#Groenlinks hangt brievenbus voor importbruid op.

Landgenoten, Vlamingen,

Marijke Vos van de extreem-linxe splintergroepering Groenlinx heeft het plan opgevat brievenbussen op strategische punten neer te zetten, t.b.v. mishandelde importbruiden…
Terwijl de grenzen wagenwijd open blijven staan, heeft Groenlinx dé oplossing voor dit exotische probleem.
Vrouwen uit Islamië en omstreken worden nog al eens afgetuigd door manlief. Vos hangt derhalve brievenbussen op, zodat de vrouwen onopvallend een noodkreet kunnen achterlaten.
En dan nu de inkoppers:

1) Het gros van de vrouwen kan niet lezen of schrijven.
2) Men wordt opgesloten. Hoe kan men dat briefje dan posten?
3)Wat gebeurt er als de Baardman des huizes erachter komt?
4)Vul zelf in.

Met deze aktie van Vos geeft ze dus ruiterlijk toe dat er problemen zijn met deze mensen uit warmere gebieden.
Maar het ging toch zo goed met deze kennismigranten? De tv-programma’s die ons de succesvolle verhalen over deze vrouwen voorschotelen zijn legio. Want hup, daar komt weer zo’n multiculti-knuffelaar [vrij naar Wilders] met zijn of haar treiter in beeld met de zalvende woorden dat deze ‘Nieuwe Nederlanders’ het geweldig goed doen in onze maatschappij. Op school, op de werkvloer, you name it.
En nu moeten er ineens ‘Blijf-Van-Mijn-Lijf-Brievenbussen’ opgehangen worden?
Mijn Multiculturele Droom spat momenteel met een oerknal uit elkaar. Weg droom, weg idealen, ik ben geschokt.

Haha, natuurlijk niet! Ieder weldenkend mensch – vaak zijn dat die vieze extreem-rechtse types – weet exact hoe de vork in de steel zit; bruidje binnenhalen, opsluiten, pak slaag geven en nu luisteren.
Ik vind deze aktie van Vos behoorlijk discriminerend, trouwens. Mevrouw kakelt maar over allochtonen, importbruiden, islamitische vrouwen en dergelijke, maar vergeet even voor het gemak dat er ook nog NEDERLANDSCHE vrouwen bestaan die dagelijks klappen krijgen. Kunnen die ook nog hulp verwachten?
Nee hè, liever niet hè… Die vrouwen vallen helaas nèt buiten het budget. Kan gebeuren.

Onze verslaggever in het veld heeft de eerste brievenbus al gespot. Ding staat achter een Islamitische Slagerij en wordt volgens onbevestigde bronnen ook voor andere doeleinden gebruikt. Wat die doeleinden precies inhouden, houdt men liever onder het gehaakte mutsje…

STEM PVV!

Elsevier

Advertenties

6 Reacties to “#Groenlinks hangt brievenbus voor importbruid op.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Ach, een paar gebogen lijntjes en een paar krulletjes staan vlug op papier gezet, daarvoor hoeft men niet geletterd te zijn…de kleinste kleuter kan zoiets.
  Dat WIJ het niet kunnen lezen, speelt toch géén rol; en dat degenen die, (zelfs al was het in degelijk arabisch opgesteld) het wél zouden kunnen lezen, speelt evenmin een rol… hun wijf afkloppen zit toch in hun KULtuur

  Like

 2. tristan Says:

  Alles wat uit de rode koker komt van GroenLinks is absurd en in de praktijk onuitvoerbaar m.u.v. het kraken, taartensmijten en het elimineren van politieke tegenstanders.

  Ook dit wereldvreemde idee is natuurlijk volslagen kolder maar past naadloos in het denkraam van de geitenwollensokkenbrigade.

  De importbruid die er in zou slagen deze brievenbus ongezien te bereiken om haar klachten in te frommelen tekent natuurlijk wel haar doodvonnis. De eer van de gehele familie is dan aangetast en er is altijd wel een familielid beschikbaar die er paar jaar statusverhogende detentie voor over heeft om deze ongelukkige vrouw op afdoende wijze te corrigeren.
  Men kan deze vrouwen nu eenmaal niet voor het leven opsluiten in een Blijf van mijn Lijf Huis op kosten van de Oude Nederlanders, want al deze charitas moet natuurlijk wel betaald worden. Maar het zijn uiteraard dankbare objecten voor het gehele Linkse circuit van hulpverleners en andere beroepswerkelozen. De subsidiekraan is echter geduldig en de argeloze autochtoon trekt wel de knip via een verhoogde zorgpremie. Deze brievenbussen zijn natuurlijk in de kortste tijd aanleiding voor grappenmakers om er allerhande epistels en brieven in te deponeren; zoals belastingaanslagen, bekeuringen en klachten over Marokkaanse straatterroristen.

  En wij moeten eigenlijk deze cultuuruitingen respecteren en niet veroordelen. Want een corrigerende tik is geoorloofd volgens de Koran en de moslima wordt geacht haar man te gehoorzamen en vooral veel kinderen te baren, want de Islamisering heeft toch topprioriteit volgens de verlichte imam.

  En waar blijft eigenlijk de klachtenbus voor de Oude Nederlander als die slachtoffer is van geweld en intimidatie gepleegd door een muzelman?
  Bij de politie kan men niet meer terecht, die hebben wel wat anders aan het moede hoofd; die worden zelf mishandeld door die creaturen en zijn blij als ze ongeschonden thuiskomen na gedane arbeid (het bekeuren van de argeloze autochtoon).

  Volgens (onbevestigde) berichten worden de betreffende brievenbussen op gezette tijden geleegd door een hulpimam van onbesproken gedrag en de vrouwen in kwestie worden dan apart genomen door een wijze gezinscoach, eveneens van moslimsignatuur. De dader wordt doorverwezen naar de Sociale Dienst voor financiële hulp en kan dan gratis naar het land van herkomst om wat tot bezinning te komen en eventueel een andere vrouw te huwen en te laten overkomen naar ons gastvrije land.
  Het fenomeen van de importbruiden is goed voor de Islamisering en zorgt bovendien voor prima stemvee voor de Linkse partijen.

  Jan Peter Balkenende; “De Islam is geen enkel probleem in Nederland”.

  Wij denken daar iets genuanceerder over;

  STEM PVV!

  Like

 3. Maci Says:

  @Tristan, weer helemaal mee eens. Net als @BP , word ik er regelamatig zo MOE van en weet ik niet meer wat te zeggen zonder in herhalingen te vervallen.
  Er gaat geen dag voorbij of we lezen of horen zaken in de MSM waardoor ik me afvraag of ik , of wij ,nu gek zijn.
  Jij bent zo cool as a cucumber en dat bedoel ik als een compliment.

  Like

 4. tristan Says:

  @Maci,

  Ik betrap er mijzelf op dat ik al jarenlang hetzelfde repertoire afdraai en ik verval dus in eindeloze herhalingen.
  Helaas hebben onze waarschuwingen geen effect, want straks komt er een kabinet Cohen en wordt alles nog een stuk erger vrees ik.

  Het enige middel om het een en ander te doorstaan is wat humor en proberen te relativeren.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  BP,

  Carel Brendel heeft ook gehakt gemaakt van de debiele linksche brievenbussen. Terecht.
  Voor de lol: jouw Stinkende stembus als Suske en Wiske verhaal heeft een opvolging gekregen: http://coontje.wordpress.com/2010/03/25/cuske-en-aiske/

  Geinig toch?

  Like

 6. alidas Says:

  Ik vraag me ook af,hoe kun je nu een informateur nemen van d66.
  Dan vraag je toch om moeilijk heden die man kan nooit eerlijk zijn .
  Dat is ook wel gebleken ,pvv gaf niet toe dus gooi hem er maar uit.
  Hoop ook dat het 9 juni eerlijk gaat maar heb er een hard hoofd in ,wie kan dit controleren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: