Gebruik videobewijs not done.

Lectori Salutem!

Goed nieuws voor het Schuim van de Straat! Beelden van bewakingscamera’s mogen door Justitie niet zomaar worden opgeëist als bewijslast. Omdat het ‘gevoelige’ informatie kan bevatten over iemands RAS…
Dit is politieke correctheid in de meest verontrustende vorm.

‘Het hoogste rechtscollege oordeelde eind vorige maand naar aanleiding van een straatroof in de Rotterdamse metro, dat de officier van justitie niet zomaar de ov-chipgegevens had mogen vorderen van mensen die op dat moment op het betreffende metrostation waren. Bij die gegevens zaten ook pasfoto’s van reizigers, zodat de dader via het signalement van het slachtoffer kon worden opgespoord.’

En dat kan natuurlijk niet. Want op foto’s en camerabeelden is overduidelijk te zien dat het leeuwendeel van de straatrovers van Noord-AAPrikaanse afkomst is. En dat zijn precies de figuren waar Linx Nederland zo trots op is. Sommigen hebben het syndroom van Asperger of zijn schizofreen en hebben het hierdoor al moeilijk genoeg. Deze arme schapen moeten dagelijks opboksen tegen die intolerante maatschappij waarin zij leven. En dan hen ook nog in een kwaad daglicht stellen? Foei!

De Onschendbare status van onze straatboefjes krijgt door de uitspraak van de Hoge Raad vaste vorm.
De privacy van een straatrover, inbreker of zakkenroller is in dit land vele malen belangrijker dan de veiligheid van de brave burger.
Alleen indien er sprake is van een misdrijf waarvoor voorlopige hechtenis mogelijk is, mogen camerabeelden gebruikt worden. Bij hoge uitzondering. Nog even en de Officier van Justitie moet zich gaan bezighouden met Rassenleer. Waar konden we dat ook al weer van?

Kijk, op deze beelden zie je een Marokkaan. Die moet je laten lopen en zeker niet hardop praten over zijn afkomst.

We zijn omgeven door idioten, landgenoten. De slachtoffers moeten hun bek houden en de straatrover steekt nog eens zijn middelvinger op en gaat vrijuit.
Bescherm u zelf tegen het Tuigh!

Telegraaf

STEM PVV!

Advertenties

23 Reacties to “Gebruik videobewijs not done.”

 1. yeager Says:

  BP
  Volledigheidshalve en voor een goed begrip: het is niet zomaar een Hoge Raad, maar de Hoge Raad der Nederlanden, en dat verklaart alles.
  Wat die PvdA/D66 masochistische rechtertjes van de Kazernestraat teweegbrengen is dat de bevolking steeds meer schijt krijgt aan die schertsfiguren in regering en rechtspraak.
  Maar vergis je niet. Achter de schermen zit aan het Noordeinde een rare mevrouw met een spraakgebrek en versleutelde postbusjes aan de touwtjes te trekken. En zolang die mevrouw het voor het zeggen heeft hebben wij Nederlanders geen identiteit en hebben de bontkraagjes vrij spel.

  Like

 2. Lebuïnus Says:

  Het verbazende is dat je van deze berichtgeving niet meer
  verbaasd bent.
  Om die PvdA/D66 masochistische rechtertjes ( naar Yeager)
  weer recht te doen spreken, zal een totale omwenteling van
  het hele amtenarenapparaat vergen.
  Het politieke denken is zo abject geworden en de wil om de
  normaliteit te herinvoeren ontbreekt.
  Alleen een volksopstand gesteund door het leger kan een
  omwenteling tot stand brengen.
  Dat zal dus niet gebeuren, de burger blijft zich veilig wanen
  bij de gevestigde volksverlakkers.
  En het binnenstromen van parasieten gaat met steeds groter
  wordende aantallen door.
  Op een dag ziet men verbaasd dat imam Faswaz de
  tauwtjes in handen heeft.
  Velen zullen de Pavlov reactie: “Das haben wir nicht gewusst” uiten !

  Like

 3. yeager Says:

  De overheid heeft weer een nieuw middel bedacht om ons financieel een poot uit te draaien.
  Waar je vroeger bij strenge winters nooit iets hoorde over beschadigde wegen, heeft de opwarmende aarde anno 2010 een winter geproduceerd waarmee provinciale en gemeentelijke wegenbeheerders uw geld weer “veilig” in IJs(wegen)land kunnen gaan beleggen.

  Like

 4. yeager Says:

  BP
  Je zou een paar regeltjes kunnen wijden aan het manhaftige optreden van onze koninklijke marine in de Somalische wateren.
  Alle ingrediënten voor slap optreden en mislukking zijn aanwezig: koninklijk en Haagse, op het pluche klevende lafbekken die de bakens uitzetten. VanFrikschoten was zo welwillend om je voor te gaan op Amsterdam Post waarbij hij zijn pijl tevens richt op het politieke showproces rond Karadzic.
  Ik doe je deze suggestie om je logboek niet uit louter bontkraagjes te laten bestaan.

  Like

  • Maci Says:

   Ik vind dat BP zijn stinkende best doet op zijn blog.

   Die piraten waar we het nu over hebben mogen wegvaren in hun bootje omdat de brave westerse wereld niet mag schieten. Denken, vinden ze. Ik vind/denk dat een boot, met gewapende, duidelijk agressieve types, ook als zodanig bekenen moet worden.
   We weten nu dat het piraten zijn.
   Niet wachten op een aanval, maar bij het zicht op wapens, het vuur openen.
   Trouwens , bootjes lek schieten vind ik OK. Die piraten hebben s****t aan ons, waarom wij niet aan hen. Moeten zij ook nog levend en tevreden thuiskomen?

   Like

 5. boilingpoints Says:

  At Yeager,

  Bedankt voor de tip. Ik zal van de week eens kijken.
  En idd. De bontkraagjes komen iedereen de strot uit. Ik kap daar voorlopig even mee.
  Diversiteit op BP weet je! Het sleutelwoord van 2010!

  Like

 6. yeager Says:

  BP
  En toch voel ik me ietwat schuldig met die laatste zin dat je logboek louter uit bontkraagjes zou bestaan. Het is niet jouw schuld dat het nieuws wordt gedomineerd door die lui. Zelfs met je artikel over een beslissing van de Hoge Raad komt dat schuim weer in beeld. Mea culpa.

  Like

 7. yeager Says:

  Heeft iemand ervaring met dat pepperspray? Een paardenmiddel om geld uit je zak te kloppen? Is een loden pijp niet doeltreffender?

  Like

  • Herbert Says:

   Mijn oudste dochter kwam er op een gegeven moment mee thuis en heeft het sindsdien in haar tas zodra ze maar ergens heen gaat. Ervaring (gelukkig) dus nog niet.
   Ik zie dat meisje nog niet zo snel met een loden pijp in haar tasje tussen de lipgloss e.d. rondsjouwen.

   Ik ben wel alvast aan het oefenen, hoe ik de heren van het politionele gezag te woord moet staan zodra ik haar ooit mag komen afhalen van het buro, als ze daar zit op overtreding van verboden wapenbezit.
   Maar goed tien keer liever dat, dan alle andere scenarios die je als ouder regelmatig door je hoofd gaan.

   Like

 8. alida Says:

  Wie zit er in die hoge raad,Wat voor hersens zitten daar in.Begrijpen die lui niet
  dat er eens aan geduld een einde komt en er iemand over de rooie gaat.Het is alleen zo jammer dat die lui zelf niet eens gepakt worden op wat voor manier dan ook.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Goede raad is duur.
   dit zeg je als je niet weet hoe je een probleem moet oplossen.
   Conform een gezegde.
   Maar dit geldt nu ook voor de hoge raad.

   Wie zit er in de hoge raad??
   Allemaal lieden met titel mr.dr.,waarbij hiér de meestertitel vóór de doctortitel verschijnt. Juristen gaan altijd voor (de bezem).
   Diep in de theorie, vér vér vér van de realiteit (praktijk).

   Like

 9. tristan Says:

  Dat zelfs de Hoge Raad der Nederlanden is geinfiltreerd door leden van de Linkse kerk was ons al geruime tijd bekend.

  Dus dit bericht mag geen verbazing wekken, maar past perfect in het beeld van het beschermen van de crimineel van allochtone signatuur. Onder het mom van privacy, mensenrechten en Godsdienstvrijheid kunnen criminelen hier ongestoord hun gang gaan en de autochtoon kan alleen maar de rol van slachtoffer spelen en de knip trekken om zijn eigen ondergang te betalen;

  IMMIGRATIE KOST 6 MILJARD
  De toestroom van niet-Westerse allochtonen kost op jaarbasis enkele tonnen per persoon i.v.m. huisvesting, uitkeringen en gezinshereniging etc.
  (bron; de Telegraaf).

  Zou die Geert Wilders dan toch gelijk hebben dat die cultuurverrijking een Linkse hobby is en stemvee oplevert voor de Linkse partijen? En die ambtenaren maar ijverig zoeken naar bezuinigingen en ombuigingen…

  Maar er is ook goed nieuws voor de Oude Nederlander;

  GEWELD BIJ VERKIEZINGEN
  De verkiezingscampagne vergroot de kans op politiek geweld, mede door de verharding van het Islamdebat.
  (bron; de Telegraaf).

  Minister Ernst Hirsch Ballin waarschuwt voor “radicaliserende eenlingen van uiteenlopende signatuur” die grof geweld niet zullen schuwen om de verkiezingen op 9 juni te beinvloeden.

  Uiteenlopende signatuur, wie mogen dat dan wel zijn?
  Hollanders, Finnen, Russen, Lappen, Molukkers, Polen, Roemenen of Bulgaren?
  Volgens welingelichte betrouwbare bronnen zouden dit wel eens aanhangers kunnen zijn van de Moslim Broederschap (u weet wel; dat genootschap van ‘bruggenbouwers’).
  Maar u hoeft zich niet ongerust te maken; de bromsnorren en de NCTb houden de vinger aan de pols en hebben die lieden scherp in het vizier en onderschat ook de invloed niet van Job Cohen.

  Bij ieder stembureau staat een theepot, subsidiebuidel en een imam paraat om bij dreigende escalatie effectief te kunnen ingrijpen. De leden van het stembureau kunnen op 9 juni voorts beschikken over een kogelvrij vest en een tolk om eventuele misverstanden te voorkomen.
  Ziet u als argeloze autochtoon z.g. verdachte personen gehuld in een burka of baardmannen met rugzak dan hoeft u niet in paniek te geraken. Dat zijn namelijk neutrale waarnemers uit Afghanistan, Jemen, Irak en Somalië die er streng op zullen toezien dat de verkiezingen zo eerlijk mogelijk verlopen.
  Heeft u echter toch twijfel; bel dan snel het secretariaat van de PvdA, dan komt alles zeker (na enige tijd) op zijn pootjes terecht.

  STEM PVV!
  (voor een protest tegen radicaliserende eenlingen).

  Like

 10. yeager Says:

  De Hoge Raad der Nederlanden is gehuisvest in het voormalige gebouw van de Koninklijke Bibliotheek aan de Kazernestraat.
  Het verraad door de Hoge Raad van het oorspronkelijke Nederlandse Volk wordt connotatief ook nog eens gesymboliseerd door het Lissabon, een straatje gelegen achter de Kazernestraat.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Stadgenaud.
   Hoek Kazernestraat-Parkstraat daar vertoefde vroegâgh:

   HET VADERLAND.
   DE kghânt die gein leuges brag in ut land.
   Daar is niets meer van over.

   Zou het “ons vaderland” ook zo vergaan?

   Like

 11. yeager Says:

  BP
  Weer een fraai staaltje van de zachte sector met lokale projecten waaraan nog handen,voeten en microkredieten toegevoegd moeten worden, toekomstperspectieven, steuntjes in de rug en last but not least banden met mensen die voortaan aan de voorkant worden geholpen in plaats van aan de achterkant.
  Alles serieus bedoelt in “geen straatkranten meer voor Bulgaren en Roemenen op de site Binnenlands Bestuur. Zelfs jij krijgt zulk kolderiek vermaak niet uit je pen.

  Like

 12. yeager Says:

  Ouwe Knoest
  Op dat hoekje heb ik nog een blauwe maandag gestaan als invaller voor zich ziek meldende krantenlopers van het Vaderland. Zal te maken hebben gehad met spaarzaam zakgeld en mijn aankoopwoede van vinyl.
  Wat je vraag betreft, ik kom zojuist terug van de site Amsterdam Post met Bron’s artikel “Het einde van Europa?” en ik kan je verzekeren dat die moslims, hoe vriendelijk en aardig zij zich ook aan ons voordoen, niets goeds met ons voorhebben. Hoelang dat ons opgedrongen moslimfestijn nog gaat duren zal afhangen van de mate waarin onze “sociale” verzorgingsstaat het nog gaat volhouden.
  Ploft dat zaakje, waaraan ik dit jaar door het vervallen van aftrekposten nog eens een 1500 euri extra mag bijdragen, in elkaar dan gaan we nog bloedige taferelen beleven.

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Stadgenaud.
   Ik was ook even op Amsterdampost.
   M.b.t. Importbruiden en huwelijken met kafirs deed me denken aan toen.
   Ali Khan met Rita Haywort (1949) en RH met Orson Welles (the Third Man/Citizen Kane).
   En:
   Als Rita heet wordt en Ali niet meer kan, mag Orson wel es.

   Of RH moslima geworden is vermeldt de geschiedenis niet.

   Like

 13. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Noordeburen,
  Ik heb het U reeds geschreven: als het regent bij jullie, dan hangt voor ons de bui niet ver af; Eergisteren heeft in Deurne (Antwerpen) een lieverdje gepoogd in te breken bij een reisagentschap… Toevallig lag de inkomhall juist naast het VB-secretariaat (waar een camera hangt)… Al de (ijdele) pogingen om de deur te forceren zijn opgenomen (!) en Filip Dewinter (dé spreekbuis van het VB) heeft niks beter gevonden dan die “evenementen” op You tubr te zetten (eerder dan ermee naar de flikken te gaan, want de bromsnorren zouden het toch negeren)…
  Doch nù is er bijna een atoombom gevallen in het onland belgië: Dewinter heeft de PRIVACY-wet GESCHONDEN (!!!) en de dienst voor privacy is zinnen om hem aan te klagen voor z’n snode daad…
  Te lezen op site van HLN, Standaart, GvA, Nieuwsblad, en natuurlijk ook op Blog.Seniorennet.be/Angeltjes {;0)

  Like

  • Ouwe Knoest Says:

   Awel heer Fikken.
   Voorspelbaar éééj deze actie van dreigen aan te geven van geschonden te hebben de “Privacy Wet” uit den linkse hoek.
   Maar als de fLikken niet van zinnen zijn van überhaupt als plon te ploffen zal dit “inbrekende sujet” rustig zijn dutjes kunnen doen en voortgaan elders van te proberen succesvol te zijn.

   Overigens in uw onland is het nog schoon en plezant van aan te horen hoe de wielerkoersen op Sporza worden becommentarieerd (voor OK altijd een college wielrennen).

   Like

 14. Victor Van Vosselaer Says:

  @ Speciaal voor Herbert, doch misschien ook een tip voor àlle vrienden van Boilingpoits: In het onland b is pepperspray gerekend bij de verboden wapens… doch veel jonge deernen hebben dan maar een “ersatz”product genomen: Haarspray of kleine busjes autolak (zoals men bij veel garages kan kopen om schrammen op de carrosserie te verdoezelen)…
  En DIT zijn géén verboden wapens en toch zéér efficient tegen allerlei ongedierte… (^_^)

  Like

  • Herbert Says:

   Dank voor deze tip Victor.
   Hoewel de autolak tevens een prachtig markeermiddel is zal ik dat maar niet als alternatief promoten, aangezien ik anders mijn verweer moet gaan oefenen voor tenlastelegging van Grafity… 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: