#Albayrak: ‘Wilders onderdrukt moslima’.

Landgenoten, Vlamingen,

Ik ben van plan om wat gas terug te nemen op deze site.
Dagelijks stukkies tikken over linxe landverraders, kutmarokkanen, kindermoordenaars en ander schorrie-morrie gaat me niet in de koude kleren zitten. Ik word er letterlijk niet goed van.
Ik neem hier voorlopig even afstand van. Ik blijf hier natuurlijk regelmatig verhalen neergooien, maar ik ga er niet meer zo serieus op in. Dat trek ik niet meer.

Want neem nu bijvoorbeeld een Vuile Hond als imam Fawaz. Naast zijn baan als hoofdredacteur van het AD – hij bepaalt namelijk welke tekening wel of niet geplaatst mag worden – roept hij moslims op om het gratis krantje ‘DePers’ te boycotten, omdat die krant weigert een of ander prentje te verwijderen… En daar moet ik serieus op in gaan? Maar wél in het verleden Ayaan en Theo de meest vreselijke ziekten toewensen…

En dan De Türk Albayrak. Die stelt doodleuk dat Wilders moslima’s onderdrukt vanwege het pleiten voor een hoofddoekverbod. Wilders is de opperonderdrukker van de islamitische vrouw. Je moet godverdomme maar durven. Stuk vuilnis!!
Ook dit soort berichten trek ik niet meer, waarde lezers.

Ik ga mij dan ook richten op andere zaken. Voor zo lang het duurt…

STEM PVV!

Advertenties

Tags:

8 Reacties to “#Albayrak: ‘Wilders onderdrukt moslima’.”

 1. tristan Says:

  Het zijn zware tijden voor de verdraagzame Oude Nederlander.

  In Veenendaal zijn de bromsnorren in staat van opperste paraatheid gebracht vanwege geruchten dat de maat meer dan vol is voor de tolerante autochtoon die zich eindelijk (na 30 jaren) wenst te verdedigen tegen de Marokkaanse straatterroristen.
  Stel dat er bij die zelfverdediging een Marokkaan gewond zou raken, dan zijn de rapen goed gaar. Dan zouden er wel eens grootschalige rellen kunnen uitbreken en dan heeft onze Grootmoefti Job Cohen gelijk zijn handen vol om de boel alwéér bij elkaar te houden.

  Maar er is gelukkig goed nieuws; Mw. Albayrak heeft zich beschikbaar gesteld om wederom plaats te nemen op de kandidatenlijst voor de PVDA om ‘haar werk af te maken’.

  Dat is ook goed nieuws voor de asielzoekersindustrie en de integratie van de moslima’s die hun identiteit vooral ontlenen aan het dragen van een hoofddoek. Want wat is een moslima zonder hoofddoek? Een ongelovige hoer die mannen verleidt tot erotische gedachten en onkuise handelingen waar de imam wekelijks tegen van leer trekt in zijn vrijdagmiddaggebed. Maar in Turkije is dit kledingstuk verboden op de scholen en wordt dit eigenlijk alleen maar gedragen op het platteland en in de bergdorpen (voor zover die nog bewoond worden). In Nederland en aanpalende gebieden wordt de hoofddoek gedragen als protest tegen de Westerse samenleving en als afbakening van de moslimenclave’s in wording; de Vogelaarwijken.

  Het probleem is eigenlijk die Geert Wilders, volgens Albayrak. Die zaait maar haat tegen weerloze moslims en wordt bovendien ook nog 24 uur per dag beveiligd, zodat corrigerende maatregelen vooralsnog niet kunnen worden uitgevoerd door jonge – zeer religieuze – baardmannen.

  De ‘onderdrukker’ Wilders contra Grootmoefti Cohen…

  Na 40 jaren van multikul zou men denken dat het Nederlandse volk toch wel voldoende leergeld (en bezettingskosten) heeft betaald.
  Niets is minder waar; als we niet oppassen zitten we straks met een kabinet Cohen met Marcouch als minister van Onderwijs en Albayrak als minister van Islamiseringszaken.

  NEDERLANDERS!

  Let op uw Portemonnee, Vrijheid en Veiligheid.

  STEM PVV!

  Like

 2. S. Murf Says:

  Sterkte met je voorgenomen ommezwaai!

  Lijkt me wel nodig, want in bovenstaand stuk wind je je -begrijpelijk- al weer behoorlijk op en dat is slecht voor de bloeddruk

  From now on: remain below boilingpoint.

  Succes ermee!

  Like

 3. Herbert Says:

  Mag ik je aanmoedigen om het nog even vol te houden tot 9 Juni…?
  De strijd tegen die misselijk makende roeptoeters kan, zeker tot die tijd, ieder (geschreven) tegenargument wel gebruiken.
  “You are doing very well…….. keep up the good work!”

  Like

 4. boilingpoints Says:

  At Allen,

  Als mijn bloeddruk weer tot normale waarden gedaald is, kan ik weer wat figuren virtueel afvuren.
  Tot die tijd; luchtige lach-humor.

  Like

 5. Maci Says:

  Goed voorstelbaar @BP dat die dagelijkse shit je opeens in het verkeerde keelgat schiet.
  Take it easy, vandaag is de lente begonnen.

  Like

 6. henk Says:

  heerlrijk helder recht voor zijn raap.
  turk albayrak = stuk vuilnis… lol… zou het niet bondiger kunnen samenvatten.

  Keep up the good work boilingpoints!

  Like

 7. Arie Says:

  Albayrak gebruikt een welbekende, oeroude islamitische ‘redeneer’ truc: de omkering. Kritiek zgn. weerleggen door keihard het tegenovergestelde te beweren. Zoals: een hoofdoekje is een symbool van onderdrukking? Welnee, het is juist een symbool van emancipatie. Zonder hoofddoekje kun je immers niet werken en met wel?

  Volgens mij KUN je zonder hoofddoekje heel goed werken. Miljoenen vrouwen bewijzen het iedere dag weer. Zo niet mama Albayrak. Die kreeg zeker last van acute spierverlamming zodra ze dat vod afdeed. Van wie moest ze trouwens dat onding dragen? Van de Nederlandse Staat. Van haar werkgever? Of misschien toch van papa Albayrak of gén of andere baarddragende despoot, soms ook wel ‘imam’ genaamd?

  Volgens mij is het meer een kwestie van niet WILLEN werken, zoals vrouwen met een hoofddoek wel meer niet willen. Niet integreren, niet Nederlands spreken, geen zorg aan hun omgeving besteden. Ach, iedereen kan deze opsomming moeiteloos aanvullen. Helaas.

  Waarom draagt Albayrak jr. trouwens geen hoofddoek, als ze zo geëmancipeerd is? Ook handig als je nog eens minister onder Erdogan wil worden.

  Like

 8. Slang Says:

  Duidelijk, al deze verontrustende meningen. De Sharia wordt al jaren gedoogd binnens kamers dus waar maken we ons zorgen over. Binnen 20 jaar is de Sharia wetgeving ingevoerd en later maar zeggen ” dit hadden we niet gewild” Europa slaapt en de tijdbom is al geactiveerd.

  Roep maar hard ” Ach valt wel mee, het zijn toch ook gewone mensen zoals jij en ik “

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: