we zijn te sociaal voor dit soort idioten! Zelfs zo iemand moet geholpen worden en therapie krijgen toch? Omgekeerde wereld dus! Dat jij dat hier openlijk doet getuigd van weinig inleving in wat hier gebeurt is! Je moet je dus schamen Monte!

      Like

    • wat een ziek geest heb jij in godsnaam om zo’n beest sterkte te wensen. En dan nog dom lullen over het motief wat nog niet bekend is. ALSOF DAT WAT UITMAAKT!!! wat denk je dan GEK. Dan hij uit zelfverdediging heeft gehandeld of zo? Denk effe na GEK!! Meisje van 12 tegen zo’n hersenloze NSB-er van 26. Maar waar ik helemaal kostsmisselijk van wordt is dat je de gore moed hebt om te zeggen dat het zo moeilijk voor hem geweest moet zijn om naar de politie te gaan. Hoe moeilijk denk je dat het geweest moet zijn voor Millie toen ze haar laatste adem uitblies en als laatste wat ze zag die kankerkop van dat tuig was?
      Bytheway; als je zijn smoelwerk ziet zie je al dat-ie niet deugt. En kennelijk is de psychologische test bij de politie van een dusdanig hoge kwaliteit dat dit soort psychopaten zonder problemen bij de politie kan komen werken. Jawel, diezelfde politie die ons moet beschermen tegen dit soort beestachtigheden.
      Godzijdank is de doodstraf afgeschaft, want dat zou veel te makkelijk zijn voor deze klootzak. Opsluiten tussen de zwaarste criminelen. Die weten wel raad met dit soort. Die hebben aan één ding nog meer een hekel dan aan politieagenten, aan kindermisbruikers. Kun je nagaan hoe populair deze klootzak wordt.
      Aan de familie van Millie: alle sterkte toegewenst.

      Like

    • Monte wat ben jij ziek echt iemand die in dan haag moet zitten.
      Mensen zoals jij hebben nederland ziek gemaakt!!
      Hou toch op om voor deze hufters op te komen!
      Deze BEESTEN hebben geen rechten meer.
      O sorrie ze hebben wel neg een recht in nederland.
      Deze recht moet zijn HEEEEEL langzaam bijna dood martelen.
      Mischien zoals in de bijbel staat dood stenigen!

      GEEN MEDELIJDEN MET DEZE HUFTER HIJ HEEFT GEEN GECHTEN!!!!!

      Like

    • DE REDEN DAT HIJ NAAR DE POLITIE IS GEGAAN WAS OMDAT HIJ BANG WAS OM GELYNCHT TE WORDEN !!! SNAP JE DAT DAN NIET !!!???
      ANDERS WAS HIJ GELYNCHT GEWEEST DOOR ONS !!! GET IT MR.NO BRAINER !!!ZO’N FLAPDROL IS HET OOK NOG EENS EEN KEER,DAT HIJ ZELF NAAR DE POLITIE IS GESTAPT,OMDAT HIJ HET RISICO LIEP OM ZELF GEPAKT TE WORDEN !!! TJONGE JONGE WAT EEN DOM DENKEN DOE JIJ ZEG !! ECHT SUF !! HIJ WAS GEWOON BANG !!! DWAAS !!!

      Like

    • Wat een idoote redenering van Monte om dat stuk vuil sterkte te wensen, hoewel hij het wel nodig zal hebben in de gevangenis.
      Wat denk je een politieagent die ook nog eens een kindermoordenaar is die zal het niet makkelijk krijgen.
      Ik hoop dat hij levenslang in een cel mag nadenken over hetgeen hij gedaan heeft en dat hij elke minuut van de dag bang zal zijn voor hetgeen zijn medegevangenen hem misschien aan willen doen.
      Maar sterkte wensen ?? kom op zeg, hij heeft wel een kind vermoord en waarschijnlijk ook misbruikt, een kind dat nog een hele toekomst voor zich had, nee Monte dit figuur verdient geen plaats in de samenleving.

      Like

      • Eigenlijk wachten tot morgen, dan weten we wat en hoe het gebeurd is. Toch is het een situatie dat altijd wel een vraag teken zal blijven. Zeggen ze morgen wel de waarheid en hoeveel houden ze achter. De Politie moet ook begrijpen waarom nu een hoop mensen geen vertrouwen meer in hun hebben. Moet maar 1 rotte appel zijn die alles voor de rest van de medewerkers kan kapot maken.

        Voor de Familie Boele, Heel veel sterkte in de komende dagen. Rust zacht lieve Milly

        Like

  14. nou echt hoor ik denk dat hij wel peentjes zweet ,dat moet gvd ook !!!
    een politie agent notabene tssssssss en inderdaad aan die kop zie je al dat hij niet jovel is ! zien ze dat niet bij de politie ?jemig heey unfucking believeble hjoor heey ik .ik tja wat kan ik nog zeggen? ik hoop dat hij daadwerkelijk zijn straf uitzit tussen nog veel gekkere gekken die hem als politieagent eens lekker te gazen nemen and kwon mescie !

    milly klein meissie rust zacht .

    Like

  15. en wens jij sander veel sterkte???????????????????MONTE!!!!!!!
    praat je ook zo als het jou dochter is,ACHTERLIJKE MONGOOL.
    zeker de vriendin van sander.idioot.
    sterkte….ha. de KANKER VOOR HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

  16. nee was vast niet makkelijk tsssssss hij heeft gotver zonder pardon milly omgebracht de hufter fuck off monte!!

    Like

  17. Dit stuk ongedierte/ Creep wil persoonlijk aanpakken. Laat hem maar los in een kamer van 3 m2 waar ik hem met mijn blote handen kan bewerken. Eerst ram ik zijn bek met tanden kapot en vervolgens zijn oogkassen kapot rammen met mijn voorhoofd. Vervolgens wekr ik hem tegen de vloer en trap hem keihard tegen zijn ballen.
    Na bovenstaande handelingen peper en zout op zijn bek (die ik zwaar beschadigd heb) strooien en een pauze inlassen.

    Hierna neem ik pauze.

    Na 15 min pauze de behandeling vootzetten.

    Alle handelingen worden uit alle hoeken vd kamer met 4 camera’s opgenomen.
    Voor mij heerlijk om af te reageren en voor de fam. van Milly (de dvd die ik ze stuur) heerlijk om te bekijken.

    Maak hem voorlopig niet dood. Elke dag verzin ik wel wat op welke wijze ik hem fysiek en mentaal kan straffen.
    Rudy

    Like

  18. Hoop dat dit fucking Varken!! met hoofdletter V een langzame en pijnlijke Dood tegenmoet gaat!!
    Een oproep aan iedereen die nu in de gevangenis zit!! Kijk goed naar de fotos en Kill This PIG!!!!

    Erger dan dit kan je niet doen, speciaal voor deze zogenaamde Politie AGENT!!! de Doodstraf opnieuw invoeren!!

    Verder wil ik de familie van Milly veel sterkte wensen.
    Echt wat ben ik kwaad dat dit heeft mogen gebeuren!!!

    Like

  19. Je kan niet zomaar vanuit gaan dat iedereen die eruit ziet als hem niet deugd . Maar Monte spoor jij wel GVD je hoeft nooit een motief te hebben om iemand om te brengen alleen bij zelf verdediging en zeker niet bij iemand van 12!! ze zouden jou ook op moeten sluiten godvergeten randebiel.
    Heel veel sterkte voor de ouders.

    Like

  20. hoe is zoiets mogelijk hoe heeft hij t voor mekaar gekregen hij is gewoon n beest, n monster en n monster hoort voor goed achter de tralies nooit meer los laten die arme ouders van dit kind gaan door een hel, dat is t ergste wat er is je eigen kind verliezen, maar daar heeft zo iemand geen benul van, want hij heeft gewoonweg geen gevoel ik wens de familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte toe ik denk aan jullie er zijn gewoonweg geen woorden die schieten te kort

    Like

  21. ophangen die vieze vuile rot wout wat een land nederland zelfs de politie is nog niet te vertrouwen weg met dat uitschot , en vandaag nog een einde maken aan dat stuk vuils leven;

    Like

  22. Een verschrikkelijk drama, waarbij de vraag rijst waarom de politie niet eerder huiszoekingen heeft verricht bij de naaste buren.

    In het telefoongesprek was sprake van ‘een buurman die voor de deur stond’. Dan zou je toch mogen verwachten dat alle alibi’s van de naaste buurmannen terdege worden nagetrokken.
    Voorts is het onbegrijpelijk dat de dader op dezelfde avond het slachtoffer heeft kunnen begraven in zijn tuin zonder dat iemand enig gerucht heeft gehoord of iets heeft gezien.
    Als dit onmens zich niet zelf had aangemeld, had de politie op dit moment waarschijnlijk nog steeds in het duister getast.

    Ik had al weinig vertrouwen in de politie en dat is na deze reeks van blunders zeker niet in positieve zin veranderd.

    Like

    • ben het helemaal met je eens. Het probleem is geweest dat er bepaalde protocollen moeten worden gevolgd door de politie die een snelle en adequate aktie onmogelijk maakt. Daardoor kan het gebeuren dat er bijv. iemand in R’dan kan worden doodgemarteld terwijl 2 agenten aan de deur staan omdat er protocollen moeten worden gevolgd. En dat een onschuldig kind op 20 meter van haar huis kan worden vermoord en begraven omdat de politie protocollen moet volgen i.p.v. meteen alle buren te bezoeken met een speurhond. Maar wij gewone burgers weten toch al jaren dat er van agenten niet wordt verwacht na te denken.

      Like

      • eliminator008,

        Ook ik moest gisteren terugdenken aan dat bewuste marteldrama waarbij er niet werd ingegrepen door de politie.

        Dit en andere voorbeelden zijn het bewijs dat ons politieapparaat is verworden tot een ambtenarencorps die niet meer in staat is goed te funktioneren door allerlei overbodige protocollen en regelgeving. Men is bang ter verantwoording te worden geroepen door de gevestigde politiek bij het ontplooien van eigen initiatief bij calamiteiten.
        De hedendaagse politieman kan al uitgeschakeld worden door het woord ‘discriminatie’ te gebruiken bij een confrontatie.

        De inzet van speurhonden bij huiszoeking bij de naaste buren had deze zaak al veel eerder tot een oplossing kunnen brengen.
        Wij weten nog niets over het tijdstip van de moord, dus of een onmiddelijke reactie van de politie het leven van Milly had kunnen redden blijft voorlopig nog in het ongewisse.

        De betreffende verantwoordelijke politiefunktionarissen zullen zich in allerlei bochten blijven wringen om hun falen te verbloemen.
        Het zou een goede zaak zijn als het een en ander onderwerp wordt van een zeer kritisch onafhankelijk onderzoek.
        De burger die vandaag de dag in grote problemen verkeert en de hulp van de politie inroept heeft er dan in feite een probleem bij door de starre ambtenarij en volkomen overbodige regels en protocollen.

        Wat de reacties hier betreft; iedereen reageert op zijn eigen manier. Woede, haat, wraak, angst, verdriet etc. Het maakt niet uit, als we maar onze gevoelens kunnen uiten bij dit gruwelijke misdrijf.

        Like

  23. Walgelijk. Dat is wat er is gebeurd maar ook de reacties die hier staan. Ja hoor, jullie kunnen aan de buitenkant van iemand zien dat hij/zij crimineel is. Ja hoor, jullie willen zelf ook graag martelen en moorden. Ja hoor, iemand moet met zijn volledige naam en foto’s op het Internet. In wat voor een land woon ik? Ik ben er nu in elk geval helemaal van overtuigd dat je NOOIT foto’s van jezelf op het web moet publiceren.

    Like

    • Ik vind dat deze mensen met naam en foto bekend mot worden gemaak en niet met sander v.
      Zet zo iemand met foto en voledige naam op de voorpagina van de krant.

      Like

  24. Hopelijk word je langzaam en pijlijk afgemaakt in een cel waar je niet eens recht op hebt, ze moeten je direct kapot maken.

    Like

  25. ik snap de boosheid, maar jullie wensen hem nog al wat toe…eigenlijk willen jullie hetzelfde doen als wat hij gedaan heeft…doden! Laat hem levenslang achter tralies blijven zitten en goed nadenken over wat hij heeft gedaan…een zinloos leven voor een verloren leven.

    Arme familie, arme Milly…

    Like

  26. Intens triest, een abrupt einde aan zo’n jong leven. Daarnaast zijn ook de levens van haar ouders, zus en broer verwoest. Wat betreft de familie van de moordenaar, ook hun leven zal ook op een regelrechte nachtmerrie lijken.
    Wat bezield iemand toch om tot zo’n afschuwelijke daad te komen? Er zijn geen woorden voor. Hopelijk komt deze man levenslang vast te zitten.

    Ik moet nog kwijt dat ik niet snap waarom er zo lang gewacht moet worden in Nederland, alvorens dat de politie daadwerkelijk actie onderneemt, immers…de eerste uren zijn altijd cruciaal.

    Like

  27. Wees allen gerust op 1 feit.
    Deze gast wordt in een bajes flink te pakken genomen, weet ik uit ervaring.
    Ik werk er namelijk en normale gedetineerden flikkeren hem zo van een ring af of hij wordt gegrepen in de douche, maar wees gerust.
    Pijn leiden zal hij

    Like

    • Als jij zoals je zelf zegt in een bajes werkt en er ook nog wat verstand van zou hebben dan weet je dat deze idioot in een beschermd regime wordt geplaatst. Dus misschien veeg je buiten de bajes de stoep maar veel snap je er niet van!

      Verder wil ik kwijt dat het verschrikkelijk is voor Millie en haar familie! Hoop dat de dader levenslang krijgt, helaas meer zit er in nederland niet in.

      Like

  28. Die mafketel een kogel in z’n kont schieten, dan duurt het net ff wat langer voor dat ie de pijp uit is.

    RIP Milly

    Like

  29. Ik snap alleen niet wat de politie met deze man te maken heeft, de politie is een afspiegeling van de maatschappij, ook daar zitten rotte appels tussen. Het maakt echt niet uit of hij politie is of niet, dat zijn namelijk ook mensen. En wie draaien het onderzoek en gooien deze schoft achter de tralies, juist ja de politie. Ik heb ze ooit nodig gehad dus ik ben blij dat ze er zijn, er zitten namelijk lieverds tussen. Hetgeen wat Milly en haar nabestaanden is overkomen is verschrikkelijk daarom leef ik mee…maar laat het asjeblieft niet zo zijn dat we als oh zo nuchtere nederelanders alles over een kam gaan scheren. Niemand kan hier iets aan doen, de politie niet, de familie niet, behalve de dader zelf en deze achten we ook verantwoordelijk voor zijn daden lijkt mij!!! Milly R.I.P.

    Like

  30. Ik ben bang dat die van Vreeswijk na 8 jaar weer vrij man is.
    Ik vindt zelfs de gevangenis te goed voor deze van Vreewijk.

    Wanneer krijgt Nederland dan eindelijk straffen die een beetje genoegdoening geven aan de nabestaanden. De ouders van Milly hebben geen leven meer, wat heb ik met deze mensen te doen.

    Het beste ie dan toch rechts te gaan stemmen!
    Van Vreeswijk wens ik echt het slechtste!

    Like

  31. deze man moet je lekker een langzame en pijnlijke dood geve!!!!
    en een dierbaar iemand van hem weg neme zo ken die voele wat de ouders van het meisje nu moete door staan!!!!

    ik wil de ouders van milly heel veeel sterkte wense met dit grote verlies!!

    Like

  32. Deze vent heeft straks geen leven in de gevangenis.
    Hij verdient ook niet beter!!!
    Zoals ik heb gehoord hebben pedo”s en kindermoordenaars geen leven in de gevangenis.

    Like

  33. en voor Jet, de reden hebben ze genoemd. Dagelijks worden er meldingen gedaan van vermiste kinderen, het duurt dan altijd even voor men uit kan gaan van een vermissing…anders kunnen ze bij elke melding heel het gebied gaan doorzoeken…daar zijn vast wel bepaalde richtlijnen voor. En ze hebben gezegd dat het vaak ook zo is dat een kind na een dag al terug komt of zelfs al na een paar uur en dan zelf weggelopen is. zo jammer dat mensen altijd de schuld bij iemand zoeken als er iets ernstigs gebeurd.

    Like

  34. Zijn naam zegt het al Sander Vreeswijk.
    Sander is de vrees van de wijk(vreeswijk.
    Ik wens de ouders en de rest van milly”s familie heel veel sterkte bij het verlies van hun dochter.

    Like

  35. en er werd trouwens door moeder eerst gesproken van een meneer die voor de deur stond…waar dat buurman vandaan kwam…ik vind dat ze hier juist snel actie hebben ondernomen…en ik denk ook dat iedereen die heeft gezocht/ook mensen in de buurt het grootste respect verdienen. Het is makkelijk om van alles te roepen als je er niet bij bent geweest of niet weet hoe het er ergens aan toe gaat…vooroordelen mensen!!!

    Like

  36. deze man moet je lekker een langzame en pijnelijk dood geve!!!
    en een dierbaar iemand van hem weg neme zo dat die voelt wat de ouders van het meisje nu moete door staan!!!

    ik wens de ouders van milly heeel veeelste met dit grote verliesss

    zo zie je maar dat ook niet alle politie agente te vertrouwe zijn

    Like

  37. Zijn naam zegt het al Sander Vreeswijk.
    Sander is de vrees van de wijk(vreeswijk.
    Ik wens de ouders en de rest van milly”s familie heel veel sterkte bij het verlies van hun dochter.

    Like

  38. sander vrees van de wijk …. vuile schoft … je hebt milly vermoord … maar de ouders broer en zus en fam … is voor het hele leve geestelijk vermoord ,, van mij op een 4 kante meter met broood en water je hele leve … .. is ned schoon ????? zoals men zegt …. had niet mijn kind moeten wezen ,,, wachte je wel op … vuile gore schoft waar haal jij het lef vandaan wens de ouders broer en zus fam heeeell vel sterkte met dit zware verlies

    Like

    • Deze OK kan het volledig begrijpen wat het is om een kind te verliezen door de dood. Voor een moeder is een kind nooit gestorven in haar hart, maar het litteken in de ziel blijft.
      Ook een gebroken moeder:
      Ik ken ook moeders, waarvan de kinderen zijn weggenomen uit een of andere geloofsovertuiging en elders in het verre buitenland vertoeven en er opgroeien. Zij weet dat deze kinderen niet dood zijn, maar leven en dat zij deze kinderen NOOIT meer zal (mogen) zien. Dát blijft de rest van je leven aan je vreten.

      Like

  39. Een paar van die zieke junkie’s (met een lasapparaat) op hem loslaten.
    Die geven hem vervolgens wel iets zodat ie langzaam uit elkaar valt.

    Like

  40. er klopt echt niks van het systeem in nederland hoe kan zo iemand nou bij de politie !!!! wat een triest geval is dat zeg en het systeem is net zo triest voor de zoveelste keer word weer beweze A.C.A.B heb je geen toekomst of ambitie zoe een baan bij de politie!!!!!!!! F.T.S een echt vent word geen agent!!!!!!!!! Milly R.I.P meissie en sterkte voor de ouders en na bestaande!!!

    Like

  41. Ik vind het heel erg wat er is gebeurt.. dat iemand tot zoiets in staat is, is onbegrijpenlijk! Ik heb gister de hele avond het nieuws gekeken, voordat het bekend was dat ze overleden was. ik werd er een beetje verdrietig van. ik wens de ouders/nabestaande veel sterkte toe!! ik hoop voor sander vreeswijk dat hij de doodstraf zal krijgen.!!!!! maar dat is hier in nederlnad helaas niet mogenlijk!

    Like

  42. Agent sander heeft nu zelf bescherming nodig, Don’t drop the soap in prison motherfucker!

    Like

  43. in en in triest dat dit kan gebeuren, lekker in de bak opsluiten en vertel wat voor een triest geval (heb ik het heel netjes uitgedrukt) deze gore klootzak is !! tegen een weerlos kind wat midden in het leven staat, wat een lef zeg!! Ouders broer en zus en verdere fam. en vrienden heel veel sterkte en kracht gewenst !! Ook de vriendin van Sander wens ik heel veel sterkte toe!!

    Like

  44. Wat een vuile lefgozer zeg, zo iemand daar moet je met ze’n allen op inhakken. Want wat krijg je hier in Nederland een magere paar jaar en dan loopt hij fluitend naar buiten. Die kop al daar word je toch al niet goed van. En dat is dan een agent, waar moet dat naar toe hier in Nederland.
    Ik wens de ouders, familie en vrienden van Milly heel veel sterkte de komende tijd.

    Like

  45. 1. Meneer Vreeswijk, u heeft zoveel leed veroorzaakt, een antisociale persoonlijkheid met krokodilletranen, want enig gevoel is u vreemd. Een psychopaat die werkte bij de politie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Het leven van Milly heeft u genomen en tevens dat van haar ouders , broer en zus. Hun leven is vanaf nu overleven.

    2. meneer Vreeswijk, als ik het voor het zeggen had, wel, dan waren er twee opties:
    1. levenslang vogelvrij in de gevangenis, daar zou u het niet gemakkelijk hebben, u begrijpt wat ik bedoel.

    2. naar een werkkamp, water en brood, werken en nog eens werken, tot de dood erop volgt.

    En u zou zelf mogen kiezen uit bovenstaande 2 mogelijkheden!Is dat mooi of mooi!

    Want, meneer Vreeswijk, u bent een psychopaat, u bent levensgevaarlijk en u werkt bij de politie. Wat zijn de criteria die gehanteerd worden bij het indienstnemen van personeel? Uitschot zoals u is in dienst genomen, het is verschrikkelijk.. er zijn geen woorden voor…

    Ik wens u het slechtste, ik wens dat mijn wens mag uitkomen.

    Zorrug dat je erbij komt, bij de politie, bij de politie, zorrug dat je erbij komt, bij de politie moet je zijn.
    Ben je verrot en psychopatisch,
    Ben je gekrenkt in je relaties,

    Bij de politie ben je veilig
    De psychopaat die is er heilig,

    Dus zorg dat je erbij komt….etc…

    …………………………………………………….

    .

    Like

    • SUPER !!!!!!!! ECHT EEN TE GEK ONTWOORD !!! ECHT RESPECT !!! YOU RULE !!! WAT EEN KLOOTZAK HEY??!!! ECHT IEMAND DIE JE MET ZO VEEL LIEFDE ZOU WILLEN DOODSLAAN DIE SANDER !!! ALS HET AAN MIJ LAG DAN ZOU IK HEM HELEMAAL TE TERING IN SLAAN EN HEM DOOD WORGEN NET ALS HIJ HOOGSTAWAARSCHIJNLIJK OOK BIJ MILLY HEEFT GEDAAN MET ZIJN MACHO LICHAAM !!! VULE VIEZERIK DAT HET IS DIE SANDER. IK HOOP DAT ZE HEM KAPOT MAKEN IN DE BAJES EN NOG BETeR ZOU ZIJN ALS HIJ ZELFMOORD PLEEGD,WANT EEN AMBULANCE BROEDER ZEI MIJ OOIT EENS,TOEN IK MIJN MOEDERS VRIEND DOOD VOND IN ZIJN HUIS IN DENHAG IN 1991,DAT ZELFMOORD IETS IS WAARDOOR JE IN DE HELL BELLAND. EN DIS HOOP IK DAT HIJ ZELFMOORD PLEEGT,WANT DIT IS ZO’N SCHOFT EN ZO’N TERINGLIJER,DAT IK HEM ZELF WEL ZOU WILLEN OPKNOPEN ZO SPOEDIG MOGELIJK EN DAN IN HET BIJZIJN VAN DE OUDERS VAN MILLY ALS ZIJ DIT OKAY ZOUDEN VINDEN NATUURLIJK. IK VIND HET ZO ONGELOOFELIJK ZIELIG VOOR HAAR OUDERS EN IK MOEST ECHT VERSCHILLENDE KEREN HUILEN DOORDAT IK ANN DIT ALLES DACHT DE AFGELOPEN DAGEN!!! WAT EEN GRAF KANKER LIJER IS DIE SANDER VREESWIJK ZEG !!! VUILE KANKER SCHOFT!!! HIJ REALISEERDE ZICH NIET DAT HIJ NIET ALLEEN MILLIES OUDERS PIJN ZOU DOEN MET DIT , MAAR HEEL NEDERLAND!!! KANKERHOND !!! SMERIGE KANKER PSYCHOPAAT!!! IK HAAT JOU SANDER TOT IN HET DIEPSTE VAN MIJN ZIEL !!! JE BENT EEN VAN DE GROOTSTE SCHOFTEN DIE ER BESTAAT OP DEZE PLANEET!!! VUIL VIES MANNETJE !!! JIJ BENT HET LEVEN NIET WAARD!!! PLEEG ALSJEBLIEFT ZELFMOORD !!! Just Do It !!!!!!!!!

      Like

  46. Ding dong…. wat ging er toen door je hoofd Sander… De eed afgelegd, agent…, waar ging het verkeerd in je hoofd, en erger nog, waarom heb je er niets mee gedaan.. ontoerekeningsvatbaar?… ik dacht het nog niet misschien. De feiten komen nog wel, zal ik waarschijnlijk ook weer misselijk van worden… je wordt zwaar gestraft wrsch, je had een voorbeeldfunctie, telt zwaarder mee, dat weet je zelf ook..

    Vertrouwen in het politie apparaat heb ik 100%. Een zieke geest is niet gekoppeld aan een bepaalde baan namelijk…..

    En vwb Sander V, die gaat naar het Pieter Baan centrum voor een grondige analyse, en rechtstreeks door naar jail wrsch, 1 mans cel..

    Sterkte voor Fam, vrienden, kennissen en betrokkenen.

    Like

    • IK HEB ECHT EEN HEKEL AAN POLITIE !!!!
      KLOOTZAKKEN !!!
      NAGEMAAKTEN !!
      FLAPDROLLEN !!!
      DRUGS DEALERS!!!
      CRIMNELEN !!!
      EN DAN HEB IK HET ALLEEN OVER DE POLITIE WAT ZIJ ALLEMAAL ZIJN !!!
      POLITIE IS MAFFIA !!!
      KANKERLIJERS !!!
      SCHOFTEN !!!
      MOORDENAARS !!! PEDOFIELEN !!!
      GRAFKANKERLIJERS !!
      OPDOEKEN !! DIE HELE BENDE !!!
      DE FIK ER IN IN HET HELE POLITIE APPARAAT !!!
      ASSHOLE MOTHAFUCKERS!!!
      MACHLUSTIGE KANKERLIJERS !!!

      NEERSPUITEN EN / OF AFSCHIETEN AL DIE GASTEN IN HET BLAUW !!!
      TIJD VOOR EEN ANDER IETS DAN PPOLITIE WANT HET ZIJN TOCH ALLEEN MAAR DOMBO’S WANT BIJ DE POLITIE KUN JE NOOIT KOMEN ALS JE EEN TE HOGE INTELLIGENTIE HEBT!!!
      IS DAT NIET SCHANDALIG EN DAN ZOU IK ZE NIET MOGEN VERVLOEKEN ???
      HEY IK DOE HET TOCH !!!
      IK ZOU NOOIT POLITIEAGENT WILLEN ZIJN , DAN NOG LIEVER CRIMINEEL ALS IK ZOU MOETEN KIEZEN !!!
      MAAR IK HOEF NIET TE KIEZEN GELUKKIG EN DUS KAN IK ZEGGEN DAT ALLEPOLITIEAGENTEN LOOSERS ZIJN ZOLANG ZE POLITIEAGENT ZIJN !!!

      Like

  47. DE POLITIE IS JE VRIEND NIET.

    EEN FAMILIE VOL MET VERDRIET EEN KIND VAN 12 JAAR AFGEPAKT DOOR EEN POLITIE WAAR IS HET EINDE??????

    VOOR DE OUDERS EN VRIENDEN HEEL VEEL STERKTE TOEGEWENST IN DE VOOR JULLY ZEER MOEILIJKE TIJD . IK LEEF MET JULLY MEE..

    AFZ. WEERWOLF

    Like

  48. 12 jaartjes en zo wreed uit dit leven gerukt
    milly 12 jaar het staat met dikke letters bedrukt
    wat bezielde die zieke geest van die man
    zijn kinderen thuis niet eens meer veilig dan
    ik,maar ook heel nederland hield het in zijn greep
    het is nog wel een politie agent dat is iets wat ik niet begreep
    je zal zeggen het is ook maar een mens
    maar voor deze zieke geest heb ik maar 1 wens
    zelfs de doodstraf is voor deze moordenaar nog te goed
    een ontschuldig kind,verdriet afscheid en een laatste groet
    deze man moet boeten voor zijn daden in een cel
    ja natuurlijk,in nederland vast zitten is zonder vrijheid in een hotel
    ze zouden alles op film moeten zetten alle vreselijke beelden,
    van begin tot het eind
    en keer op keer laten zien aan hem totdat ook zijn leven een hel is
    tot dat deze zieke geest helemaal weg kwijnt
    moord met voorbedachte rade,want hij ging bewust naar haar huis
    levenslang moet hij krijgen want hij hoort in deze maatschappij niet thuis

    mijn medeleven gaat uit naar familie en vrienden van milly

    en ”milly rest in peace beautiful angel”

    Like

  49. De officier van justitie citeert:

    ‘wij hebben goed gehandelt en volgens instructie'”

    Mijn mening: Als de politie gelijk de speurhonden hadden ingezet, was het binnen een paar uur opgehelderd. Het was al een duidelijke hint dat het een buurman was. De politie oftewel nederland heeft gewoon een bekompen wet. Het hele systeem deugd niet en ze moeten echt elke politie agent zijn hele levens historie goed nakijken voor hij wordt aangenomen.

    In Amerika hadden ze gelijk de speurhonden ingezet. De politie deugd gewoon(het systeem) niet in Nederland en ze maken echt euro’s met corruptheid.

    Like

  50. En maken jullie niet druk om die ‘Monte”‘…die is een collega van hem en niet zijn vriendin…..

    Hoe meer mensen elke avond een kaarsje kan branden voor Milli….hoe dichterbij zij dan kan zijn bij haar ouders ……..Veel sterkte

    Like

  51. hahaha wat die gasten in de bajes met jou allemaal gaan doen gozer
    dat wil je echt niet weten ….maar je verdiend het en geloof mij nou maar ik weet wat die gasten daar met je gaan doen …..
    ik was ook geen lieverdje en heb verschillende gevangenissen gezien

    en ik weet prescies wat ze met mensen zoals jou doen …daar hoef je niet voor vastgezeten te hebben om dat te weten ….ik hoop en daar mee bedoel ik ..ik hoop dat ze je helemaal kapot slaan en voor dood achter laten jij verdiend het niet om te leven vuille kankermafkees

    Like

  52. Een politie agent die in de gevangenis terecht komt, voor zo een delict,ikhoop dat hij het door zijn mede gevangenen zo slecht zal krijgen dat hij niet weet waar hij het moet zoeken.

    Like

  53. hier staat ie zonder balk voor zijn postzegel,maar zo te zien al wel met een flinke plaat.
    als doe het zelf psiegoloog zeg dat dat deze vent last heeft van narcistishe trekjes waar zijn eigen vriendin geen gehoor aan gaf dus dacht ie een minderjarige te kunnen imponeren.

    Like

  54. Tss wat zijn we hier zielig bezig zeg. wat een trieste lui allemaal zeg. we wensen de dader allemaal een gruwelijke dood toe… jullie zijn met z’n allen niet veel beter. en maar zeggen dat die Sander ziek in zijn hoofd is,maar jullie zijn nog zieker. nu Sander opgesloten zit komt dit spreekwoord wel heel goed op. meer gekken BUITEN dan BINNEN de inrichting… JULLIE DUS

    Like

    • SUzanne,besef je wel op welke site je hier bent??? Daar is deze site juist voor !!! Beter je shit kwijt op deze site dan dat het fysiek geweld is,toch???!!! Dit is verbale passieve agressie en altijd beter dan fysieke agressie. Daar is deze site dus voor .

      Like

    • dat zeg jij nu kijken wat je over deze bloedhond zeg als het jou kind is
      wat mij betreft mag hij heel langzaam dood gaan en daar wil ik hem als moeder wel mee helpen geen probleem als ik daar mee gek bent geen problemen mee en weet je suzanne waar ik nu zo zin in heb om tedansen op zijn graf ohhhhhhh ik ben zo gek net als zoveel mensen die het zelfde willen doen

      Like

    • JIJ KAN NIET OORDELEN HOE WIJ MET DIT VERDRIET MOETEN OMGAAN,WANT DIT HEEFT MIJ ZWAAR GETROFFEN EN IK BEN BLIJ DAT ER EEN SITE IS ALS DEZE WAAR IK MIJN GAL KAN SPUINE IN EEN DERGELIJKE SITUATIE !!! JIJ SNAPT ER OOK NIETS VAN HEY !!! DIE SANDER IS ECHT EEN HEEL SMERIG MANNETJE !!! HOE DURF JE TE ZEGGEN DAT ER MEER GEKKEN BUITEN LOPEN DAN BINNEN IN DEZE SITIATIE EN CONTAXT,WANT WE HEBBEN HET HIER WEL OVER MOORD EN WIE WEET VERKRACHTING!!! SPOOR JIJ WEL ??? DENK MAAR EENS GOED NA VOORDAT JE DE ANDER IN DEZE SITUATIE BEOORDEELD,WANT DIT ALLES EN DEZE REACTIES KOMEN VOORT UIT PURE ONMACHT EN JIJ KAN ONS NIET VERTELLEN HOE WIJ DAAR MEE OM MOETEN GAAN!!! ROT OP MET JE ESOTIRISCHE GEDOE!!! DIT IS DE WERKELIJKHEID EN DE REALITEIT !!! NIET EEN OF ANDERE SOFTYSITE IS DIT !!! DIT IS BOILING POINTS !!! DUHHHHHHHHHHHHh !!!

      Like

    • suzanne,je zeg dat we niet veel beter zijn dan deze kankerleijer,wij uiten onze woede op deze manier op die kankerhond,en als het jou dochter zou zijn he????? zou je dan ook zo cool reageren????? achterlijke tyfuskut!!!!!!!!!kruip in zijn reet.

      Like

  55. voor dit soort moordenaars en delicten geldt voor mij maar één straf :
    de DOODSTRAF.
    Waar haal je de gore moed vandaan om een onschuldig 12 jarig kind EN haar familie dit aan te doen.
    Waarom moest zij dood en mag jij blijven leven.
    Ik ben zo ontzettend boos, temeer omdat ik ook een 12 jarige dochter heb.

    Like

  56. Nou ok , een gruwelijke dood wens ik niemand, het moet er uitgepraat worden.
    zal wel vaak gepest zijn omdat ie er als agent uitzag als een kindermoordenaar.

    Like

  57. Het is verschrikkelijk en dan denk ik soms dat voor dit soort misdaden de doodstraf wel weer eens ingevoerd zou moeten worden….

    Like

  58. nederland is gewoon een laafe k land want als je hier iemand vermoord krijg je hoogstens 5 jaar en dit blijf gebeuren want ze doen er niks tegen want de regering denk aan hun eigen en hun status en de mensen die dit mee maken kennen dood vallen want de ouders en familie hebben een liteken hun levenlang en de moordenaar heb nix en de familie blijft het hun lang bij

    Like

  59. Ik ben het helemaal met met jullie eens, die vuile schoft mogen ze van mij ook opknopen aan de hoogste boom.
    Ik vind het verschrikkelijk wat er met dit kind is gebeurd en ik leef heel erg mee met de nabestaanden, maar is het nu nodig om zoals verschillende van jullie hier doen om altijd maar met KANKER te schelden, realiseren jullie je wel hoeveel leed je daarmee de mensen aandoet die daadwerkelijk kanker hebben.
    Ik kan het weten want ik heb het namelijk en telkens als het als scheldwoord wordt gebruikt gaat dit door merg en been,
    AUB hou daar mee op.

    Like

    • Hmmm…..!! MIj kun je niet uit mijn tent lo=kken. Als er iemand is die extreem veel met kanker is geconfronteerd,dan ben ik het wel en dus zal ik het woord kanker blijven gebruiken,want al diegenen die het woord KANKER vermijden zijn hypocriet, want kanker is hard en tragisch en direct en krachtig.!!! Alsof jij een monopoly hebt op het woord kanker omdat je kanker hebt. Iedereen kan kanker krijgen alleen is het bij jou geopenbaard,that’s all slimmie !!! Moet ik dan soms in termen van radiologie e.d. gaan spreken. Luister nou…. kanker komt hard aan en daarom gebuik ik het en als je jeZelf aangesproken voelt, dan komt dat puur vanwege het feit dat je de ander jouw manier van denken en ervaren probeert op te leggen . Hou daar mee op. KAkner is kanker en hoe je het ook gebruikt , dat is aan ieder mens. Ik gebruik het om mijzelf uit te drukken op een krachtige manier en dat scoort en dat helpt in heel veel gevallen. Als ik mijn gevoel daarmee kan uitdrukken, dan zal ik dat doen, want als ik het woord vanwege mensen als jij die zich daar aan storen zou gaan vervangen dan komt de boodschap niet meer over dus iemand met kanker moet dit begrijpen !!! Of moeten we nog meer moorden laten plegen alleen vanwege het feit dat sommigen niet tegen het woord kanker kunnen. Houd op met dat hypocrite gedoe van je opvoeding en je omgeving. !!! Heel veel sterkte met hetgeen waar je mee te kampen hebt en mijn excuses als ik je hebt gekreknt, maar ik zal mezelf echt wel zo blijven uitdrukken en voel je alsjeblieftr niet aangesproken , want als ik het woord “KANKER ” gebruik dan is dat om mij sterk uit te drukken en niet om mensen met kanker pijn te doen. Ik zal mijn best doen om niet het woord kanker te gebruiken !!! Groeten, Mark-Vincent.

      Like

  60. Tip voor diegenen die Sander V.straks moeten veroordelen:
    De Gevangenpoort in Den Haag wordt deze zomer heropend.Sluit deze persoon daar weer eens levenslang in op en geef hem dan ook een ,,ouderwetse”behandeling!

    Like

    • Nog een veel beter idee is: Om hem onverwachts vrij te laten met het medeweten van mij en een aantal andere mensen zodat wij op die dag hem kunnen opwachten of zogenaamd kunnen begeleiden en hem hetzelfde lot kunnen toebedelen als dat die lieve Milly heeft ondergaan!!! Just give him to us and we will know what to do with him , the bastard !!!

      Vuile vieze smerige kankerhond !!

      Dood aan Sander Vreeswijk !!!!!!!

      Like

      • DIE SANDER …………..G A A T ERAAN !!!!!!!

        WIE DOET ERMEE ???!!!!

        LET’S KILL HIM ! ! !

        YEAH !!!

        Like

      • LATEN WE HEM IN NAAM VAN MILLY AFMAKEN !!! GEWOON EEN GOED PLAN OPSTELLEN EN DAN AFMAKEN DIE GOZER !!!

        WIE IS VAN DE PARTIJ ???

        GREETINGS, BIZAR 😉

        Like

  61. Vreselijk wat er is gebeurd, heb er ook echt geen woorden voor.
    Mijn medeleven gaat uit naar de familie en vrienden van millie, maar ook naar de familie en ouders van Sander, die er nu achter moesten komen waartoe hun zoon in staat is.

    Rust zacht Millie

    Like

    • YEAH…WHAT EVER !!! OOOH WAT ZIJN WE WEER MEEDENKEND !!! ROT TOCH OP MET JE ZOGENAAMDE INCLUSIEF DENKEN !!! ALS JE ZO’N KIND TEVOORSCHIJN TOVERD,DAN BEN JE ZELF OOK NIET HELEMAAL 100 !!! WAT EEN KUN OPMEKING ZEG HEY !!! DIE OUDERS VAN VOLKERT VAN DER GRAAF SPOREN OOK NIET EN DUS ZAAI JE WAT JE OOGST SLIMMIE !!!

      DIE FAMILIES ZIJN OOK KUT !!!

      Like

      • Jij spoort echt niet Mark-Vincent , ik zou m’n kinderen ook niet graag in JOUW buurt zien.
        Misschien kunnen ze jou in één cel opsluiten met Sander V, daar zou je goed tot je recht komen.
        Randdebiel dat je er bent, met je a-sociale taalgebruik.
        Zijn je ouders wel trots op je?

        Like

      • charelle,ik durf me kids wel bij hem telaten hoor en ik denk dat zijn ouders heel trots op hem zijn mark heeft gewoon gevoel in zijn flikker en ze mogen mij ook bij sander vreeswijk in de cel stoppen hoor geen probleem ga ik nu ook teboek als randdebiel en wie zeg dat jou ouders trots op je zijn en ik zal het maar gelijk zeggen mijn ouders waren ook trots op mij

        Like

  62. NEVER JUDGE A BOOK,BY LOOKING AT HIS COVER!
    OOK WEL LEER (JE KIND)

    BEOORDEEL EEN MENS NIET OP ZIJN
    AFKOMST,GELOOF,BEZIT OF BEROEP
    OF ZIJN PRAATJES
    DAT ZEGT NIKS OVER ZIJN INHOUD,
    ZIJN GEESTGESTELDHEID,
    ZIJN KRONKELS,
    EN
    KARAKTER !!!
    MAAR OOK NIET WAT WEL OK IS EN WAT NIET,
    ONGEACHT OF T FAMILIE IS,OF BUURMAN,
    HELAAS KINDERMISBRUIK/MOORD ED IS HEEL VAAK DOOR FAMILIE OF EEN BEKENDE,NIET DIE VREEMDE MAN!
    ER IS DAN AL EEN VERTROUWINGSBAND.
    IN DIT GEVAL MISLEID DOORDAT T BUURMAN
    (OOK NOG AGENT).
    OPENDE ZIJ DE DEUR VOOR HAAR MOORDENAAR.
    REALITEIT:T HAD OOK EEN ANDERE VERZIEKTE GEEST
    KUNNEN ZIJN,MET EEN ANDER BEROEP OF FAMILIE.
    DE VRAAG IS WAT DOE JE ERMEE EN HOE VOORKOM JE
    HET?WAT MAAKT DAT DE LAATSTE JAREN STEEDS MEER
    KINDEREN SLACHTOFFER LIJKEN TE WORDEN?
    WORDT T NIET TIJD OM DEZE TERRORISTEN HARDER AAN TE PAKKEN EN ZWAARDER TE STRAFFEN-QUANTANA BAY
    OF WEL DE KINDER-VERKRACHTERS,-MISHANDELAARS,-MOORDENAARS,KINDERPORNOMAKERS/-GEBRUIKERS.

    DAT HIJ OPBIECHT BIJ ZIJN VRIENDIN EN POLITIE,
    ZEGT OOK NIKS OVER HEM,ALLEEN DAT HIJ KLEM ZAT,
    HIJ WIST DAT ZIJN ALIBI RAMMELDE,
    ER ZOU VROEG OF LAAT GEGRAVEN WORDEN,EMOTIONEEL VOOR ZIJN VRIENDIN EN JURIDISCH TECHNISCH EEN SLIMME ZET OM LAGERE STRAF TE KRIJGEN.
    MAAR ER IS GEEN EXCUUS,HIJ MAG
    EXTRA HARD BOETEN,OOK GEEN BESCHERMING IN DE BAK.
    MOGELIJK DAT ZIJN BEROEP,VERTROUWEN WEKTE BIJ MILLIE,MAAR T HAD OOK EEN ANDERE BUURMAN KUNNEN ZIJN,HELAAS……………………..
    familie/vrienden/collegas van sander,t is niet hun daad,

    heel veel kracht familie/vrienden van millie

    AMALIA,MILLIE RUST IN VREDE MEID

    Like

  63. 5 jaar cel ,1 jaar tbs en hij is weer vrij.
    Bescherming in de bak.
    Misschien nog wel eerder vrij d.m.v. verlof.
    Lang leve Holland.
    Als het mijn kind was, zou die niet lang van zijn vrijheid kunnen genieten.
    Daar wil ik best een paar jaar voor zitten hoor om zo’n diebiel van deze
    aardkloot te laten verdwijnen. Ff langzaam in twee trekken wat oude sleepkabels.
    Achterlijke klootviool is dat zeg. Kind van 12 jaar met een heel leven nog voor de boeg.
    Mijn bloed kookt hiervan…

    Like

  64. Kan het woord k.nker hier eens achterwege worden gelaten? Waarom moet zo’n verschrikkelijke ziekte altijd als scheldwoord worden gebruikt. Degenen die zo rijkelijk strooien met dat woord hebben zeker nooit meegemaakt dat een familielid kanker had of hebben het zelf nooit gehad? Het toont ook het lage niveau van iemand door dergelijke scheldwoorden te gebruiken. Het is verschrikkelijk wat er met Milly is gebeurd en niets ter wereld kan dat goedmaken en ja, het is te hopen dat die laffe killer voorgoed wordt opgesloten. Maar alsjeblieft zeg, laat die verschrikkelijke ziekte er buiten!

    Like

  65. Als oud rechercheur heb ik deze zaken helaas enige malen meegemaakt en altijd is de woede ten opzichte van de dader groot. En de onmacht dat je het niet hebt kunnen voorkomen.

    Een kleine troost is dat Sander V. het in de gevangenis bijzonder zwaar krijgt: hij is én een politieman én een kindermoordenaar. Zijn jaren tellen dubbel, en dat is maar goed ook.

    Rust zacht lieve Milly!

    Like

  66. Met de doodstraf komt ie er wel makkelijk van af. Juist opletten dat ie zichzelf niet van het leven beroofd en uitvragen hoe en wat zodat de ouders hun vragen beantwoord kunnen krijgen. Zij zitten levenslang met pijn. De dader zou met zijn dood er zo makkelijk van af komen. Nee hoor, laten leven… maar dan wel in straf en geen weekend verlof en geen tv, pc of wat ook en pijn!!! Laat hem maar lijden zoals Milly’s ouders nu doen! Nog harder liefst. Hier zijn toch geen woorden voor. De wereld gaat kapot. Wie kun je nu nog vertrouwen!

    Like

  67. Wil de nabestaande van Milly heel veel sterkte en kracht wensen met dit immense verlies..

    En voor Sander.. tja.. daar maak ik maar geen woorden aan vuil..

    Like

  68. Ongelovelijk.
    Zulke mensen als proefdieren gebruiken.
    Moeten ze in de wet zetten.
    Wat een afschuwelijk vies vuil mannetje.
    Ouders vrienden en familie van Milly heel veel sterkte.

    R.I.P. MILLY

    Like

    • Als je dat soort fantasietjes hebt, moet je zelf ook preventief opgesloten worden.

      Like

      • vind je je heb zeker geen kinderen geen dierenproef meer maar kinder moordenaars die moeten ze daarvoor gaan gebruiken

        Like

    • wat als het jou dochter was heb jij je naam er wel staan ik wel ik heet gewwoon natasja .

      Like

    • en ik anita wil je me achternaam ook en wil je ook weten waar ik woon ken je gelijk die sander vreeswijk mee nemen meneer de verslaggever zeker zelf geen kids

      Like

  69. Damn, sommigen van jullie zijn minstens net zo dom als die Sander V.
    Horen jullie wel wat je zegt? Als je van mening bent dat deze man gemarteld dient te worden op grond van zijn daden, ben je zelf qua moraal geen haar beter en acht ik je in staat om hetzelfde te doen als deze man.

    Natuurlijk is het misselijkmakend wat zo’n schlemiel doet, natuurlijk hoort zo’n idioot nooit meer losgelaten te worden in de maatschappij en natuurlijk valt dit geenszins goed te praten.

    Maar om hem nou dood te willen maken, mensen met een zelfde soort uiterlijk gelijk te verdenken van criminaliteit e.d. gaat echt veel te ver. Het lijken wel holbewoners impulsen als je zoiets publiekelijk durft te posten.

    Like

  70. Verder vind ik het ook raar dat mensen elkaar allemaal willen kunnen vertrouwen. Laten we niet vergeten dat je eind 19e begin 20e eeuw ook niet alleen op straat kon lopen ’s avonds, omdat je dan beroofd, verkracht of inderdaad; vermoord werd. En de eeuwen daarvoor was het al niet veel beter, eigenlijk veel slechter.

    In andere landen zijn moord en doodslag aan de orde van de dag.

    Mensen zijn niet lief, betrouwbaar en schattig. Mensen zijn ook dieren, met dierlijke instincten en driften en het ergste van alles is, is dat we dan ook nog eens een bewustzijn hebben waarmee we nog ergere dingen kunnen bedenken.
    Het is een misvatting dat een bewustzijn je van dergelijke dingen zou moeten weerhouden.

    En het wordt niet steeds crimineler, het wordt nu weer zoals het logischerwijs hoort te zijn met zoveel mensen op zo’n klein plekje; dat werkt niet. Alleen na WO2 was het relatief veilig omdat er toen jarenlang een knuffelbeleid heerste.

    Goed, natuurlijk praat ik dergelijk gedrag niet goed, maar ik sta er ook niet perplex van.

    Like

  71. De doodstraf is te mild. Hij moet lijden… Verschrikkelijk lijden.
    Ik zag pik eraf snijden, ogen eruit prikken, tong afsnijden en handen afhakken en lekker weg laten rotten in een cel ergens…

    Like

  72. heey rechtbank figuurtje 😉 mijn echte naam staat hier ook ,geen wonder al die haat lijkt me zo? heb zelf ook twee kids en gelukkig zijn die er nog alleen het idee brrrrrt dat maakt me best bang ja .maar zeg nu zelf zo een jongen en dan ook nog politieagent dat vraagt of niet dan .

    Like

  73. dit soort mensen en die zieke debielen die kinderen aanranden (zoals wat in het nieuws was van de gelovige instellingen) TEGEN DE MUUR, EN AFSCHIETEN DIE KLOOTZAKKEN.. netzoals in 1940-1945..! maar dat met het nutteloze respectloze tuig. Liefst nog live uitzenden door heel NL.

    Like

  74. Ik Vrees dat deze Sander Vreeswijk er voor moet vrezen dat wanneer hij zijn wijk inloopt hij moet uitwijken naar een wijk waar hij ook zal moeten vrezen om naar een adere wijk uit te wijken omdat niet alleen ik maar ook anderen in zijn wijk zullen komen en ik vrees dat hij nergens meer naar zal kunnen uitwijken naar welk wijk dan ook en dus vrees ik dat Sander Vreeswijk zal moeten wijken uit dit leven en beter maar kan uitwijken naar de dood want hij zal altijid moeten vrezen voor degenen die in zijn wijk zullen blijven komen.Dus Sander pleaaaaase kill yourself !!!

    Like

  75. Beste Noorderburen,
    Vooreerst wil ik mijn medeleven betuigen aan de “naastbestaanden” van dat vermoorde engeltje Milly.
    Zoals veel reageerdes reeds meldden, kan men aan het uiterlijk al vlug zien wèlk soort vlees men “in de kuip heeft”, en dàt is des te duidelijker bij personen die oorspronkelijk aan de zuidkust van de Middellandse Zee woonden. Maar…er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen: zo hadden wij, in ons onlandje aan Jullie zuidergrens, ook een “joviale leraar” die uiteindelijk al drie moorden en tal van verkrachtingen op zijn “palmares” had staan…Ook leefde er in Brussel een allochtoon (Belliraj) van middelbare leeftijd die er zo’n “toffe peer” uitzag, dat ik, (als zogenaamde vreemdelingenvreter) er zelfs géén graten zou in gezien hebben om, samen met hem, een paar Duvels te drinken…Later vernamen wij dat die gemoedelijke vent het hoofd was van een bende dat gelinkt was aan Al Quaida. Die banden waren zélfs zo groot dat Marokko z’n uitlevering vroeg…en ook gekregen heeft.!!!

    Het is eigenlijk onnodig om te “kappen” op de politie wegens het “niet vinden” van dat verdwenen meisje…een stad, zèlfs een wijk, betekend een héél zoekgebied;… scrol maar eens naar de reactie van Rebel (18 maart; 2u06 AM); het heeft aan hem méér dan DERTIG regels gekost eer hij de “Caps Lock”-toets terugvond

    Like

  76. die gore klootzak met die rotkop van hem hoop dat ie rotzak levenslang krijgt en dat ie flink zal lijden hoe kun je nou zo’n meisje wat aan doen die nog in de bloei van haar leven stond in 1 woord verschrikkelijk en dat is een agent????? hoop dat ie klootzak de rest van zn leven de bak in draait en dat ie goed afgeranseld word in de bak dat zal hem leren!!!!
    mijn medeleven gaat uit naar famillie vrienden en kennisen van milly
    R.I.P meissie

    Like

  77. Schelden zal ik niet doen. Alles waar hij hier al voor is uitgemaakt is juist. Maar het juiste scheldwoord is niet uitgevonden voor deze bruut.
    Er zijn geen woorden voor wat hij heeft aangericht. Deze familie heeft levenslang. Dat moet hij dus ook krijgen. Mensen die niets kwaads hebben gedaan krijgen levenslang dan hij dus zeker!! En aub geen softy rechter die een te milde straf uitdeelt. En geen hulpverlener (=meesmuil) die hem een tweede kans geeft.
    Zo”n persoon heeft geen geweten. Die mag zelfs geen huisdier hebben.

    Like

  78. Beste Sander,

    In tegenstelling tot andere ”zieke” mensen op deze site die je de dood in wensen ben ik in tegenstelling ervan overtuigd dat je zoiets nooit voor niks doet. er zal altijd een motief voor geweest zijn. ik snap zijn familie en vrienden ook niet. zoiets doet iemand niet zomaar. het zal vast al een tijde niet goed met hem gegaan zijn. triest gewoon dat vrienden,familie,relatie etc dat nooit opgemerkt heeft. Milly is dood.ja en dat is niet goed te praten want er is geen excuus voor het doden van een persoon,maar om Sander nu ook gelijk dood te wensen. Sander ik hoop dat je beseft wat je gedaan hebt en dat je uiteindelijk je eigen leven weer op kunt pakken. sterkte jongen,ik sta achter je….

    Like

    • jij bent echt niet goed bij je plaat mafketel als ik hem was zal ik er zelf een eind aan maken dat had hij moeten doen voor hij daar aan de deur kwam dan had milly nog geleeft en nog jaren kunnen verder leven hoe kan je nou achter zo’n beest staan wat hij ook heeft mee gemaakt dood trappen moeten ze hem en dan noem jij mensen hier ziek als jij achter hem staat ben je nog gekker dan hij is sukkel

      Like

    • Wat kan ik daar nou nog op zeggen!!??? Een provocatuer ben je,echt !!! Mij kun je niet provoceren met dergelijke zogenbaamde uitspraken,maar wel heb ik al een paar hackers op je gezet om erachter te komen wie je ben,sukkel. Money talks and bullshit rules and I have the money and that is why I can trace you you asshole!!! Iedereen is vrij om te zeggen wat hij wil, maar jij gaat een streep te ver en dus zijn mijn woorden geen woorden meer , maar daden en ik heb je getraced en dus kun je van mij verwachten dat ook jij maar beter iedere dag kan omkijken als je op de metro of tram of bus of verkeerslicht staat te wachten want’ wie weet krijg je opeens een duwtje of een onverwachtse HARDE DOUW !!! See Ya !!!

      Like

    • EN BTW, JIJ SPOOR ECHT NIET OMDAT JE GEEN INLEVINGSVERMOGEN HEB!!! JE BENT GEWOON EEN SLECHT MENS EN DAAROM WORDT HET DE KOMENDE TIJD FLINK ACHTEROM KIJKEN SUKKEL!!!
      SANDER LEEFT EN MONTE DIES !!!

      DAT KRIJG JE ER NOU VAN ALS JE NSB’ers GENEN HEBT !!!
      YOU HAVE NO IDEA AMIGO !!!
      NO IDEA !!!

      STERKTE MET JE PARANOIDE GEDRAG DE KOMENDE TIJD VANWEGE HET FEIT JE STEEDS ACHTEROM MOET KIJKEN OF ER NIET IEMAND IS DIE JE IETS AAN DOET HEEL ONVERWACHTS !!!

      HOW DOES IT FEEEEEEEEEEEEL !!!?????????????

      Like

  79. @Monte, quote “er zal altijd een motief voor geweest zijn”.
    Jij ben ziek zeg, hoop dat jij je eigen “Sander Vreeswijk” gauw tegen mag komen.
    Mensen die reageren zoals jij helpen de maatschappij naar de kloten.

    Like

  80. In nederland zijn de straffen zo laag, dat een ieder met of zonder zieke geest, het leed van andere mesnen voor leif neemt en de straf vaak vrolijk uitzit want je kunt er van alles doen, tafeltennis, voetballlen, filmskijken..ect ect een soor centerparcs, alleen je mag niet van het park af….nou wat een straf…ik stel voor de doodstraf weer in tevoeren en veel kosten te besparen in Nederland

    Like

  81. @ monte:

    Dat vindt ik eerlijk gezegd ook. Dat het niet goed met Sander ging dat is inderdaad al erg genoeg maar dat niemand uit zijn directe omgeving dat merkte is echt te triest voor woorden. monte,vindt dan ook dat je gelijk hebt als je zegt dat Sander uiteindelijk zal beseffen wat die heeft gedaan. en wat betreft dat kind…. dat komt toch nooit meer terug en die krijg je er ook niet meer mee terug.

    Like

  82. Lieve mensen,

    Ieder mens heeft mogelijkheden om goed en kwaad te doen. Het verschil tussen goed en kwaad is te halen uit omstandigheden waarin iets als ´goed´ wordt bestempeld of als ´kwaad´ wordt bestempeld. Uiteraard is het hebben van uiterlijke kenmerken van belang bij een indruk die een persoon maakt op andere personen in zijn of haar omgeving. Daartoe zijn o.a. ook uniformen uitgevonden. Om indruk te maken. Gezag uit te dragen. Echter waartoe dient dat gezag? Dat is een heel belangrijke vraag die gesteld dient te worden in het geval van het vermoorden van een medemens. Sander Vreeswijk had als politieagent zichzelf een gezagspositie verworven. Uniform, woonhuis met tuin en een dienstwapen. Heel belangrijk is om nu te onderzoeken, waarom dit is gebeurd? Is er een cognitieve verklaring te geven waarom er een medemens van luttele leeftijd moest worden vermoord? Ik neem aan dat Milly Boele geen spion was van Al Quaida – waarop Neerlands held Sander Vreeswijk moest reageren om ´kwaad´ van een grotere orde te voorkomen.

    Maar wat is er dan wel gebeurd in het denkpatroon van politie surveillant uit Dordrecht?

    Voor de mensheid en met name voor de nabestaanden van Milly lijkt mij het een belangrijke taak om een analyse van de persoon Sander Vreeswijk op tafel te brengen. Ter voorkoming van de echo van het ´kwaad´. En ter vermijding van dergelijke situaties in de toekomst.

    Die analyse moet wel officieel zijn en goed verifieerbaar zijn, althans zo goed als dat dit mogelijk is.

    Dus heren van de Rijksrecherche, nu dat er weer een lijk gevonden is moet het ECHTE werk nog beginnen. Voorkomen. Want anders verworden de politiemensen slechts tot geschiedschrijvers, d.w.z. het achteraf beschrijven van gebeurtenissen. ´Wagen 3, assistentie vereist, er is alweer een lijk gevonden´.

    Spoor het op, beschrijf het, en isoleer het. Een kaal hoofd met uitdagende tatoeages zegt niets op zich, maar waarom moest dat hoofd kaal? Waarom die tatoeages? Waarom die snor zo strak naar beneden afgeschoren? Waarom een politieagent en een agente samen, al veel langer bekend met wat er gebeurd was? Waarom?

    Like

  83. Nou volgens mij zitten er meer gestoorde witte psychopaten in de bajes dan negers en marrokanen. Ze lijkenn er wel patent op te hebben om kleine kinderen te verkrachten, Priesters – Vunzige dikke oude witte mannen die naar Thailand gaan om kleine kinderen in hun kont te naaien en te molesteren. iets wat ik negers en marrokanen niet zie doen. Koelbloedige niets ontziende moordenaars zijn meestal wit. en psychopaat.en massamoordenaars Hopelijk gaat onze grote vriend Wilde Geert ook kamervragen stellen,wat met deze witte mongool en buurt terrorist te doen. Een kind is zo weerloos en dit is zo een laaghartige daad. Hopelijk wordt ie in de bajes gepakt door een paar van zijn eigen soort. Dat zal wel niet want dat zijn ook allemaal pedofielen.

    Like

  84. HIJ HAD BETER DE ZANGER VAN KANE EEN BEZOEKJE KUNNEN BRENGEN INPLAATS VAN MILLY !!! DAN HADDEN WE IN IEDER GEVAL VERLOST GEWEEST VAN EEN STUKJE NEP NEP NEPSTEM !!! OOooohhh, AND BTW, KANE BETEKEND: “KLINKT . AMERIKAANS . NAGEMAAKT .(en) ENG !!!oftewel “K.A.N.E.” en geloof me,dat was ook zo’n band die Sander goed vind. Bah…WALGELIJK !!! Waty een nagemaakte zanger is dat zeg !!! Mijn God,hoe rijk had ik kunne zijn als ik jaren gelden als hem had gaan zingen,maar de reden dat ik het niet deed omdat het zo nep en nagemaakt klinkt !!! Iedereen die KANE goed vind …SPOORT GEWOONWEG NIET en de reden is omdat KANE staat voor NEP.NEP EN NOG EENS NEP !! EN ALS JE DAN ERBIJ STIL STAAT HOEVEEL GELD DIE DINAD HEEFT VERDIEND MET DAT NEP STEMMETJE VAN HEM, DAN WORD JE DAAR TOCH GEWOON MISSELIJK VAN !! BE CREATIVE !! DON’T BE MONEY !!

    Like

  85. voor zo iemand mogen ze van mij de doodstraf hier invoeren mét een martelsessie erbij

    Like

  86. er is vrijdag een stille tocht…is het geen beter idee als we met zijn allen die viezerik uit zijn cel halen…dit mag je als beschaafd land toch niet pikken, ik denk dat we een keer een voorbeeld moeten stellen….van onze kinderen moet je afblijven….

    Like

  87. Wat een kutkop heft die vent, smerige psyschopatische borderliner!
    hopelijk neuken ze in de bajes zijn hele kont verrot, vuile kutvent, BURN IN HELL !!!!!

    Like

  88. dE SPEURHONDJES METEEN INZETTEN?, WELNEE, DIE HADDEN EEN DAGJE VRIJ,
    WAT EEN PRUSTWERK VAN DE POLITIE !!!!!!!!!!!!

    Like

  89. Pingback: Top Posts — WordPress.com

  90. Vreselijk wat er gebeurd is, ik ben zelf ook moeder, maar ik vind dat hier wel heel veel het woord kanker wordt gebruikt, dat getuigd niet van respect.
    Natuurlijk moet die vent flink bestraft worden, ik denk dat heel veel mensen woedend zijn, ook ik, maar laat het duidelijk zijn, de politie is je vriend echt niet en die pet past hun niet allemaal, voor mij mag hij levenslang krijgen, maar het recht systeem deugd voor geen meter in Nerderland , Wie zal het volgende slachtoffer weer zijn??? Weer een onschuldig kind??
    Ik wens Milly,s ouders heel veel sterkte, moed en kracht!
    En Milly rust zacht.
    En voor de politie heb ik geen goed woord over in deze!!!!!!!

    Like

  91. de goede en dus goude tip kwam van het slachtoffer zelf. Maar … door de macht in allerlei regels gevangen en het aan rotzooien van hun protocollen is dit land je reinste politie staat geworden. ervaar ik weekelijks weer. Ben dar om plolitie hater ec.. en dat mag iedereen weten. ik daar mijn steentje wel bij en let goed op waar en wanner ik weer met stenen kan gaan smijten. de staat! vijand nummer één.

    Like

  92. Pingback: Top Posts — WordPress.com

  93. Me dochterje van 7 kwam vandaag met het verhaal man milly thuis.op school is hen weer geleerd niet met vreemde weg te gaan.
    Maar zegt ze mama juf heeft een heel grote fout gemaakt,weet u wat de juf zei dat milly door een polite agent is vermoord,dat kan toch niet mama want u zegt altijd dat de politie ons beste kameraad is en als er iets is dan moeten wij snel naar de politie.
    ik stond perplex hoe moet ik dat kind uitleggen dat we ook van de foute agenten hebben??? nee ik ben moeder van 3 kinderen als ik dit zie dan vraag ik me af hoe verder.
    Wat zal dat kind angstige momenten gekent hebben arm meisje.je bent nu een engel in de hemel milly weg van dit verotte wereld.
    waar je nu bent zal je geen pijn en verdriet meer kennen rust zacht.

    En jij stinkende geweldadige crimneel,wie ben ik om je te veroordelen maar je krijgt je verdiende straf ik laat je over aan de overige criminelen ze moeten maar horen wat je heb gedaan dan zal je wat meemaken.
    Waarom heb je je zelf niet door je kop geschoten Milly rust zacht

    Like

  94. Hietbrink had zelf aktie ondernomen als… met de wetenschap van de goede tip van het slachtoffer zelf.. en de enige en juiste tip! met mijn mede buurtbewoners desnoods via braak op onderzoek uit gegaan. Wacht niet langer op de politie dan kun je zeven dagen wachten… ook in deze speelt het zeker wel een rol dat mijnheer dus zelf bij de politie en daar door de maze van ongeloofwaardigheid kon ontsnappen. Dus mensen… alstublieft… in het vervolg meer zelf intiatieven en wacht niet op de eerste hulp tot je eindelijk aan de beurt bent. de politie zelf rotzooit toch zelf ook maar wat aan ! denk er om… als je echt niet weet wat je worden wil… al deze mensen zitten bij de politie! gewoon als machtswellustelingen, en haatzaaiers. en dat is zo in de heeeeeel wereld. ik draag mijn steentje bij…. dus gooien maar!

    Like

  95. hey mark vincent.
    wat je zegt over uiterlijk is echt bullshit. omdat iemand dat mooi vind een kale kop is hij gelijk een crimneel. en spoort hij niet. voor de rest heb je gelijk over die kindermoordende hufter. maar over dat uiterlijk moet ik je echt op je vingers tikken. want dat slaap echt helemaal nergens op. ook niet dat dat onderzocht is en genetische bepaald.
    groetjes Renate

    Like

  96. Waarom wordt er altijd alleen maar gekeken naar het slachtoffer?? Wie weet wat sander is overkomen.Wie weet is er kortsluiting ontstaan in zijn hoofd en weet hij niet wat hij deed.Iemand met gezond verstand denkt eerst wel na voordat hij een moord begaat.Je levert toch niet zomaar je baan,huis en vrijheid in. Ieder mens kan iets gruwelijks meemaken en in staat zijn om hele rare dingen te doen.Niemand kan zeggen: ohh dat gebeurt mij niet. Wie weet wat je doet als je doordraait. Sander heeft nu een moord gepleegd maar ik heb medelijden met hem.Dat neemt niet weg dat ik het vreselijk vind wat dat meisje is overkomen en sander moet hier dan ook zijn straf voor krijgen. EN niemand kun je beoordelen op uiterlijk alleen op GEDRAG!!

    Like

    • Empathie met de dader is nu niet op zijn plaats, gezien de enorme ontsteltenis die zijn gruwelijke daad teweeg heeft gebracht.

      Excuses zijn er nooit om een dergelijke misdaad te rechtvaardigen; een slechte jeugd, sexueel misbruik, drugs, alcohol en een verbroken relatie is geen vrijbrief om een ander mens van het leven te beroven.
      Uiteindelijk kan maar één mens een ECHTE veroordeling uitspreken; en dat is de dader zelf die op een gegeven moment zich gaat realiseren wat hij op zijn geweten heeft geladen.

      Velen zien de doodstraf als de enige juiste straf om dit te vergelden.
      Levenslang – en dan écht levenslang – de tijd hebben om te overdenken wat de gevolgen zijn van een weloverwogen moord op een kind uit lust en sadisme moet een hel zijn voor ieder individu die nog in staat is tot enig denkvermogen.
      Ik zou niet graag in de schoenen staan van de advocaat die deze man t.z.t. moet gaan verdedigen. Toch heeft deze misdadiger ook recht op een advocaat om de eenvoudige reden dat de wet dit voorschrijft.

      Blijft over de rol van de politie die wederom al bij voorbaat een discutabele is gezien de slappe houding die blijkbaar structureel is in dit land en dan vooral bij de gevestigde politiek.

      Onze Overheid heeft vandaag de dag maar één advies;
      Ga niet alleen over straat en open geen deuren als er aangebeld wordt.
      Als de Overheid structureel faalt in haar kerntaak – de bescherming van haar burgers – heeft die burger het recht op zelfverdediging.

      Helaas; kinderen kunnen zich niet verdedigen…

      Like

    • OP UITERLIJK IS SANDER IN IEDER GEVAL WEL TE BEOORDELEN WANT HIJ IS EEN DUIDELIJK GEVAL VAN EEN LOMBROSO

      Like

  97. At Tristan,

    Commenter ‘Monte’ en ‘bella rosa’ zullen hier eerdaags nog aan bod komen.
    Monte, die het Monster Vreeswijk sterkte wenst en achter hem staat…

    Ronduit Walgelijk!

    Like

  98. sorry, ik ben ook woedend, maar ik vind wel dat hier het woord kanker nogal veel gebruikt wordt, ook aan deze ziekte sterven dagelijks kinderen en volwassen.
    Al dat gescheld zal niks oplossen.
    Het is weer eens gebleken dat de politie absoluut je vriend niet is!!!
    maar laten we zeker het rechtssysteem in ons land niet vergeten, ook daar deugdt geen moer van!!!
    Ik wens de ouders, familie en vrienden van Milly heel veel sterkte toe en
    *MILLY* R.I.P

    Like

Reacties zijn gesloten.