Groninger moord: ‘mogelijk eerwraak’.

Landgenoten, Vlamingen,

De gruwelijke moord in Groningen op een 35-jarige vrouw is mogelijk uit eerwraak gepleegd.
Terwijl de buren het zagen gebeuren, slachtte de 51-jarige echtgenoot zijn vrouw af. Gewoon op het balkon. Alsof er een schaap geofferd moest worden.
Maar wat was het motief? Was de vrouw wellicht te verkaasd? De vrouw was werkzaam als egyptoloog bij de Groninger Archieven. Waarschijnlijk een keurige, zelfstandige vrouw die gestudeerd heeft. En daar houden de Baardmannen niet van. Daarvoor zijn islamitische vrouwen niet op deze zieke wereld gezet. Deze vrouwen dienen immers vijf meter achter hun man aan te strompelen, nederig naar de grond kijkend.

De dader stak in het huis in op de vrouw, waarna zij luid krijsend naar het balkon vluchtte. Daar gaf de moordenaar haar de doodssteek. Twee van de vier kinderen waren getuige van de afslachting van hun moeder.
Ik las een treffende reactie op forum Elsevier:

‘In de Shariawetgeving is dit geen misdrijf.’

Het binnenhalen van een exotische cultuur brengt nu eenmaal andere rituelen met zich mee dan wij gewend zijn.
Aanhangers van de Linxe Kerk doen derhalve onophoudelijk een beroep op uw Begrip en Tolerantie. Verdiep je nu eens in deze kleurrijke cultuur die ons land zoveel moois gebracht heeft. Deze vluchteling was op zoek naar zijn identiteit en dat daar dan doden bij vallen… Ach, iedereen heeft recht op het Behoud van Eigen Cultuur. Dit geldt overigens niet voor de Autochtone Bevolking.

Google maar eens op eerwraak, landgenoten. Het is verbijsterend wat u allemaal tegenkomt.
Vrouwen rennen brandend over de galerij, vrouwen krijgen accuzuur in het gezicht gespoten en als je geen vieze handen wilt krijgen, kan je haar altijd nog dumpen in het land van herkomst. Alsof je een hond in het bos achterlaat.

Kleurrijk noemen huichelaars als Çohen en van Nieuwenhoven dit.
De geshockeerde Oude Nederlander bekijkt dit alles vanuit een ander perspectief en komt tot de conclusie dat deze Achterlijke, Barbaarse Cultuur louter ellende met zich meebrengt:
Gedwongen huwelijken, lijfstraffen op school, brute meisjesbesnijdenissen, opgesloten worden in huis, criminaliteit, provocaties, eerwraak, apartheid, intolerantie jegens het gastland, onderdrukking en ga zo maar verder.

En déze cultuur, waarde Binnenlanders, déze cultuur wordt door Linx Nederland de hemel ingeprezen!
En we hebben er niet eens om gevraagd! Het wordt ons door de strot geduwd, het wordt ons in de maag gesplitst en personen die hier een kritische kanttekening bij plaatsen, kunnen rekenen op een Cordon Sanitaire.

STEM PVV!

Elsevier

Advertenties

Tags: , , ,

3 Reacties to “Groninger moord: ‘mogelijk eerwraak’.”

 1. lisa Says:

  Dumpen in het thuisland is geen ramp scheelt weer een uitkering,en ruimte in het blijf van mijn lijf huis.Die vrouwen moeten leren te emanciperen.Te beginnen met afdoen van het vaatdoekje of te wel kopvod.

  Like

 2. Tweets that mention Groninger moord: ‘mogelijk eerwraak’. « -- Topsy.com Says:

  […] This post was mentioned on Twitter by boilingpoints, Elize. Elize said: Amen! Stem PVV! RT Groninger moord: 'mogelijk eerwraak'.: http://wp.me/p1EjY-Fr (via @Boilingpoints) […]

  Like

 3. johan v Says:

  zo is dat kopvodden thuis laten

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: