Het pro-hoofddoek-lied. Out now!

Geachte Ongelovigen,

Wat heb ik nu weer aan mijn RSS-reader hangen? Een pro-hoofddoek-lied?

“Loop je nog lekker met een hoofddoek over straat? Niet echt, vonden de meisjes van het Rotterdamse koor Al-Wahda. Ze maakten een liedje en een clip. Oh, mijn lieve zuster, voor jou zing ik dit lied. Ga heen met alle trots, want onderdrukt, dat ben je niet”.

Wollah! zeggen we dan. Goed zo dames. Dit is participeren, dit is leuk meedoen. Dit is opboksen, dit is jezelf kranig verweren. Ik hou van jullie! [Fatima Elatik-mode-off]

Wat sado-masochistische slavinnen van Allah hebben een liedje geschreven. Over het feit dat deze vrouwen met een broeidoek vies aangekeken worden. Sommige witvrouwen zouden dolgraag willen tekenen voor dat vies aangekeken worden. Want hen valt ergere zaken ten deel: uitgemaakt worden voor hoer, bespuugd worden, beroofd en mishandeld worden enzovoorts.
De bovengenoemde moslima’s worden een keertje nagestaard – als het waar is – en moeten daar meteen een liedje over schrijven. Een pure provocatie.
De clip vindt u hieronder en die gaat u natuurlijk voor mij bekijken. Want ik trek dat niet. Wederom: Enjoy!

Was het naar binnen te werken?
Volgens mij kwam er ook een ga heen in voor? Dat bevalt me wel. Ga heen en vermenigvuldigt u. Maar wel graag in Islamië. Niet hier.

De nu al veelgevraagde Mounia Abbadi – voor al uw volle zalen – schreef deze track en ze vermeldt er even bij dat ze graag gaat skaten en hardlopen. In het park. En dat allemaal met een hoofddoek op!
Echt ideaal. Ik ben volgende maand jarig. Ik weet nu al een cadeau. Doe mij zo’n doek. Je kan er alles mee. Hardlopen, skaten, zwemmen, fietsen… En daarna maak ik er een liedje over.
Moraal van het hoofddoek-lied: Het is slechts een stukje stof. Dat klopt, maar een Jodenster is ook maar een stukje stof. Toch? Als we zó gaan redeneren!

Lacht u er maar weer om.
Over tien jaar bent u als witvrouw verplicht dit liedje te zingen.

STEM PVV!

39 Reacties to “Het pro-hoofddoek-lied. Out now!”

 1. Bert Peters Says:

  “maar een Jodenster is ook maar een stukje stof.”

  Knap uitgelegd! Vlijmscherp!

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Heb nog niet het lef gehad om de muzikale muzelmanvrouwelijke
  cultuur te beluisteren, vanavond na het tweede glas wijn probeer
  ik het misschien.
  En wat je allemaal met zo´n doek kan doen, kan me herineren dat
  jaren geleden een hoofddoeken Tourkin bij wijze van uitzondering
  het ding mocht behouden tijdens haar detentie.
  Deze cultuurverrijkster zat vast op verdenking van het in stukken
  snijden van haar dochtertje, iets van culturele eerwraak, of zo.
  En met dit duizenddingen doekje heeft ze zich verhangen.
  Dus de mogelijkheden met zo´n ding zijn talrijk.

  Like

 3. lisa Says:

  Wat een zielige bedoening,bijna medelijden,bijna.

  Like

 4. lisa Says:

  moet zijn wat een zielige bedoening

  Like

 5. lisa Says:

  LAAT MAAR

  Like

 6. Thomas Says:

  Hoe durven ze, niet nederig zijn en niet kruipen?
  Waar gaat de wereld naartoe met die kleurlingen, die heidenen!

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  Bij het bekijken van die “seuten” krijg ik heimwee naar een boerka… wat voor lelijke schepselen zijn dàt zeg, bah.

  Like

 8. tristan Says:

  Wij kunnen hier wel grappen maken over dit koor, maar we hebben te maken met het allerbeste wat de Islam ons te bieden heeft op het gebied van Cultuur én Integratie.

  Voor de liefhebbers is er goed nieuws;

  Er is een gloednieuwe CD verschenen op het Mekka label.

  MENSEN LUISTER EENS!
  (12 tracks in Living Stereo).

  1. “Leven in Kaaskoppenland”.
  2. “Mijn Hart is zo Leeg en mijn Buik is zo Vol”.
  3. “Mensen luister eens; er tikt hier wat!” featuring Zap Suhayb.
  4. “Ik heb zo’n Jeuk op mijn Kop!”
  5. “Ik ben Verliefd op Job”. featuring Ali B.
  6. “Wie heeft mijn Gordel gezien?”.

  7. “Respect en Subsidie”. featuring De Burka Sisters.
  8. ” Aan de Voet van de Oude Moskee”. featuring Herman van Veen.
  9. “Ik was slechts 9 Jaar”. featuring Fatima Elatik.
  10. “De Ballade van het verdwaalde Schaap”.
  11. “Wij gaan hier Nooit meer Weg”. featuring Ahmed Marcouch.

  Bonus track;
  12. “De Fatwa-Shuffle”. featuring Rapper Appa.

  De instrumentale begeleiding wordt verzorgd door “De Subsidiesponzen”. Alle nummers zijn opgenomen in de As Soennah moskee in Den Haag o.l.v. Imam Fawaz.

  Like

 9. Harm Schouten Says:

  En weer wordt het onweerlegbare bewijs geleverd dat kopvodden debiliseren.

  Like

 10. Arie Says:

  Ik denk wel eens dat we het ze niet kwalijk kunnen nemen. Hun achterstand is gewoonweg te groot. Het superioriteitsgevoel van moslims lijkt op dat van een klein kind dat ‘grote mensen stom’ vindt. Pas als het kind zelf volwassen is, is het in staat toch een ander inzicht te krijgen en om zijn verontwaardiging uit zijn kindertijd te lachen. Maar het lijkt erop dat veel moslims nooit zover komen. In Nederland in ieder geval niet. Daar maken ze een omgekeerde ontwikkeling mee: nog verder terug de Middeleeuwen in.

  Like

 11. flipkederijke Says:

  Wat een schreeuwlelijke wijven…..

  Like

 12. aicha Says:

  hallo allemaal, ik vraag mij toch wel af vanwaar al die haat en woede komt, vaak word er gedebateerd in nederland dat een mens recht heeft van meningsuiting.. laat iedereen gewoon zijn mening zeggen en zijn religie volgen, ik ben moslima en ben heeeeeel fier op mezelf, wat jullie ook allemaal zeggen of doen.. laat de praters maar praten, laat de haters maar haten,zolang allah boven ons is kan niemand ons wat maken… dat is waar wat ze zeggen, dat de onwetendheid jullie zo hatelijk maken, waarom maken jullie niet kennis met de islam op een positieve manier?? de islam is niet hoedat jullie denken, en NEEN wij hebben geen achterstand want iin de koran staaat dat een vrouw een hoofddoek moet dragen om ZELFLUSTIGE GAPENDE mannen weg te houden, en in de koran staat niet dat we een burka moeten dragen, ik ben oook tegen de burka, dat heeft niets met de islam te maken!!!!! uiteindelijk vraag ik wel een tikkeltje respect voor sommige hier die de uiterlijk beginnen uit te schelden, iedereen is geschapen hoe god het wil … dus ik vraag heel vriendelijk een beeetje respect dank u

  Like

 13. aicha Says:

  DE WAARHEID KWETST ik vraag mij af waarom sommigen zich zo boos over maken, het raakt jullie zeker hé hahhaha moge god jullie leiden … groetjes en nog een prettige paasmaandag

  Like

 14. sara sein Says:

  ik vraag mij af waarom iedereen zich daar zo boos over maakt jullie drinken bier wij dragen een hoofddoek iedereen heeft zijn eigen smaak jullie zouden heeeeel erg booooos zijn en zich afvragen waarom wij niet willen dat jullie drinken maar wij zijn er ni tegen ik wil een antwoord waarom willen jullie de moslims uit dit land en waarom haten jullie ons en onze hoofddoeken wij hebben jullie niks misdaan wij willen gewoon doen wat Allah ons heeft gevraagt en dat is een hoofddoek dragen en uiterraart nog veel andere dingen WAT HEBBEN WIJ JULLIE NU IN GODSNAAM MISDAAN aicha heeeel goed gezegt

  Like

 15. tristan Says:

  sara sein,

  U heeft helemaal gelijk; de hoofddoek hoort bij de moslima zoals een biertje drinken bij de kaaskop hoort.

  Maar dat bierdrinken doen wij na een week van hard werken, dus na gedane arbeid. Hoe zit het eigenlijk met al die moslimjongeren die in de Wajongregeling zitten? Hebben die geen recht op extra toeslagen in deze tijden van bezuinigingen én discriminatie door die hardvochtige Wilderianen?

  En wij willen helemaal niet dat jullie ons land verlaten. Wat zou ons land zijn zonder die vrolijke Marokkaanse jongeren die voorbijgangers hun diensten aanbieden? Het zou hier maar een saaie boel zijn zonder loverboys, om over de imams maar te zwijgen. En de Vogelaarwijken zonder buurtvaders, schotelantennes en van 4-hoog geworpen vuilniszakken? We moeten er niet aan denken het zonder al die cultuurverrijking te moeten stellen.

  En Geert Wilders kan gelijk met pensioen, Job Cohen blijft met zijn zakken thee zitten en de subsidiebuidel kan naar het museum van extreme curiositeiten. Jullie hebben ons niets misdaan. Oké, een paar stille tochten en een ritueel geslachte opiniemaker. Maar waar gehakt wordt vallen er wel eens spaanders en we heben er veel voor terug gekregen.
  Moskeeën, vrolijke hoofddoekjes, halalvoedsel, een paar burka’s, capuchons, kaalgeschoren achterhoofden, de Meiden van Halal en Ali B.

  Wij hopen dat er nog veel moslims bijkomen uit Afghanistan, Irak, Iran, Somalië, Turkije, Marokko, Algerije, Egypte en uit de Gaza-strook. Liefst met gordels, vesten en bijpassende schoenen. Wordt het toch nog gezellig hier ondanks die Geert Wilders. Maar wie moeten dit allemaal betalen en is er wel genoeg ruimte voor al die verlichte moslims?

  Misschien heeft u enige suggesties?

  Like

 16. aicha Says:

  tristan, ik weet niet wat er is met jou, je moet niet alle mensen onderschatten, wij kunnen ook zeggen dat als 1 hollander in nederland negatief ingesteld i dat alle nederlanders dat ook zijn, jij bent duidelijk tegen de islaam , dat begrjip ik wel hoor als er alledaags alleen negatief gesproken word over de islaamm, ik zeg het nog eens, terorisme heeft niets maar ook niets met de islaam te maken, als je het moeilijk mee hebt dat de vrouwen hoofddoek dragen, jah dan weet ik het ook niet meer, bij ons is een vrouw net een diamant, enkel haar man mag aan haar zitten, waarom denk je da we dan hoofddoeken dragen? echt nie voor versiering hoor, we doen het om ons te bedekken, moest je een vrouw hebben, hoe zou ze zich dan voelen als je een knappe vrouw met strakke kleding ed achternafluit, wij dragen de hoofddoek uit pure respect voor onszelf; waarom word dat dan niet geaccepteered? ik kom uit belgie en godzijdank dat we hier geen last van hebben, en wat de moslimjongeren betreft, zijn er dan geen hardwerkende moslimjongeren in nederland en zijn er dan geen nederlanders in de wajongregeling?? gooien alle buitenlanders dan hun vuilnis vanuit de vierde verdieping? zijn er dan geen deftige buitenlanders dan?? je moet niet iedereen over dezelfde kam scheren tristan,want wij doen ons best om gewoon te zijn wie we zijn, is er dan niemand hier die dat toegeeft???? wat heeft halal voedsel hiermee te maken?iedereen zijn ding, waarom denk je da we geen varkens eten? omdat het echte stinkdieren zijn en waarom denk je dat we geen alcohol mogen drinken? omdat het schadelijk is voor ons gezondheid, en ja zo kan ik er nog noemen hoor , tot bedankt en neen sugessties hebben wji niet dat laten wij aan u over, als je het toch zo goed uitleggen???

  Like

  • tristan Says:

   aicha,

   Ik heb niets tegen de Islam als religie, tenslotte hebben wij hier Vrijheid van Godsdienst en dat willen wij graag zo houden.
   Maar in Nederland en België heeft de Islam een slechte naam gekregen door het gedrag van Marokkaanse jongeren die zich schuldig maken aan harde criminaliteit en intimidatie.

   En dan gaat het niet om incidenten maar om een landelijk probleem dat al vele jaren speelt. Het zou een goede zaak zijn als de goedwillende moslims in discussie gaan met deze jongeren om zodoende het imago van de Islam te verbeteren.
   Voorts is er het probleem van de Moslim Broederschap die een agenda hanteert die zou streven naar een Islamitisch Kalifaat in West-Europa. En dat zou betekenen het invoeren van de Islamitische wetgeving; de sharia. En die is per definitie vrouwonvriendelijk en staat verder volkomen haaks op de Westerse samenleving.

   Wat betreft het dragen van de hoofddoek het volgende; als dit kledingstuk nodig is om de man af te houden van sexuele handelingen en gedachten is er iets goed mis met die mannen en de cultuur waarin zij opgevoed zijn.
   Ik geloof best dat het drinken van veel alcohol slecht is voor de gezondheid, evenals het eten van veel varkensvlees om over het roken van tabak maar te zwijgen.
   Maar iedere cultuur heeft zijn voor- en nadelen. Bij ons is het b.v. niet gebruikelijk dat neven en nichten met elkaar in het huwelijk treden. Want dat is een vorm van inteelt en slecht voor de algehele volksgezondheid. En wat te denken van het besnijden van meisjes op jonge leeftijd? Daar wordt een vrouw toch ook niet vrolijk van op de lange duur.

   Maar over pakweg 40 jaren zijn al die problemen opgelost; dan lopen jullie ook zonder hoofddoek over straat en staan jullie mannen in de keuken braaf af te wassen en wordt er zelfs gewerkt in loondienst. Niks geen steun meer of subsidie maar gezonde arbeid in de frisse lucht.
   De imams hebben zich dan ook aangepast en dragen geen baarden meer maar een spijkerbroek en gymschoenen i.p.v. soepjurken en sandalen.

   Maar dat kan alleen geschieden als de moslims tot inkeer komen en jullie voldoende steun geven aan het Vlaams Belang. Want die gaan dan zorgen dat de slechte moslims (die o.a. aanslagen plegen) het land verlaten om in het voormalige thuisland hun dagen te slijten.
   Bij ons zijn er ook al moslims die op Geert Wilders gaan stemmen en daar krijgen ze geen spijt van.
   De goede moslims mogen blijven maar de kwade elementen (en dat zijn er niet zo gek veel) moeten hun biezen pakken.

   Voor de Nederlandse moslims ook de goede raad;

   STEM PVV!

   Like

 17. aicha Says:

  tristan, in de heilige koran staat dat het afgeraden is te huwen met neven en nichten , het is niet verboden maar afgeraden, omdat het slecht is voor de gezondheid van de kindjes, ze kunnen gebreken hebben ed, en wat de besnijdenis voor meisjes betrft, het is verboden in de islaam om meisjes te besnijden, beste u moet traditie niet met geloof mengen, vrouwenbesnijdenis is enkel in somalie dat ze het doen, dat heeft niets maar ook niets met de islam te maken ik hoop dat u he begrijpt, morgen geef ik mijn mening wat betreft de andere punten, het is wa laat nu grjs

  Like

  • tristan Says:

   aicha,

   Misschien heeft u een verklaring voor het volgende gedrag wat een van de oorzaken is dat mensen op de PVV en het Vlaams Belang gaan stemmen.

   KINDEREN TERRORISEREN BUURT

   AMSTERDAM – Enkele net verhuisde Marokkaanse probleemgezinnen in Overtoomse Veld bezorgen hun buren enorme overlast. Vooral de kinderen bespugen bewoners, plegen vernielingen en stoppen uitwerpselen in brievenbussen.
   (bron; De Telegraaf).

   Dergelijk afwijkend gedrag wat blijkbaar niet gecorrigeerd wordt door hun ouders is al jarenlang aan de gang in Nederland en België.
   Deze kinderen zijn hier geboren maar leven als onderontwikkelde individuen zonder enig normbesef.
   Vindt u het gek dat Nederlanders hier schoon genoeg van hebben en op een partij gaan stemmen die deze ellende effectief willen aanpakken door deze gezinnen in hun totaliteit terug te sturen naar Marokko.

   De dubbele nationaliteit maakt een dergelijke maatregel mogelijk.

   Naar mijn idee zou hier een zeer preventieve werking van uitgaan.

   Like

 18. aicha Says:

  beste, ik verschiet er zelf van, en ja ik vind persoonlijk dat ze gestraft moeten worden, want deze gedrag s onanvaardbaar, maar dat wil niet zeggen dat alle marokkanen zijn? dit is hetzelfde gedoe als terorisme,, bij ons, in de islaam dan toch is een buur heel belangrijk en waardevol, deze mensen die zoiets doen moeten zich geen moslims noemen, want een moslim is iemand die doet wat de profeet en de koran zegt, en zoiets staat niet in de koran integendeels, deze soort mensen moeten bestraft worden en daar geef ik u gelijk in. maar niet iedereen is hetzelfde … stel bij ons, het is niet makkelijk om ook als u te denken, marc dutroux is een verkrachter en een moordenaar , ik ga niet zeggen dat alle belgen dat zijn,,, er zijn heel lieve en goede belgen, ik zie het wel maar waarom zien jullie niet dat er ook goede marokkanen zijn???

  Like

 19. yousra Says:

  aicha goed gezecht er zijn ook goeie marokkaane .waarom haten jullie ons wij hebben jullie niets misdaan wij doen gewoon wat er in de koran staat jullie doen wat Jezus jullie vraagt en wij zijn daar nieet tegen maar waarom zijn julie er nu tegen dat wij een hoofddoek dragen .wij zijn er toch niet tegen dat jullie een minni jup dragen wij zijn er ook niet tegen dat jullie drinken doe wat jullie moeten doen maaaaar mogen wij dan doen wat wij moeten doen en dat is een hoofddoek dragen.tis ni dat jullie de boerka haten dat jullie ook alle moslims moeten haten ik ben ook tegen de boerka en ik ben nogtans een moslima .ik wil een antwoord waarom haten jullie de islaam !!!!!!!!??????????

  Like

 20. yousra Says:

  en ik bedoel diet niet stout hé ik wil gewoon mijn meening zeggen ik heb het zo lief mogenlijk gezecht!!!!

  Like

  • tristan Says:

   yousra,

   Wees maar gerust; je bent niet stout en je mag ook blijven.

   Wij kijken niet op een moslima meer of minder, er komen er toch binnenkort weer een paar bij via de gezinshereniging.
   En hoe meer zielen hoe meer vreugde, zullen we maar zeggen.

   Maar nu je hier toch op bezoek ben wil ik je een vraag stellen;

   Waarom moeten jullie allemaal trouwen met iemand uit Marokko of Turkije?
   Zijn er hier geen goede jongens op huwbare leeftijd?

   Like

 21. lisa Says:

  uousra kijk war er gebert in de wereld,alle rottigheid is dank zij de islaam

  Like

  • aicha Says:

   zeg lisa, ik vind het niet kunnen dat je zoiets zegt, alle rotigheid komen door de slechte mensen, niet door de islam, mag ik je 1 raad geven? lees meer over de islaam, tenslotte betekent het woord islaam vrede, ik ben te moe om te discussieren, wie zijn jullie om mij te vertegenwoordigen? jullie begrijpen toch niets, het heeft geen zin hoor, en tristan, waarom zeggen jullie telkens jullie???? ik bn getrouwd met een gast van hier,zie je dat je het weeer verkeerd hebt????? spreek ons aub niet aan met jullie, maar met individuen, dank u

   Like

 22. yousra Says:

  tristan moschien wilt u ons niet uit ons land maar Geert Wilders wilt dat wel ik hoop dat tristan gelijk heeft dat wij in dit land mogen blijven en dat wij niet verboden worden om dat niet meer aan te doen zoals de boerka

  Like

 23. Victor Van Vosselaer Says:

  Met plezier die nieuwe woordenwisseling op Boilingpoints gevolgd… Het “grote debat” begon op 5 April en werd verdergezet op 15 April met een reactie van Sara Sein (die het ondertussen al opgegeven heeft).
  Aïcha zet de pennestrijd verder wegens de aanmoediging van één zinnetje van vriend Tristan: “de goeden mogen blijven, hoe méér zielen, hoe méér vreugde.” Ondertussen is er een “nieuwtje” opgedaagd, en ook deze begrijpt NIET dat wij, authentieke bewoners van de Lage Landjes aan de Noordzee, NU NIET en ook NIMMER willen geconfronteerd worden met een levensideologie dat rechtstreeks indruist met ONZE ZEDEN.
  Daarom én daardoor is de korte interventie van vriendin Lisa zo veelzeggend: “kijk wat er gebeurt in de wereld, alle rottigheid is dank zij de i**** “…
  Ik zet i**** want het woord alleen al is mij zelfs tè min om het te schrijven.
  Het doet zich voor alsof het een godsdienst van vrede is, doch DAGELIJKS zien we op TV, (en horen verhalen uit onze buurt) dat het eigenlijk “WREDE” moet zijn; overigens, staat niet als eenvoudigste punt in jullie onnozel boekje: “sticht onrust in de rangen van de ongelovigen”?
  Deze oproep wordt in ONS BEIDE LANDJES …DAAAAAGELIJKS gevolgd door die “wredebrengers” !
  Yousra schrijft daarjuist “wij zijn er toch niet tegen dat jullie een mini-jupe (zo wordt het geschreven Yousra, het is een Frans woord) dragen”…. welnu, het is zèlfs niét nodig een mini-rok te dragen om voor hoer verweten- én zelfs bespuwd te worden.
  Vriend Tristan heeft het ook mooi beantwoord toen Aïcha zèlf moest toegeven dat zij een kopvod draagt om respect van haar geloofsgenoten af te dwingen…is dàt dan de kultuur van de i*** ?

  Verheug en verblijd jullie dat vriend Tristan nog redelijk tolerant is; ikzelf BEN DAT NIET want, sedert de komst van de i*** is de rust in ONS BEIDEN LANDJES helemaal naar de vaantjes.
  Willen jullie zich uitten als i***-seuten, mij best, maar doe dat dan in jullie zandbak aan de overkant van de Middellandse Zee of tussen de rotskloven van Anatolië…
  Ben ik dan een racist ? Nee hoor want kritiek op de i*** is een IDEOLOGIEKRITIEK en, ipso facto géén racisme.

  Like

 24. aicha Says:

  amaai wa ne hele boterham, zeg wie je ook mg wezen, krepeer maak lekker, wij voelen ons goed met ons vodden hier echt zalig man, binnennkort word het ons land dan worden jullie buitengezet, hahah jij bent duidelijk ziek, ga een psyggiater inschakelen, daar heb je dringend nood aan, en van mijn voddenvod blijf je af,ik draag het uit vrije wil, ik geef sara sein en yousra gelijk, het is de moeite niet om te blijvn discussieren, dan hang ik nog liever rond op straat, als jij zulk imago hebt over de islam, no way, dat is dan jou probleem, met ons zullen jullie toch verder moeten,jullie kunnen moeilijk alle moslims wegjagen , ni? het is een kwestie van moeten en niet willen hoor, geloof mij, mijn laatste woorden voor tristan, jij bent echt negatief opgesteld, heb genoeg energie ingestoken in jullie, met julie valt er niet te discussieren, zeker jij niet victor, amai echt zielig van je, haha nog een prettige dag, weet je lucht je hartje maar vooraleer je een hartatack krijgt, hahaha reacties van mij krijg je toch ni meer, ben ni gestoord om met gestoorden te discussieren doeiiiii

  Like

 25. lisa Says:

  aicha lees je reactie nog eens,je vader en moeder zijn waarschijnlijk neef en nicht.Daar kan jij niks aan doen,ga hulp zoeken.

  Like

 26. aicha Says:

  grappig ben je helemaal, en neen lisa, papa en mama zijn geen neef en nicht, integendeel, mijn vader is belgisch bekeerd en mama die is marokkaanse haha… spijitg voor jou dat je het nog een keertje mis hebt, stuur mij anders de gegvens van jou psygiatr, waarschijnljk zitten we inde zelfde rayon hahhah we zien elkaar daar wel hé groetjes en een zonnige dagje toegewnst

  Like

 27. Victor Van Vosselaer Says:

  Oef… Als die seut Aïcha haar belofte houdt, dan zijn wij (die het blog Boilingpoints zéér genegen zijn) voorgoed van die onzinnige praat af !

  Hebben jullie, lieve vriendinnen en beste vrienden, ook bemerkt hoé poeslief de EERSTE reacties waren van die wijven en, naarmate dat zij tegenwind kregen… hun reacties veeleer DREIGEND werden ?
  Dat is typisch voor dat soort onbenullen : taqiyya & kidman… SCHIJNHEILIGHEID in de hoogste graad.

  In iedere geval: de rust is weergekeerd op dit aangename blog….hopelijk voorgoed, “cross fingers”. (^_-)

  Like

 28. aicha Says:

  beste, ja noem me maar seut man het raakt me toch lekker niet, en jah in het begin had ik respect dat was zo omdat tristan ook met respect praat, naarmate julie zo begonnen over mijn vod en mijn religie, ik laat jullie dat niet nog een keer herhale, ik wee ni of ge da kent, respect da verdient ge, da krijgt ge ni zomaar meneertje en praat voor je eigen, en wees gerust,ik vedwijn wel, alleen niet nu.. spijtig voor u hé je zult me nog vaker tegenkomen man… wat bedoelt ge met tegenwind? waarom antwoord ge ni op mijn reacties allemaal hé omda ge geen antwoord hebt dus wa doen jullie???? schelden.. hahaha typisch

  Like

 29. lisa Says:

  aicha ga eens lekker karten vandaag,niet vergeten je vaatdoekje om te doen

  Like

  • aicha Says:

   ah das een goed idee, kga r eerst mee de vaat afdrogen dan doe ik het zeker aan, zo van die lange zwarte ken je die? je moet ie ook aanschaffen hoor is heel handig, een alles in 1 doekje geniet nog van deze mooie dag hé lieverd tot later xx

   Like

 30. Victor Van Vosselaer Says:

  Aïcha zei het zojuist: “respect moet men verdienen”…Jawel, 100% akkoord.
  Daarom heb ik (als Pastafari) enorm véél respect voor het JudaIsme: Het Joodse volk bevat wereldwijd +- 14 miljoen personen; dat is dus MAAR 0,02% van de welreldbevolking…. Akkoord ?
  Doch dat pietluttig groepje heeft, tot op heden: 129 Nobelprijswinnaars !
  Onderverdeling: Litteratuur: 10; Vrede: 8; Natuurkunde: 49; Economie: 19;
  Geneeskunde: 43 …………een flink palmares voor zo weinigen ! ! !
  Onze “muzulmaanse vriendjes” zijn met enorm véél méér volk: +- 1,2 Miljard (!) en toch tellen zijn MAAR…..7 stuks ! Eéntje voor litteratuur, 4 (honoris causa) voor de vrede, 2 voor geneeskunde en TWEEMAAL NUL voor Natuurkunde & Economie… (^_^) .

  Duidelijk een enorme breinachterstand door het boekje dat a*** uit z’n pollekes laten vallen heeft: RESPECT, dàt moet je VERDIENEN, nietwaar Aïcha ?
  En Mo die een 9-jarige naamgenote van U “openmaakte” noemen die gasten een “heilige profeet”…. wij noemen dat een “vieze Profiteur”.en welke mens bij zinnen kan nu respect voelen voor zulke sexmaniak ?

  Like

 31. laila Says:

  Oei vicktor je hebt het mis allemaal verkeerd wat je zeg wat zielig hoor. De grootste die het zegt je bent zelf een sexmaniak waarschijnlijk kan je niks meer zeggen dan vieze woorden da’s waar hoor lisa leuke vottjes kan je altijdt iets leuk mee doen die verkopen ze over al dus vottdoekjes hebben jullie soms vast dus zwijgen maar
  en wat respect tegen onze geloof zal ik jullie geloof eens ook uitmaken
  ik doe het niet want ik vindt het zo respectelloos en ziellig
  ik hoe me niet bezig met jullie domme dingens

  Like

 32. laila Says:

  en trouwens aicha laten we ze maar krieperen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: