Schokkend leesvoer.

Waarde lezers,

Denk aan uw bloeddruk!

Ondergedoken in SloPervaart.

Advertenties

4 Reacties to “Schokkend leesvoer.”

 1. lisa Says:

  Dit is wat de PVDA wil.Stem PVV in Godsnaam,anders wordt het nog erger.

  Like

 2. S. Murf Says:

  Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.

  Het wordt dus nog véél mooier in ons land!

  P.S.
  Mijn bloeddruk zojuist gemeten: 230/120

  Like

 3. tristan Says:

  Van dit soort reportages wordt een mens inderdaad niet vrolijk.

  En dan te bedenken dat de partij die in hoge mate verantwoordelijk is voor deze uitwassen van de multiculturele samenleving onze volgende ministerpresident gaat leveren.
  De PVDA is al jarenlang bezig om dit soort mistoestanden – regelrechte terreur – te vergoelijken als zijnde incidenten die er nu eenmaal bijhoren in een diverse samenleving.

  Of wij, als autochtone Nederlanders, uitdrukkelijk gevraagd hebben om een dergelijke samenleving waar iedere immigrant, asielzoeker en illegaal per definitie zielig en getraumatiseerd is. En vooral een slachtoffer van discriminatie en rechts populisme.

  Bij geen enkele instantie kan de Oude Nederlander terecht met zijn klachten over burenoverlast, intimidatie, terreur, verloedering en verpaupering gepleegd door niet-westerse allochtonen. Men wordt al bij voorbaat niet serieus genomen en eigenlijk op subtiele wijze beschuldigd van racisme en het ventileren van onderbuikgevoelens.
  De PVDA heeft bij alle Overheidsinstanties haar pionnen uitgezet en dit gaat van het politieapparaat tot maatschappelijk werk en andere zwaar gesubsidieerde geitenwollensokken.

  De politie heeft al jarenlang het consigne gekregen van de gevestigde politiek om niet krachtdadig op te treden tegen Marokkaanse relschoppers en criminelen. Men is als de dood zo bang voor grootschalige rellen en etnische conflicten met een religieuze basis.
  Vroeg of laat zal deze politiek van wegkijken en bagatelliseren onvermijdelijk moeten leiden tot een confrontatie tussen autochtonen en allochtonen van moslimsignatuur. Iedere poging tot zelfverdediging zal echter de kop in worden gedrukt om de ‘kwetsbaren’ te beschermen.

  Er is één mogelijkheid om aan deze bizarre toestanden een einde te maken en dat kan via een schokeffect;

  STEM MASSAAL OP DE PVV!

  Like

 4. Arie Says:

  Als je de commentaren onder het Volkskrant artikel leest wordt je nog meer depri. De meesten zijn wel verontwaardigd, maar zelfs na lezing van dit artikel zijn er mensen die denken te mogen relativeren: ‘tja, het is vervelend, maar ja, wat moet je dan? En wat had Cohen hieraan kunnen doen?’ Wat dacht je van de wet eens een keer handhaven? Daar is al een wereld mee gewonnen. En als dat niet mocht helpen, kun je nog altijd de wet aanpassen, zoals GW zo treffend voorstelt.

  Een idioot onder de commenters durfde zelfs het R woord weer te noemen. En gaf daarbij toe dat hij zelf in een blanke wijk woont. Hij heeft geen last van Marokkanen, dan een ander ook niet. Logisch toch? Op een gegeven moment zijn er gewoon teveel van dit soort struisvogels en is Nederland verloren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: