#Arno_Bonte: RET’ers op judo-les.

Landgenoten, Vlamingen,

Dankzij Groenlinx hebben we vandaag weer hartelijk kunnen lachen. De Rotterdamse fractievoorzitter Arno Bonte stelt voor om RET’ers op judo-les te sturen…
Is broodnodig, want aan de lopende band worden deze mensen mishandeld door lichtgetinten, zwarten, zwartrijders en andere ongewenste elementen. En daarom is het volgens deze Bonte verstandig om eens wat judo-lesjes te nemen.

Is deze knakker wel helemaal jofel in z’n bovenkamer? Deze hersenkruimel van Bonte typeert het Groenlinxe gedachtegoed; we weten dat de badkuip lek is, maar we blijven het gewoon aanvullen met water.
En daarbij is het plan van Bonte ronduit stupide; judo-technieken mogen alleen toegepast worden in de sportzaal en niet in de openbare ruimte. dus ook niet in het OV.
Bonte stelt verder het volgende:

Met het aanleren van een paar eenvoudige judo-grepen kan volgens Bonte het gewenste effect worden bereikt. Een klap of zelfs een messteek kan daarmee worden afgeweerd.

Dit is klinkklare onzin. Pas in de examenstof voor de 3de dan komt het afweren van steekwapens aan bod. Bonte had even Wikipedia moeten raadplegen voordat hij zijn melkmuiltje opentrok.
Meneer denkt met een paar eenvoudige judo-grepen dit probleem met agressieve zwartrijders op te lossen… Wat een totale nitwit.

En mocht het zover komen, moeten de heren RET’ers – uh, ik bedoel judoka’s dan eerst een buiging maken? Wel zo netjes. De Japanse Vechtkunst schrijft dit namelijk voor.
Dit moeten toch rare beelden op gaan leveren. Een RET’er verkleed als judoka die,  alvorens hij de nodige klappen in ontvangst mag nemen, eerst uit beleefdheid een buiging maakt naar de bewuste kansenjongere.

Lach mee, waarde lezers. Dit is de wereld van Arno Bonte!

STEM PVV!

Elsevier

Advertenties

9 Reacties to “#Arno_Bonte: RET’ers op judo-les.”

 1. leefbarbaar Says:

  Bonte is een foutmensch. Kansloos. Groenslinksch is zo rot, ze hebben alleen aandacht voor cultuur waar ze onbeperkt kunnen graaien, terwijl ze de bouw van twee kolencentrales hadden kunnen voorkomen. De ene dag doen ze groen, de andere dag zitten ze hun geld te tellen en hebben ze heel andere principes.
  Bonte is tegen vuurwerk. Maar wel voor moslims.
  Bonte is tegen de zendmast van C-2000 (als de krant er is).
  Maar wel voor het jeugdjaar waar 50 miljoen in verdampte.
  Gewoon nooit op GsL stemmen, anders kom je er nooit van af.

  Like

  • aliciajennifer Says:

   GL had simpelweg geen meerderheid, dus de bouw van de kolencentrales konden ze niet tegenhouden. Feitelijk onjuiste bewering dus.

   Ga je liever afreageren op PvdA die voor stemde terwijl de meerderheid van de achterban tegen was, of op alle mensen die tegen nieuwe kolencentrales zijn maar nog steeds bij Eon zitten.

   Like

   • leefbarbaar Says:

    Hallo??
    GsL ging akkoord met de bouw van de twee kolencentrales! Ze hadden ook de coalitie kunnen verlaten, net als de VVD later. Maar vanwege het graaien met de portefeuille cultuur was het milieu niet belangrijk meer.
    Daarbij had GsL 4 jaar de portefeuille Integratie. Noem eens 1 ding wat ze hebben gedaan met deze portefeuille? Eéntje maar.

    Like

  • aliciajennifer Says:

   Ja, ze hadden de coalitie kunnen verlaten. Maar wat hadden ze daarmee bereikt? Die kolencentrales hadden ze ook daarmee niet kunnen tegenhouden. Dat milieu niet belangrijk meer was is complete onzin; er is juist op dat gebied veel gedaan en ontzettend veel aandacht gevraagd.

   Voor wat betreft je andere vraag, alle politieke besluiten zijn tegenwoordig openbaar, dus ik zou zeggen, google is your friend. M.i. is de grootste bijdrage van GL dat het debat meer draait om participatie dan om gedwongen integratie. Verder is er ingezet op verbeteren van het bereik van integratiecursussen, bijv. motie LOV, en PvAI. Daarnaast zijn de Meidenvilla’s en het Participatie Paspoort m.i. goede initiatieven.

   Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Allahmachtig.
  Zelfde kaliber als Taufik Dibi.
  Begrijpelijk dat GW er voor waakt vergelijkbare NULLEN in de PVV op te nemen bij zetelwinst.
  GW houde het niveau van je toegangsfilter hoog!!!

  Like

 3. Lebuïnus Says:

  Op zich héél knap om iedere keer weer het
  meest kolderieke voorstel aller tijden te presenteren.
  Blijkbaar slaat deze onzin bij een bepaalde doelgroep
  aan, want Groen Links stijgt in de peilingen !
  En hoe staat het eigenlijk met de heer Kaya, voor-
  malig wethouder in Rotterdam voor GL ?
  Zit meneer de Turk nog steeds van zijn wachtgeld te
  genieten in het land van Erdogan, of is hij inmiddels
  toegetreden tot de “denktank” van de club Falsema ?

  Like

 4. S. Murf Says:

  Arno vergeet aan te geven welke band de RET-ers moeten hebben.

  Is dat de getinte, de bruine of de zwarte band?

  Like

 5. Thomas Says:

  Al die foutmenschen, bruinmenschen linxen zijn gewoon slechtmensschen, minder menschen, hoe zei men dat vroeger? Untermenschen!

  Heil Wilders!
  (bekt slecht-zal wel aan mij liggen, ik ben ook maar een foutmensch waarschijnlijk)

  Like

 6. aliciajennifer Says:

  Misschien is judoles een beetje een ongelukkig voorbeeld. Maar een zelfverdedigingscursus kan wel helpen, al is het maar om wat zekerder in je schoenen te staan en het gevoel te hebben dat je opkomt voor jezelf.

  Verder is het makkelijk om plannen belachelijk te maken. In ieder geval probeert GroenLinks met oplossingen te komen, jij niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: