Sharia 4 Belgium.

“Ik roep alle moslims in België op om Koning Albert II en Premier Yves Leterme af te zetten.”
“We zullen onze broeders van Sharia4belgium steunen bij de oprichting van een shariastaat in België.”
“Desnoods sturen we extra manschappen naar België om een shariastaat af te dwingen.”

Landgenoten, Vlamingen,

Een Foutbaard in Engeland heeft gesproken. Of dat de Belgische moslims eventjes de Belgische Koning en Premier af willen zetten. Dank u.
Waarom zwijgt de MSM hierover? Onze Zuiderburen worden bedreigd door een radicale moslimextremist van Pakistaanse makelij. Meneer is inmiddels in België aangekomen en steunt zijn broeders van het collectief “Sharia 4 Belgium“. (Site inmiddels off-line) Deze groepering, bestaande uit extremistische Marokkanen, is er van overtuigd dat Europa zal buigen voor de islam.

Europa zal vreedzaam de macht overdragen aan de islam.”

Zo. Die staat! Deze knaljurkengroepering wil ook meteen de Sharia invoeren in België en Europa en daar is geen plaats voor homoseksuelen en mensen die overspel gepleegd hebben. Een geleerde zal hen tot de dood veroordelen. Zo werkt dat nu eenmaal, maar deze klup stelt dat aan overspel helemaal geen behoefte zal zijn. Er heerst binnen een volledig Islamitisch Europa immers polygamie! Baardmannen in smoezelige jurken mogen iedereen neuken. Vrouwen, maar ook weerloze kinderen. In islamitische kringen noemt men dat een huwelijk. Wij noemen het Verkrachting.

Wij hadden “Sharia 4 Belgium” al eerder in de smiezen en wat opvalt zijn de google-ads: “Online Hebreeuws leren”. Haha! Stelletje zwakzinnige hersenlozen! Men maakt tegen wil en dank reclame voor de taal van de Joden!
Mensen die zij zo verschrikkelijk haten. Dat is nu eenmaal het risico als je een gratis website opent.

Ik vraag mezelf af; waarom heeft onze Sharia-geleerde Piet Hein Dönner deze vredelievende moslims nog niet uitgenodigd voor een oriënterend gesprek? In 2006 riep dit schertsfiguur: “Als tweederde van alle Nederlanders morgen de sharia zou willen invoeren, moet die mogelijkheid bestaan.”
Nu de Baardmannen inmiddels in Zuiderburië zijn neergestreken, is het voor Dönner een uitgelezen kans eens met deze verlichte moslims om de tafel te gaan zitten.

En voor Nederlanders die de islam vrezen, geen paniek.

“Ons geloof is tegen geweld. Nog nooit heb ik een moslim horen oproepen om onschuldige mensen te doden.”

Ik wensch u een goede nachtrust.

STEM PVV!

105 gedachten over “Sharia 4 Belgium.

    • Diegene die hier kleine kinderen neuken worden opgesloten. Bij jullie achterlijk volk is het feest als een kind van 12 jaar uitgehuwelijkt wordt aan een oude zak van 80 die dit kind misbruikt. Pedofielen in de hoogste graad.

      Like

        • Lees het interview met ‘sharia for belgium’ kereltje- baaraap in de morgen van 04/12/2010 & zeg me wie de achterlijke racisten zijn.

          Beter nog, zoek een relatie met een van die brave kereltjes & kijk voor jezelf (zal dan wel met minstens een hoofdoek moeten gebeuren! Je bent duidelijk nog niet goed op de hoogte)

          beste & beschaafde groeten

          Like

    • Inderdaad, islamieten neuken eerder geiten & kamelen & rossen hun vrouwen af zoals wij dat deden in het stenen tijdperk.

      Ikzelf zal in geval van ongeneeslijke ziekte mezelf opblazen & hoop hierbij zoveel mogelijk islamieten mee te nemen.

      Hun haat zal met pasmunt betaald worden

      Like

    • Donder op naar jullie land van herkomst. Daar horen jullie thuis en nergens anders…Of jullie geen kindertjes verkrachten….
      Jullie moorden en vermoorden zelfs je eigen zuster..

      Like

    • IK HEB NIETS TEGEN MOSLIMS MAAR ZE MOETEN NIET PROBEREN OM HET CHRISTENDOM TE ONDERDRUKKEN !!! IK BEN KLAAR VOOR EEN 10e KRUISTOCHT ALS DIT NODIG IS EN ELKE MOSLIM DIE MIJ OOK MAAR PROBEERT TE BEKEREN ZAL IK FACKING OPENSNIJDEN !! FACK SHARIA4BELGIUM !!!

      Like

  1. hmmm… ik klik net op je link naar de shariasite en wat lees ik daar…

    “This website is currently not available. If you are the site owner, please contact
    Our Abuse Team regarding the status of your website. ”

    Een goed begin is het halve werk!

    Like

  2. Zo’n haatbaard maakt tenminste duidelijk wat de moslims willen. Wie hier na nog denkt dat ze het niet zo bedoelen verdient niet beter.
    In 010 wil de Pvda in Feijenoord dat de gemeente veel geld gaat steken in de grootste haatkeet die er is. Het Centrum voor Haat en Achterstand: de Essalaammoskee moet het middelpunt van Zuid worden. En dat nieuwe mosketen niet zo veel last hebben van regels en vergunningen. Terwijl er niemand van de pvda is die zegt dat hier een moslimstaat moet komen. Toch werken ze er heel hard aan.
    Voor mij liever een plofjurk die doet wat hij zegt, dan een politieke partij die A zegt en B doet.
    Omdat het actueel is hier nog een bezuinigingsvoorstel: de allochtoon die 65 wordt en hier drie jaar gewerkt heeft, krijgt slechts 10% AOW. (in plaats van 100%). Heeft zijn vrouw nooit gewerkt? Geen AOW. Dit is eerlijk en terecht en gaat miljarden opleveren.

    Like

    • Hey gast, wie ben jij om mij (ons) te vertellen/op te dragen hoe wij moeten leven?
      In mijn beleving is er nog altijd een vrije keuze. Daar hoef je het niet mee eens te zijn, maar respecteer dat wel.
      Ik respecteer ook andermans gedachten, maar ik dwing niet mijn mening op aan anderen. Dat probeer jij wel te doen.
      Live and let live, hang je zwarte vlag maar thuis op, voor mijn part aan je balkon, maar probeer niet andere mensen jouw wil op te leggen!
      Btw, lekker professioneel als je website uit de lucht is……

      Like

    • als de moslims vrijheid willen da ze dan terug gaan waar ze vandaan komen terug naar hun rattenest da is tog ny normaal stomme bruin apen als ze dit uitvoeren in belgie wees zeker dat er dan wat bruine worde afgemaaakt hoor daar zorge wij voor WEG MET DIE MOSLIMS STOMME ISLAM ZE PAKKE BIJNA HEEL DIE AARDBOL OVER MET HUN GEZEVER ALSTUBLIEFT ZEG ze heben ruimte genoeg in in die rattenest daar da ze daar wat gaan zeveren

      Like

      • Wat weet jij over de Islam? Het is wel heel makkelijk praten he op zo een forum. Maar als jij niets over een geloof weet dan kan je beter ook je mond dichthouden. Respect tonen zal ik niet aan je vragen omdat ik al aan je taalgebruik zie hoeveel respect je voor de medemens hebt. Such a pity, something mustve went wrong with ur upbringing otherwise a normal person wouldnt have this much hatred for a religion. sucker

        Like

  3. Als de muzelman predikt:” ons geloof is tegen geweld”, dan
    meent hij dat ook.
    Dat Westerlingen het tegengestelde ervaren, kunnen de
    troepen van allah niet inzien.
    Heb vele malen in mijn tuin allerlei insekten, kakkerlakken
    en ratten omgebracht, dit zonder mijzelf als gewelddadig
    of dieronvriendelijk te zien.
    Door de arrogantie die de islam eigen is, worden alle niet
    moslims ook als insekten,kakkerlakken en ratten gezien.
    Het gewelddadige gedrag van de haatbaarden wordt zelfs
    door de MSM ( het zij verhuld ) in beeld gebracht.
    Op 9 juni a.s. kan men zijn stem uitbrengen om de islami-
    sering tegen te gaan.
    In de bijdrage van Leefbarbaar vanuit 010, blijkt hoever
    de PvdA Rotterdam en ook geheel Nederland naar de
    islamitische afgrond leidt.
    Veel keuze is er niet, blijft alleen de PVV over.

    Like

  4. Ik vindt het zo verschrikkelijk jammer dat de standaard media hier geen medelingen over doet. Zo zie je maar weer hoe links de media is. Als iemand uit de rechtse hoek zoiets geroepen had (eg Wilders) dan wordt en breed uitgemeten over de media.

    Like

  5. Deze “fait diverst” met Benno staat te bezien op Angeltjes (maar men moet wel flink doorscrollen want heer Ray heeft zeker al 10 nieuwere berichten er achter gezet.
    Anderzijds kan men naar You tube gaan, en intikken: “Radicale moslims leggen Benno Barnard het zwijgen op”
    (goed voor 4:41 minuutjes ergernis)
    In ieder geval: die karpetbiddertjes hebben ditmaal in hun eigen zweetvoeten geschoten, want de zogenaamde “gematigde m****” in België keren zich af van die actie, verschrikt over de grote publieke verontwaardiging…

    Like

  6. @ Jemoer, Bij jullie is kindermisbruik absoluut niét verboden, het is zelfs een “goede daad” want jullie volgen het voorbeeld van een rovershoofdman, mo genaamd, die een 6jarig meisje tot vrouw nam en haar “open maakte” op 9-jarige leeftijd.
    Men moet toch een in-slechte smeerlap zijn om een vrouw te verkrachten nadat haar familieleden en dorpsgenoten, eerst voor haar ogen verkracht werden… Je weet waarschijnlijk wél wààrover ik het heb…dat joods sukkeltje werd later toegevoegd als derde wijf van die multi-moordenaar.

    Like

  7. Sorry, het moet zijn: “eerst voor haar ogen vermoord werden” {;0)
    Door àl die stommiteiten van die “baardige boekenwurmen”, kan men zich, in alle zenuwachtigheid eens vergissen.

    Like

  8. Extremistische religieuze fundamentaltistische Islam-malloten vereisen extreme maatregelen.
    Wat mij betreft: het land uit schoppen. Als je de shariah zo geweldig vindt, dan rot je maar op naar de landen waar dat de praktijk is.
    Aanzetten tot geweld moet gewoon door de rechter veroordeeld worden.
    Verder moeten deze malloten geisoleerd worden, door de media en de gewone moslims.

    Like

  9. Beste moslims, beste christenen,

    Waar gaat dit toch allemaal naar toe? Zoals jullie allemaal zouden moeten weten is België in 1830 opgericht als een liberale staat en is dat de dag van vandaag nog steeds. Concreet betekent dit dat elk individu vrij is om te denken/geloven en uiten wat hij wilt. Persvrijheid is heel erg belangrijk.

    Waarom haal ik de Vrijheid op Meningsuitind erbij? Een Nederlander die een lezing hield over het christendom en de islam is bijna aangevallen door dolgedraaide marokkanen. Waar zijn we mee bezig, of waar zijn sommige moslims mee bezig?

    Het zijn immers zij die naar België komen in de hoop het geluk te vinden (wat vaak zwaar tegenvalt). Zij moeten zich aanpassen! Als we zelfs niet meer in ons eigen land onze eigen mening mogen geven?

    Ik ben GEEN Racist en zal het ook NOOIT worden. Ik wil gewoon duidelijk maken dat extremisten van de wereld moeten. Zowel christelijke als islamitische extremisten! Respecteer elkanders geloof! Ik kan er niet tegen dat moslims hun geloof zo willen opdringen.

    Als het even kan, zou er helemaal geen geloof mogen zijn. Ik ben een humanist en een atheïst. Ik geloof niet in een God! Dit wil niet zeggen dat ik niet in de waarden van godsdienst geloof! Ik ben wel christenen, maar geloof niet. Daar is niets moeilijks aan te verstaan.

    Respect aan mensen die geloven, maar ik ben van mening dat geloof voorkomt uit een soort van naïvieteit van de mensen. Sinds het ontstaan van de mensheid zoeken we iets dat boven ons staat, zodat we veel van ons af kunnen schuiven. Kijk maar naar de Middeleeuwen waar de mensen zo onwetend waren door het geloof! Mensen waren bang!

    Kom op voor jezelf! Het enige waar elk individu in zou moeten geloven is zichzelf! Leve de Ratio! Leve de Renaissance en het Humanisme! Leve de vooruitgang en de wetenschap!

    Die extremisten hebben duidelijk de Verlichting niet meegemaakt. Zij zijn nog steeds overtuigd dat God echt bestaat. Maar zelfs de Bijbel ontkent dat God bestaat. Enkele passages:
    “En God zal zijn tempel op u bouwen” of “Gij zult God zijn”.

    Vergeet toch niet dat de Bijbel en de Koran oeroude romans zijn waarin God/Allah en Jezus/Mohammed hoofdpersonnages zijn. Mensen moeten stoppen met te geloven in een boek, door alles letterlijk te nemen. Zien jullie niet dat ze geschreven zijn door geniale mensen die ons enkel moraal en waarden willen meegeven? Je moet de Heilige Boeken beter interpreteren!

    Niet Allah is de Grootste, dat zijn WIJ allemaal!

    Beste gematigde moslims, ik weet dat jullie talrijk zijn en dat jullie het gedrag van de extremisten niet goedkeuren. Maar waarom komen jullie dan niet voor jullie mening uit?

    Stop allemaal.

    Ik ben geen racist.

    Make Love, Not War. Leve de Verlichting!

    Like

  10. Aan alle moslimbroeders.

    Neem je geitenneuker Allah terug mee naar je godverdomde eigen zandheuvel in het midden-oosten.

    Een nuchtere intellectueel

    Like

  11. Hoe is het mogelijk dat een fanatieke onderontwikkelde groep dergekijke uitspraken kan doen via de media ??
    Ik was geen racist maar nu bekijk ik elke moslim als een nerd !
    Geen respect meer voor dit ‘ras’.

    Like

  12. jemoer met de baard;
    jonge meisjes uithuwelijken, is dit geen verkrachting?
    lees het boek ven helene vreeswijk “eerwraak” even. jullie komen regelrecht uit de middeleeuwen, man met de baard
    ooooooooo, wat zou ik eens graag aan uwen vuilen stinkenden luizigen vlooienbaard trekken
    ga terug naar uw hol
    daar hoor je thuis

    Like

  13. hallo iedereen
    jullie onglovigen jullie zullen jullie straf krijgen over aantal jaren we zullen er alles aan doen om de sharia wet in te voeren jullie verraders everzwijnen ons wraak zal zoet zijn

    Like

    • Je bent een achterlijke moslimhoer
      De koran is een stuk stront en Mohammed is vuile pedofiel.

      Ga ergens anders lullen over je achterlijke religie die niet meer is dan een symptoom van geestelijke retardatie ten gevolge van brainwashing.

      Like

    • ja en dan spreek ik nu direct een ziektespreuk uit over alle moslims

      doe is normaal man en stap uit dat sprookje van 1000 en 1 nachten
      Zelf in sprookjes worden jullie afgeschilderd als rovers

      ik wordt een beetje moe van dat gezeik over Allah weet je wat Allah mag van mij
      een varkensstal uit mesten

      Like

    • hij man morgen worden zelf opgehangen,
      en dan just genoeg lucht binnenkrijgen dat u doodsstrijd wat langer duurt.

      blaas u ergens op in nu put man

      Like

    • vuile abdul ga je eens wassen ge stinkt van uren in de wind lang leve vlb weg met alle moslims geiteneukers neuk jullie moeder allah is groot allah is machtig hij is een lul van een 1m80 haha

      Like

    • Waarom donder je niet op naar een staat waar de sharia geldt? Wat moeten jullie extremisten hier? Hier is alleen plaats voor moslims die hun godsdienst vreedzaam beleven. Wij willen jullie barbaarse en middeleeuwse sharia niet. Wij willen jullie hijskranen niet waaraan homosexuelen en anderen worden opgetakeld en dan langzaam aan de strop stikken. Wij willen jullie walgelijke straf van de steniging niet. Jullie handafhakkerij, onthoofdingen, geselingen willen we niet. Donder op met die middeleeuwse barbarij. Ga naar de computer, zoek een geschikte luchtvaartmaatschappij en boek een enkele reis naar een van jouw verrukkelijke shariastaten. Dan kun je je daar lekker opgeilen aan de martelingen en de executies. Sharia 4 Belgium, om te kotsen!

      Like

    • ja typisch iets vooor jullie om ruzie te zoeken tussen jullie eigen volk maarja daaruit merk je dan ook weer waar het verstand zit e jullie doen maar op met die moorden wij zijn tenminste slim genoeg om zoiets nie te doen maarja dit zijn maar woorde zulle ze zeggen tot binne 5 jaar wie lacht er dan wij belgen nederlanders fransen duitsen russen italianen noem maar op samen staan we sterk

      Like

    • Moeten we de brokken gaan opruimen van uw uiteengespate moslimvriendjes. Haha dom volkske, martelaar zijn met 72 maagden haha en op hun 12 zijn alle kopvodwijven al verkracht door een oude zak van 80

      Like

    • ja jonge ik zou allersnelst maar eens ff ik zeg wel proberen na te denken over wa die moslimshit allemaal al heeft berijkt niks dus bruintjes droom lekker verder heb maar grote mond wie laasts lacht best lacht

      Like

    • Beste abul (schrijffout of domheid?) abdul,

      daarvoor dienen jullie eerst geboren te worden mét verstand, onze taal fatsoenlijk te leren, goed te studeren & te zorgen dat je een prominente plaats kunt veroveren in onze maatschappij door universitaire diplomas te behalen & de handen uit de mouwen te steken.

      Tot zolang (ad aeternam – sorry voor het latijn -) zullen jullie nog onze kont moeten vegen (hoewel doe maar liever die van jouw) & de schijtjobkes moeten doen. Hoewel, er is verandering op til, zolang jullie dubbelpaspoorten hebben: er is een beweging op til (ik zal niet alles aan je haakneus hangen) om al diegenen die hier wat mispeuteren met dubbel paspoort terug te sturen naar de woestijn (jullie heerlijke thuisland).

      Wezen we realistisch: er bestaat een grote kans dat dit alles nooit gebeurd, want jullie ras is te lui & uw fortuite profitariaat (zoek dit op in een woordenboek – heeft u dit eigenlijk?) wordt weldra gefnuikt: geen oneindige werklozensteun meer, geen ‘familiehereniging’ meer etc…

      De combinatie van islam & arabier/ berber/ noordafrikaan is lethaal.

      Last but not least, het moet van me af: na decennia immigratie hebben jullie nog altijd geen spikkeltje dankbaarheid vertoond voor de autochtonen die jullie initieel opgevangen hebben. Vindt je dat zelf nu normaal? De portugezen, spanjaarden italilanen, pôlen witrussen, die u zijn voorgegaan, zijn allen goed & normaal geintegreerd zij vormen samen met ons ons volk! Inderdaad het zal jullie nooit gebeuren.

      Onthou: er is een ondergrondse beweging die jullie infiltreert & op termijn zal vernietigen. Deze zelfde beweging promoot de immigratie van onze europese broeders (oa Polen & andere oosteuropese christenen & niet islamieten & anti godsdienstigen) om jullie zo de markt & meteen ook Europa uit te prijzen.

      Na Kosovo, wordt de volledige europese reconquista geleidelijk een realiteit.

      Ik zal mezelf alvast – bij ongeneeslijke ziekte – in jullie midden opblazen (met semtex uiteraard) & zoveel mogelijk integristen mee de wereld uitnemen

      praise the Lord & irradicate islamscum

      Like

  14. moslims als je ooit gehoord hebt van de galiers de romeinen dachten ook dat wij verslaanbaar waren let op voor het christendom geloof met geweld zullen wij niet dulden wij zullen als 1 offensief ons geloof verdedigen god bless all people ho believes in you and we will never let you down

    Like

    • tyu, wij verdedigden ons geloof in Wodan de oppergod en frija de godin van de liefde of donar de god van de donder daar is niks cristelijk aan? we zij 2000 onderdrukt door het cristendom!

      Like

    • Wat een haatzaaierrij .
      de moslims hebben toen die tijd zich zelf verslagen.
      sukkel ga beter geschiedenis leren
      toen de islam opkwam waren er geen galliers of romeinen meer
      toen had je de byzantijnen en de franken etc

      Like

  15. vuile bekakte langharige geiteneukers weet je wel wie allah is weet je ook wat geloof is wij belgen weten 1 iets ‘allah is groot allah is machtig hij is een lul van 1m80 haha weg met de moslims schapeneukers

    Like

  16. Waar hebben ze zich eigelijk mee te moeien? Ze mogen al blij zijn dat ze in belgie mogen komen wonen..!
    Als hun ‘islamstaat’ zoveel beter is, waarom blijven ze dan niet met hun allen in Marocco enz?

    Het vlaams belang heeft bijna een meerderheid aan stemmen, en oppeens moet belgie een islamstaat worden?

    Hand in hand, terug naar eigen land!

    Like

    • vlaams belang een meerderheid van stemmen??? Waar haal je die onwaarheid vandaan ? Zelfs de socialisten en de O-VLD hebben nog meer stemmen dan VB. En dat is een schande: dat verstandige mensen nu nog altijd voor die partijen kiezen. Het Vlaamse volk verdient niet beter dan overgeleverd te worden aan de islamieten, ze kiezen er voor in het stemhokje

      Like

  17. Als jullie het hier toch allemaal zo slecht vinden pleur dan lekker op naar een of ander moslimland waar het is zoals jullie willen en laat ons lekker met rust met jullie geloof altijd te willen opdringen!!!!!!

    Like

    • tuurlijk willen zij hier blijven ,ginder moeten ze zo geen groot bakkes opzetten.
      en hier in belgie is er zoiets als ocmw daardoor krijgen we ze hier nooit meer buiten

      Like

  18. Waarom blijven die koningshuizen,die er nog zijn zo akelig stil.
    Begrijpen ze dan niet dat het met hun ook gedaan is,of denken ze we mogen wel blijven zitten,en krijgen ons natje en droogje wel ,of zijn ze dan al verdwenen.
    Ik kan niet begrijpen dat de Belgische koning zo’n vent zijn land binnen laat zonder bij de regering te protesteren.Nou er staat ons nog wat te wachten.

    Like

    • Het Belgisch vorstenhuis is oorspronkelijk afkomstig uit het Duitse Saksen-Coburg-Saalfeld, later Saksen-Coburg en Gotha. Deze dynastie was populair, na het Weense congres; de leden belandden op de tronen van Groot-Brittannië, Bulgarije, Portugal en België. De door de Saksen-Coburg en Gotha geweigerde kronen van Griekenland en Roemenië, gingen naar Huis van Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg-Oldenburg voor Griekenland en het Huis van Hohenzollern-Sigmaringen voor Roemenië.

      Zo te zien hebben ze zelf niet veel met belgie?

      Like

  19. weg met al die schapeneukers weg met moslims vlb aan de top laat alle westerse gemeenschappen de islam afslachten laat de moslims terug als slaven werken

    Like

  20. Heb begrip voor moslims die graag de sharia wereldwijdt willen toepassen,maar vooraleer ze beginnen te speculeren moeten de moslims eerst de jongeren van de straat houden! De gevangenissen zitten overvol,
    moslimjongeren die verdwaald zijn in de criminaliteit, jaahaaa, begin je broeders maar op te hangen!,??!!???
    De eerste generatie “moslims” werden geaccepteerd, geholpen en mochten hun relegie behouden en zelfs moskeën werden door de belgische staat
    gesubsideerd! ISLAM is tegen onderdrukking, ieder z’n manier van leven, ieder z’n boek, ieder z’n manier van denken! Spreek met mekaar en leer van mekaar! btw, de heilige koran bevat vershillende boeken, thora,evangelie,.. moet men dan ook mensen gaan ophangen die een ander geloofsovertuiging hebben? What about… Jezus, Mozes,Adam,Abraham, David,………. Volgens de koran zijn het toch heilige profeten?!?!!

    Like

    • als die wetgeving daadwerkelijk een feit wordt loopt er straks in heel europa geen marokkaan met handen meer

      bij diefstal worden toch je handen afgehakt

      Like

  21. Benno Barnard in GVA (Gazet Van Antwerpen):

    “Ik heb twintig jaar lang Filip Dewinter uitgemaakt voor fascist”
    “Ik was fout. De fascisten zitten bij de moslims. Dewinter had dus altijd al gelijk. En dat zegt een oude linkse jongen als ik.”

    Like

  22. lol nog x-aantal tijd en we kunnen ze misschien eindelijk de kop in kloppen 🙂 payback from wayback.

    Ben geen racist , haat geen enkel ras en als ik dan toch echt zou moeten kiezen hekel ik nog het liefst men eigen blanke ras.

    Maar euh.. dit is simpel , jullie willen Allahcrap door iedereens stroot duwen?
    -Mooi zo.
    Haal die AK 47 dan maar al boven vriend.

    mee hunne zever altyd , heb nooit last gehad aziaten , africanen , russen etc etc nee alleen met “hen” , omdat ze ons simpelweg niet respecteren en zelfs haten.
    Lang leve die geweldige opvoeding.

    Ik loop niet elke zondag naar de Kerk maar ik heb dan ook hoegenaamd geen probleem met dingen zoals ‘oog om oog tand om tand’

    Schild&Vriend.

    Buite.
    Oprotte als het u niet kan aanstaan.
    Met die walen juist van ’t zelfste , tirrer votre plan avec sa.

    ZULLEN WIJ MAAR BETALEN VOOR AL DE ONZIN.

    WAANZIN ZEG IK U.

    We kunnen misschien idd gewoon alles afgeven zoals ze voorstellen?
    Dat is dan toch wat we al 30jr geleidelijk aan laten gebeuren dankzij onze ‘oh zo geweldige’ lafhartige corrupte politiek.

    Mijn idee? Laat de burgeroorlog maar beginnen , winner takes it all.
    Met stemmen komen we nergens meer en met die extreem linkse ‘correcte’ struisvogel-politiek nog minder : dan KRIJG JE DIT ALS RESULTAAT. Bedankt he “volksvertegenwoordigers”.

    Lang leve de Germanen en Galliërs , Lang leven onze landen.
    Ja ONZE , de aarde onder onze voeten belangt niemand aan op de mensen na die toehoren aan deze contreien. Valt niet ff toe te eigenen.

    Eeuwen hebben we elkaar de kop ingeklopt en weet ik veel wat allemaal ; soms voor de kleinste dingen.
    Dan na de val van het ijzeren gordijn en de duitse muur gaan we plots gezellig doen en iedereen gewoon binnenlaten en zeggen , welkom : doe alsof je thuis bent.

    OOOooooh en dit geeft dan problemen op maatschappelijk?
    Tjien tjien hoe komt da nu toch?
    -Jah hallow… zijn we van gisteren misschien?
    Culturen mengen werkt niet.
    Geschiedenis zal zich enkel herhalen.

    Maar eerst moet het hek van de dam om het kalf te laten verzuipen.
    Wanneer gaan we er dan daadwerkelijk wat aan doen?
    Als er doden vallen.

    Like

  23. Ophouden met het handje boven deze radicalen te houden, onder het mom als racist te worden beschouwd. Simpel, we hebben in Belgie een wetgeving en zoals in de grondwet wordt vermeld, iedereen is gelijk voor die wet. Kunnen deze moslims dit simpel feit niet verstaan, de vlieger op en terug vanwaar ze komen. Of zoals een gematigde, volledig geïntegreerde Moslim ooit zei over dat crapuul : Zet ze allemaal op de trien richting Oostende en laat hem niet stoppen.

    Ja, aan alle radicale Moslims, je eigen mensen willen van ook van jullie af omdat jullie het verzieken voor hen.

    Like

  24. vuile geiteneukers;
    leer nu eens hoe dom jullie zijn.
    jullie onderdrukken jullie vrouwen ,zijn dom en zonder werk
    en daarbij stinken jullie uit de mond.
    ga terug naar jullie land als het daar toch zo goed is ,maar nee jullie leeghoofden hebben niet anders te doen dan het ons zo moeilijk te maken.
    ik veracht jullie en hoop dat racisme nog veel groter wordt .jullie maken de wereld stuk en denken dat ge bezig zijt.
    het zou gekund hebben als jullie vreedzaam zouden zijn maar jullie zaaien terreur en verdriet en het ergste is:jukllie zijn zelf het grootste slachtoffer want heel de wereld haat jullie.

    Like

  25. hahahahaha al die manne die kapen varen ……

    Zo een bang volk als de nederlanders heb ik nooit gezien.
    Jullie land is al lang ingenomen maar jullie zijn te dom om het te zien. De joodse lobby pist op jullie hoofd en zegt dat het regent .En dan maar angst zaaien voor de moslims hahaahahahah schiterend

    Like

    • nou ik ben wel geen nederlander maar wees eerlijk nederland is nog ppuur westers er zijn alleen maar van die miezerigge turken of marokaantjes die op straat lopen en die ALLEEN NIKS DURVEN met groep ja en wat zijn ze dan denken ik ben veel ja als zij moete leven zoals een echte nederlander het doet well dan weet ik 1 ding te zeggen dan gaan ze gewoon ten onder miezerig stuk bruin shit baggat

      Like

    • nou ik ben wel geen nederlander maar wees eerlijk nederland is nog ppuur westers er zijn alleen maar van die miezerigge turken of marokaantjes die op straat lopen en die ALLEEN NIKS DURVEN met groep ja en wat zijn ze dan denken ik ben veel ja als zij moete leven zoals een echte nederlander het doet well dan weet ik 1 ding te zeggen dan gaan ze gewoon ten onder

      Like

    • Joden zijn mijn vrienden, nihil sed bene, maar dit gaat ongetwijfeld je hoofddoekje te boven.

      Ik steun de joden financieel om jullie – verderfelijk volkje ) ter plaatse (in de Sahara etc…) onder de knoet te houden,

      beste groeten slaapkleedmusketire,

      john, who laughs at you

      Like

  26. Weet je als je hoofdoek wil dragen doe dat dan in

    Albanië, Turkije, Irak, Saoedi-Arabië, Jemen, Iran, Jordanië, Syrië, Oman, V.A.E., Koeweit, Azerbeidzjan, Libanon, Marokko, Algerije, Tunesië, Libië, Egypte, Westelijke Sahara, Mauritanië, Senegal, Gambia, Sierra Leone, Mali, Niger, Tsjaad, Soedan, Oeganda, Somalië, Mozambique, Gabon, Kameroen, Benin, Nigeria, Togo, Burkina, Guinea, Guinee Bissau, Comoren, Indonesië, Bangladesh, Malediven, Pakistan, Oezbekistan, Afghanistan, Kazachstan, Kirgizië, Toerkmenistan, Tadzjikistan, Guyana, Suriname

    Maar niet in België

    ROT OP MET DIE HOOFDOEKEN

    Like

  27. Deze dutroux’s zijn wel lachwekkend. Wordt wakker stelletjes imbecielen. Wij zijn hier al ruim 50 jaar, dus de oorlog hebben jullie al verloren.

    Wordt maar lekker gek pedo’s.

    Doei he.

    Like

  28. jij vergeet er bij te vertellen dat de beruchtste pedo toch “mo” was. ……..
    Die woestijnrover was in allerlei vieze watertjes gewassen: éérst huwde hij met zijn oude grimpelde bazin (voor haar geld), dan een kind (om de éérste te zijn>- die vuile rotzak) en dan… een JODIN (nadat hij juist voordien, haar familieleden vermoord had)….
    Een prachtig voorbeeld voor z’n volgelingen !

    Like

  29. So what news ??….Een groot deel van de Vlamingen zegt al jaren van dat fritzen koningshuis terug naar saksen coburg te sjotten.Wij zijn achterlijk en leven als varkens,tja,maar we blazen dan weer geen bussen met schoolkinderen op,noch laten we onze madamme bij 30 graden celcius met een tent op hun kop rondlopen.Betreffende die tenten,dat hadden ze nooit mogen verbieden,99 % van die wijven zijn zo foei lelijk dat ze zo’n tent juist zouden moeten verplichten.En laatste pittig detail,da kopstuk van sharia4 was tot voor een paar weken één van de meest notoire hoerelopers van het schipperskwartier,der gaat moeilijk één straatmadeliefje te vinden zijn waar dem ni aangezeten heeft,meneer heeft zich wel héél plotseling bekeerd…verkiezingstunt ???

    Like

  30. Een goede dag , hoewel ”goede”, t,is moeilijk nog hoop te houden ,te geloven in een gezonde maatschappij en een leefbaar ”klimaat” Religie,althans de religieuzen verliezen elke aanspraak op respect,ik tracht te tolereren een ieder die zijn/haar geloof bezicht maar verwar/schakel deze niet aan de maatscappelijke systemen’lang geleden wisten wij immers al ons ratio te gebruiken en kerk en staat gescheiden te houden. Kortom religie is een prive aangelegenheid geworden en daar waar het ook thuis hoort!!.Gezond verstand zo bracht o.a de verlicting het denken,inspraak in en op bestuurlijke zaken/overheid Het volk kreeg een stem werd door de jaren heen verstandelijk ontwikkeld langzaam veredween de greep van kerk en hun consorten

    Like

  31. DUS..houden zo ,Opium voor het volk…”‘lekker toch,niet te hoeven denken”””Het westen mag in de ogen van deze achtelijke islamietjes arogant lijken maar aan ons is het verstand individueel en in bredere zin wat spreekt, inplaats mak als een lam een zogenaamde profeet te volgen te aanbidden op de knieen voor een megalomane narchist een perverseling…devaluatie is wat de moslim is

    Like

  32. yaya die moslims hebben heel veel praat niet te geloven maar als het erop aankomt is het niks waar make we ons druk om europa zal nooit zwichten onder de islam of tog belgie en nederland al niet hier mag gelijk een islam komen van hun ze mogen vragen wat ze willen hier geld maar 1 anttwoord een 2loop voor hun gezicht dan zullen ze wel anders kraaien het enige wat zij doen is hun eigen volk uitmoorde daar zijn ze goed in meer niet vuile islam dat is pas het evhte gedrocht van de HELL

    Like

  33. ik roep op alle moslimsterroristen terug te gaan naar hun eigen land…
    jullie denken dat jullie europa kunnen overneme, maar jammer voor jullie zal dit altijd een illusie voor jullie blijven..jullie maken jullie volk te schande en helemaal jullie geloof…waarom denkt de meerderheid van de moslims niet zo als jullie???? omdat jullie gedachtens en opvattingen gewoon bullshit zijn
    jullie geloof is liefde en geen haat.. ga een leven zoeken in plaats van allerlei dingen op jullie manier te interperteren

    geloof is liefde

    Like

    • alles wat je zij hardcore 4life is wat ik denk of wat iedere normale belg en nederlander denkt volledig de waarheid je neemt me de woorden uit mn mond maar neem ze het nie kwalijk dat ze iets willen proberen wij weten toch dat het tevergeefs is en dat ze niet zonder aandacht kunnen europa kunnen ze niet in nemen zelfs het kleine ons landje belgie kunnen ze niet innemen wat zouden ze dan toch nederland ofzo overnemen owja en nog iets die moslims hoe denken ze belgie over te nemen de koning zal nooit lukken zelfs geen prins of eender wat kunnen ze worden laat ze verder dromen laat ze spelen met hun gedachten wij WINNEN ALTIJD

      Like

  34. Moslims behoren tot een inferieur ras, wiens verstand geen hoger niveau kan bereiken dan dat van rond de jaren 700. In het belang van het voortbestaan van normale, beschaafde, juiste mensen, is het belangrijk dat we deze Home Inferioris oppakken, in kampen steken. Daarmee bewijzen we de wereld een grote dienst, en is het probleem van overbevolking meteen ook voor een deel opgelost.

    Stop er dan ook dat zooitje uit Amerika dat de bijbel letterlijk neemt bij, dan kunnen ze ons niet beschuldigen van racisme. Niks van. Ik maak geen onderscheid. Radicaal christen of moslim, weg ermee. Ik discrimineer niet.

    De joden, ah, laat ze maar in Israel, als er geen moslims meer zijn vallen die niemand lastig. Hindoes en bhoedisten, ook geen problemen mee, die mensen hoor je niet. Normale, verstandige mensen die niet in een god geloven, prima zo, doe zo verder, jullie zijn de toekomst.

    Like

  35. Zag gisteren zo’n bebaarde roeptoeter van sharia4Belgium.
    Probeerde de verslaggever van eenvandaag wijs te maken dat de hele wereld aan dat rechtsGEDROCHT onderworpen zou moeten zijn en hij hoopte ook nog op de “wil van allah”. Maar die laatste bestaat niet, nou ja, hij bestáát wel, maar enkel in anderhalf miljard geïndoctrineerde koppen.
    Mij maaktie in ieder geval niks wijs en dat geldt ook voor z’n taqiyya-sprookjes.
    http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=12362

    Like

  36. islam, geloof ?,jullie haten het westen maar leven dankzij de gratie van de mensen hier jullie zijn niet in staat je gezin te onderhouden en eten uit de handen van de gehate westerlingen ga werken , in plaats al schooiend
    door het leven te gaan alles hebben jullie aan de mensen hier te danken leefloon ,kleren onderwijs wonen gezondheidszorg etc en beetje dankbaarheid is dat te veel gevraagt.

    Like

  37. Wauw, sharia, lijkt precies op één of andere ziekte die maar niet uitgeroeid geraakt?
    Doe julliezelf ééns een plezier en ga in uw eigen land van uwen tak maken, of mag dat daar niet??? Hier groot bakkes natuurlijk…gijlie zijt altijd een minderheid geweest en zult da altijd blijven. Wel respect voor de moslims die WEL integreren en niet bij elke bagatelle gans een stad op stelten zetten…zielige mensen 🙂 blaas uw eigen allemaal op en pak die Osama ook maar, ah nee das juist, jullie leidertje is DOOD 🙂

    Like

  38. “eventjes serieus” ik weet echt niet wat de bedoeling is van abu imran en zijn vriendjes om zo’n site op te richten, hebben we al niet genoeg haat tegen ons, we moeten ook een beetje realistisch blijven, sharia eisen voor belgie??? we hebben nog geen sharia in marokko en etc. laat nog staan in belgie, we zijn misschien met veel moslims in de wereld, maar qwa macht zijn we een grote nul, denken ze nu echt dat grote wereldmachten als amerika,europa,rusland en china zich eventjes gaan laten dicteren door een groepje mannen met baarden??? we moeten niet vergeten dat onze ouders onze eigen landen hebben verlaten om een beter toekomst te zoeken en niet om problemen te gaan zoeken

    Like

    • abdelmalik je ouders verlieten hun land om te kweken gelijk konijnen en om problemen te zoeken anders pasten jullie je aan zeg nu zelf zouden wij een kerk mogen bouwen in marokko en steun krijgen hoop da elke belg op elke 1m2 een varken begraaft

      Like

  39. Ons inferieure rasje heeft zich weer geroerd nu Morel dood is. Het wordt dringend tijd dat de Belgen op straat komen, de moslims uit hun huis sleuren, ondersteboven ophangen in een varkensstal en dan de fik erin. Dat inferieure ras moet van de wereld verdwijnen, en zo snel mogelijk. Breng Hitler even terug uit de dood, en ruim hem daarna weerop als ie de moslims uitgeroeid heeft. Kan hij op die manier misschien nog een beetje boeten voor zijn zonden.

    Like

  40. weg met alle moslims stuur ze naar hun vieze woestijnen waar ze van komen en laat ze daar maar wat oorlog voeren en hunzelf vernietigen de vuile ratten.

    Like

    • O ja? Hoezo ga jij niet terug naar je rattenhol? That is where YOU belong, such a loser u are. en vergeet niet dat de olie, de kleren, eten wat jullie kopen meerendeel afkomstig is van MOSLIMSE landen. get ur facts right dude. Bunch of uneducated losers, lol

      Like

  41. Nou seg ,wat is me dat hier, zo veel haat 😮
    Ik ben zelf Moslima , en ik kan jullie garanderen dat de meerderheid van de moslims tegen deze Sharia4Belgium zijn, Dit eenmaal omdat Zij de Islam niet presenteren, deze sukkelaars mogen voor mijn part opgepakt worden..Want respect kennen ze niet , en dit niet alleen tegen jullie maar ook tegen ons…
    Zij tonen zoveel Haat , dat ik de Islam hier nog niet eens in herken..

    Er is geen enkel verschil me ne moslim,christen,jood,atheist , we zijn allemaal mensen van bloed en vlees, t één gelooft in een God en den ander niet, meer niet.. dat er ne paar Rotte apperls zijn, wil nog niet zeggen dat Zij het Geloof in het geheel presenteren !!! Die idioot van sharia4belgium, Osama en kweenie wie nog allemaal , kunnen in de Naam van God zoveel roepen, maar of het dan ook Goede moslims zijn is een ander vraag!!! Net als je die priesters hebt die in Naam van God veel roepen, maar stiekem kweenie wat @ t doen zijn .. Heeft dit dan te maken met het Christendom?? Neee !! Elk mens met een beetje verstand zou moeten weten om een mens als individu te beoordelen, en niet iedereen zomaar over 1 kam te scheren..

    Ik , als moslima , pas me perfect aan..maar het woordje “aanpassen” wilt niet zeggen, dat ik mijn geloof vrij moet geven, da’k mijn haren blond ga moeten verven, en da’k er moet uitzien als één van jullie.. Ik weet me perfect aan te passen, kheb respect voor de waarden en normen van één ieder..

    Wat ik maar wou zegge is , Take a breath people !!! en kijk niet zo éénzijdig door het leven héén..

    Like

    • I guess u guys love Hitler tremendously, that is why ur following his footsteps. Stop complaining and hating for Gods sake. You guys are pathetic

      Like

  42. ISLAMITISCHE SLAGERIJ, MOSKEE, MOHAMMED EN HOOFDDOEK VROUW ALS HOOFDPRODUCT IN DE EUROPESE UNIE!

    Turkije bij het islamitische blok Iran-Pakistan-Syrië-Hezbollah-Hamas, een bloedserieuze bedreiging en een direct gevaar voor het Westen.

    Nu zijn de EU subsidies aan Turkije weer verhoogd alsof  Griekse toestanden nog niet genoeg zijn. Turken liggen in een deuk, ze zitten nog niet eens in de EU en krijgen het nu al bij bakken binnen.
    Een land dat Europa wil islamiseren, daar hebben de leiders van Turkije nooit een geheim van gemaakt, Het land dat symbool staat voor alles wat er mis is in de Arabische landen. Dat een land welke de meeste Turken van Europeanen haten, toch nu al miljarden heeft gekregen om zich voor te bereiden tot toetreding is echt de druppel die de emmer doet overlopen.
    Er vloeit vanuit de zwaar gesubsidieerde Turkse enclaves in ons land al zeer veel kapitaal naar Turkije. Sturen we al niet veel geld in vorm van kinderbijslag uitkeringen voor kinderen die niet bestaan of van familie zijn en wat te denken van uitkering nooit gewerkt toch pensioen. Maar kennelijk is het nooit genoeg. Turkije leeft van subsidies en dat is de enige reden waarom het land bij de EU wil. Turkije slokt nog meer miljarden van Europese unie.

    Ten eerste, het gratis onderhouden van nog meer Turken die ook op hun 40ste met pensioen gaan is onhaalbaar; op dit moment zitten ongeveer 12 miljoen Turken met deze regeling, sommigen die hier in Nederland wonen, krijgen ook een super Turkse pensioen uitkering: “jongeren pensioen”. 80 miljoen Turken worden gestuurd en gecontroleerd door het directoraat religieuze zaken van de Turkse overheid. Parasitaire leger des imams telt 98 000 speciaal opgeleide leden, plus miljoenen fundamentalistische vrijwilligers en bloedzuigende Turkse leger met honderden duizenden paramilitairen; allemaal dromen in een grote “Gaza”. Als ze binnen zijn, mogen de bouwbedrijven alleen gevangenissen en moskeen bouwen tot de laatste vierkante meter van Nederland ook beton wordt, zodra Turken de Europeanen in hun greep hebben, treedt de stagnatie meteen in. Stop geen belasting centen in deze bodemloze put. Stel je voor, Turkije met 80 miljoen inwoners, nog groter dan Duitsland en Frankrijk, hoe zal dat gaan met de stemverhoudingen? Pakistan telt circa 140 miljoen Moslims die deels naar europa gedumpt zouden kunnen worden. Iran telt nu al 93 miljoen Moslims. Dit soort volkeren groeien nog steeds razendsnel, Noord Afrikanen, Arabieren van midden-oosten wachten op hun volgende hicret(heilige islamitische toht). Turkse sprekende centrale Aziatische landen kunnen via Turkije heel makkelijk binnendringen.

    Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie via Turkije naar West-Europa en zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de Europese Unie hebben. Met nog tientallen miljoenen Moslims uit omringende landen die via corrupte Turkije als Turk naar west Europa doorgesluisd zullen worden en het feit dat ze in EU landen nog steeds simpelweg stemrecht krijgen, wordt EU compleet onbestuurbaar. Gelet op de aantal partijen die nu al door de zogenaamde gestuurde Turkse en Marokkaanse leden niet meer kunnen functioneren! Deze herkomstland verbonden leden willen alle regels, alle wetten en normen aanpassen aan hun herkomstlandcultuur.

    Gelet op het feit dat straks hier in Nederland, in het belang van de Nederlanders geen wetten meer kunnen aangenomen worden, gezien nu de wet tegen de rituele slachting door de Turkse Albayrak gecontroleerde Ledenraad van PvdA en andere infiltranten binnen CDA, GL en D66 gelijk een half wet gemaakt is, uiteindelijk door de Ledenraad van PvdA is er geen wet tegen de ritueel slachten, er is nu geen wet tegen de islamitische heilige slachting. Dit was de bedoeling van Turkije en van hele islamitische wereld! Het lukt nu al.

    Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EG-wetgeving de lidstaten, waaronder Nederland wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf, omdat ze ook van binnenuit al een goed georganiseerde vijfde colonne kunnen mobiliseren. Rond jaren 2025 á 2030, in Nederland groeiende Turken zouden in Nederlandse parlement circa 40 turken hebben als een aparte Turkse groep, mogelijk grootste groep, verwachten de Turkse autoriteiten. Niet alleen in Nederlandse parlement maar ook in alle EU landen zouden de binnengedrongen Turken een van binnenuit heel grote groep kunnen creëren zodanig in totaliteit met Turkije samen verwachte dominantie realiteit wordt…Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste Europarlementariërs mag aanleveren.
    Turken hebben altijd 2 nationaliteiten om EU politicus/ambtenaren te manipuleren om van tijd te winnen. Op die manier hebben ze er voor gezorgd dat jongeren voor militaire dienst in Turkije moeten gaan. Er ontstaat op deze manier een soort speciaal opgeleide/geïndoctrineerde anti-Nederlandse massa binnen Nederland. Anti Europese Turkse fundi’s willen nu zo snel mogelijk lid worden bij EU. Ze weten heel goed dat het vernietiging van EU van binnenuit mogelijk is… Als moslimleider Erdogan op zijn fluitje blaast staan er straks miljoenen Turken in de houding om Nederland te elimineren. Ze hebben tot nu toe circa 12 miljoen turken verplaatst naar EU landen.

    TURKIJE STEUNT MOSLIMTERRORISTEN IN IRAK, ISRAËL, ZUID KAUKASUS, BALKAN LANDEN, LIBANON EN SYRIË

    In 2007 werd de belangrijke Sarafiya brug in Bagdad door terroristen opgeblazen. Turkije blijkt nu direct betrokken bij het opblazen van tenminste één brug in de Irakese hoofdstad. Turken hebben circa 3 000 terroristen gestationeerd in Noord Irak(Zuid Koerdistan)

    De ontmaskering van Turkije als anti-Westerse extremistische moslimstaat krijgt een extra ontluisterende dimensie nu uit de nieuwe documenten die WikiLeaks zal publiceren blijkt dat de Turken zorgden dat er wapens naar Al Qaeda in Irak, Syrie, Libanon, Kosovo en Pakistan werden gesmokkeld en dat ze zelfs zowel direct als indirect betrokken zijn geweest bij terreuraanslagen in Bagdad, Libanon, Dagestan en noord Syrische steden.
    Volgens de Arabische krant Al-Hayat bewijzen de geheime officiële documenten dat de Turkse autoriteiten toestemming gaven voor de smokkel van wapens en geld naar de Al Qaeda terroristen in Irak om nodige destabilisatie proces. Ook laten de documenten zien dat Turkije betrokken was bij onder andere het opblazen van een brug in Baghdad en werd er in 2009 bij terroristen munitie in beslag genomen dat gemarkeerd was met ‘made in Turkey’.
    Eén van de documenten die door Al Hayat worden genoemd bevat een gecodeerd bericht dat zo te zien door een Amerikaanse inlichtingendienst werd verzonden. De tekst ‘Uit Turkije zijn grote hoeveelheden water aangekomen. Over een paar uur zullen grote golven Baghdad treffen. Sommige mensen zijn de irrigatiekanalen aan het verbreden’ lijkt te wijzen op het arriveren van wapens uit Turkije, bedoeld voor aanslagen en andere terreuracties in Baghdad.

    De VS probeert in het licht van de komende nieuwe WikiLeaks publicaties de diplomatieke schade te beperken.’Deze onthullingen brengen de VS en onze belangen schade toe. Ze zullen over de hele wereld spanning creëren in de relaties tussen onze diplomaten en onze vrienden… Als het vertrouwen (van andere overheden) beschadigd wordt en op de voorpagina van de kranten of in het nieuws van radio en tv belandt, heeft dat een impact,’ aldus P.J. Crowley, woordvoerder van het Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken.

    Het is echter maar de vraag of Amerika en Europa aandacht zullen durven besteden aan de Turkse steun voor de moslimterroristen in Irak . Hierdoor zou immers de conclusie moeten worden getrokken dat Turkije geen betrouwbare bondgenoot is, dubbelspel speelt en de recente aansluiting van Turkije bij het extremistische islamitische blok Iran-Syrië-Hezbollah-Hamas daarom bloedserieus is en een direct gevaar oplevert voor de NAVO en het Westen. Ook moet dan definitief worden toegegeven dat de Turken absoluut niet bij de Europese Unie horen.

    In Nederland willen ze aanvankelijk een aaneengesloten gebied creëren rondom Haarlem, Beverwijk, Amsterdam en Zaanstad. Verder bijna alle Nederlandse gemeenten hebben Turkse koloniën die heel snel groeien, Turks sprekende wijken breiden zich verder uit tot de omringende dorpen: moskee minaretten, halal winkeltjes, islamscholen expanderen als paddestoelen. Een nieuwe moskee bouwen in Krommenie, een voorbereiding, is niet anders dan de nodige structuurbouw en gestuurd wordt vanuit Turkije. Er wordt overal gebouwd, natuurgebieden worden verwoest om meer broedplaatsen klaar te zetten voor de volgende ronde.
    Brutale woningbouw verenigingen die alleen geld willen zien, brengen nu hele natuurbalans in gevaar! Groen wordt omgezet in beton, beschaving wordt omgezet in een soort middeleeuwse barbarij, leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner omdat moslimbevolking met zijn huidige voortplanting geen grenzen kent. In Rotterdam en Amsterdam zijn er enkele moslim families die nu zelfs hele straat kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Nederland. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12  kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige.
    Moslimleider Erdogan roept ook de Turkse vrouwen die in Nederland  wonen op voor nog meer geboortes, “..we hebben nu overal [bedoelt hij ook in Europa] een jongere bevolking, dit is de beste wapen” zegt hij, “net als in die tijd van de Byzantijnen, wij hebben toen ook op deze manier gewonnen..”. Voor hem, zijn deze Moslim vrouwen niets anders dan de ratten van een ultieme rattenfokkerij!
    Ten derde, is de lidmaatschap van Turkije hoofdzakelijk door de Amerikanen opgedrongen. VS zetten EU landen onder druk om Turkije binnen te slepen. Obama administratie manipuleert  allerlei top ambtenaren van EU landen. Amerikaanse beleidmakkers brengen nu ook hele Europa in gevaar. Huidige beleidmakkers van VS zijn corrupt; zie hun werk in Afghanistan en Irak. Geen enkele problemen is opgelost, het is alleen erger geworden…
    In Irak hebben ze fundamentalistische molla’s, zie Muktada al Sadr. In Afghanistan zitten ze na 10 jaar weer met hun lieve Taliban. In Saudie Arabie staan ze achter een dictatuur van de eerste orde. Iran is nog steeds een neofeodalistische dictatuur. Potentiële gevaar vanuit Pakistan en Turkije is alleen meer geworden. Dit beleid is totaal inconsistent. In Libië bombardeert Navo éné dictatuur terwijl de baas van de Navo achter een andere dictator staat die nog erger is! Saudi Arabia is de kern van hele dictatoriale Islamitische stelsel.
    Al die islamitische landen zijn verbonden met deze dictatuur. Amerikanen kunnen beter een nieuwe beleid ontwikkelen dat ze wel de vertrouwen van onderdrukte volkeren  krijgen. Juiste beleid van Irak zou kunnen zijn dat Sunniten, Siiten en Koerden eigen gebied krijgen. Geschiedenis bewijst dat deze 3 volkeren, zonder dictatuur nooit één gemeenschappelijke land kunnen vormen, het kan alleen met de geweld…Obama wilt terugtrekken maar zonder de oplossing: hele kwaad, namelijk weer hetzelfde “grote Irak” behouden en terugtrekken is een grote fout! Koerden hebben eigen taal en cultuur die totaal anders is dan de Arabische taal en cultuur.
    Waarom geen onafhankelijke Koerdistan? Terwijl een vrije Koerdistan met die andere delen die bezet zijn door Turkije, Iran en Syrië, een belangrijke garantie is voor de westerse volkeren. Tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en grote Irak, grote Turkije, grote Libië, grote Afghanistan enz. enz..creeren  roept elke keer nog meer problemen. 20 miljoen  Koerden in Turkije worden nog steeds onderdrukt, Navo lid Turkije opereert met half miljoen soldaten tegen de Koerden, met  Navo wapens en gelijktijdig wilt lid worden bij EU. Behouden van zo’n grote Turkije met oneindig lang oorlog is een grote  waanzin.
    Afghanistan bestaat uit hoofdzakelijk 4 grote volkeren die allemaal eigen taal en cultuur hebben. Wie heeft gezegd dat  volkeren als Pashtu’s en  Farsi’s voor altijd één grote Afghanistan moeten vormen. Obama´s  administratie maakt hier ook een fout; 10 jaar vechten en nu zonder oplossing terugtrekken.! Zoveel tegengestelde culturen met geweld aan elkaar plakken en dit als “land  Afghanistan” noemen lost het probleem niet. Volkeren die hier leven hebben recht op de zelfbeschikking, ze moeten gewoon vrije land worden, dus opdeling is de enige oplossing. Huidige Karzai kliek leeft van VN hulp en heroïne handel.
    Dat NAVO nu ook voor de heroïne handelaars werkt is een schande. Het kon ook niet anders, zonder geweld is hun boel meteen uit elkaar, je moet altijd een dictatuur hebben en die zijn meestal crimineel. Welke dictatuur dan ook hebben ze een versie van islamitische ideologie nodig. Obama administratie omtrent Turkse probleem is weer nep: boekhoudkundig is gerommeld met de Turkse economie. 10 jaar geleden bankroet en nu opeens een super economie! Miljoenen mensen willen weg uit een land die opeens super economie krijgt? Waarom is de massale migratie van de Turken naar EU landen nog niet gestopt? Net als toen Griekenland, moesten ze ook met de cijfers van Turkije spelen. EU leiders samen met de mislukkelingen van VS willen hoe dan ook Turkije binnensmokkelen.
    Via verdoezeling van de feiten willen ze bevolking laten overtuigen dat Turkije inderdaad rijp wordt voor de lidmaatschappij! Realiteit is dat Turkije nog niet hervormd is, sterker nog, zijn er schijn activiteiten van allerlei machten met tijdelijk gepompte olie miljarden onder andere van Iranse en Saudische machthebbers die grote belangen hebben als Turkije binnendringt. Veel moslimlanden willen EU via Turkije als hun afvalputje gebruiken.
    Turkije heeft nog steeds 3 grote legers: Turkije heeft  4. grootste leger na China, VS en Rusland. Officiële leger telt meer dan 1 miljoen mensen en willen ze deze niet hervormen, islamisering van deze leger door de AKP  is geen hervorming! Naast 85 000 dorpwachters (paramilitaire moordenaars) en 400 000 soldaten die in noord-Koerdistan gestationeerd zijn, hebben ze ook een religieuze leger van circa 98 000 moslim fundamentalisten die grotendeels zich met de West Europa bezighoudt. Noord Cyprus is nog steeds bezet.
    Turkije is alleen maar sterker geworden, omdat ze steeds meer subsidies van EU slikken, en hun uitstoot continue naar EU landen verplaatsen om nog meer geldstroom richting Turkije te realiseren. Er wordt hier meer geld uigegeven om snel groeiende criminele jeugd te onderhouden. Turkse criminelen worden verplaatst naar EU landen en Turkije investeert minder in de gevangenissen, terwijl Nederland steeds meer investeert in hun “producten”: meer personeel voor de gevangenissen, zoveel ambtenaren die moslim jongeren moeten begeleiden, al die projecten kosten kapitaal en Turkije met een slimme zet besteedt dit allemaal aan domme Nederland uit.
    Terwijl ze kunnen genieten van ons vrijheid in Nederland en ons subsidiegeld voor hun activiteiten en moskeeën, de Koerden hebben nog geen rechten daar, een deel van Cyprus is nog steeds bezet en Armeense genocide is nog niet herkend. De onderdrukking van de Koerden en de restanten van Christenen gaat gewoon door. Subsidie geven aan zo’n land is waanzin!

    NEDERLAND MET STINKENDE ROTTE VLEES ALS ISLAMITISCHE SLAGERIJLAND

    Erfenis van een Arabische stam die alleen geiten en schappen had: voor de Turken en Marokkanen zijn de Islamitische slagerijen en hoofddoeken heel belangrijk. Moslims starten een winkeltje en hangen ze meteen een grote bord met de “islamitische slagerij”, alsof hele wijk gaat feesten voor hun halal vlees. Dit doen ze ook in de wijken waar nog steeds Nederlanders in meerderheid zijn! Moslims weten instinctief dat ze met dit soort acties meer Nederlanders kunnen verdrijven. Een grote “halal” bord, een analfabete, asociale hoofddoek vrouw met een mobiele zoontjes fabriek is een super wapen geworden. Moslims sturen een hoofddoekvrouw naar een nieuwe wijk als een soort arme woningzoekende en even later zien we overal “te koop” borden staan. Nederlanders vluchten uit hun wijken weer en komen er nog meer straten en wijken onder hun controle.
    De Dierenpartij wilde geen barbaarse slachting van de dieren, maar in de grote politieke partijen geïnfiltreerde Turken en Marokkanen kwamen meteen in actie, Moslims willen alle dieren op een gewelddadige manier doden en noemen ze hun barbarse actie een belangrijke “godsdienstige plicht”.
    Rituele slacht stamt uit een tijd en ruimte die ver van ons verwijderd ligt. De regels zijn opgesteld voor een woestijnvolk zonder de technische hulpmiddelen van nu. Ze gaan in Nederland hun halal eten afdwingen.  Zelfs eten onder de controle, Moslims moeten het voedsel dat ze tot zich nemen, onderwerpen aan enkele richtlijnen uit de Koran. Ritueel slachten in Europa wordt elke keer op de Moslimlanden TV ‘s gepresenteerd, maar waarom? Met een zeer misdadige manier van doden is, nl. dood door verstikking.
    Het dier zuigt met z’n laatste ademhalingreflexen de longen vol met z’n eigen bloed en stikt/sterft daardoor. Sterk georganiseerde Turken en Marokkanen zouden nieuwe instroom te bevorderen om hun bruiden uit een islamitische landen, maar ook de voedsel probleem van de miljoenen die in de  wachtrijen staan te garanderen, anders stopt hele vervolg migratie van de Moslims. Dit is de enige zorg van Turkije en andere Arabische landen.
    Voor Turkije is uitstroom van de uitstoot naar Europa een staatspolitiek geworden en als miljoenen Moslims horen dat in Nederland halal slachting van geiten en schappen niet meer makkelijk is, verliezen ze nodige motivatie. Zogenaamde PVDA, GL, SP en CDA leden, infiltranten die onder Moslim dictators opereren weer: ‘…disproportioneel middel is om het algehele dierenwelzijn te verbeteren’,.. Hun politieke “beschaafde waarden en normen” moeten hoognodig door gevoerd worden,en met de pvda, cda  komt hier geen bal van terecht. De PVDA en CDA kunnen niet meer het standpunt innemen wat ze eigenlijk willen innemen maar de koers wordt bepaald door hun achterban die gestuurd is door de Moslimlanden.

    Wat hebben zoveel Moslims in een niet-islamitische land te zoeken?

    Je kunt als nuchter mens best snappen dat die écht niet komen om de westerse cultuur te bevorderen, maar om rottigheid uit te halen. En subsidiesponzen als het antidiscriminatiebureau moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werkt oplossingen voor de enorme criminaliteitsproblemen tegen. Als deze moslims straks in de grote steden meerderheid krijgen, verbieden ze aantal huisdieren. Meisjes worden besneden als ze 10 zijn en jongens als ze 7 zijn… zonder enige verdoving, en door opa, oom of vader..kind bij volledig bewustzijn…Niet alleen geiten en koeien bloedig doden met hele familie en een heilige baardmans bij, maar ook uw honden gaan ze doden. Dat op brute wijze slachten, halal slacht zo belangrijk is voor de leden van PVDA en CDA is een misdaad.

    Grote partijen zijn definitief overgenomen door allah bidders met scherp geslepen h(al)aalslagersmessen. Het Trojaanse parasitaire virus dat die partijen onderdak hebben geboden heeft haar gastheer onherkenbaar misvormt. In Nederland gelden Nederlandse normen en waarden. Iedereen die hier niet mee kan leven kan altijd nog teruggaan naar het land van herkomst of van hun voorouders en daar fijn zijn geloof belijden. De PvdA gaat zoals gewoonlijk door zijn knieën als ze die nog hebben en zwicht voor de islamitische infiltraties, onder leiding van de moslim dictators…
    De wet zegt dat verdoofd slachten verplicht is. Een ieder die onverdoofd slacht wordt gestraft. PVDA is bang voor zijn aanhang wat grotendeels bestaat uit moslims,..Ritueel slachten is puur dierenmishandeling en dit moet niet kunnen in zo ‘n beschaafd landje als Nederland,..en al die onzin van als het niet onverdoofd geslacht is dan zitten er bacteriën in het vlees en het is malser en het smaakt beter zijn spookverhaaltjes, ook de Godsdienst heeft er niets mee te maken..Dus acuut stoppen met onverdoofd slachten en de normen en de waarden aanhouden volgens de richtlijnen van het Europees slachtbeleid!

    Turkse vergadering op 19-06-2011  in Krommenie: 

    ”lokale gelovigen” waren er  niet meer dan 60 á 80 mensen, maar stikt hier weer van de Turkse vlaggen, niet alleen uit andere Nederlandse steden maar ook uit Duitsland, Turkije en uit allerlei Arabische landen veel “gasten” aanwezig, ze kwamen allemaal met de turkse vlaggen; onder andere Diyanet, het gevaarlijke staatsorgaan dat is belast met de zorg voor het Turks-islamitische nationalisme. Het gaat over de hoge minaretten en Turkse vlaggen als afbakening van een gebied, het gaat niet over de godsdienst etc..
    De Diyanet is een omvangrijk staatsorgaan, een religieuze leger, groter dan de Nederlandse leger en politie bij elkaar.
    Verder waren er de leiders van Milli Gorus, Fetullah, Turkse federatie Nederland aanwezig. Duitse Milli Gorus werkt in dit geval samen met de diyanet, AKP heeft al deze grote islamitische sektes die binnen Europa samen circa 4 miljoen Turken controleren, bij elkaar gebracht gebracht. Diyanet, onder leiding van Turkse geheime dienst, is inmiddels werkzaam in landen waar grote aantallen Turken als “immigrant” aanwezig zijn, zoals in Nederland. Deze grote leger zou in Nederland Turkse etniciteit kunnen versterken en assimilatie tegen te gaan…!
    In Nederland zijn zodoende inmiddels vele duizenden militanten van deze organisatie werkzaam: het totale aantal personeelsleden betreft ca. 98.000. De activiteiten zijn in principe gericht op de hele bevolking, want de islam wordt gezien als een belangrijk element van de gemeenschappelijke Turkse identiteit. Turkse politieke verlengingen binnen Europa, Militaire opbouw, ideologische agressiviteit, en de vorming van een nieuwe kolonie is werkelijk een nieuwe bedreiging. Haar meer genuanceerde toepassing van het afschuwelijke islamisme, is eigenlijk de toekomstige bedreiging voor de Europa. Ze zijn de uitvinders van een meer duurzame en verraderlijke vorm van het islamisme.
    We moeten alles, maar dan alles aan doen om Turken te integreren zodat zij ook trots en liefde voor Nederland gaan voelen, wat nu helaas niet het geval is. Het is van de zotte dat mensen die hier geboren en getogen zijn -zoals de Turken van het voorbeeld- een volledige Turkse leven leiden met hun eigen vlaggen, kranten, tv, kappers, enz. Deze Turken willen ook in Krommenie een grote moskee bouwen: PVDA en CDA, GL en SP leiders hebben altijd gezegd dat de verbreiding en een mogelijke overmacht van de Turken en Marokkanen beperkt blijft met de 12 grote steden. Het is dus niet zo, uiteindelijk lopen al die omringende dorpen ook in gevaar. Manoeuvrering en verbreiding van de externe mogendheden gaat gewoon door. Voor 70 Sunnitische Turken een moskee van 3000 mensen bouwen ontmaskerd heel veel! Het stikt hier weer van de Turkse nationalisme, het is weer die bekende Turkse afschrikking actie, gratis leven van Nederlands geld;maar dan hangen ze hun bloedige rode vlag uit, wat zoeken ze hier dan eigenlijk nog?
    Zo’n grote moskee bouwen is essentieel voor Turkije, Turkije onder leiding van AKP heeft grote belangen in het vervolg migratie van de Turken naar de west Europese landen. Turken willen straks vanuit al deze moskeen Allah akbar zingen, om Noord holland te laten zuiveren van de niet-islamieten.
    Elke moskee die hier gebouwd wordt, wordt in Turkije als symbool van overwinning gepresenteerd. Turkse autoriteiten weten nu eerder dan de Nederlanders als er in Nederland weer een nieuwe moskee gebouwd kan worden, alles wordt  bijgehouden. Omdat voor Turkije uitstroom van de uitstoot naar Europa een belangrijke staatspolitiek is, zal hele proces onder druk van Turkije zich voortzetten om  miljoenen Moslims te mobiliseren. Analfabeten zien dat in Nederland overal  grote moskeen met minaretten verschijnen en dit is enige taal wat ze begrijpen.
    Turken stimulatie naar Nederland en activiteiten rondom hoofddoek, moskee minaretten en halal vlees is essentieel voor Turkije. Mobilisatie van de onderontwikkelden kan met dit soort primitieve symbolen beter op gang gebracht worden. De Turken hier prijzen hun land. Helaas als je ze vraagt waarom ze dan hier zijn, zwijgen dus. Toch niet zo’n fijn land dus. Er is wat uitkering betreft weinig te halen, om nog maar niet te spreken over de vrijheid van meningsuiting.
    Hier willen mensen geen stenigen,  geen meisjes besnijden, geen heilige oorlogen, West Europeanen willen geen oog om oog tand om tand, ze willen geen polygamie, ook  geen mensenoffers en  willen ze geen onverdoofd slachten van dieren. Dat alles heeft niets te maken met haat. Als Turkije beter is, waarom propageren jullie niet dat de Turken uit Nederland weer naar huis gaan?  De Nederlandse ambtenaren moeten wel door de Nederlandse belastingbetalers voor de volle worden betaald, maar als het er op aan komt moeten ze dansen naar de pijpen van de buitenlandse mogendheden, zoals Turkije. De infiltratie woekert als een kanker steeds verder Nederland in. En zij die er nu nog aan kunnen verdienen bouwen van de ontvangen zilverlingen een woning in het buitenland: zie het CDA en PVDA.

    >>> Dankzij slechte bestuurders is anti-Nederlandse indoctrinatie als eigen cultuur opgedrongen: Moslims die nog steeds binnenkomen zijn helemaal niet verlicht, maar vooral emotioneel en feodal-nationalistisch, en daardoor tamelijk intolerant. Ze zijn bijvoorbeeld tegen de muziek, kunst en cultuur, omdat in de Islamitische landen muziek en kunst verboden is. Dit willen ze ook hier toepassen. Een Marokkaan die vanuit moskee Allah Akbar zingende imam kent, wilt graag eerst een moskee laten bouwen. Imam die uit een minaret Allah akbar zingt, blijf ook in Nederland als “zanger” en verder is alles weer verboden.. Welke cultuur hebben ze dan? Dit is geen cultuur, maar een soort anticultuur, bestaat uit een paar simpele elementen: ISLAMITISCHE SLAGERIJ, IMAM OP DE HOGE MINARETTEN, ZOONTJE S DIE ALLEMAAL MOHAMMED HETEN EN EEN HOOFDDOEKVROUW. Noemt “hoogopgeleide elite” dit soort fatale toestanden zijn ideale multiculturele samenleving?.

    >>> Dankzij slechte bestuurders is het demodering van de Nederlandse cultuur een realiteit geworden: naamgeving is 80% geïslamiseerd, gemeenten gebruiken in achtergrond nog steeds de naamlijsten van Moslim_dictators: [in de grote steden 62% van de geborenen heten, Mohamed, Ahmad, Mehmet of Ali…] in deze steden, bij de 600 000 geboortes waarvan ouders Turkse of Marokkaanse afkomst hebben, heeft geen enkele kind een Nederlandse naam gekregen!

    >>> Dankzij slechte bestuurders, een “inburgeringcursus” volgende 19 jarige Marokkaanse tienermoeder die op haar 19ste haar derde kind krijgt en hem weer Mohammed noemt, vormt het kern van de nieuwe machtontwikkeling: toekomst van hoogopgeleide elite is ook in handen van deze mobiele zoontjes fabriek van der woestijnen gevallen!

    >>> Dankzij slechte bestuurders, agressieve moslims die zich alleen Turk of Arabier voelen krijgen enorme belasting geld, onder andere voor de utopische “integratie” projecten, islamitische omroepen, moskeebouw, islamscholen enz.. enz…

    >>> Dankzij slechte bestuurders, ontstaat er een nieuwe type ambtenaren laag die zich continue met een vijandelijke structuur moet bezighouden, dit kost kapitaal en daardoor zakt Nederlandse economie steeds verder weg.

    >>> Dankzij slechte bestuurders, zien we steeds meer anti-Nederlandse wijken waarin een soort derde land cultuur begint te domineren. Een demografische, culturele en genetische ondergang van de eerste orde en van historische proporties, een ondraaglijke last voor elke beschaafde cultuur en volk.

    >>> Na ons zondvloed: elite leden plunderen de pensioenfondsen. Toen maakte Den Uyl zijn massale migratie van miljoenen Moslims mogelijk en nu zit zijn zoon Xander den Uyl, Vice-voorzitter van ABP met zijn grootste diefstal operatie der eeuwen. Miljarden van pensioenfondsen verdwijnen in de zakken van de elite leden die ook massa immigratie van de Moslims niet willen stoppen. Dankzij hem verdienen aantal criminele adviseurs €10.- miljoen per jaar!

    Stop nu uiteindelijk de Turken en Arabieren verplaatsing naar Nederland, het is geen immigratie. Je bent een ambtenaar/politicus van Nederland, niet van de moslimlanden!

    Like

  43. Desnoods sturen we extra manschappen naar België om een shariastaat af te dwingen.” zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    je weet niet met wat je bezig bent; denk nu niet omdat jullie (enkele)brave belgen kunnen bedreigen dat dat allemaal goed komt,!!!
    ONZE allah vergeet niet!t is tenslotte de zelfde!;oorlog mag komen, wij zijn klaar), kom er maar uit;),gepatenteerde profiteurs!

    Like

    • ik zal mij even voorstellen ben moslim geboren en getogen in gent aan alle moslims die hier zo aggressief reageren jullie moesten jullie schamen is dit wat de profeet vzmh ons geleerd heeft Sharia 4 Belgium jullie zijn een schande voor de moslim gemeenschap om jullie wil hier op te leggen heeft de profeet vzmh niet gezegd dat je je moet aanpassen aan een land dat niet de jouwe is een moslim moet een voorbeeld zijn voor de niet moslims maar het is door soorten zoals jullie dat ze de moslims haten lees eens de koran goed en de haddiths van de profeet dan zullen jullie zien dat jullie zwaar verdwaald zijn

      Like

      • @Brahim, heel verstandige woorden. Er moesten er meer zijn zoals jij. Als niet-moslims deze kritiek zouden leveren dan is het huis weer te klein. De moslims in Europa vragen zelf om een PVV of andere partijen die genoeg hebben van de dominante houding en gedrag van moslims.
        Er is een uitdrukking: je moet niet in de hand bijten die je voedt.

        Like

  44. Bullshitt …
    jullie haat tegenover ons….

    jullie zijn de de rascisten!
    Minder tollerantie en strengere aanpak van criminaliteit is de oplossing

    Like

Plaats een reactie